226

Re: Чи є в Україні харизматичний лідер козаків?

bten написав:

...Вам мої найкращі побажання, але давайте від теми форуму не відволікатись.

227

Бтен, то Марченко Е. Д. - дочка Д. Верищагіна? Хто вони по національності, що до московського шовінізму байдужі?

-  "Загалом, приклад Філатовича свідчить, що езотеричними знаннями вона володіє, але широкого оволодіння цими знаннями не відбувається."

Хіба це не підозріло? То за що ж тоді такі гроші лупить?

Востаннє редагувалося Яна (24 Sep 2008 10:23:11)

228

Шановна пані Яна!
З розмов з Філатовичем В.О. мені відомо, що дівоче призвіще Марченко Є. Д.  - Орлова, а тому до  невідомого мені Д. Верищагіна вона ніякого відношення не має.  Між іншим людина із Дніпропетровська з призвіщем Верищагін  і з немалими на мій погляд езотеричними знаннями приймає участь у форумі, організованому "Коло-РА". Місце народження Є. Марченко -  селище в Курганській обл. Родина можливо походить від уральських козаків. Призвіще Марченко від першого чоловіка. В її поезіях трапляється немало українізмів. Зважаючи на доказану РАН генетичну спорідненість усіх козаків РФ з українцями, близкість територій населенних українцями-переселенцями (зокрема Тюмені, звідкіль її перший чоловік) як добровільними, так і не добровільними,  її українізми мені видаються зрозумілими. Зазначу, що Філатович О. В. щодо її національності однозначної впевненності не має, зазначаючи, що у рисах її обличчя є щось татарське. Щодо грошей - то  зазначу, що персонально вона ні з кого грошей не бере, їх беруть створені за її ініціативи центри, ін-т "ІРЛЕМ" та інші театральні, навчальні й дослідницькі структури. Побувайте на презентаціях київських структур і дізнаєтесь там більше. Такі презентації не велилюдні  (10 - макс. 50 чол.) і відбуваються вони доволі часто, інколи для цього приїздять навіть керівники дослідницьких та інших структур з РФ.
Мої найкращі побажання.

229

Верещагін також досить відомий художник в Російській імперіі. http://1k.com.ua/224/details/9/1 Це призвище ні про що не говорить за цю тему (Марченко-ритми). Упертюх правильно підмітив, яке відношення ця тема має до пошуку українського грааля?

Востаннє редагувалося AngelSka (25 Sep 2008 10:26:16)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

230

Бтене, дякую за інфу, але щось не лежить в мене душа до Марченко... Може через те, що вже начиталася про неї всякого...
Анжел, та з темою не проблема, можна і нову створити при бажанні.

Востаннє редагувалося Яна (25 Sep 2008 11:01:07)

231

Ви спитали. Я відповів. А щодо пошуків Граалю, то це не до мене.  Загалом же пошуки Граалю лежать  не в матеріальній, а в духовній площині, до того ж для кожного особисто. Радий, що нашому форумі практично відсутня грубість, злоба, роздратування і безтактовність. Це свідчить про значно вищий духовний рівень усіх учасників нашого форуму в порівнянні до інших.
Найкращі побажання щодо подальшого духовного зростання і колективних пошуків на цій стезі.

232

Bohdan написав:

Козацтво виникло свого часу як відповідь на загрозу..
Відповідно, годі його шукати і відтворювати у мирний час.. Коли буде потреба - знайдуться і лідери...

Погоджуюсь 100%. Я не козак, і не син козачий, проте дух в мене козачий - дух свободи, дух патріотизму, дух України! Так як кожне покоління має війну (статистичний факт) наше теперішнє покоління теж має війну, але не явну, а на внутрішньому фронті! Тож справді - Коли буде потреба - знайдуться і лідери...