1

Тема: Школи Характерників

Наткнувся нещодавно на таке голошення:

"Школа Характерницького Козатва

Школа Характерницького Козацтва – це громадська організація, яка об’єднує людей в загальну ідею бути господарем свого життя, жити щасливо в любові та гармонії з собою та навколишнім світом.
Основні задачі школи:
- створення людини нового типу свідомості господаря та творця від особистого щастя якого залежить життя оточуючих;
- допомога в оздоровленні;
- благополуччя в сім’ях;
- створення простору любові;
- благо утворюючі відносини з навколишнім світом;
- підвищення матеріальних благ;
- вивчення відичних знань, звичаїв, древніх ремесел та бойових мистецтв;
- допомога людям в творчій самореалізації;
- пробудження родової пам’яті та відродження культури свого народу;
- формування здорового та життєстверджуючого суспільства.
Школа Характерницького Козацтва займається розвитком особистості та формуванням характеру людини. В загальному обсязі проводяться зайняття по цілительству, що належать до витоків Характерництва, тобто збережених знань та звичаїв Наших Родів. Саме зараз ми працюємо над створенням постійної навчально-вишкільної бази та готуємо вчителів для подачі розроблених відповідно науково-практичних предметів."

Ну і так далі, кому цікаво то можна глянути за посиланням http://www.svit.in.ua/ogolow/ogol7.htm

На скільки я розумію це не Характерне козацтво Куровського (Характерне козацтво очолюється, від створення і на віки вічні, Першоволхвом Рідної Православної Віри з титулом Верховний отаман Характерного козацтва. Нині таким є полковник Володимир Куровський)
А інформацію про Куровських козаків-характерників і "бойове мистецтво" Триглав можна знайти отут http://kozaky.org.ua/kobza/kharakt.htm

Хто ще знає які школи? Можемо сформуватиневеликий образ того, що робиться позитивного чи негативного в цьому напрямку.

Востаннє редагувалося Живосвіт (17 Apr 2008 11:48:59)

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

2

Re: Школи Характерників

Там, кажуть, навіть посвідчення видають lol

3

Так отут http://spas.mk.ua/index.html дають дипломи наскільки я памятиаю трьох ступенів.

Декларують розвиток таких навиків:

"Обучение (на сегодняшний день) состоит из трех ступеней:
1.Сверхвидение (видение энергетики человека, растений, животных открытыми глазами, внутренних органов и их диагностика);
2.Энергетика (сверхчувствительность, диагностика при помощи рук, лечение, управление человеком при помощи энергетики);
3.Жесткое энергетическое воздействие.

По окончании обучения Вам будет выдан диплом "Характерника Украины"
http://spas.mk.ua/diplom-s.jpg

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

4

Живосвіт написав:

... диплом "Характерника Украины"...

Ти свідомо ставиш запитання що завідома не потребують відповіді? wink

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

5

Геник написав:
Живосвіт написав:

... диплом "Характерника Украины"...

Ти свідомо ставиш запитання що завідома не потребують відповіді? wink

Ні я не акцентую увагу на  паперчиках. Питання було про відомі школи характерництва. При чому немає значення позитивного чи негативно плану діяльності. Обговорювати тут мабуть їх діяльність не варто. Просто хотів доівдатись що діється на теренах України в тому плані.
Думаю і іншим буде цікаво дізнатись про тих, хто таку діяльність декларує.

