26

Re: Чи є в Україні харизматичний лідер козаків?

Козаку

А Вы ответ пропустили.

Востаннє редагувалося shlosser (24 Apr 2008 13:39:52)

27

Ющенко

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

28

BAT'KO ierarh написав:

Ющенко

Посилання?

29

на 3 букви

30

Аригінал! lol
Я мав на увазі лінки в тебе якісь є, чи то твоє власне світобачення?

31

дуже хотілося б побачити як козаки сало жарене їдять на буряках

А хай би їх усіх громи побили

32

rawstick написав:

Аригінал! lol
Я мав на увазі лінки в тебе якісь є, чи то твоє власне світобачення?

а чем вам Ющенко не нравится, по-моему больше делает чем мы с вами. Казаки должны чем то заниматся а не петушками ходить и заниматся лучше чем то полезным. Это должно быть что то комерческое

33

Погоджуюсь із Батьком Ієрархом в тому, що козаки повинні займатися чимось комерційним, науково-технічним, культурно-соціальним.
За класифікацією пані Яни існує 7 видів війн. Базуючись на економічних реаліях нашої держави, козакам на офіційному рівні стати військовою організацією практично не можливо.  Але суспільство повинно створити власний щит оборони від зазначених видів війн. На шлях оборони своєї нації можуть стати козаки. Сучасний козак це патріот своєї країни, який допомагає їй різними видами діяльності. Навіть розумна порада декільком українцям це вже допомога своїй державі.
Потрібно піднімати впевненість українського народу в своїх силах, відроджувати економіку. Козаки (патріоти України) повинні об"єднатись та розробити загальну СТРАТЕГІЮ суспільної, економічної поведінки на користь своєї держави. Методом впливу на українське суспільство може бути пропаганда та реальні дії щодо впровадження ідей загальнонаціонального відродження.
Наприклад у мене є одна ідея економічного відродження держави. Україна є енергозалежною країною, що підриває розвиток  економіки країни, що в свою чергу веде до деградаційних  процесів в суспільстві. Альтернативою нафти та газу може стати сонячна енергія. Якщо кожен українець купить хоча б одну сонячну батарею (панель), він зможе не тільки поліпшити власний добробут із-за подорожання паливо-мастильних матеріалів, але також допомогти своїй державі зменшити енергетичну залежність від країн імпортерів.
Чому це повинні зробити козаки? Козаки мають незаплямований авторитет у суспільстві і можуть впливати на підсвідомість українців. Сучасні козаки це не військова а культурно-соціальна організація. Козаки можуть стати активною організацією та допомоги своїй державі у різних видах суспільного життя.   

Я також поважаю російськомовних громадян України, які є патріотами своєї країни. Вони кажуть:" ну что здесь плохого в том, что я разговариваю на русском языке, я люблю свою страну Украину, я её патриот, я казак Украины".
Я не люблю російськомовних громадян України, які кажуть:" нужно отдать обратно Крым в Россию, я ненавижу хохляцкий быдляцкий язык, Путин лучший президент Украины…".

Востаннє редагувалося Козак (27 Apr 2008 22:46:56)

34

Слушна ідея. Але сама технологія складна в адаптації до електромереж в умовах нашого здебільш скупченого проживання в багатоповерхових мікрорайонах. А також дорога за собівартістю. Вона значно ефекивніша у використанні в приватному будівництві разом з використанням енергії вітру.

