1

Тема: Національний егрегор

Велику роль в психічному житті людини грає його національний егрегор (егрегор його народу), бо відчуття причетності до своєї нації найсильніше. Впливаючи на егрегор всієї нації за допомогою позитивних уявних звернень (через думки на національну тематику) і тим самим покращуючи в позитивну сторону його структуру, людина отримує енергію, силу від егрегора для подальшого духовного розвитку і змінює духовну атмосферу в середовищі свого народу. Але дії однієї людини на національний егрегор з метою отримання сильного зворотнього зв'язку (зміна духовної атмосфери в країні і зміна духовного настрою усередині себе) недостатньо. Потрібні колективні синхронні дії-думки людей (від декількох сотень до декількох мільйонів).

МАЙДАН-2004 - ПРИКЛАД ДІЄВОСТІ ЕГРЕГОРА

Візьмемо до прикладу останній приклад, події у Києві на Майдані Незалежності восени 2004 року. Позитивна атмосфера була настільки потужною, що людей ніби хто підмінив. Вони допомагали один одному. А поганий настрій зникав миттєво.. Люди були налаштовані однією позитивною метою - змінити життя на краще..

ВПЛИВ ВЕЛИКИХ УКРАЇНЦІВ

Суттєво на формування національного егрегора впливають великі, знамениті люди не тільки своїми великими енергетичними полями, а головним чином непрямим шляхом — за допомогою величезного безперервного і тривалого інтересу величезних мас людей до їхніх імен та справ. Якщо велика особа вирізнялася в своїй діяльності добром, милосердям, любов'ю до людей, то і думки людей, пов'язані зі спогадом про цю особу, або взагалі пов'язані з її іменем, мають позитивний характер. Ці однотипні думки, об'єднуючись в одну величезну енергетичну «хмару», підгодовують національний егрегор і змінюють в позитивній бік його структуру. Якщо ж велика особа була схильна до жорстокості, кровожерливості, хитрості, ненависті до людей, то і думки людей про цю особу (природно, пов'язані з поняттями жорстокості, зла) змінюють структуру егрегора в негативний бік.

ЧОМУ ШАНУЮТЬ ШЕВЧЕНКА?

Всі великі творчі люди, які своїми художніми витворами, картинами, піснями, і зараз впродовж століть додають натхнення нащадкам, очевидно, знайшли ключ до наповнення себе енергією національного егрегора. Надлишок рідної позитивної енергії і найшов своє відображення у творчості. Наприклад, візьмемо того ж таки Шевченка. Чому він став дуже відомим? Тому що він у простій письмовій формі зумів відобразити всю енергетично-духовну потугу свого народу. Звідси, до нього знову і знову звертаються ті, хто хоче знайти себе. Для чужинця, його творчість вже не буде такою цінною на глибинному рівні, як для українця. Як радянська система і не бажала би витерти його з пам"яті українців, та змогла лише по-злодійськи підправити декілька антимосковських рядків..

ЕТНІЧНА ПРИНАЛЕЖНІСТЬ

Бути приналежною до певного національного егрегора має право і може не лише людина, яка на 100% чи 99% генетично належить до українського етносу.. Адже можна навести і протилежні приклади, коли людина, народжена на цій землі, і маючи український генотип, в силу відсутності позиції і "хавання" всього того, що їй нав'язують ЗМІ, інформаційна пропаганда, зокрема, донедавна, імперська а потім і комуністична пропаганда, цураються свого походження. Звідси, енергетично, вони не мають захисту від сторонніх впливів і стають рабом тих егрегорів, які їм нав'язують. Крім цього, енергетична приналежність до егрегора закладається ще батьками, які прилучають дитину до свого внутрішнього світу. Далі залежить від дитини, чи вона розгубить те, що їй дали батьки, рідні, чи примножить.. Тісна ідетифікація себе з родиною, з родом, дідами-прадідами, з рідною землею, ще більше включає людину у рідну енергетичну систему.. Ті діти, у яких батьки мають конфліктуючі світогляди, постійно переїжджають (я було при СРСР), або ж їх примусово переселяють, вже не мають такої чіткої прив'язаності до рідної енергетичної системи. Тому, що не маючи тісних асоціацій зі своїм, вони більше сприймають те, що можуть брати з нового середовища. А воно, зокрема, за кордоном, здебільшого чуже, не українське.