Востаннє редагувалося Живосвіт (17 Apr 2008 12:20:50)

6

Живосвіт написав:

На скільки я розумію це не Характерне козацтво Куровського (Характерне козацтво очолюється, від створення і на віки вічні, Першоволхвом Рідної Православної Віри з титулом Верховний отаман Характерного козацтва. Нині таким є полковник Володимир Куровський)

Можна точно сказати , що не "Першоволхва Рідної Православної Віри"
http://svit.in.ua/ogolow/ogol1.htm

7

Bohdan написав:

Там, кажуть, навіть посвідчення видають lol

Ненуашо ?!  Вот Вам сколько надо дипломов характерников для счастьо ? big_smile

8

Живосвіт написав:

Наткнувся нещодавно на таке голошення:

"Школа Характерницького Козатва

Школа Характерницького Козацтва – це громадська організація, яка об’єднує людей в загальну ідею бути господарем свого життя, жити щасливо в любові та гармонії з собою та навколишнім світом.
Основні задачі школи:
- створення людини нового типу свідомості господаря та творця від особистого щастя якого залежить життя оточуючих;
- допомога в оздоровленні;
- благополуччя в сім’ях;
- створення простору любові;
- благо утворюючі відносини з навколишнім світом;
- підвищення матеріальних благ;
- вивчення відичних знань, звичаїв, древніх ремесел та бойових мистецтв;
- допомога людям в творчій самореалізації;
- пробудження родової пам’яті та відродження культури свого народу;
- формування здорового та життєстверджуючого суспільства.
Школа Характерницького Козацтва займається розвитком особистості та формуванням характеру людини. В загальному обсязі проводяться зайняття по цілительству, що належать до витоків Характерництва, тобто збережених знань та звичаїв Наших Родів. Саме зараз ми працюємо над створенням постійної навчально-вишкільної бази та готуємо вчителів для подачі розроблених відповідно науково-практичних предметів."

Ну і так далі, кому цікаво то можна глянути за посиланням http://www.svit.in.ua/ogolow/ogol7.htm

А інформацію про Куровських козаків-характерників і "бойове мистецтво" Триглав можна знайти отут http://kozaky.org.ua/kobza/kharakt.htm

Хто ще знає які школи? Можемо сформуватиневеликий образ того, що робиться позитивного чи негативного в цьому напрямку.

Извините за выражения, но как то гавном тянят от этой организации. Сразу оговорюсь субъективное мнение lol

Востаннє редагувалося Рунный (13 May 2008 21:25:37)

9

Пан Руний, чого ви так гадаєте?

10

Вин не гадае, а видчувае. Ну, имхо, если нет пусть Рунный поправит.

Востаннє редагувалося shlosser (06 Jun 2008 00:50:49)

11

Живосвіт написав:

Хто ще знає які школи? Можемо сформувати невеликий образ того, що робиться позитивного чи негативного в цьому напрямку.

Пропоную викласти деяки основні принципи та розбіжності підходів школи Скульського та Чумаченко. Думаю, це буде цікаво для людей, які хочуть отримать хоч якусь загальну інформацію з цих питань. Хто займався, що скажете? Загальні питання, не заглиблюючись, щоб вороги не зрозуміли tongue !

...і нічого зайвого...

12

гадаю, Шлосеру відповісти на це питання легше, тому що він спілкувався як з одним, так і з другим. З Скульським я не спілкувався, буду коректним тому нічого говорити говорити не буду, хоча там є багато цікавого. Мені свого вичтачає. Про Чумаченка з його підходами я думаю шо всі так чи інакше читаючи мої дописи мають якусь вже думку. Просто додам6 займається науковою діяльністю, езотеричними дослідженнями, відродженням характерництва як системи знань, цілісного світогляду починаючи ще за часів Трипілля, - перша книга "Шлях у Невимовне"- це маленька збірка тієї інформації, яку накопичила школа за перші 10 років свого існування. На сьогоднішній момент матеріалу набралося дуже багато, зроблено великий нальот годин, і частина цього знання може бути оприлюднена. Нічого страшого в цьому нема. Методологія - природні здібності людини, тобто пінається з-середини, хоча жоден навіть знак не придуманий кимось все отримано і витягнуто з Невимоного. Робота важка - уявляєте по 2-3 години в енергетиному дублі. На вихідних чи як - лежиш лежма не встаєш. Виникають такі бажання - шоб викопав хтось яму - могилу - і тебе туди в ній закопав десь на тиждень. Є таке, просто коли довго працюєш в дублі вібрації мають тенденцію підвищуватися - тіло втрачає свою твердість, фізичність. Ну, то таке.. заземлення називається - ні бег, ні спання не помага - дуже мало, а могила да smile. Ви не уявляєте як хочеться полежать в тій могилі - воно як ковток води. Козаки цим користувалися - просто на березі річки закопували, встромляли в рота очеретину і він там лежав, до ранку. Чи коли людина коли вже заходила  глухий кут...
Тобто положення насправді серйозне. Сама школа поділяється на 2 порядка:
1) для всіх - 7 кроків за небокрай
2) закрита - туди попасти можна, але важко. Тому що там крім всього іншого багато людей не треба - робочий кулак так сказать
Це так в загальному. Але таку роботу повинен хтось робить, але це інструментарій який може бути використаний  людиною будь-якій сфері її роботи, чим би вона не займалася. Наука самого життя. Зрозуміло що це вам ні про шо не каже. Ну, якшо Чумаченко згодиться провести колись крс просвітнийьких лекці - 3-4 дні, то я повідомлю. Там дуже багато такої закритої, схованої роботи. тому про нього все тільки так в загальному

