1

Тема: Антидипресант

Дипресія - невірні вчинки (незакінчена робота, нездатність до концентрації на вчинках  в тому числі складнисть зробити вибір чи прийняти рішення, відчуття самотности тощо)  що відбирають енергію. Результат непопадання в одиничну правду. Який вихід? Усвідомити це. І в ідеалі підпорядкувати своє життя знаковій поведінковій культурі. Енергія зберігається в ядрі-зерні. В інших формах вона розсіюється. Якщо уявити це у вигляді кола, то там де у вас не витанцьовується, там ви в контур кола не попадаєте (залазите за і енергія через цю область втрачається (вчинки, стосунки, здоровя тощо)). Це схоже на збільшену печінку wink завжди антидепресією є відчуття, що ти не один. Це дає Спас розриваючи хозарське коло незгод, яке замикається тоді, коли людима звикши давати всьому зовнішню оцінку раптом не знаходить нових обєктів - життя завирувало по колу запасаючи на тих самих речах велику кількість сил.  Врєзультаті є речі бе3 яких ми не можемо (телевізор, кава тощо), а також пошук спасу - переважно влізання в халепу, наркотики тощо. Загалом велика тема, але депресія як і СХВ - хвороби світоглядні. Якщо СХВ - хроніка, то депресія - гостра форма. Вам в поміч така практика: уявіть собі ( краще увійдіть в картинку через якусь деталь) що в землю врита труба. Ранише в селах та й зараз на тих трубах антени чіпляли. Висока, вище вашого зросту. Тепер бриликом торкніться труби. Тепер уявіть собі що хтось підійшов і вдарив молотком по тій трубі... Через брилик ловіть вібрації що йдуть по трубі. Якщо не йде - змініть діаметр труби. Має бути з вказівний палець. Да ледь не забув, ви повинні чути як звенить.., але робите це через брилик.

Востаннє редагувалося Дід Артім (24 Aug 2010 02:10:10)

А хай би їх усіх громи побили

2

Re: Антидипресант

+ мандрівка в один кінець і ходіння лісовими шляхами.

3

Декілька слів про підселення, бєси як кажуть в РПЦ МП й енергетичну гігієну. Підселення - це енергетичний мусор, який накопичується людиною в процесі життя. При чому у всіх, в тому числи ризного роду ієрархів. Часто там ситуація ненайкраща. Мусор - все що завгодно, продукти стосунків і слід (образи, злість тощо), польові духи (в тому числі запчасті померлих людей), ЗМІ і телекомунікації,  просто ухватили щось чуже тощо. Загалом все в комплексі. Це нормально. Питання не осуду - питання гігієни. Наприклад, чистить зуби треба щодня. Загалом такого клопоту ми не маємо, поїв, поспав, ну жінку поматюкав - розрядився. Коли входиш в світ, так не можна. Не кажу вже про те, що контроль зроста - треба мати обємне дихання, особливу ходу тощо. И чим далі тим більш конкретну й одиничну природу має людська поведінка. Можна довго говорити якщо цей мусор не прибирать що буде. Одне скажу, нічого хорошого. Спробуйте тиждень не повиносити сміття, шо буде? ТИЖДЕНЬ. А уявіть собі шо коли ГОДАМИ людина не звільняється від підселень smile фу... Сидимо й думаємо - ну немає прухи у житті і все. Часто можна почути: нормальна людина була, а тут як наче найшло шо., - підселення. Тут є небезпека, шо якщо людина довго цього не прибирає, воно починає гору і відрізнити де я, а де не я, людина не може і.. зривається. При чому завести може в такі джунглі, що й не вибиришся. Пропоную вашій увазі таку річ. Одягаєте собі на голову прозорого брилика і переднє поле як у д,Артаньяна загинаете вверх. І продовжуєте аж на небо. Чіпляєте на хмарину і відмічаєте, що з вас з області грудей щось почне злітать. Оце воно. Не зупиняйте. Нічого потрибне вам не улетить. Просто людина настільки поріднилася з цим, що їй здається що це її я, дехто навіть вважає що це їх духовність smile. Люди це сміття яке ви викидаєте. Дайте брилику попрацювати. Робота вважається закінченою, коли вже нічого не зліта. Тільки не имітуйте, воно саме. Ви побачите якими кусками воно буде з вас виходить. Є й більш глибші речі але про те ми поговоримо трохи пізніше. Робота проста як двері.