ШЛЯХ ДО ХАРАКТЕРНИЦТВА

Людина, яка стає на шлях духовного вдосконалення, має усвідомлювати, що багато з тих речей, які ми називаємо оволодінням езотеричними знаннями, просвітленістю, цілительством тощо, має загальнолюдський характер. Тобто, щоб пояснити, ця властивість дана кожній спраглій людині незалежно від етнічної приналежності. Однак, егрегор тут всеодно важливий. Сила працює сповна лише на своїй землі, коли пліч-о-пліч з тобою і ліс, і річка, і поле.. Відчуття світової єдності дуже важливе. Не дарма, на це часто натякає народна творчість.. Людина, яка відчуває за собою правду, і не сумнівається, стає вдома в стократ сильнішою. Бо це не вона джерело агресії. Агресія йде проти неї..

ЯК БУТИ СОБОЮ?

Звідси, як наповнювати себе енергією з національного егрегора? Створюйте довкола себе візуальну, слухову відчуттєву атмосферу приналежності до України. Особливо важливе підживлення себе творчістю тих людей, які включалися в українську позитивну енергетичну систему.. йдеться про книги, картини, елементи інтер"єру, музику тощо. Ті люди, які відчувають себе свідомо українцями, вже роблять це..

2

Re: Національний егрегор

з цього починається входження в Спас

А хай би їх усіх громи побили

3

В характерництво сьогодні  можна увійти поступово долаючи 7 умовних щаблів:

1. Переключення уваги зовнішньої (першої уваги) на внутрішню (друга увага), сюди годиться все - можна це робити як характерники, - глупої ночі ставили претендентів у характерники на величезні повалені поряд вікових 2 дуба. Гілки обрубані, але сучки залишені. Завязували очі і змушували по них рухаться. Уявляєте собі - нічого не видно, високо, стояти на них невдобно, а шо треба йти, ризикуючи упасти з шаленої висоти і зламати собі шию. А знымати тебе звыдти ніхто не збирається. Коли дійшов краю шоб не впасти треба було перепригнуть на інший дуб, шо лежав поруч і йти вже в іншу сторону. Ітака розпука брала людину із-за неможливості зробити це у звичайний спосіб, і вперше людина починала шукати вихід там, де його ніколи не шукала. Просто в певний момент відбувався щелчок і людина вже йшла по тих дубах забавляючись. Але це небезпечно, тому тут шоб заспокоїти свою балаболку треба кидати мячики. В цей момент якась внутрішня суть наша та ще далека виходить на поверхню і починає вести людину. І перший пункт органічно переходить у другий.
2. Хода в Дусі або хода лісовими шляхами;
3. Бачення в третій позиціїї;
4. Входження;
5. Політ в ментальному дублі (Сірко);
6. Великий козацький Спас.
А сюди я дописав того, шо для того шоб мать силу здійснити виход її треба десь взять. Українська мова й дає цю силу, вона включає в егрегорністть. Сало й мясо тут мало. Тут пальне потрібно, шоб на цій машинці кататься. В езотеричній науці перед тим як людина робила той перший крок від себе, ставилося цікаве питання: хто ти і на якій землі ти стоїш. Де ти? Російська мова формувалася на терені України як штучна мова, тому шо побачили загрозу в українській мові в її язичництві й співзвучністю із санскритом, - взяли староболгарську, перемішали це все. Тепер маємо як російська. Корней у ній ні з чим не має. Рабів треба ж було десь брать. Тепер РФ - 180 народів і національностей. Знайшли спільну мову - штучну, щоб все це удержать. Але Росія - це імперія, а в імперїї завжди є патріції і є плебеї і раби.......Українці - це народ який завжди шукав у житті правду. Тому перевімкнення внутрішньої уваги на зовнішню, коли відбулося як фактично закінчилася Трипільська цівілізація, так сильно й вдарило по українців: там де 3 українця - там 3 гетьмани. Ні по одному народу світу це не вдарило так сильно як по українцях. А на російській мові може й краще наукові роботи писать, термінологія і т. д., але знаковості й ключової форми, яка необхідна людині для входження в світ вона не дає. Тому раніше люди відбудовали все своє життя в цій знаковості - предмети побуту, пісні, помешкання, мальви під вікном... - все це почало допомагати людині жити, включало людину в світ і той перестава бути чимось страшним, а розкривав перед ними всі свої тайни. Тут як кажуть мозги треба роззуть. Змінить позицію спостерігача. Якажу це не тому шо я такий націоналіст. Я родом з шахтарського міста Центральної України. Це наука, подобається комусь це чи ні. Характерництво - це коли оте внутрішнє людське "Я" або кажуть "велике Я" починає брать гору над "маленьким Я" і вести за собою, бо тільки воно знає правду....