Востаннє редагувалося Дід Артім (16 Jul 2008 23:08:05)

А хай би їх усіх громи побили

13

Дуже дякуємо, змістовно і відверто. Може щось підкине Шлоссер и Монах? Тільки без одіозних особистостей, - просто суть.

...і нічого зайвого...

14

Про школи характерників - такі, як вас цікавлять багато не знаю - лише загальна інформація. У мене трохи інший напрямок роботи. Тому езотерикою практично не цікавлюся. Як показує досвід деяких моїх знайомих - до добра це не доводить. Хоча, деякі техніки знаю. Наприклад, одна з них дозволяє уповільнювати суб"єктивний час, друга - налагоджує роботу сердцево-судинної системи (по результатах здається маленький іспит - паперовою купюрою потрібно перебити сірника чи олівця). Можна ще дещо приводити, але це не суттєво - техніки східні, тому не практикую - можуть бути негативні наслідки (також підтверджується негативним досвідом деяких моїх знайомих).
Можливо трохи не зовсім по темі, але... А взагалі, ми практикуємо мордобой :-))) - вам, езотерикам, воно буде цікаво :-)))))).

15

монах написав:

Можливо трохи не зовсім по темі, але... А взагалі, ми практикуємо мордобой :-))) - вам, езотерикам, воно буде цікаво :-)))))).

Дуже дякуємо, це теж потрібно, у мене і груша жива є для таких практик.
Але ви дуже скромний, як для безконтактного бою, який ви дуже непагано практикуєте, я відчула, дякую.

P.S. Сподіваюсь, вам це сподобається http://obkom.net.ua/articles/2007-12/27.1830.shtml roll .

Востаннє редагувалося Иванна (18 Jul 2008 20:42:58)

...і нічого зайвого...

16

Іванна, дякую за лінк. Несамовито реготався. smile
Монаше, то сірника чи все таки олівця? Бо у випадку з сірником ще виглядає сяк-так можливо. Але щоби купюрою паперовою - і олівець? Ця купюра має мати молекулярно загострений край. smile Треба якось буде побачити на власні очі.

17

Я чув про цього "фраєра". Проводив презентацію у Львові своїх космічних книжок. Кажуть нібито має якусь силу. Учень Ігнатенка типу

Кожен воює за те, чого йому бракує (І.Сірко)

18

Перебивається спочатку сірник, потім олівець. А взагалі - це від рівня підготовки. Сам цього не покажу, бо не практикую цього (дивіться вище). Але деякі фокуси показати можу (скло, цвяхи, ножі, вугілля, коротше самі елементарні речі).

