26

Re: Фестиваль "Курган Леля" в Рівному

Я маю на увазі, що козак опирається на силу своїх м"язів, а характерник на розуміння своєї свідомості та її прояви у цій дійсності.

27

Поверхнево. Колись прочитавши першу езотеричну книгу я б теж сказав би щось подібне. Тим паче логічно, не поспориш. Але в житті, станьте спочатку козаком

Востаннє редагувалося Дід Артім (13 May 2010 12:43:28)

А хай би їх усіх громи побили

28

"Все починається з малого
  З зернинки - хліб..."

Буквар

29

так, монаше, я був на фестивалі. заради нього до рівного і поїхав. а що? :-)

шукаю

30

Нічого, приємно, що люди все-таки спромоглися приїхати з Києва (правильно?). А можна детальніше враження?

31

Світломир написав:

Я маю на увазі, що козак опирається на силу своїх м"язів, а характерник на розуміння своєї свідомості та її прояви у цій дійсності.

Яка примітивна нісенітниця!

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

32

все вірно. ну майже. 8го приїхав до рідного села (200 км від києва), ну а 9го туди-назад також по 200 :-). тепер враження.
варто відзначити, що за 2 тижні до поїздки зі мною мало їхати з десяток друзів/родичів. однак в останній день майже у всіх з'явилися обставини непереборного характеру, і взагалі виникає підозра, що таки фестивалю "пороблено" :-).
про кількість гостей, учасників, організацію заходу та його висвітлення в ЗМІ нема чого писати - ви і самі все бачили, писали, знаєте.
думаю, що клуби та школи поміж собою контактують, спілкуються, інет ніхто не відміняв, тож домовитись про все і узгодити все теоретично можна було б. а скільки орієнтовно коштує направити школі легкову машину учасників до рівного? - ми вклалися у 800грн з усим ще й залишилось трохи.
коли не рахувати виступи керівників, то дорослих виступів не було.
традиційних мистецтв також, або я неуважно дивився. книжку про бойовий гопак та роботи "від катрусі" до уваги не беру.
а про політику писати не хочу.
це про негативне.
тепер позитив.
фестиваль, як для безкоштовного і САМОорганізованого, мені сподобався. до того ж майже повною відсутністю присутності владних суб'єктів, що говорить про їх відверту зацікавленість. взагалі склалося враження, що все трималось на плечах рівненського спасу, хоча розумію, що фестиваль є заслугою усіх учасників без винятку.
мета фестивалю чудова, і представлений спосіб збору грошей на табірництво мені до душі НАБАГАТО більше, аніж жебрацтво. хлопці та дівчата, можна сказати, самі собі на табори заробляють.
приємно бачити, що здоров'ям, відновленням традицій та козацького духу цікавляться зовсім ще діти та юнаки - отже в нас ще все попереду.
напис "РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ" на половині футболок учасників програмує на бажання рішучих дій у повсякденному житті :-)
до раніше написаного в темі (особливо про хмарників та спасівців ) додати здається нічого. коли, що не так, даруйте.

а хто ті два козарлюги з оселедцями? імпозантні дядьки :-)

шукаю

33

Щодо фінансових питань прибуття команд-учасниць розповідати не буду. Багато хто саме через це питання і не зміг приїхати.
Виступи дорослих і дітей - кожен осередок визначав сам хто виступає, а хто ні. Так, рівненські гопаківці виставили лише менших, бо старші були задіяні в організаційних моментах. До традиційних мистецтв також можна віднести і ігри і лаву (на попередніх фестивалях також бували і покази колекцій вишитого одягу, виставки вишиванок тощо).
Все трималося не лише на рівненському спасі, а й на рівненському гопаці. Ми з ними давно і плідно співпрацюємо.
Щодо "пороблено" - не зовсім правильне формулювання. Правильніше буде "невірно обраний час".
Надалі робитимемо як і раніше - в кінці березня. Але Курган Леля таки залишимо. Тоді буде в Рівному уже три лави: козацький Новий рік, Водохреща і Курган Леля.
Наступним заходом буде табір під Берестечком. Там також робимо лаву.
Про чубатих - не знаю хто такі. Прийшли... Обличчя ніби-то знайомі. Десь колись бачив.