Але робити це треба десь краще на природі чи можна орендувати якесь приміщення, скинуться з усіх. Але не для багатьох людей. Нехай навіть 5 чоловік. Судячи з того шо відбулося на форумі з появою так званих малоросів - зброю в руки можна давати далеко не всім. Я розумію шо мячик він не зробе. Але він і чути про це не повине шо і є таке. А є такі техніки шо ні мені ні вам не покажуть ніколи smile

4

не у м"ячику справа.. це елементарна езотерична практика властива усім людям.. те саме шо віником хату прибрати.. просто ми на ній забагато уваги акцентуємо.. а чогось нового не робимо..
А все інше підтримую...

5

Богдане, про егрегор твоя робота?

6

Xvojda написав:

Але робити це треба десь краще на природі чи можна орендувати якесь приміщення, скинуться з усіх. Але не для багатьох людей. Нехай навіть 5 чоловік.

Та взяли намети, спальники і вйо на природу! Ось потепліє - сіли на машинку і вшилися кудись до лісу, поки комарі не прокинулися. Я он свою 9ку підремонтую і зможу з вами гайнути.

Востаннє редагувалося rawstick (18 Mar 2008 11:19:33)

7

Власне, автором статті з першого повідомлення є mamay, kharakternyk.in.ua, виклавший те ж саме 30.12.2008 та 3.04.2008

Питання щодо егрегорів:
1) Приналежність до егрегорів є повною чи може бути частковою?
2) Траплялася інформація, що кожен егрегор є частиною більшого егрегору та водночас складаєється з кількох менших. Щодо країнського - частиною чого він є , і з яких саме частин складається?
3) Що є первісним для егрегору - прийняття культури, слідування певним поведінковим нормам чи безпосередньо діяльність на користь країни, народу чи егрегору?

Розумію, що для декого це видасться надто простим чи дурним.

8

Хм...цікава стаття, небачив раніше....

Bohdan написав:

Велику роль в психічному житті людини грає його національний егрегор (егрегор його народу), бо відчуття причетності до своєї нації найсильніше. Впливаючи на егрегор всієї нації за допомогою позитивних уявних звернень (через думки на національну тематику) і тим самим покращуючи в позитивну сторону його структуру, людина отримує енергію, силу від егрегора для подальшого духовного розвитку і змінює духовну атмосферу в середовищі свого народу. Але дії однієї людини на національний егрегор з метою отримання сильного зворотнього зв'язку (зміна духовної атмосфери в країні і зміна духовного настрою усередині себе) недостатньо. Потрібні колективні синхронні дії-думки людей (від декількох сотень до декількох мільйонів).

