1

Тема: Пропонуйте статті

Люди, пропонуйте цікаві матеріали на сайт. Сам не можу зібрати цікаві речі про характерників.. Майже все, що знайшов в неті, і що мені дали друзі у книжковому вигляді,  вже поставив. .Але я обмежений.. Без Вашої допомоги буде важко систематично наповнювати сайт..

2

Re: Пропонуйте статті

можно поставить видео из разных школ казачества для начала и анализа.  Плюс у руководителей можно взять интересные статьи.
Плюс список литературы что я вам давал на RSS... В остальном надо ездить к людям... Вы готовы?

3

у вас є якесь відео чи тексти?

4

Копируйте с моего форума: Ссылка обязательна! smile Могу на  форуме выложить ваш материал...
http://fudim.com.ua/forum/index.php?showforum=12

Востаннє редагувалося Рунный (13 Nov 2007 17:08:49)

5

Есть еще тексты и видео. Вы поймите правильно это уже глубже чем красивые легенды.... Нужно  ли такое выкладывать людям?

6

я бачу сайт як можливість для людини зачепитися за тему характерництва і визначитися, чи це їй потрібно.. а далі вже людина сама шукатиме. хоча, особисто, прагну якомога глибше у неї зануритися.. раджу індивідуально визначатися, що може відкрити назагал.. вам видніше!

7

Можно почитать это как вводную информацию и выложить:
Из готовящийся книги Украинские характе:рники:
Вступление к книге "Украинские характерники":
http://fudim.com.ua/forum/index.php?showtopic=26
Глава "Казак и луна":
http://fudim.com.ua/forum/index.php?showtopic=29
Глава "Казацкая медицина и украинский характерный стан"
http://fudim.com.ua/forum/index.php?showtopic=27

8

Приятного чтения! smile

9

Це називається "дежа вю". А ваша Лілія не вважє за необхідне посилатися на джерела? Чи вона сама першоджерело? Моя думка на предмет сайту пана Фудима - насмикали з усіх усюд і не дуже якісно висвітили. Значно простіше зібрати інфу напряму з нету. Звичайно, не кожен спроможний відфільтрувати непотріб, але так простіше. Богдане, я пропонував взяти на сайті українців севастополя роботу про козацьку медицину. Повторюю ще раз - робота толкова, дещо перевірено на людях. На жаль, автор передчасно помер. Про воїнів-звірів та бойовий транс - є якісні роботи на хортсістем.народ.ру, у Володі Повєткіна. Сам Володя досить непогано знається на залишках знахарських традицій у Білорусі. Мені багато цікавого розповідав.

10

На предмет "Глава "Казацкая медицина и украинский характерный стан"" - значно більше толку буде якщо ви почитаєте українські народні казки. Бо коли читаєш те, що там написано - складається враження, що для козаків характерним був стан шизофренії. Я також вивчаю козацьку і українську традицію не менше 10 років, але писати подібні речі остерігаюсь, щоб дураком не обізвали. Остерігайтесь подібних книг. Надто там багато намішано. А достовірність наведеної інформації невисока.

11

я зроблю.. тільки коли.. дуже незорганізований сам по собі...

12

монах написав:

Це називається "дежа вю". А ваша Лілія не вважє за необхідне посилатися на джерела? Чи вона сама першоджерело? Моя думка на предмет сайту пана Фудима - насмикали з усіх усюд і не дуже якісно висвітили. Значно простіше зібрати інфу напряму з нету. Звичайно, не кожен спроможний відфільтрувати непотріб, але так простіше. Богдане, я пропонував взяти на сайті українців севастополя роботу про козацьку медицину. Повторюю ще раз - робота толкова, дещо перевірено на людях. На жаль, автор передчасно помер. Про воїнів-звірів та бойовий транс - є якісні роботи на хортсістем.народ.ру, у Володі Повєткіна. Сам Володя досить непогано знається на залишках знахарських традицій у Білорусі. Мені багато цікавого розповідав.

Спасибо, что обо мне вспомнили smile На сайте Г.Л. Фудима 99,9% информации - авторская информация Григория Львовича, в которой характерничество - одна из граней. Собрана по всему интернету (возможно что то не досмотрела) информация к которой Фудим имеет непосредственное отношение. То, что написали другие люди идет с сылками на этих людей.
То, что описанно в Главе "Казацкая медицина и украинский характерный стан" проверенно, и эта информация подтверждена потомственными характерниками с Николаева. Есть люди которые все это практикуют. Я б не советовала Вам вообще прикасаться к характерничеству, если Вы не в состоянии воспринять данную информацию. Если возникнет желание поверить в сказку, приходите, Вам ее наглядно продемонстрируют. Нельзя судить о вкусе пирога, ни разу его не испробовав (с) Удачи Вам.
С уважением, Лилия

13

І куди приходити?

