Тема: Могила Ивана Сирка
На могиле некоторое время находилась надпись. Что вы думаете об этом ?
Востаннє редагувалося Рунный (12 Nov 2007 14:16:06)
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Історія, легенди, згадки про характерників » Могила Ивана Сирка
На могиле некоторое время находилась надпись. Что вы думаете об этом ?
Востаннє редагувалося Рунный (12 Nov 2007 14:16:06)
А який саме напис там був? Я знаю, що могили дві. Одна стара.. Інша - на перепохованні...
Напис "в студію". Краще у вигляді світлини а не текстом ![]()

Ну кому-кому, а Генику, дійсно, візуалізація набагато цінніша ![]()
На кресте, стоявшем на могиле Сирко, была надпись: «Хто буде сім років перед Великоднем виносити по три заполи на мою могилу, то буде мати таку силу, як я, і знатиме стільки, скільки я»
«Хто буде сім років перед Великоднем виносити по три заполи на мою могилу, то буде мати таку силу, як я, і знатиме стільки, скільки я»
Я не впевнений що лише "перебування в потрібному місці в потрібний час" достатньо для успішного втаємничення ![]()

Рунный написав:«Хто буде сім років перед Великоднем виносити по три заполи на мою могилу, то буде мати таку силу, як я, і знатиме стільки, скільки я»
Я не впевнений що лише "перебування в потрібному місці в потрібний час" достатньо для успішного втаємничення
Мы тоже
))))) Нужен учитель... Вы таких знаете?
Нужен учитель... Вы таких знаете?
Я такий самий "шукач" як і ви

Ми всі тут шукачі... Але ставання на шлях пошуку, це вже досягнення і процес.. можливо, у ньому і є вся суть
Ми всі тут шукачі... Але ставання на шлях пошуку, це вже досягнення і процес.. можливо, у ньому і є вся суть
"Шлях до мети і є власне мета" © Дао
? ![]()

Хммм.... Это конечно хорошо что собрались люди ставшие на путь изучения. Однако одно дело легенды читать, другое делать, анализировать, практиковать. Встречатся с людьми. Всмысле с правнуками Характерников.
Хммм.... Это конечно хорошо что собрались люди ставшие на путь изучения. Однако одно дело легенды читать, другое делать, анализировать, практиковать. Встречатся с людьми. Всмысле с правнуками Характерников.
Треба, не сперечаюся

...
Востаннє редагувалося Рунный (13 Nov 2007 16:36:44)
Предлагаю опубликовать список людей живущих на Украине, которые владеют информацией и могут помочь в наполнении архива. Естно с ихнего разрешения. Пусть архив будет открытым. (Тоесть кто захочет тот возьмет сколько унесет.) Не вся конечно информация будет открыта...
маєш такий список?
....
Востаннє редагувалося Рунный (13 Nov 2007 16:32:16)
бачу, тебе конкретно ця тема пре.. Що хочу сказати... Взагалі тема таких людей і списків дуже делікатна, бо такі люди ніколи не світяться.. Тому, навіть якщо я когось і знав би, я би не публікував імена цих людей. Шлях до мудрості і пошуку істини індивідуальний. Це не ток-шоу..
Тобто, хочу сказати, що ті люди, які можуть більше знати за нас, і яких я би міг знати, наврядчи погодилися, дозволили, щоби про них інформацію ось так поширювали.. це не питання шкурного інтересу.. а питання самозбереження і збереження енергетики якщо хочете..
Вы правы. Спасибо. Я увлекся...
Востаннє редагувалося Рунный (13 Nov 2007 16:21:11)
Треба кожен крок прораховувати і діяти усвідомлено. не завжди популярність - це добре..
мой учитель говорит... иногда темная лошадка может сделать больше чем кто либо... Вообщем Спасибо что остановили....
Думаю, треба якось розділити цю тему.. бо почали за здравіє. закінчили за упокой.. Повертаємося до Сірка...
Ваша очередь маэстро...
Мене, маестро, важко назвати
)
Я от, хтів би поїхати на ту могилу.. Наскільки тяжко туди добиратися?
Смотря где находитесь?
Автобусом до Никополя или поездом. Дальше маршруткой...