1

Тема: Нові зображення характерників

Ось наткнувся на роботу російського художника Лео Хао (псевдонім)
Спішу поділитись посиланням.
http://www.leohao.ru/browser.php?s=2&g=2&n=4

http://www.leohao.ru/files/image000129.jpg

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

2

Re: Нові зображення характерників

особливо сподобались ангели smile

А хай би їх усіх громи побили

3

Кульгавий в нього якийсь козак. smile

4

він на колінах ніби.. нічо не кульгавий

5

Я в картині побачив місце битви, яка вже закінчилась.
Вовки це "санітари ліса", які з"являються після битви в пошуках їжі. Характерник участі в бою не приймав, його шаблюка не скривавлена кров"ю. Характерник і вовки акцентують свою увагу в одне місце, де можливо знаходиться жахлива сцена смерті. Характерник стає на коліна, показуючи свою повагу відважним та сміливим воїнам, які віддали своє життя заради втілення своїх амбіційних ідей або обов"язків. 
Характерник несе за собою сили добра та справедливості, тому навіть на небі хмари починають розходитись та з"являєтьсята світле блакитне небо, що не характерно для цієї пори доби.
Автор картини хоче передати всю надприродну силу характерника, який знаходитись порозуміння із силами природи та вільно знаходиться пліч-о-пліч із санітарами лісу.

6

Bohdan написав:

він на колінах ніби.. нічо не кульгавий

Пластунський крок "Кулик" (за термінологією В. Пилата) smile

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

7

Козак написав:

Вовки це "санітари ліса", які з"являються після битви в пошуках їжі.

Мені чомусь досі здавалося що вовки полюють лише на живу здобич smile Та й лісу тут ніде не видно...

8

На малюнку багато очей. І всі вони дивляться у глядача. І дивляться переважно очікувально. Вовк ліворуч навіть принюхуєтся за вітром, намагаючися вловити, чим пахне від глядача. І всі очікувально дивляться. Навіть небо двома примруженими очима блакиті дивиться на глядача.
Козак правша (бо фляк на поясі висить ближче до правої руки), але шаблю чомусь тримає лівою. З якого такого дива? Права рука знаходиться в невизначеному, перехідному стані. Або вона теж вказує на якусь непевність і очікування, або козак взагалі боїться впасти. smile Або він піднімається з землі, теж сторожко і очікувально дивлячися на глядача, не знаючи чого йому чекати - чи руку подати, чи шаблюкою напіддати.

9

rawstick написав:

але шаблю чомусь тримає лівою

Ростику, я ось теж ніби не шульга, але деякі операції чомусь роблю з лівої руки smile

10

Придумуйте що хочете, ала картина вийшла неправильна. ЇЇ суть неправильна. Козак, зображений на картині взагалі знаходиться в незрозумілій позі. Ви пробували так стояти? То спробуйте. А тим, хто скаже, що козак встає - надто статична позиція у нього, щоб рухатись. А навіть, якщо він рухається - то дуже неприродньо рухається. Єдине, що гарно зображено - це вовки.

11

Ну це й не картина.. Це фотошоп.. Коллаж

12

підтримую монаха, це не природно, як і інші його картин...

вовки добре зображенні, але чого це вони санітарами лісу стали???

вовк - це стать воїна лісу та степу, це мисливець та собака лісовика

13

не ищите там где ничего нет

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

14

Із санітарами лісу мабуть загнув. Козака вважаю героєм картини, дехто чомусь пишається вовками.

15

та козак герой:)
тільки дивне положення корпусу, та щось не зрозуміло шаблею махає...

16

Монаше, чому обов*язково стояти. Можливо він підіймається, чи навпаки стає навколішки. Тим більше це ж картина, гра фнтазії, думок... Мені сподобалось, дає натхнення...
Янголи також дуже сподобались)

17

Яка бурхлива хантазія у товариства. Я не звертав уваги на дрібниці, але коли звирнув, то неприємно здивувався. Наприклад, картина Святослава з військом: Святослав з оселедцем ніби все добре і в московських ЛАПТЯХ... Йо., ну як так можна? От, що значить москаль автор) Тому, не сприймаю його творчість всерйоз, хоха фотошопінг непоганий.

