51

Re: школа: СПАС - енерго-информаційна система

Зі СПАСом всіх! І коли треба бути, щоб не пропустити саме цікавіше? Я про свято...

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

52

Василь підійде у 14.00 на концертний майданчик, хто не зможе підійти у 13.00, нехай підходять у  14.00. Може хтось хоче раніше поспілкуватися, у п'ятницю ввечері, то пропонуйте - ініциатива за вами. roll

...і нічого зайвого...

53

Буду  в Пирогові у 13.00. Дзвоніть, зустрінемось.

...і нічого зайвого...

54

В неділю на озері Дідорівка, м. Либідська, 212 маршрутка, зупинка "монастир" біля с/х академії (аграрний універ). Далі пішки вниз, прямо, мимо конюшень до озера.

Востаннє редагувалося Иванна (17 Aug 2008 07:09:40)

...і нічого зайвого...

55

Иванна написав:

В неділю на озері Дідорівка, м. Либідська, 212 маршрутка, зупинка "монастир" біля с/х академії. Далі пішки вниз, прямо, мимо конюшень до озера.

Для уточнення, для тих хто не розібрався.. - "с/х академія" це національний аграрний університет

56

Не знаю як ви - а ми добре провели час!  big_smile

...і нічого зайвого...

57

Раді за вас!!!! А вчора також всім дуууже гарно було, от і у декого надхнення проснулося.... roll

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

58

Ох, яке полегшення  після спаду спеки й усіх цих "затмень", дійсно несподіваний творчий приплив... Люди ви де??? Майбуть усі в практичних застосуваннях набутих знань... час теорії вже пройшов... roll

59

Паша, гадаю, тобі це сподобається: roll http://leibstandarte.narod.ru/fan.html
Дуже цікава і талановита людина. Особисті таракани такі великі, шо людина стала їхнім рабом. А кінець не дуже...

...і нічого зайвого...

60

Иванна написав:

Паша, гадаю, тобі це сподобається: roll http://leibstandarte.narod.ru/fan.html
Дуже цікава і талановита людина. Особисті таракани такі великі, шо людина стала їхнім рабом. А кінець не дуже...

Дякую за увагу, проте... вимушений розчарувати.
Питання ж национал-соціалістичної Німеччини та діяльністі Гітлера вельми неоднозначні й потребують окремої теми (якщо в когось є бажання, можна створити окрему гілку - аби незасмітчувати цю). Виваженого, проте - критичного й неупередженого підходу.
Переважна більшість уявлень про той період побудовані на цілковитій брехні. І, вже на цьому тлі, в "оцінках" людей, ми бачимо, зазвичай, або  оскажинілу ненависть, або тупе обожнювання. Самі емоції - жодного конструктиву. Бо так вигідно.
Насправді, ніхто не знає, що було в Гітлера в голові. І, який би талановитий він не був - лише грав роль, котру йому відвели. Свідомо чи - ні.
А, розмови про те, що, ось, мовляв, був талановитий хлопчина, та, на свою голову, зацікавився "не тими речами".. - м'яко кажучи - зручне кліше. Так і крутиться в голові: "не лізьте туди,.. не докопуйтеся правди,.. націоналізм -  дуже, дуже погано..   боронь Боже вам вивчати націонал-соціалізмь.. - ви ж не хочете закінчити як дядя-Адольф?" smile
А наша задача така: проаналізувати все добряче. Що було правильно зроблено, що - ні. Та взяти на озброєння все найкраще.
Ось що мені цікаво. А, що там в голові у Гітлера була і як він малював,  - мені не дуже цікаво. Та й взагалі, я живописом майже не цікавлюся.
Я музику більше люблю. Марші. wink Вони мені ще з дитинства подобалися, коли уявлення про ті часи були дуже примітивні: "наші" - хороші, "німці" - погані. smile

Востаннє редагувалося Arias (19 Aug 2008 14:05:56)

61

AngelSka написав:

Ох, яке полегшення  після спаду спеки й усіх цих "затмень", дійсно несподіваний творчий приплив... Люди ви де??? Майбуть усі в практичних застосуваннях набутих знань... час теорії вже пройшов... roll

Я майже не практикував. Одійшов тільки вчора ввечері.

62

Люди! Може нам якось в Трипілля вибратися в музей  й на Дівич-гору залісти? Як ви, тільки вихідні 30-31 не зможу...

63

Я в музей хочу, особливо, якщо з нами Упертюх піде.

64

Та запросто, не питання! wink

...і нічого зайвого...

65

от і добре...скупатися там також можна, для пловців smile ))))

66

А! В ТРИПІЛЛЯ! Я спершу прочитав "в музей Трипілля". А це треба в Трипілля їхати? А де воно, те Трипілля?

67

біля Українки* (селище міського типу), спочатку по старій обухівській дорозі, потім наліво...

http://map.meta.ua/#x:-876:y:-1906:s:1:o:3

раніше йшла маршрутівка з автовокзалу Видубичі до Ржищева з зупинкою в Трипіллі, зараз цього маршруту нема, здається їхати треба з автовокзалу білі Житнього ринку, або електричкою, треба дізнаватися, ще є варіант їхати з Видубичів до Українки* та йти пішки там наче недалеко, хоча це не є кращий варіант...

Востаннє редагувалося AngelSka (21 Aug 2008 14:55:39)

68

В Трипілля? Там ще музей "Прадавня Аратта-Україна"?.. Згода!
Та й на Дівич гору залюбки полізу. :yes:

69

Хм-м ... треба з жинков погомоніти ... Якщо згодиться, то я думаю, що можна буде на машинах. Хтось ще, окрім мене буде з машинов?
Я по мапі подивився, там небагато - близько 40 кілометрів від Видубичів.

Востаннє редагувалося rawstick (21 Aug 2008 17:47:06)

70

питання в які вихідні...

та ось інші маршрутівки... чимсь виїхати можна з Видубичів

Проїзд: від станції метро "Видубичі" маршрутним таксі "Київ-Стайки", "Київ-Ржищів", "Київ-Букрин", "Київ-Канів" (через Ржищів) до зупинки "Школа-інтернат" в с.Трипілля.

Час роботи: з 10-00 до 19-00, без вихідних.

Вартість екскурсії:

10 грн. - для дорослих (діти у супроводі дорослих - безкоштовно)
5 грн. - для студентів
3 грн. - для організованих груп школярів
Тел. для довідок -  (044) 520-94-44

71

Можемо спробувати завтра. Або аж в понеділок. В неділю я не зможу.

72

Хто за завтра?

73

Може, краще в понеділок?..

74

Та хотіла, щоб молодше покоління про трипілля tongue  подивилося, а в понеділок не зможимо.

75

В добрий час!!!

...і нічого зайвого...