34

Mamay написав:
Світломир написав:

Яка примітивна нісенітниця!

троха дійсно нісенітниця...

але акти залишаються фактами...

що один козак шаблею перерубав за бій 10-20-30 ворогів, а що один здихлик-характерник наслав срачку на тишшу ато й дві...

…Если вздыблена шерсть, если страшен оскал, расспроси-ка сначала меня, как я жил…

35

Світломир написав:

http://www.svitlomyr.host-ua.org.ua/v/m_d.avi
\\Посилання буде чинне три дні.\\

Хоча відео до характерників ніякого відношення не має, але...
Цей форум про характерників? чи це було давно та неправда?
Для себе можете підібрати відповідну назву для лави: барани, козли, дурні, ідіоти, гарматне мясо.
Це запитання для медитації, після перегляду відео.

я десь писав що для богоподібних відкрили психушку...

А те що хтось думає, що він найбільше толку приніс для перемоги, то я скажу, що ти обчитався троха літератури...

В вас там мій родич є Вітька Чорний Принц, то зайди він тобі мозги підправить якщо ще не пізно...

Я не з метою тебе попустити...

Основна причина людей що стали на шлях духовного самовдосконалення, це те, що вони починають себе виділяти від людей, і ім дуже образливо коли не помічають іхньої особливості (характерності), добре якщо це переходить в клоунаду, а іноді переходить в озлобленість на людство з неминучою звроротньою здюлиною...

…Если вздыблена шерсть, если страшен оскал, расспроси-ка сначала меня, как я жил…

36

Добрі люди написав:

Основна причина людей що стали на шлях духовного самовдосконалення, це те, що вони починають себе виділяти від людей, і ім дуже образливо коли не помічають іхньої особливості (характерності), добре якщо це переходить в клоунаду, а іноді переходить в озлобленість на людство з неминучою звроротньою здюлиною...

А ще буває, що, коли "вони починають себе виділяти від людей, і ім дуже образливо коли не помічають іхньої особливості (характерності)", то вони реєструються на всіляких форумах (на "характернику", ага) і починають (окрім того, що спілкуються з людьми) цією своєю "характерністю" під носом у всіх вимахувати, розказуючи з виглядом знатока про мотиви, чому людина стає на шлях самовдосконалення. smile
Такий собі невеличкий ярмарочок марнославства.
Марнославство, чистолюбство..
Дозволю собі певну зухвалість припустити, що ми всі тут такі - в більшій чи меншій мірі.

Питання в тому, наскількі ми чесні відносно цього із самими собою. wink

Востаннє редагувалося Arias (16 Jun 2010 15:30:28)

37

як-би ти хочеш натякнути що не в тій пісочниці граюсь?

38

я собі не сильно так і розмахуюсь...

те що іноді в голові каша...

але вона придатна для їжі...

а в спілкуванні стає цікавішим пізнання...

39

Добрі люди написав:

я собі не сильно так і розмахуюсь...

те що іноді в голові каша...

але вона придатна для їжі...

а в спілкуванні стає цікавішим пізнання...

тhаt,s аll оf flud. Ве wаrn!

А хай би їх усіх громи побили

40

Добрі люди написав:

як-би ти хочеш натякнути що не в тій пісочниці граюсь?

Аж ніяк. smile

Востаннє редагувалося Arias (18 Jun 2010 15:31:33)

41

Народ, у вас є щось сказати по темі?
Якщо немає, то створіть собі іншу, обізвіть її відповідно і творіть там. А все лишнє в цій темі - надалі вирізаю. Вибачайте, попереджав неодноразово.

Востаннє редагувалося монах (20 Jun 2010 12:55:24)