51

Re: Чи є в Україні харизматичний лідер козаків?

ну так люди хоть чем то занимаются тому и мають нас всех. Потому большой вопрос имеем мі моральное право сравнивать себя из славніми предками и назівать себя ориями потомками трипольцев. Вот тоткульт праци не означает бится головой в стену, виждет нужно двери и через них ходить. А для єтого нужно крепко розбувать очи. А для єтого нужно жертовать собой, короче то что назівается чувство собственной важности, ЧСВ. А єто не хочется, как єто так меня великого украинца, нащадка великих предков, вібивают в корень. Не толи происходило с теми же толтеками и чем єто закончилось. А свинопаси ж свинопасами, до того ж вже прокляте, дав би ото аби тільки підошви горілі пооставалися. І всі мішають і Ісус не такий, и те не таке и се не таке. Не має ніяких ворогів. Просто вси люди на земле не имеют стабильного развития из-за отсутсвия так сказать єталонна (знання), поєтому все мі проходим тяжелій период своего вохождения и тот кто идет, тот доходит. А кто не идет, того тащат....Єто и есть подлинная духовность, а не сидеть где то под прицепом и пить ключевую воду и чего то ждать. Люди действительно не пожалеют, а они собственно и немогут жалеть потому что сами находятся в таком положении. Говорят кому повезет. Или что бого пошлет. Ерунда. Социуму надо платить какой то оброк, но не оддавать всего себя вместе из собственной жизнью и есть характерництвом. Но если ті залез у воду реки (жизнь) нада грести,руками работать надо, ті ж втонеш. И НИКТО ТЕБЕ В ЄТОМ НЕ ВИНОВАТ. Коль ви уже знаете секретние проделки и заготовки масонов, которие есть суть планом ИХ виживание, что вобщем то понятно, то принимая на себя всю отвесвенность момента, коль ми уже так говорим, ви должни решится зделать хоть какой то шаг, хоть какой то, извените, пук... Иначе в нас действительно нету никакого будущего. То что те кого ви називаете врагами хотят вибратся на чей то шее, ви об етом не думайте. Єто люди которие тоже в хизни ищут себя. Вот потому доктрина Христабила так яро подвачена, там не только мироваявласть там еще фанатизм, увереность в чемто, тоесть вера.
Как говорят мудрие индуси - если ти длгое время идешь по пути и не сворачиваешь, ти рискуеш таки добратся к цели. Вопрс только в том чтоби идти. Аєто ножками надо, ножками smile  Иесли делать єто правильно, то как говорится не собака не укусит, не волк не загризет.
А еще вам не кажется чем больше ми про це балакаем тем хуже и хуже? К чему би єто
Життя хлопци не обдуриш. Воно саме розставит ве по места и покажет хто де ср...
Вот ми говорим о характерниках, не смотря на все, они прожили сделали все что нужно, умерли, и остались довольними прожитой жизнью, а за действительную не справедливость они УМЕЛИ ответить. А если не умеешь, посторонись, дай место сильнейшему

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

52

Козаку і не тільки...

Я вас прекрасно розумію, ваш світогляд сформований тільки офіційними засобами масової інформації...

Почитайте-но цей матеріал, старенький трохи але не втратив актуальності
http://www.personal-plus.net/141/171.html

..........
Капітал і контрольовані ним мас-медіа створили систему інформаційно-ідеологічної окупації країн їхнього перебування. Вони виявилися спроможними контролювати не лише владу і свідомість, а й почуття народів, обмеживши свободу вибору необхідними для ефективного функціонування капіталу «цінностями», що грунтуються на фізичному, моральному й інтелектуальному проституюванні. Жодних інших «загальнолюдських цінностей» у цій системі немає, у чому кожен українець уже встиг переконатися.

Діяльність ЗМІ призводить до деградації та пригноблення людей, порушення соціально-економічних процесів і зв'язків, розпаду і загибелі держави, колонізації її території. День за днем українському народу навіюється, що в країні все погано, що чиняться вбивства і насильство. Такої держави йому взагалі не потрібно, і народ має змиритися з роллю раба. При цьому про рабство відкрито ніхто не говорить. Навпаки, медіа-кілери обіцяють, що ще трохи і, перейнявши загальнолюдські цінності, ми житимемо в раю. Нам потрібно тільки більше працювати, працювати і ... перетворитися на раба. Навіюють, що бути патріотом, мати сім'ю і дітей не модно. Пропагується гедонізм, сексуальна свобода, розкутість. Потрібно бути громадянином світу, таким кочівником, якому добре там, де більше платять. Тому не потрібно служити в армії, потрібно вивчати іноземні мови, бути «просунутим» у мас-культурі, думати лише про те, як заробити, а ще краще виграти щонайбільше грошей, бажано доларів. Усе робиться для того, щоби наш народ морально розбестити, звести нанівець дух людей і вже потім знищити їх фізично і генетичне.

