1

Тема: Характерництво, паралелі сучасне-минуле.

Xvojda написав:

Ну що ж Світломире, давайте домовимось так: ви прочищаєте шлях і приводите Горбачова до влади, а ми потім приєднуємось до вас своїм ескадроном. До речі, про магію, ми якось сиділи з Аріасем і знайшли дуже давню забуту вже магічну формулу. Суть її як на диво дуже проста. ПОБУТ. Що нас надихає в характерництві? Окрим воєнних дій, те як вони жили: рубали дрова, варили страву, розмовляли біля вогнища тощо. Побут одним словом. Ну не те що вони читали книжки щоб знати як їм бути тако чи тако. Те що ми і робимо. Гірше те, що ми зумисне придумали речі в які ми входимо тікаячи від побуту. Як правило ці речі звучать дуже красиво - рай, істина, магія, світло, мистецтво, духовність тощо. В цьому вся штука добра і зла наприклад. Чого на сході і є принцип недіяння. Виявляється що все зовсім не так. Але магія дійсно існує. Вона ж характерництво і формула коли побут=бездоганність (характерність). І нема протиріччя. До чистоти блєска. Чого на флоті драять палубу це ритуал)

Драяння палуби - ритуал?
Xvojda, будь більш спостережливим, та розширюй свій магічний світогляд!
Тільки духовна людина може вести життя одинака, а пересічна людина зазвичай набита всіляким інформаційним лайном, яке тягне з неї енергію, для своєї підтримки. Драяння палуби - це спосіб викачати з людини енергію, щоб вона не йшла на підтримку різних ідей, та щоб не створювався руйнівний ( по відношенню до керівництва) егрегор серед матросів.
Мені частенько доводиться пояснювати благодійникам по загальній духовності. Вони перші цьому будуть не раді, тому що більш духовна людина має більшу свободу,  наприклад, один день людина йде на роботу пішки, а в інший добирається на транспорті, в результаті, один день транспорт може бути порожній, а в інший - набитий людьми. Взагалі, людина може перестати працювати і послати всіх і вся якнайдалі.

Про побут.
Є така заповідь Будди: будь тут та цьогочасно. В практичній магії є такий спосіб медитації - відстежувати всього що ти робиш.
Хвойдо, не знайшли, а згадали! Ось тільки щось вас не туди понесло, можливо випили зайвого, та й оте характеництво у вас постійно крутится в голові.
Точніше вам хотіли підказати ідею вашого розвитку, та ви не змогли зрозуміти цю ідею повністю. Тому щоб повністю розуміти підказки, потрібна практика зупинки внутрішнього діалогу та недіяння.
Повертаючись до заповіді Будди, можу запевнити, що свідомість у 99% людей блукає казна де, це наслідок впливу багатьох егрегорів, з яких людині важко вибратися.

Про політику.
Я навів приклад, що сценарій суспільства пишеться не у фізичному світі. Ваше завдання, достукатися до сценаристів, щоб вони зважили на ваше бачення розвитку подій. В принципі є генерельний план, є частина тактики, а рух вже на фізиці. Наприклад, немає різниці, йдучи якою стороною вулиці ви добраєтеся до цілі.

Востаннє редагувалося Світломир (01 May 2010 21:28:41)

2

Re: Характерництво, паралелі сучасне-минуле.

"відстежувати всього що ти робиш" -  саме так.

"...
Ось тільки щось вас не туди понесло, можливо випили зайвого, та й оте характеництво у вас постійно крутится в голові.
Точніше вам хотіли підказати ідею вашого розвитку, та ви не змогли зрозуміти цю ідею повністю. Тому щоб повністю розуміти підказки, потрібна практика зупинки внутрішнього діалогу та недіяння.
..."

Попрошу перестати за мене розписуватись.
Приводів, для оцінки своєї діяльності, я, в даному випадку, не давав.
Є якісь, конкретні, зауваги  - прошу адресовувати їх саме Хвойді.
Бо, те, як він составив свій допис - цілком на його совісті.