Востаннє редагувалося Дід Артім (24 Aug 2010 15:59:03)

4

Коли ви декілька разів зробите цю процедуру, ви будете бачити ці підселення. Найпростіше (ознака високого забруднення) по очах. Бісики світяться. Нелюдське. Неадекватна поведімка й реакції. Царські хвороби. (в сектах особливо), екстатичні нестабільні емоційні стани, - ознаки високого ступеня забруднення.

Востаннє редагувалося Дід Артім (24 Aug 2010 17:05:07)

5

Про більш глибокі речі багато говорити не буду. Шукаєте кущ калини, сідаєте поряд. Знімаєте брилик і кладете на калину. Задача - втримати себе в тому що буде відбуватись. Кращого психотерапевта годі шукати. Попереджаю, ягода гірка.

Востаннє редагувалося Дід Артім (25 Aug 2010 17:26:22)

6

Вибач друже за тупість, але що таке брилик?
І дуже цікавить чи знаєш ти як захиститись від енерго вампірів?

7

3tON а те що че все треба робирити в МП вас не бентежить? big_smile

8

брилик - це психічна діяльність голоного мозку, яку ви поширюєте за межі черепної коробки. Він прозорий і тому всі 5 органів відчуття спроможний передавати. В Китаї - це Гун, в Індії - Удана прана
  В моїй світоглядній картині світу таке поняття як "енерговампір" відсутнє, тому нічим не можу вам допомогти.

9

Є якісь спеціальні методики щоб досягнути такого стану?
Якщо можна то хотілося б докладніше про це дізнатись.

10

Надайте своїм відчуттям голови форму шляпи і поширте. Торкніться стіни - ви відчуєте її структуру. Чарез брилик ви можете увійти в сусідню кімнату. Торкніться людини - ви відчуєте кров, биття серця. Настрій в якому живе людина. Через брилик ви можете взяти навіть силу тварини. Характерники ще ставили охоронну зону. Поширювали брилик на радиус 1 км і лягали спать. Коли хто-небудр пересікав ту зону, спрацьовував будильник і змали хто йде, звідки і з якою метою. І вирубували без розбору. Чого й кажуть що це був підрозділ швидкого реагування. І тому боялися навіть носа показувать. Винищували усіх до бісової матері. Ви це можете перевірити, зніміть брилик і покладіть на землю. Коли ходитимуть люди, таке враження що тягають борону по голові. Але головне що ви зрозумієте,  що живєте як слон, якому треба пройти по нитці. Там де треба почекаті, ви кинулись напрополу, а там де діять - там ви спасували. У вас зявиться манера, поведінкова культура. Ви почнете бачити вибіркові форми. Коли якась події розгортаються це схоже на смерч. Для нас зовні абсолютно не спрогнозовано що воно може відбутися і який претуберанець викинути. А зсередини? І тому як правило існує позиція входячи в яку ви переможець. От в чім суть всіх стратегій? В позиції. Спочатку шуми йдуть, так звана кришталева стіна. Потим якщо ви не збочили настає тиша, як в серчі циклона. Це і є вибиркова форма в якій треба бути. І пид ту сцену розбитку подій ви будите переможцем. Вона є вірна просто. Потім коли б світи приходе нова тенденція, ви знов робите перехід. Тому як вміти вачити вибіркові форми для цього е бачення. Це бнутрішме відчуття істини. Яке закладаеться ще колисковою матері. Є принцип замищення фізики фізикою вищого порядку. Тобто те що для нас сьогодмі сакрал, колись відбувалось. І тому це технології. Ті країни які цим живуть, ті успішні. Там де на це начхали, там жде катастрофа.

Востаннє редагувалося Дід Артім (12 Jan 2011 13:48:33)

11

Багато років я перебував в такому стані, відчуття як "ходьба покраю прірви" і завжди виходив переможцем, робив це інтуїтивно. Навіть сам не можу пояснити як. Це мабуть у нас в крові.  Але з часом якось скотився до низу і тепер не можу ніяк зробити тежсаме. Можливо зможете мені якось допомогти?