«Обізнаність є певним станом готовності свідомості, відчуття реальності, що передує дії... Пробуджена свідомість — стан граничного напруження людських сил, — можливо, єдина надійна сила, здатна викликати зміни в матеріально-інституційному середовищі. Якщо цей стан підірвати, становище суспільства є серйозним», — пише Г.Шіллер у книжці «Маніпулювання свідомістю» (Манипулирование сознанием. — М., 1980. — С. 67). Становище справді серйозне... До того ж — становище серйозне не лише в Україні....

Востаннє редагувалося Яна (06 May 2008 12:44:03)

53

Даруйте мені це відхилення від теми, але Ієрарше, тобі ніколи на думку спадало, що якщо не хочеш, щоби тебе читали - варто зробити всього одну річ, геніальну в своїй простоті - не писати. А якщо хочеш, щоби все таки читали - потрудися бути зрозумілим. Тебе читати важко.

54

той бред сумашедшого який ви несете читати взагалі неможливо

А хай би їх усіх громи побили

55

Яна, допустим человек в лесу встретил волка, который имеет такую наглость его загрызть, то человек же не обижается на волка а предпринимает какието действие. Или людоеды-папуасы. Шо ты ему будешь обьяснять. А также со всеми другими, с какой радости кто то кагото будет кормить. Что в этом не понятного. Мешает только зашоренное сознание.

56

а что вы все думаете. Что тут думать

57

BAT'KO ierarh написав:

Яна, допустим человек в лесу встретил волка, который имеет такую наглость его загрызть, то человек же не обижается на волка а предпринимает какието действие. Или людоеды-папуасы.

звичайно ж не ображається, але ж чоловік повинен ЗНАТИ, що таке вовк і що він несе смерть і тоді відповідно діяти. Нас же нищать, а ми кажемо що все гуд, добре що бомби не падають, оце тільки ми такі-сякі дурні ліниві і п'яниці з зашореною свідомістю...

Але ні в якому разі не можна бути таким собі плаксієм, і всюди шукати ворога чи когось винного у своїх невдачах .

Зараз маємо те що маємо, але ж треба знати справжній стан речей, ЩО САМЕ маємо  і  хто є ху, - хто ми і хто наші друзі а хто вороги - і тоді діяти.

Востаннє редагувалося Яна (06 May 2008 14:52:59)

58

ну уже столетие говорят про масонский заговор и что. Знаете в єкономике есть такое понятие как теория жизненіх циклов, так вот єто уже перешло в стадию спада - люди с єтого уже смеются и поделом. Проблема не в єтом что мі не ннаем что волк кусается, проблема в том что мі не знаем или забили как с єтим волком боротся или дружить или что то делать. Те кто говорит просто думают что они умнее других а дурни як сибирски валянки. По сути это люди ленивые, котоые держутся за старые консервативные вещи, которых уже нет давно и лавной их мотивацией есть - да я еще трошки полежу. Это даже смешно. Это ж видно. А масоны это благо - заставят таки всать с дивана. Потому что еще раз повторяю то как Украину поднимает МАУП он ее погубит. Мі когда то сошли с пути, просто нужно опять на путь стать. Ісус или Орфей у которго врагов в сути не било. пОЧЕМУ. Тот кто назіват это слабостью - ничего подобного. Ане делают тоже еще потому что боятся, а боится человек тогда когда непонимает сути и проду каких то вещей. Атак небывает То есть в наличие отсутсие знание или невежество. Имало того когда говоришь что нужно что то делать - ненравится. А на этом даже научились зарабатывать, спекулируя и пугая всех на каждом углу. Да ты хтоь на улицу выиди, хоть купи что нибудь или я не знаю.
Еще раз повторяю что человек в жизни должен стоять на чем то зоровом - чуствоистиныили правды, но не той в которой ви ее понимаете. Аобьяснить я это немогу, потому что это внутрений опыт человека который имеет это прикосновение этой истины. Опять же вот почему люди более старого поколения меньше жалуются на жизнь? Или неужели вы думаете что вы кому то вобще нужны? Як зайцю стоп сигнал. Правда в мире одна и она прямо указывает что ты дурак

Востаннє редагувалося BAT'KO ierarh (06 May 2008 15:12:37)