35

Приклад установки на п"ятиповерховому будинку.
http://www.ukrbiznes.com/vizit.php?view … &val=4
Для установки у багатоповерхових будинках необхідні додаткові витрати на безпеку від крадіжок (замки для виходу на дах будинку).
Для багатоповерхових будинків буде актуальною установка фотоелектричних систем, які безпосередньо перетворюють сонячну енергію в електричну.
Ось українські фірми, яка займається впровадженням сонячної енергетики.
http://www.solarpol-ua.com.ua/ukr/news/17/ 
http://www.solar-kw.com.ua/index.php?id=3
Інвестиції вкладені в елементи сонячної енергії окупаються через 5-7 років.
ПРОБЛЕМА як завжди у нашій Верховній раді, є депутати які лобіюють інтереси власників атомних електростанцій і тому Верховною радою прийнято рішення розвитку атомної енергетики.
В Європі швидкими темпами розвивається сонячна енергетика, наприклад, в Чехії надаються державні дотації на розвиток сонячної енергетики. Надається підтримка приватним підприємцям, які впроваджують новітні технології та кінцевим користувачам, у яких держава викупає сонячну електроенергію за зеленими тарифами.

36

Дуже цікаво.. В принципі не такі вже й непідйомні речі.. Хоча ще раз і ще раз прошу вас.. Для обговорення різних тем створювати різні теми на форумі...

37

Ростіку:
Будь ласка - ось сайт партії Олега Тягнибока: vosvoboda.info
Звідти можна перейти і на його власний сайт.

38

Дякую, Туре, але я тамту інфу переглядав трохи. А мене цікавить наразі незалежна аналітика того, звідки і ким фінансується Тягнибок.

39

Козак написав:

За класифікацією пані Яни існує 7 видів війн. ...

То не моя класифікація, а п. І. Каганця, а я з ним згідна. 

http://observer.sd.org.ua/news.php?id=9813

"Сьогодні українців лякають можливою війною, якщо вони погано поводитимуться. Спокійно, панове, — проти вас давно ведеться сучасна війна, ефективна і нещадна! Тому боятися її вже запізно.

При застосуванні силових методів війни ворог відбирає у народу його майно; при застосуванні вищих форм бойових дій народ сам віддає своє майно, добровільно стає рабом і робить рабами своїх дітей. Сьогодні з України щорічно “тихо, мирно і майже демократично” випомповується цінностей в розмірі понад 20 міль¬ярдів гривень, що знекровлює національний організм, тримає його у стані між життям і смертю. Звідси вимирання корінного населення, руйнування інфраструктури, різке послаблення фізичного, психічного і вольового тонусу, страх перед майбутнім, пасивність і зневіреність у власній могутності.

Нагадаємо, що чорноземи і вода незабаром стануть головним ресурсом планети Земля. Тому кінцева мета цієї війни — очищення України від українців, оскільки лише українці спроможні стати на захист рідної землі і вчинити опір її хижацькому пограбуванню і винищенню.

Для того, щоб перестати бути донором для невидимого ворога, українці повинні ясно усвідомити факт ведення проти них війни, почати мислити в категоріях війни, перетворитися з пасивної жертви війни на її активного учасника. Врешті-решт, це нормально, що в ситуації глобальної кризи і загострення боротьби за ресурси весь світ і всі сфери людського життя перетворилися на бойовий простір. Тому за будь-якими намірами, деклараціями і діями ми повинні бачити власні та чужі інтереси, інтереси України та інших держав, інтереси українського народу та паразитуючих на ньому утворень."

40

це всі знають

41

Яно, я згоден із класифікацією Каганця, яку виклали ви (якщо так краще).  Запропонував одну реальну пропозицію до реальних дій, яка дозволить українцям стати реальним учасником економічного порятунку країни.
Не бачу вашої оцінки. Поки загальні фрази критики, які характерні для наших політиків. Нам потрібні реальні механізми та шляхи порятунку українського народу. У кожної людини розвинена певна категорія здібностей, хтось може добре аналізувати реальне становище сучасної економічної, соціальної та політичної обстановки України та виявляти причини (ставити діагноз) проблем держави, хтось може акумулювати ідеї та пропозиції щодо виходу із кризового становища, хтось може реалізувати їх в життя.
Разом ми  громада, яка може здолати внутрішнього та зовнішнього противника України.

