26

Re: школа: СПАС - енерго-информаційна система

В мене є пропозиція розпочати курс з цієї суботи, і того 5 днів, в середу закінчити. Як шо бажаючі не проти, то я запрошую Шлоссера у п'ятницю до Києва. То скільки нас на 1-й та на 2-й, давайте остаточно визначимося. Чекаю на свою приватку! Усім, хто відгукнеться, залишайте свої мобільні, передзвоню.

...і нічого зайвого...

27

Я спробую ватман принести. smile

28

Дозвольте вставити свої 5 копійок.
Якщо можна провести все за вихідні - то це було б чудово. А якщо ще й почати 8 серпня ввечері... слів немає від щастя smile
Звичайно, живучи в Києві в мене не виникло б таких проблем, а доїжджаючи я готовий віддавати 20 годин на добу на навчання.
Та якщо, це буде 1го, то я все одно приїду, якщо Ви не проти smile

Востаннє редагувалося SOVOS (29 Jul 2008 00:27:53)

29

http://www.knyaj.ru/

30

І до чого ви дали посилання на Княжий острів?  Сєргєєв - це людина, яка на дуже малий об"єм корисної інформації наложила масу російського шовінізму.  Тому далеко не кожен спроможний побачити те корисне і толкове, що він дає.

31

Я гадаю, тут публіка достатньо компетентна, аби відділити зерна від куколю.
Якщо ж виникнуть питання по суті, - розтлумачимо.

Востаннє редагувалося Arias (06 Aug 2008 13:27:36)

32

Деякі товариші так бурхливо рекламували, просували, обговорювали питання семінару. І ось уже тиждень як мовчать. Напевно наїлися так, що не можуть переварити :-))) Правда, допускаю ще один варіант - всі учасники семінару дружно пішли в астрал і не повернулися :-))) А з астралу, відповідно, в мережу не попишеш;-))))))

33

А може все й відбулося, як було заплановано, і люди собі перетравлюють почуте та побачене. А при травленні зайві рухи не є бажаними. smile

34

монах написав:

... Правда, допускаю ще один варіант - всі учасники семінару дружно пішли в астрал і не повернулися :-)))...

Нажаль про "астрал" було мало (тільки трошки про Сонце, Землю і Місяць) .  roll
Хоча , на мою думку, ця тема( про справжній астрал , тобто зоряне небо ) дуже цікава( не менш чим соціоніка,"психоінформатика","ритмологія"  wink  - про які на "семінарі" правда не йшлося) .
Наприклад , на мою думку, де що корисного (про "астрал") можна взяти з цієї книжки (с.180-198)  главу "Психика и КОСМОС": http://oculus.ru/stat.php?id=5&gl=0

Востаннє редагувалося Упертюх (08 Aug 2008 17:41:50)

35

"монах" прошу писати з маленької букви. за вами не скучив - не до того. просто дійсно стало цікаво чого всі затихли. особливо після такого бурного обговорення. а раптом щось трапилося? всяке буває у цьому житті

36

А що писати? Люди пройшли  1-й курс, перетравлюють, ми 2-й, теж перетравлюємо, по троху практикуємо, хто як може. То вас жінки зовсім не цікавлять? То погана тенденція. tongue

Востаннє редагувалося Иванна (08 Aug 2008 21:42:36)

...і нічого зайвого...

37

То ще й час в природі цікавий (між двома затемненнями Сонця й Місяця), що й, можливо, наклалося на процесс "травлення"  roll Може тому й не до жінок...

http://www.abc-people.com/phenomenons/s … /v-5-z.htm

http://www.abc-people.com/phenomenons/s … -z.htm#002

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

38

Сюди можна ще додати посилання Рунного  , де теж можна знайти щось корисне(наприклад про Місяць) , якщо відфільтрувати деякий непотріб з цієї "каши".
(хоча можу цим наразитись на монаха чи на Лилию  sad  )

( й що до православного християнства - демонструвалися фото кількох рідкісних(наприклад "Спас в силах" та інші) ікон , на яких було зображено деякі цікаві "деталі" wink  )

Востаннє редагувалося Упертюх (09 Aug 2008 22:17:10)

39

Так посилання цікаві, як і сама інфа, подекуди наштовхує на цікаві роздуми. Що до тої дискуссії, так взялися за характерництво(український характер), ті хто його не має. Бо характерництво то ще й мета, яка у них мета. І що це взагалі в умовах нівелювання культури й мови. Чи можуть працювати принципи характерництва для задоволення власних потреб будь-кого, кому це заманеться, чи він отримує дірку від бублика і тим тішиться.    roll

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

40

Упертюх написав:

( й що до православного християнства - демонструвалися фото кількох рідкісних(наприклад "Спас в силах" та інші) ікон , на яких було зображено деякі цікаві "деталі" wink  )

Всі згадані зображення "Спас в Силах" (по укр. "Спас в Славі") не раніше 15 ст.
Україна "Спас у Славі" схоже 34 вікони... Що стосується припущення про поширення теми "Спас у Славі"
з російського мистецтва, куди її впровадив Феофан Грек і яку розвинув Андрєй Рубльов, Марія Гелитович стверджує, що в українському малярстві ця тема могла мати власні шляхи проникнення і розвитку...    cool
http://gazeta.lviv.ua/articles/2005/06/07/5847/

Зоображень українських вікон майже нема, в рос неті - одна,  hmm , але досить цікава, там можна збільшити.   http://www.kotlovka.ru/pgalery/displayi … p;pos=1411

Тема "Спаса" - на російських теренах...

http://www.icon-art.info/topic.php?lng= … ;sort=time

Востаннє редагувалося AngelSka (10 Aug 2008 17:25:33)

41

А тут і  опис цього явища... http://www.icon-art.info/bible_quot.php … &end=8

" и перед престолом море стеклянное, подобное кристаллу; и посреди престола и вокруг престола четыре животных, исполненных очей спереди и сзади. 
И первое животное было подобно льву, и второе животное подобно тельцу, и третье животное имело лице, как человек, и четвертое животное подобно орлу летящему. 
И каждое из четырех животных имело по шести крыл вокруг, а внутри они исполнены очей.. "

дуууже образно...  roll Звідки ж це пішло? Це досить давні символи.