59

мне надоела вот ээто уе уе. РАБОТАТЬ НАДО. бить вас надо дрючками, собак на вас треба скажених.... Яне зняю,як можна бути таким дурним

60

далеко не завжди треба спасать того хто тоне, бо можна й самому втопиться. От тепер я розумію чому Чумаченко забороняв мені розповідать тут. Спасибо Шлоссер

61

чуствую готовятся. Щас будет разбор полетов. Што ж я готов...Свистать всех наверх. Богдан приготовсь. Слушай мою команду. Бей своих что б чужие боялись

Востаннє редагувалося BAT'KO ierarh (06 May 2008 16:20:08)

62

Чого це ви, хлопці, так розхвилювались? Хвилювання заважає думати (Ви, BAT'KO ierarh взагалі неуважно читали мої дописи).

Хто дійсно хоче  знати і розуміти - тому і натяку достатньо, буде шукати інфу, аналізувати і думати (добре що в неті зараз все доступно, тре тільки добре "фільтрувати") а не тільки чемно "ковтати" те інформаційне сміття, що пре звідусіль...

Якщо ви не хочете бачити деяких очевидних речей, то вони не зникнуть, якщо ви закриєте очі. 

Мене спитали про мою думку,- я відповіла, а ваша справа як ви це сприймаєте.

63

Xvojda написав:

...Чумаченко забороняв мені розповідать тут

Невже він особисто читав потоки свідомості нашого збіговиська? wink

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

64

smile ні слава богу. Хоча страшного в цьому нічого немає. Сміявся б думаю довго

65

Яна я знаю вашу думку.

До всіх
Відкрию вам таємницю - я масон. Тому у вас є 2 вибора: або вчить Спас і ставать характерниками, набить стрелу и надрать мне задницу или єто сделаю я. Причем без вазилина - масоні не геи - вазилином не пользуются

66

Яно у вас однозначно світлий розум.
Я вів пропаганду здобування матеріальних цінностей шляхом самовдосконалення та всебічного розвитку в поєднанні із духовними цінностями. Навів статті про здобування грошей з метою збільшення фінансової грамотності, яку ви, як патріоти України, підхопите та розповсюдите серед своїх знайомих та в інтернеті.   
Коли більшість українців живе у злиднях, то їх свідомістю легко маніпулювати  через інформаційний простір, використовуючи матеріальні приманки (подачки) та розвіювання міжнаціональних сутичок.
Тому я знаходжу шляхи покращення матеріального становища в першу чергу для інтелектуально-розвинених  громадян України, які з часом потягнуть за собою решту "чайників".
Так ви праві Яно в тому, що в погоні за багатством, українці втрачають всі моральні цінності. Потрібно виховувати із дитинства українця,  як позитивну соціальну особистість. Так на заваді цього стоїть ЗМІ, вулиця, економічна криза.  Але завжди є вихід із складної ситуації і не потрібно панікувати.

Щодо євреїв. Я їх навіть в чомусь поважаю, тай взагалі в любій нації є свої плюси та мінуси, потрібно слідкувати за поведінкою інших національностей та брати позитив. В історії було багато розумних євреїв, які зробили свій внесок у світові відкриття та розвиток науки та техніки. Євреї просто скористалися безладом на пострадянському просторі та змогли сколотити непоганий капітал, зробили це практично без криміналу, тільки за рахунок підприємницького хисту та витівок. Цього у їх потрібно вчитися та самовдосконалюватися.
Хто володіє інформацією той володіє світом:)

67

Упертюх, я думаю, що у вільний час прочитаю книжку (щонайменше поцікавлюсь).
Я не заперечую в тому, що в боротьбі за ринки збуту та всебічного контролю над суспільним життям країн світу, найбільш розвинені країни вдаються до певних стратегій та тактик. Іноді вони бувають "чорними", але я не думаю, що це є глобальний систематизований процес економічних, політичних та суспільних взаємовідносин, який є фундаментальний правилом на якому тримається світ.
Існує світло в нашому житті (Бог, Алах, Крішна…), існує здоровий глузд, який є джерелом розвитку всього живого на землі.

68

Xvojda написав:

smile ні слава богу. Хоча страшного в цьому нічого немає. Сміявся б думаю довго

Мені теж часом смішно, бо ж читаю геть усе smile
І щось мене змушує сумніватися у об'єктивності "безконтактного діагноза"

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

69

та то вони тільки балакають, а яке діло - як зайці порозбігаються. Мене це ще на Бутті Українців задовбало

70

уже порозбигались. Батька надо слухаться

71

Козак написав:

Я вів пропаганду здобування матеріальних цінностей шляхом самовдосконалення та всебічного розвитку в поєднанні із духовними цінностями...
Коли більшість українців живе у злиднях, то їх свідомістю легко маніпулювати  через інформаційний простір, використовуючи матеріальні приманки (подачки) та розвіювання міжнаціональних сутичок.
Тому я знаходжу шляхи покращення матеріального становища в першу чергу для інтелектуально-розвинених  громадян України, які з часом потягнуть за собою решту "чайників... ".

