монах написав:А ще мені сподобалась репліка щодо "потомственных характерников из Николаева".
Цитата: "Я б не советовала Вам вообще прикасаться к характерничеству, если Вы не в состоянии воспринять данную информацию." Не люблю цього говорити, вам скажу першій - мене, як і інших моїх товаришів, деякі досить поважні в певних колах люди називали неодноразово характерником. Та я про це намагаюсь мовчати.
Щодо Самого Фудима - не хочу говорити щось погане про цю людину, але зібрана інформація - це ще не показник. Але Григорій Левкович подає свою інформацію таким чином, що дещо обізнаним людям вона схожа на кашу.
По перше, Григорій Львович. Левко - Левкович, Лев - Львович. Неуважність, говорить, про небажання прочитати те, що Вам надіслали, тобто про неповагу до думки співрозмовника.
По друге, давайте в розмові будемо взаємовічливими.
По третє, я не знаю більш поважних кіл, крім кола до якого входить Фудим. (Це відносно історичних, езотеричних кіл)
По четверте, Ви дуже голосно мовчите.
По п"яте, коли Ви зберете хочаб один відсоток інформаціїї рівнозначної інформаціїї зібраної Григорієм Львовичем, і станете знатною людиною, котру будуть запрошувати в різні країни світу, коли Ви хоча б трішки ознайомитесь з етновалеологією (засновником котрої є Фудим), тоді ми про щось поговоримо.
Якщо в когось в голові каша, ніхто тому не винен.