МАЙДАН-2004 - ПРИКЛАД ДІЄВОСТІ ЕГРЕГОРА

Візьмемо до прикладу останній приклад, події у Києві на Майдані Незалежності восени 2004 року. Позитивна атмосфера була настільки потужною, що людей ніби хто підмінив. Вони допомагали один одному. А поганий настрій зникав миттєво.. Люди були налаштовані однією позитивною метою - змінити життя на краще..

а що до цього, чи не спрацьовує у таких випадках "ефект сотої мавпи" http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=266

чи потрібно "бігати" і витрачати сили задля того щоб донести кожному українцеві правду, чи варто виділити умовно сотню свідомих людей, пояснити їм у чому річ, і якщо ця сотня зміниться то і все населення україни так чи інакще почне усвідомлювати те ж саме.....
чи не це відбувалось на революції?

9

Абыхто написав:

Власне, автором статті з першого повідомлення є mamay, kharakternyk.in.ua, виклавший те ж саме 30.12.2008 та 3.04.2008

Невеличке уточнення(посилання в смітнику) :
- "статті з першого повідомлення"15/03/2008
- й не "mamay, kharakternyk.in.ua"  , а mamay@kharakternyk.in.ua

А про егрегори(в історичному плані, наприклад) це не просто, треба хоча б щось трошки почитати, підготуватись , хоча б , наприклад - http://chicago.ru/cgi-bin/forum/forum.c … &t=76w  wink 

Песе привиде, навіщо ти знову згадуєш Абыхту про померанчеву революцію ?

Востаннє редагувалося Упертюх (20 Aug 2009 17:07:00)

10

Упертюх написав:

ну взагалі то повідомлення адресувалось для всіх wink а питання заключалось не так в революції як в ефекті "сотої мавпи"

11

Упертюх написав:

А про егрегори(в історичному плані, наприклад) це не просто, треба хоча б щось трошки почитати, підготуватись , хоча б , наприклад - http://chicago.ru/cgi-bin/forum/forum.c … &t=76w  wink

мда.... оце хлопці воють smile

12

Абыхто

Почитай книгу разговор ученого с учителем.

13

Упертюхове

Невеличке уточнення(посилання в смітнику)

Дякую що поправили. Власне виклав що знайшов.

Все добре, як приклад дії егрегору підійде. А те, хто і як це використав, до теми не відноститься.

Шлоссеру - дякую, почав читати.

Востаннє редагувалося Абыхто (20 Aug 2009 13:36:51)

14

Як би був український егрегор, то давно всі б забули про нього. На Україні є більш серйозніша енергетична структура - Матриця. На даний момент вона діє в режимі вирощування і розповсюдження.

15

що ж ця Матриця хоче від нас?

16

Xvojda, ви продукт цієї Матриці і по ваших діях і діях інших продуктів вносяться зміни в програму Матриці.

Читав, на теренах Києва знаходиться зображення голови людини у вигляді ландшафта. Щоб уточнити енргетичну структуру Києва, потрібно знати розташування енергетичних центрів голови людини, це вже тринадцятичакрова система, я зараз пробую розібратися з цим питанням, інформації мало і дуже спотворена. Можу лише сказати, що канал розташований від підборіддя до гіпотоламуса.

Востаннє редагувалося Світломир (06 Sep 2009 09:49:50)

17

ну що ж вперед, Сіріусу привіт

18

Matrix has you smile

19

Богдан написав:

Matrix has you smile

Точніше - ... wants to have you.

Xvojda написав:

ну що ж вперед, Сіріусу привіт

Бери вище - Андромеді.. smile

Світломире, а можна конкретніше - який ця Матриця пропонує Устрій-Лад. По типу Атлантіди? А який тоді був в Атлантиді, на кого "працював"?
Й на вашу думку - навіщо створена земна людина, навіщо створено оточення-соціум.
Чи може людина непройшовши-нереалізувавши "земний план"(наприклад,(не кажучи вже про сім 'ю) національний егрегор - утворивший справедливий соціальний устрій з вільним духовним розвитком кожної(а не "обраних") людини) досягнути "заоблачних висот" й "професійно" займатись вже "глобальними проблемами", та й ще й "жертвуючи власним життям (добробутом, здібностями)"(тим заради чого був створений на Землі) .
Як на мене нью-ейдж - це відрив-втеча від реального життя, життя в соціумі, від вирішення його проблем й ширяння, бігання по платним "кінозалам" коли в твойому(земному, українському)домі бедлам і все розвалюється. Що вона наробить з таким "практичним" досвідом у "вищих планах"?