12

Чим ви займаєтесь у житті? Як ви відноситесь до радіоелектроніки?

Востаннє редагувалося Дід Артім (19 Jan 2011 12:54:55)

13

Цікаво чому ви питаєте про радіоелектроніку? Це можна сказати моє хобі, на професійному рівні не знаю але цікавлюсь. Зараз хочу навчитися програмувати МК. А так займаюся усім як і всі в нашій країні в основному різні будівельні роботи

14

Це ваш суджений шлях. Підійдіть відповідально до цього.

15

Дякую! Уже знайшов проблему "докрутив гайки і вперед" big_smile
Чому саме радіоелектроніка? Ви теж нею займаєтесь?

16

Програмування заліза. Ажніяк. Бачення.

17

Так дійсно програмування на певні речі відкриває очі, програмував колись на делфі, а тепер треба перевчатись на сі. Але дехто з баченням народжується і я не впевнений, що його можна набути. Думаю більшість навіть і не розуміє про що йдеться

18

Саме так програмування - це ваш шлях до бачення. Важливо як людина жила до цього. Ось чому говоримо про поведінкову культуру. Памятаєте - вічне життя (память себе) наслідують праведні. Тому рухаючись сюди, рухаєшся до життя а не до смерті. В противному випадку все життя проживеш в страху.

Востаннє редагувалося Дід Артім (23 Jan 2011 21:52:06)

19

Подробней про "брилик" можно, заинтересовало.
Почувствовать что твоя голова это шляпа с широкополыми краями?
И учится воспринимать мир этой шляпой?!

20

десь так, іншими словами перейти з мислення на рефлекси. Таємниця полягає в тому що справа не в брилику, бачити можна чим угодно - ногою, рукою, задньою стороною черепа. Але треба відпрацювання. А найголовніше що в людині випрацьовується відчуття такту життя, аристократизм, що повязано із знаковістю самої правди себто результату. Оця правда у трипільців була рискою орнаменту на горщику - сцені або полі життя (степ наш), а в мереживах - нитка. Тому в Дзен зокрема говорять - хочеш стати великим - зменшись. Тобто ти повине попадати в правду, яка дуже витончена. Ісус про це говорив як про вушко голки (теж бачте до речі, тільки нитка прлізе, ніколи не помічав цього звязку). Біда всих хто займається езотерикою в тому, що вони дуже великі, вони не помічають правди перед очима й не мають безпосередньо настройки, пиха, гординя, зверхність тощо. Кажуть "тщеславіє" не є ознакою особливого ума. Тому на Запорожжі з таких завжди реготали й піднімали насміх.

Востаннє редагувалося Дід Артім (03 Apr 2011 21:25:08)

21

А що ж мені робити ,по життю ввесь час біжу щонайменш в двох трьох напрямках,знаю що не так а суєта затягує і знову біжу...Я відчуваю Вашу мудрість ...

22

Життя як у всіх,родина - Батьківщина, а депресія сидить гадом в "тілі" та лише на певний час згортається в своє кільце і відбувається(відчувається) полегшення...спокій...лад...інші кольори...Як віднайти,відновити тієї козацької сили, волі, щоб не переможним бути у двобої з клятим "гадом".Чи може це психо-фізичний стан певної особистості, який закладено "вищою матерією" і нічого не вдієш?

23

Дід Артім написав:

десь так, іншими словами перейти з мислення на рефлекси. ...

Пане Артім, я вразлива людина, тому, як корінного мешканця сайту мушу спитати наступне:
Чи можна мені написати тему про моє бачення теоріі телекінезу, якщо воно грунтується не зовсім на традиціях характерництва, а на теоріі зсуву матеріально/духовноі рівноваги ??? А саме мова йтиметься про гіперклітини, котрі у не духовних людей не працюють(вироджуються) За необхідності можу показати щось подібне на це явище-власне творіння....

«Найкращі книги ті, що складаються із сенсу»

24

Хед, буде дуже цікаво. Тролбунчук, не вчіть того хто ще не знає, не буде дипресії.

25

Вчити і не намагаюсь.Не по своїм здібностям навчання.Тут голівонька болить про свою душу й тіло.Адже спочатку потрібно навести лад у своїй "садибі"?!