42

Xvojda написав:

це всі знають

Ні, далеко не всі усвідомлюють факт ведення війни і її причини. Це результат інформаційної хронологічної та духовної дезінформації...
Люди думають, що ми погано живем тому, що просто у владу попадають бандити і злодії (або там стають такими), або є "ворог", який "не  дає "нормально працювати" - для синіх-оранжеві і навпаки, для східняків-захід, для русскоязичних- україномовні, бандерівці, для православних - католики і т.д. (формула розділяй і владарюй добре працює). Голови більшості людей  зайняті проблемою заробляння грошей для фізичного виживання ...

Козак написав:

Не бачу вашої оцінки. Поки загальні фрази критики...

Та не критикую я нічого, а закликаю мислити глобально і шукати причину тих процесів, кому це вигідно, хто за тим стоїть..., щоб не просто боротись з наслідками ...  (якщо тече зі стелі, то потр. поремонтувати чи відновити покрівлю, а не підставляти все більші відра - але ж треба усвідомити, що протікає покрівля і чому вона протікає).
Тільки знаючи справжню причину явища можна знайти шляхи виходу з ситуації.

Доречі, не бачу відгуків на це посилання  http://hedrook.vho.org/library/istislav4.htm.  Дуже рекомендую прочитати.

Я так само як і ви - в пошуку...
Поділяю  ідеї І. Каганця  щодо зміни державного устрою http://observer.sd.org.ua/news.php?id=12170 та його хрЕстиянство (книга "Пшениця без куколю") http://observer.sd.org.ua/news.php?id=8606. Десь Хвойда казав, що Ісус - найкращий характерник! Підтримую smile.

Мрію, щоб люди "пробудилися" скинули рабский світогляд і зайнялися власним розвитком ...

Востаннє редагувалося Яна (05 May 2008 13:18:51)

43

тепер починаю боятися й за вас smile
Незабувайте благими сподіваннями дорога вистелена в ад

44

Xvojda написав:

Чому?

45

Яна написав:

Доречі, не бачу відгуків на це посилання  http://hedrook.vho.org/library/istislav4.htm.  Дуже рекомендую прочитати...

http://hedrook.vho.org/library/istislav4.htm
Дуже влучна стаття. Особливо Туре і Козаче , не полінуйтеся перечитати її ( не зважаючи на те , що написана росіянами), щоб не попастись с такою сильною , але на жаль часто "осліпленною" енергійністю (не тільки ми  страждаємо від такого).

46

Яна написав:
Xvojda написав:

Чому?

читайте дон Кіхота - дуже мудра книга

47

Упертюх, я прочитав зарекомендовану вами статтю, вірніше до половини прочитав далі пробіг швидко по тексту із-за огидності загальної думки статті.   
Я не відношусь і ніколи не відносився до будь-яких політичних або фашистських партій. 
Не розумію, із чим ви мене асоціювали в цій статті? Думка із сторони звісно більш прозора та проникаюча аніж самоаналіз. Мені цікава ваша думка.

48

Москва та Ленінград та зокрема Київ при Радянському Союзу мали багато студентів із різних країн не тільки соціалістичного табору.
Росія та Україна втратила авторитет країн для здобуття вищої освіти. Однією із причин саме є прояви расової дискримінації, гоніння євреїв та прямого насилля над представниками інших націй. Хтось назве це проявом патріотизму та захисту своєї нації, на мою думку -- це дебилізм.
Автор попередньо описаної статті шукає причини російських бід у євреях, причина криється у недостатку розуму у головах деяких росіян. У автора теми у голові поселився сатана, який нищить його духовний світ та активує агресію та насилля. 
Знаю випадок, коли в українському ВУЗі навчався єврей-відміник, через гоніння на євреїв був змушений їхати в Ізраїль, де з часом став міністром освіти Ізраїлу, подібних випадків є доволі багато. Ці люди могли зробити багато корисного для України.
США веде політику об"єднання націй в одне ціле, вірніше намагається брати найбільше корисного від інших націй, тому і є вдалим світовим гравцем.