20

да, хозарський устрій не може відповісти на звичайне питання "а що далі", ну да завоювали все, полетіли на місяць і засадили там все буряками й кукурудзою, а дальші шо? До речі це запитання вони самі собі й задають. Біганина по колу,а взагалі то тут багато цікавого, психологічно намагання втекти, довели все до ручки, криза стукає в двері і надовго, але хто тебе туди пусте, якшо ти тут таке навитворяв то безглуздо сподіватися, що так "двері і відкриються", хоча можуть відкритися... безплатний сир.. тому що там теж живий світ, дика природа  і є місце й звичайному свинству, хоча переважають піщєварітєльні інстинкти

21

"На Україні є більш серйозніша енергетична структура - Матриця. На даний момент вона діє в режимі вирощування і розповсюдження."
Доброго здоров'я вам усім! Шось не можна війти у теми та альбоми вашого вебсайту, а цікаво було б почитати. Взагалі то, - людина, що мандрувала - може розвити ці теми більш практично, з розкриттям якихось межанізмів свого тіла. Взагалі то і Артем і Світломир розмовляють про одне, але кожен зі своєї дзвінниці і своєю мовою.

...і нічого зайвого...

22

Людина - це збірка свідомостей. Це приблизно, як водій і автомобіль. Матриця програмує свідомість тіла (автомобіль), а далі в тіло заходить Дух (водій) і вперед шукати пригоди. Ці збірки можуть утворювати егрегори (клуби) і робити якийсь загальний тюнинг. Коли приїзджаєте з подорожі, то ділитеся своїми враженнями, Дух після покидання тіла теж ділиться враженнями з структурою, звідки він відділився, тобто стає частиною інформаціїї в якійсь системі.
Взагалі все складніше, адже ще є багато додаткових програмних продуктів. Ось, в результаті стільки різних людей.

На моєму сайті, навести курсор на квадратик (змінюється фон) і клацнути мишкою.

23

Світломир написав:

... Це приблизно, як водій і автомобіль. Матриця програмує свідомість тіла (автомобіль), а далі в тіло заходить Дух (водій) і вперед шукати пригоди...

Я сподіваюсь , що ви не такі - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 6465#p6465
"пригоди" маєте на увазі ?

24

цікаво щоб на це відповів Чумаченко, про яке навчання, про яку силу і так далі взагалі можна говорить, можна тільки уявить собі щоб вони навитворяли, Світломир, якшо ви колись зустрінете характерника, я не думаю правда, та все ж не раджу вам називати його "програмним продуктом", бо вінду прийдиться перевстановлювати, я серйозно до речі, жарти жартами, а таких людей безліч, нормальних людей можна на пальцях однієї руки перелічить, і де ви беретесь,

правда я знаю звідки, матриця дійсно існує, я не говорив що її не має, вона до речі називається "завершення кола творіння", але це робиться не правильно, і от Вам Світломире, завдання відповісти на питання чому, якшо хочете звісно

Востаннє редагувалося Дід Артім (08 Sep 2009 19:14:44)

25

Xvojda, поздоровляю з самопризначенням себе в мої вчителі!

Матриця - це математична модель. У тих, хто створює моделі нема поняття правильно чи не правильно. Якби можна було б все прорахувати то експеримент був би не потрібний. Взагалі, вдосконаленню не має меж. Я не розумію філософії з "колом творіння". Я просто знаю, що в любий момент можливе втручання в логічний хід подій (на погляд людей) і все піде не так, приблизно, як було в кінці 2004 року.