П.С. Для тих хто не знає: князі київські і дружина і народ руський вцілому лапні не носили, це чисто фінсько-московський атрибут.

Востаннє редагувалося Mamay (25 Jan 2009 14:42:43)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

18

Я проти того, щоби робить вікону з картинок сусідів, у них своя мета, у нас що своїх художників вистачає. Тим більше автора треба дивитися в цілому, аку силу він представляє, а не висмикувати одну картинку, як на мене, в основному негатив і чортівня різна. http://www.leohao.ru/main.php?p=1

Востаннє редагувалося AngelSka (25 Jan 2009 14:53:55)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

19

А про те, що всі слов*янського роду вже й забули... Так, у Лео є стрьомні деталі, і їх не мало, але все ж він не кидає свого діла, таке враження, що людина не має права на помилку. І слова Шевченкові позабували, що головне забули. Ех тільки на своє дивитесь, а на чуже плюєте з високого пагорба. А чи знаєте як боляче, коли твориш щось, коли душу вкладуєш, а на це плюють... І на моє плювали...

20

Хто такі слов"яни?
Московщина не має нічого спільного із слов"янами, це угро-фінське плем"я, максимально асимільоване Золотою Ордою.
Про яничарський рід неварто забувати)

Востаннє редагувалося Mamay (25 Jan 2009 15:18:53)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

21

Та суть не міняється... Не всі росіяни демони, не всі українці янголи. Хоча це лише моя думка.)

Востаннє редагувалося Богдан (25 Jan 2009 15:27:49)

22

Тоді варто згадати Шевченка) Тільки чомусь кожен згадує не те, що треба в обов"язковому порядку) ги.

Не заревуть в Україні
Вольнії гармати.
Не заріже батько сина,
Своєї дитини,
За честь, славу, за братерство,
За волю Вкраїни.
Не заріже – викохає
Та й продасть в різницю
Москалеві. Це б то, бачиш,
Лепта удовиці
Престолові-отечеству
Та німоті плата.
Нехай, брате. А ми будем
Сміяться та плакать.

23

Богдан написав:

А про те, що всі слов*янського роду вже й забули... Так, у Лео є стрьомні деталі, і їх не мало, але все ж він не кидає свого діла, таке враження, що людина не має права на помилку. І слова Шевченкові позабували, що головне забули. Ех тільки на своє дивитесь, а на чуже плюєте з високого пагорба. А чи знаєте як боляче, коли твориш щось, коли душу вкладуєш, а на це плюють... І на моє плювали...

В нашій культурі не прийнято було говорити пр нечисте, я к то сказати "чрт", то не наша культура.

Щевченко мав наувазі найперше берегти своє і й бути в курсі, що там у інших інших діється.

Той пан-митець 75% негатив(помилки) 10-15 позитив,(своє діло) як навіть через позитивні речі, проглядається оте, бо його надто багато, не сховаєш. http://www.leohao.ru/browser.php?s=2&g=2&i=122

Є свідома відповідальність митця за те які образи він являє в світ, провідником яких сил стає, вже краще нічого не малювати, краще прибирати вулиці, чи хліб вирощувати.

П.С.  так слов*яни, вони всі такі різні, хтось живе собі в своїй сторонці, ні до чого чужого діла не має, комусь все не йметься, от парадокс, наче одного роду, і я не я і хата не моя.  neutral

Востаннє редагувалося AngelSka (25 Jan 2009 15:39:28)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

24

AngelSka написав:

чи хліб вирощувати.

Янголя, хліб вирощувати - це священнодійство, цим просто не зможе займатися хто-небуть - пройдисвіти.

25

Справедливо...

Але кожен бачить те, що хоче бачить.

Я не хочу зараз захищати москалів, цей спір може тривати дуже довго... Я люблю Україну, і тих кого вона народжує, і Вічна Їй Слава! Та просто вважаю, що цей художник нічого поганого не заподіяв, і картина мені його довподрби.