Re: Пропонуйте статті
Нехай буде
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Цікаво! На деякі мої статті дано зноски ![]()
А ти що хотів дядьку? Спочатку тебе цитують, а потім клюють.
Ага-ага, як казав Петрович: "Якщо не заклюю - то задзьобаю!":)
Я запропонував статті. Ну, і що? ![]()
Кому ти пропонував і з якою метою? Я ж тут одним з перших почав тебе цитувати. Ну і що? Хто хоче - прочитає. Щодо вивішення статей на сайті - дав Богдану одну книжку - дещо Богдан вивісив. Дещо до цих пір, я так розумію, чекає сканування.
Я пропонував пану Богдану в мильце - себто в електронну скриньку. Всі-всі зноски на себе любимого дав!:) Так що там не треба ані сканувати, ані набирати - взяв в текстовому файлі і вивісив у себе. Якби бажання було!:) І сайт трохи збагатнів би на матеріали, і народу мабуть цікаво було б подивитись - а то крутять всякі мнячики в долонях, панімаєш!:)
Пане Валентінич, до вас прохання, створити нову тему бо ви дописуєте в тему езотеричних (внутрішніх) практик, далі піде таке шо ви взагалі не зрозумієте. Мячик вчить основам упраління власною енергетикою через відчуття пульсу і передачу цього пульсу по тілу на основі чергувань концентрації і розслаблення, це має й терапевтичний ефект. Далі йде робота з авторухами, але не тільки на основі памяті тіла, а й на конкретному відчутті пульсу. Авторухи відкривають шлях до оволодіння так званим безконтрольним ударом, пульс можна забирать з руки і передавать його партнеру (безконтактний вплив). Зазначу бойовий аспект мене не цікавить, я не із спецназа, і туди не готуюсь. Але це можна й таким чином використовувати. Можна піти шляхом цілителя, кому шо цікаво. Мячик не віртуальний, його енергетика повинна бути настільки віддутною, щоб підняти руку. Є робота внутрішня, є робота зовнішня. Створіть будь-ласка відповідну тему на ваш розсуд і я готовий вчитись і задавати питання. Я далеко не все знаю, але шо знаю , то те і говорю, і не лізу туди в чому не розуміюся.
Хвойдо, а до чого Ви ОЦЕ написали?:) Щось не зрозуміло мені - мабуть, м'ячик мало катав. Жартую - а то ще образитесь!:)
Я писав про те, що було дано зноски на мої статті, в т.ч. про характерників і пластунів, що друкувались в 1999р. в ж. "Руський стиль", а також про трави, які курили козаки, про кобзарів і лірників, в т.ч. і про їх мову. Ці матеріали вже давно оцифровані, викладені на різних інтернет-ресурсах (зокрема, сайті бузи) - тому з ними не треба возитись. Я як автор даю згоду на їх розміщення - звісно, якщо Богданові це буде цікаво.
Там викладено мою думку на характерництво - вибачте, без екстрасенсорики і поглядів учнів пана Скульського. Я прибічник більш матеріальних речей і більш реалістичних поглядів, в т.ч. і на характерників та їх вміння.
Вибачте, але назва цього сайту не зовсім відповідає принципам об'єктивності у висвітленні інформації - тому що характерництво мало не тільки екстрасенсорне висвітлення. Більша частина речей, якими володіли характерники, мають абсолютно реалістичне пояснення - наприклад, як козаки на бурці по річкам пливли, як по голому камінню забирались на кріпосні стіни і так далі. Все це - асболютно реальні речі, без жодного впливу містики і оккультизму.
А з другого боку, в практиці характерництва ми маємо велику купу дохристиянських культів, зокрема тотемізму, фетишизму, навіть шаманські пережитки у вигляді тієї ж практики оживлення мерців. Але ще раз нагадую - тут немає някої містики і якихось там "внутрішніх енергій". Всі ці речі давно вже описані і відомі.
Але, звісно, якщо комусь хочеться сотворити собі казку - будь ласка!
Так що чому вчитись, а чому ні - то вже питання на Ваш розсуд.
До речі, Ви хоч читали мої матеріали? Вони досить краткі (через обмаль місця в рамках журнальних матеріалів), але достатньо аргументовані.
З повагою, Роман
вам никто не мешает остаивать ваши взгляды. Просто создайте тему для этого. Сказано же, кто что знает - туда и дописывает. Вы знаете что то выскажите и вас послушают, а доказывать никому ничего не надо. Каждый ищет то что ему ближе. Один человек не может вобрать в себе весь тот арсенал которым владели характерники. Тем более что определенная специализация у них была. А если вы хотите все великолепие мира сжать до одной какой то плоскости и все объяснить с этой позиции, то вы не мир обьясняете, а только лишь лично ваш взгляд на него. Что бы расти и развиватся нужно самому менятся а не других заставлять. Кто вы такой что бы заявлять "характерники - это вот это, а не это" Характерник? Ну что ж остается только надеется.. Если есть что сказать говорите, нет не мешайте. Статьи ваши читали. Что дальше?
Дальше я бы посоветовал Вам не биться головой в пол, как на Вашей аватаре
Шутка - а то вы тут все больно нервные и обидчивые.
А про великолепие мира мне понравилось. Честно.
Валентинич, твої статті я вже давно запримітив.. ше коли сайту цього не було.. Просто ніяк руки не дійдуть перекласти їх на українську мову..
Не погані статті ![]()
Дайте лінки - я спробую перевести деякі.
Не погані статті
А ти, друже міг би й свої власні писати, наприклад почати з "М'ячики для чайників" ![]()
,

як виникне необхідність напишу і не иільки про мячики
Пану Богдану
Не треба перекладати українською - я і сам за освітою український філолог, і повірте, міг би це зробити і раніше
Але не зробив - це принципова позиція.
Або так, як є - або тоді не треба.
Дякую.
гммм.. не розумію позиції
Російська мова не така вже й незрозуміла учасникам форуму. Ось в чому позиція - не треба перекладати те, що зрозуміло і без перекладу. Це по перше.
По-друге, в статтях є деякі абзаци, які вам буде неможливо перекласти близько до авторського тексту - я не хотів би такого перекручування, аби тільки донести основний зміст.
Тому і прохання - або як є, або не треба.
Ще раз дякую.
в мене позиція проста.. та частина що є публічною, має українськомовний інтерфейс.. робити з неї кашу нема бажання..
щодо статті - як хочете
в мене позиція проста..
і не лише твоя, я тебе абсолютно в цьому підтримую

Ну, тоді до побачення!
Дякую за спілкування ![]()
To Bohdan - Respect!
Вы уж извините, мы вам кости тоже немного помоем
Раз нас тут удаляют, переводят и делают предупреждения - мы вас малость на своей территории попинаем, уж не обессудьте! ![]()
Да, откат за рекламу вашего ресурса на наших странице можете потратить на благотворительность Станкостроительного завода - там много людей работало с Петровичем! Видать, они все тоже его "ученики"!:)
Теперь уж точно прощайте ![]()