Так можна доритися до єгипту. Стає трохи моторошно.  roll Можна знайти в неті інфу про об*єднання цих енергій-символів в людині, що символізує власне образ Сфінкса (боголюдини).  І біблійні образи взяті звідти. Що ж було до египту, власне знайти задатки цих символів в більш ранніх культурах. Пошукати десь на наших теренах. Правда  вони могли називатися дещо по-іншому...

Востаннє редагувалося AngelSka (10 Aug 2008 23:32:06)

42

AngelSka написав:

дуууже образно...  roll Звідки ж це пішло? Це досить давні символи.

Так можна доритися до єгипту. Стає трохи моторошно.  roll Можна знайти в неті інфу про об*єднання цих енергій-символів в людині, що символізує власне образ Сфінкса (боголюдини).  І біблійні образи взяті звідти. Що ж було до египту, власне знайти задатки цих символів в більш ранніх культурах. Пошукати десь на наших теренах. Правда  вони могли називатися дещо по-іншому...

Дійсно , тут дуже відчувається єгипетський струмінь .
Звідки ж це пішло? Хоча наші там точно побували.
Деякі біблійні образи(принаймні,на мою думку ,імперська їх частина) можливо пішли з Шумеру(дивись  Захарію Сітчина ) - як ще одна з версій (окрім Атлантидичної).
А як що пошукати(глибоко у часі)  на наших теренах , то це , на мою думку, буде тісно пов`язано з "Кам`яною Могилою"(якщо по Кіфішину: Шу-Нун по-шум. озн."Закон владычицы").
Що до імперського Єгипту , то цей шлях- ієрархічно-пірамідальний(коли між людиною і Богом намагаються втиснути посередника)  ,теперішнім спрощеним варіантом якого також являється "нью ейдж", я не відчуваю як свій . І , на мою думку , Трипільська культура(в якій за 3-3,5тис.р. існування не було царів , фараонів,  пожиттєвих "князів" і т.п. посередників) йшла іншим шляхом.
Ця різниця , на мою думку , приблизно як між цим(дві крайнощі разом)  і цим .
Доречі може тут йдеться про різницю між подібними шляхами??? (хоча , на мою думку , це більш схоже на різницю між "хрестиянством" і "юдо-християнством" roll  )

Востаннє редагувалося Упертюх (11 Aug 2008 11:54:50)

43

Упертюх, я думаю вам це буде цікаво -http://observer.sd.org.ua/rnews.php?id=93

А хай би їх усіх громи побили

44

Пропоную зібратися учасникам семінару знову.
Трохи попрактикуватися, поділитися досвідом wink - коли емоції вже вщухли.
Можна, приміром, зустрітись на тому самому місці в п"ятницю чи суботу.  Час, орієнтовно, - близько 19-ої години. 
Хто має бажання, пропозиції - відгукніться.

45

Якщо перший рівень - то я за.

46

чесно кажучи, я ще не знаю чи зможу, але могла би порадити місце поближче, в центрі Києва, але досить цікаве...старий ботанічний, зі 100-річними дубами, і іншою цікавою флорою...про час і уточнення краще домовлятися в приваті...

Востаннє редагувалося AngelSka (13 Aug 2008 21:51:31)

47

rawstick написав:

Якщо перший рівень - то я за.

Про рівні не скажу - то вже кожний визначає за власною потребою. Чи, просто, - лише за бажанням зустрітись наживо. В мене, наприклад, по першому рівню були певні складнощі. То ж, і потреба відчувається більш гостро.

AngelSka написав:

чесно кажучи, я ще не знаю чи зможу, але могла би порадити місце поближче, в центрі Києва, але досить цікаве...старий ботанічний, зі 100-річними дубами, і іншою цікавою флорою...про час і уточнення краще домовлятися в приваті...

Дякую за підказку. Буду радий побачити Анжелу на сборі. smile

48

В суботу й неділю (16-17.08) в музеї архітектури та побуту
Пирогово відбудеться фестиваль майстер-класів за участі гурту
Буття й інших гуртів етнічного спрямування. Крім того, будуть
проведені майстер-класи з танців, вінкоплетення,
ковальництва, гончарства, ярмарок меду, конкурси з медовими
призами, тощо. Заходи відбуватимуться орієнтовно з 12 по 18.
То може на святі зустрінемося, десь у 13.00 созвонемося у Пирогові?
Я та Василь прийдемо обов'язково, маю нову інформацію і пропозиції від монаха.

Востаннє редагувалося Иванна (14 Aug 2008 08:25:52)

...і нічого зайвого...

49

О! Я спробую прийти чи в суботу чи в неділю. Хочу спробувати записатися на майстерклас ковальської справи.

50

Доречі , всіх зі святом - Медовим СПАСом !!!
Й особливо народжених сьогодні ( і завтра wink  . Дивись , Богдане , не забудь дружину привітати  big_smile  )