І, взагалі, раджу пригальмовувати вашу зверхність.

Востаннє редагувалося Arias (02 May 2010 00:04:33)

3

Arias, дякую за пораду, та вибачаюсь за написане мною чогось зайве на твою адресу, хоча я описував ситуацію.
Відчуття зверхності в моїх повідомленнях, можливо через мій стан зміненої свідомості в якому я пишу.

4

Пане, цікаво, а в вашому ідееальному світі "для духовних одинаків" є місце для чогось земного, як то комусь в цей час треба ростити дітей, кормити, прибирати, готувати іжу, побут, попри все, зводити кінці з кінцями, тощо, корочше бути й забитим всяким інформаційним лайном, що і роблять власне люди, такі "недуховні"...
А це не характерництво, вижити, попри все, виростити продовження роду?
Я не кажу,  що те, що вкладется в голови тих дітей неважливо, але щоб була у людини чи у покоління ідея, має перш за все народитися і вижити та  людина.  З*єднайте нарешті духовне з земним, драяння палуби(чи підлоги) теж може зупиняти внутрішній діалог.

Востаннє редагувалося AngelSka (02 May 2010 11:22:55)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

5

AngelSka, а ви пробували побути в заточенні, хоча б один день?
Чому ви вирішили, що я живу в своєму ідеальному світі?
По характерництву я не буду ні з ким сперечатися, так я бачу більше легенду ніж знання.
На моє переконання, всі магічні штучки були використані людьми в певну епоху для певного роду дій. Я би це назвав вузькою спеціалізацією в магії, наприклад, для людини було достатньо, щоб його оминали кулі, а чому саме так відбувається для нього було питання другорядним.
Якщо ви маєте магічні знання, то вам не прийдеться виживати в буденному житті. Інша справа, коли ви займетеся суспільним, тоді ви потрапите під інтереси, тих хто керує цим світом, чи його частиною і тоді особисте життя опиниться під питанням: бути чи не бути йому!

6

Я вибачаються, майбуть накипіло, особливо це, що зараз у нас відбувається, ходила трохи по столиці. Питання не тільки в тому, щоб пасивно бачити, що відбуваться, а і приймати певну участь.... Суспільне і особисте пов*зане, виживати - це надто спрощено, жити вільно і зреалізуватися, а для цього мати свій простір, а не ворожий суспільний, питання наскільки є той простір для волі та реалізаціі, інакше мета буде саме його очищувати від хламу "всякого" .

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

7

Питання не тільки в тому, щоб пасивно бачити, що відбуваться, а і приймати певну участь....
----
Спочатку, бажано прийняти участь у власній свідомості, тобто відкинути чи знищити те що тобі не подобається в твому баченні.
Згадайте, як цьогочасна влада зомбує людей, стверджуючи, що прийшла майже навічно.
А ви створіть своє бачення, що ця влада сипеться та її підлабузники втікають, як щурі з потопаючого корабля.

8

А чому народ не задає запитання: то нехай буде хоч якась влада, а то під час розбрату, може прийти хтось командувати зі сторони?

Я привів такий приклад, тому що багато патріотів України мають хутірське мислення. Це було як за козацької доби, так і УНР, так є і в цей час.

Люба влада ц певний баланс на всіх рівнях, а також по відношенню до сусідів. Як правильно вибодувати всю систему влади, щоб Україна була, хоча б серед 30 заможних країн? Як таке можливо, при національному та політичному розшарюванню населення?

9

Світломир написав:

Я привів такий приклад, тому що багато патріотів України мають хутірське мислення. Це було як за козацької доби, так і УНР, так є і в цей час.

А Ви всевидячий месія?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

10

Я на шляху!

11

Світломире, хоч якась влада у нас була і є зараз. Результати описувати, думаю, не потрібно. Вибір одного (кількох) з гірших - це не вибір. Як би це не виглядало смішно, але якраз "хутірське мислення" зараз може нас спасти від повного вимирання. Знову ж таки - все залежить від того хто що робить для цього. Віртуальні війни один проти одного - це не шлях до розвитку.