Востаннє редагувалося Козак (05 May 2008 21:38:35)

49

Яно мені подобаються ваші наміри.
Глобальні причини економічної та політичної розрухи в першу чергу криються у резидентах України.  А вже потім у зовнішніх чинниках інших країн.
Візьмемо вулицю власних будинків, де живе безгосподарний хазяїн, сусід не винний в тому, що Іван напився та спить і не хоче наводити порядок у своїй сім"ї та господарстві. В сім"ї не без урода.
Іван думає тільки про себе, як напитися. Деякі нардепи, міністри та бізнесмени також думають про тільки себе.
Але залишається сім"я, яка хоче жити не гірше своїх західних сусідів. Сім"ї потрібно самотужки виходити із складної ситуації.
УКРАЇНЦЯМ ПОТРІБНО ВОЮВАТИ  В ПЕРШУ ЧЕРШУ ЧЕРГУ ІЗ СВОЇМИ ЕКОНОМІЧНИМИ ПРОБЛЕМАМИ. КОЛИ ПЕРЕСІЧНІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ БУДУТЬ ФІНАНСОВО-НЕЗАЛЕЖНИМИ ІНДИВІДАМИ ЇМ НЕ БУДЕ СТРАШНИЙ БУДЬ-ЯКИЙ ФАКТОР НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ІНФЛЯЦІЇ, ПОДОРОЩАННЯ ЕНЕРГОНОСІЇВ ТА КОРУМПОВАНОЇ ВЛАДИ.
Потрібно вести пропаганду правильної економічної поведінки громадян України. Учити пересічних громадян, правильно управляти своїм власним капіталом (навіть мізерним).
  http://www.financialfamily.ru/index.php … mp;e_id=53  - цікава стаття рекомендую. Доречі, на цьому українському сайті багато цікавих тем про планування, інвестування та зберігання власного бюджету. 
Також дуже раджу подивитися цей мультфільм (у кого швидкість нета позволяє)
http://4eese.com/news.php?readmore=13
Із ПІФами поки є проблема на світовому фондовому ринку із-за спаду долара, але це не стосується всіх ПІФів.   
Із сонячною енергетикою повторятися не буду.
Є багато інструментів для виводу України із економічної кризи. Потрібно ДІЯТИ а не чекати доброго дядю із Європи, Америки або Росії, який допоможе знедоленим українцям.
Яно, Україні можна допомогти сидячи за комп"ютером та ведучи пропаганду правильної поведінки пересічних громадян України.
Я отримую задоволення від того, коли можу допомогти корисною порадою своїй нації. Щоб стати патріотом не потрібно вступати в націонал-фашистську організацію або гнати євреїв і тому подібне, потрібно бути просто ЛЮДИНОЮ.

50

Вибачте Козаче. Я мабуть помилився (про сильну енергійність),"агресія та насилля" вам не притаманні ( а справедлива обізнана самооборона ?).
З наведеної Яною статті я усвідомив один з можливих механізмів контролю і маніпулювання "властьимущими" настроїв найбільш політично активних громадян .
Для контролю ( підслуховування , відслідковування через телефонний ,мобільний,
супутниковий,інтернет і т.д. зв`язок і т.і.) активних громадян можна використовувати
більш дешеві і ефективні методи . Просто створити "кишенькові" партії , поставивши на чолі "своих" людей , до яких у руки (списки,досьє і т.і.) люди самі "попливуть" .
Крім контролю ними також можна буде й легко маніпулювати . Наприклад ,щоб відволікти народне невдоволення,наймаються якісь два друга Вася та Петя (чи Ізя з Йосєй) які створюють дві партії , наприклад "праві" і ліві й починають між собою (навмисно зіпсовуючи справжній багато в чому позитивний сенс) спочатку суперечки, перепалки, потім коли доходить до зіткнень вони відходять у бік й перераховуючи зароблені гроші ,з насолодою споглядають за створеним мордобоєм.
Що до Америки,Європи,також і України.Козаче,ПОчитайте дЖон КіхОЛЕМАНа-"дуже мудра книга"
http://bookz.ru/authors/djon-koleman/komitet-_064.html