Ви все правильно робите, не сприймайте, будь-ласка, те що було в моєму дописі про матеріальну розбещеність на свою адресу...  Так, є різниця між  "здобування матеріальних цінностей шляхом самовдосконалення та всебічного розвитку в поєднанні із духовними цінностями"  і тим шаленим культом матеріального на фоні духовної деградації, який зараз панує.
І ніхто не заперечує, що потрібно працювати, працювати і працювати, але хіба не цим ми займаємось вже стільки років? І що? А чому?

Навів статті про здобування грошей з метою збільшення фінансової грамотності, яку ви, як патріоти України, підхопите та розповсюдите серед своїх знайомих та в інтернеті.

десь я це пропустила...  була порада вкладати інвестиції в розвиток альтернативних видів енергії

Потрібно виховувати із дитинства українця,  як позитивну соціальну особистість. Так на заваді цього стоїть ЗМІ, вулиця, економічна криза.

Чому, по-вашому, ЗМІ стоять на заваді? Які причини економічної кризи?

Щодо євреїв. Я їх навіть в чомусь поважаю, тай взагалі в любій нації є свої плюси та мінуси, потрібно слідкувати за поведінкою інших національностей та брати позитив. В історії було багато розумних євреїв, які зробили свій внесок у світові відкриття та розвиток науки та техніки. Євреї просто скористалися безладом на пострадянському просторі та змогли сколотити непоганий капітал, зробили це практично без криміналу, тільки за рахунок підприємницького хисту та витівок. Цього у їх потрібно вчитися та самовдосконалюватися.

Сонечко моє, та тут цілина неторкана! 
Не знати- не злочин, злочин- не хотіти знати! (не сприймайте буквально))
Ви - мудрий чоловік, як захочете- знайдете інформацію. Це складні питання, бачу, що не варто їх обговорювати на форумі.

Але завжди є вихід із складної ситуації і не потрібно панікувати.

Згідна.

Востаннє редагувалося Яна (07 May 2008 18:24:20)

72

Xvojda написав:

та то вони тільки балакають, а яке діло - як зайці порозбігаються. Мене це ще на Бутті Українців задовбало

Та і побалакати треба, якщо з користю smile

Щодо діла...  Ви, Хвойдо що пропонуєте, який вихід? Всім опановувати характерницькі практики? Перекинутися в орлів чи у вовків, чи втекти у паралельний світ? smile)

А на конференції справді дуже гнітюча атмосфера була...

Востаннє редагувалося Яна (07 May 2008 19:43:26)

73

Нужно использовать эти знания здесь и сейчас, прямо в той деятельности, которой занимаетесь. Просто сил становится больше, не "СИЛЫ", а сил.

А на вовка перекинутись можна щоб бигти швыдше, якщо дитина, наприклад, кудысь не туды лизе.

74

Яно повторюсь про фінансову грамотність. http://www.financialfamily.ru/index.php На цьому сайті багато корисних статей, читайте любу на вибір, яка ближче до серця.

Причин економічної кризи, як вошей на голові бомжа із 20-річним стажем.  Я і ви не зможемо самотужки поставити економіку України на ноги, але допомогти порадами та морально підтримати один одного в Інтернеті зможемо. Цілеспрямовані люди  завжди досягають своїх цілей, ваші та мої амбіційні наміри досягнуть своєї цілі. Головне сказати собі, Я ЗДАТЕН (ЗНАТНА) НА БІЛЬШЕ:)
Хтось прочитає наші дописи та зробить правильні висновки, вони в свою чергу допоможуть іншим і так далі, далі, далі… Потрібно вірити в позитивну енергетику української нації і все буде гаразд:)

75

Упертюх написав:

...З наведеної Яною статті я усвідомив один з можливих механізмів контролю і маніпулювання "властьимущими" настроїв найбільш політично активних громадян ...

Це також(а може і впершу чергу) стосується й духовно,релігійно активних громадян...
Й тут Козаче економіка не дуже(не завжди) допоможе(хоча , як говорить наш масон big_smile переможе той у кого бабло і це "нормально"( для нього)).

Востаннє редагувалося Упертюх (07 May 2008 22:08:32)