19

jasen написав:

Я чув про цього "фраєра". Проводив презентацію у Львові своїх космічних книжок. Кажуть нібито має якусь силу. Учень Ігнатенка типу

Не тільки Ігнатенка , а й ще Кандиба Д.В. , Тібетська духовна школа «Чорний Лотос» і т.п. http://www.vasilcuk.cz/ukr_03_01_vasilcuk.htm

Востаннє редагувалося Упертюх (18 Jul 2008 17:45:32)

20

Живосвіт написав:

Так отут http://spas.mk.ua/index.html дають дипломи наскільки я памятиаю трьох ступенів.

Декларують розвиток таких навиків:

"Обучение (на сегодняшний день) состоит из трех ступеней:
1.Сверхвидение (видение энергетики человека, растений, животных открытыми глазами, внутренних органов и их диагностика);
2.Энергетика (сверхчувствительность, диагностика при помощи рук, лечение, управление человеком при помощи энергетики);
3.Жесткое энергетическое воздействие.

По окончании обучения Вам будет выдан диплом "Характерника Украины"
http://spas.mk.ua/diplom-s.jpg

Яка нісенітниця - диплом))) Ага папірця дідько дав - і характерником став? Нехай собі лишать)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

21

На бузі розділ другие би. Дюжа ймення. Хто що дума?

Востаннє редагувалося Дід Артім (13 Jun 2010 11:26:03)

А хай би їх усіх громи побили

22

Хто лічить даром - той лічить даром!

Я бачив диплом Треєтьяковки, що засвідчує що у того-то того-то є талант...

Для справжнього не потрібно папера (багато хто їх не визнає)

А якби охарактеризувати теперішні платні школи - то це шарлатани плодять шарлатанів...

Хоча є і поважні...

Як кажуть: "Ученье свет - а за свет нужно платить" (але це кажуть для тих хто платить)

Бо є ще одна приказка: "Якщо ти ЛОХ - за це потрібно платити"

Востаннє редагувалося Добрі люди (13 Jun 2010 16:13:08)

…Если вздыблена шерсть, если страшен оскал, расспроси-ка сначала меня, как я жил…

23

монах написав:

Про школи характерників - такі, як вас цікавлять багато не знаю - лише загальна інформація. У мене трохи інший напрямок роботи. Тому езотерикою практично не цікавлюся. Як показує досвід деяких моїх знайомих - до добра це не доводить. Хоча, деякі техніки знаю. Наприклад, одна з них дозволяє уповільнювати суб"єктивний час, друга - налагоджує роботу сердцево-судинної системи (по результатах здається маленький іспит - паперовою купюрою потрібно перебити сірника чи олівця). Можна ще дещо приводити, але це не суттєво - техніки східні, тому не практикую - можуть бути негативні наслідки (також підтверджується негативним досвідом деяких моїх знайомих).

Є в Миколаївській області психушка де лікують ставших богами)

Особливо багато там кастанедщиків, які виришили освоїти магічні паси самостійно...

…Если вздыблена шерсть, если страшен оскал, расспроси-ка сначала меня, как я жил…

24

Добрі люди написав:

"Ученье свет - а за свет нужно платить" (але це кажуть для тих хто платить)

Бо є ще одна приказка: "Якщо ти ЛОХ - за це потрібно платити"

Взагалі то нашару нічого не буває.
Коли людині помогла якась інша мудра людина, то та людина принаймні віддячить.
Мінімальна компенсація у вигляді грошей, речей чи якогось іншого виду енергії всеодно має бути.
Для підтримання балансу.

25

А чого брати з учня..
Віддячить всесвіт...

Я не критикую...

Те що дається даром те дається даром...

Так, якщо хтось осягнув знання вклавши в це гроші, він його і розповсюджує за гроші...

Виходить що учнівська послідовність пов"язана на грошах...

Один вчитель навчив трьох учнів за 10 гривень, кожен з учнів навчив ще по три учні за ті самі 10 гривень...

Так знаю... Що якщо тренуєш і і живеш з цього це дуже важко. Це аскетичне існування...

Але таке питання...

Якщо ти побачиш достойного учня, і знаєш що він продовжить традицію, та покращить її, але в нього немає грошей... Відмовиш в передачі?