14

А ще мені сподобалась репліка щодо "потомственных характерников из Николаева".
Цитата: "Я б не советовала Вам вообще прикасаться к характерничеству, если Вы не в состоянии воспринять данную информацию." Не люблю цього говорити, вам скажу першій - мене, як і інших моїх товаришів, деякі досить поважні в певних колах люди називали неодноразово характерником. Та я про це намагаюсь мовчати.
Щодо Самого Фудима - не хочу говорити щось погане про цю людину, але зібрана інформація - це ще не показник. Але Григорій Левкович подає свою інформацію таким чином, що дещо обізнаним людям вона схожа на кашу.

15

монах написав:

І куди приходити?

В якому місті Ви проживаєте?

16

Наразі в Києві

17

монах написав:

А ще мені сподобалась репліка щодо "потомственных характерников из Николаева".
Цитата: "Я б не советовала Вам вообще прикасаться к характерничеству, если Вы не в состоянии воспринять данную информацию." Не люблю цього говорити, вам скажу першій - мене, як і інших моїх товаришів, деякі досить поважні в певних колах люди називали неодноразово характерником. Та я про це намагаюсь мовчати.
Щодо Самого Фудима - не хочу говорити щось погане про цю людину, але зібрана інформація - це ще не показник. Але Григорій Левкович подає свою інформацію таким чином, що дещо обізнаним людям вона схожа на кашу.

По перше, Григорій Львович. Левко - Левкович, Лев - Львович. Неуважність, говорить, про небажання прочитати те, що Вам надіслали, тобто про неповагу до думки співрозмовника.
По друге, давайте в розмові будемо взаємовічливими.
По третє, я не знаю більш поважних кіл, крім кола до якого входить Фудим. (Це відносно історичних, езотеричних кіл)
По четверте, Ви дуже голосно мовчите.
По п"яте, коли Ви зберете хочаб один відсоток інформаціїї рівнозначної інформаціїї зібраної Григорієм Львовичем, і станете знатною людиною, котру будуть запрошувати в різні країни світу, коли Ви хоча б трішки ознайомитесь з етновалеологією (засновником котрої є Фудим), тоді ми про щось поговоримо.
Якщо в когось в голові каша, ніхто тому не винен.

18

Всем желающим более детально ознакомиться с характерничеством в действии: г. Киев, ул. Подвысоцкого, 3-А в НПЦ «Мандрагора» Фудим Григорий Львович.

19

Шановна, не хочу вас ображати, але судячи з висловленої вами інформації ви дещо зашорені у своїх поглядах. Дивіться на життя ширше.
Львович, значить Львович вибачте.
Я тут дещо пригадав - здається з характерництвом Фудима пов"язаний такий собі Анатолій з форуму Домівки. Якщо це так - то з характерництвом я б поменше його поєднував.

20

монах написав:

Шановна, не хочу вас ображати, але судячи з висловленої вами інформації ви дещо зашорені у своїх поглядах. Дивіться на життя ширше.
Львович, значить Львович вибачте.
Я тут дещо пригадав - здається з характерництвом Фудима пов"язаний такий собі Анатолій з форуму Домівки. Якщо це так - то з характерництвом я б поменше його поєднував.

Я не знайома з Анатолієм з  Домівки.  Ви спочатку прийдіть і подивіться, а потім робіть висновки. Я не бачу сенсу розповідати, який всеж таки смачний пиріг. Доречі, будете у Миколаїві, там також є характерники, матимете бажання побачити їх, звертайтеся.

21

Погоджусь з вами про те, що пан Фудим та його учні можуть показати багато цікавого. Можливо, навіть чудо. Але це надто спрямовано на магію. Ми ж, православні християни. Тому дуже спірним є факт належності вчення пана Фудима до козацької традиції.

22

ну я би посперечався щодо християнськості характерництва..

23

Bohdan написав:

ну я би посперечався щодо християнськості характерництва..

Можете мене просвітити, сучасне характерництво - це силове угруповання рідновірів чи є ще якісь течії?

24

я кажу не про сучасне, а про феномен загалом, який не має стосунку до так званих сьогоднішніх "характерників"

25

А, ну то само собою smile
Дуже влучно кажете: "характерники", сюди б я додав і тих самих "рідновірів".
Але вони щось роблять. В плані: організовано виконують вправи, обряди. Без них, напевно, все б стояло на місці. Питання в тому, наскільки правдиво вони "відроджують" втрачене, популяризують забуте.