26

Re: вправа з входження в бойову форму темного воїна

Xvojda написав:

Підніміть руки над голою три рази. Звичайно. Раз, два, три. Зафіксуйте відчуття. А тепер зробіть це, але перед тим спробуйте опустити свою свідомість в центр грудей. Зверніть увагу на відчуття простору довкола рук. Щоб опустити свідомість, в модельному просторі знищіть свою голову. І свідомість плавно перетиче в груди, потім надіньте собі (без голови якось невдобно) почерзі вовчу, ведмежу й волячу голову.

Доброго дня, чи вечора) А можна по конкретніше інструкцію, щось типу для розумово відсталих, бо давненько я не заглядував сюди, а тепер новий порив, так сказати пора прокидатись, а я то і нічого не вмію, і нічого не знаю, але хочу почати.

27

Богдан написав:
Xvojda написав:

Підніміть руки над голою три рази. Звичайно. Раз, два, три. Зафіксуйте відчуття. А тепер зробіть це, але перед тим спробуйте опустити свою свідомість в центр грудей. Зверніть увагу на відчуття простору довкола рук. Щоб опустити свідомість, в модельному просторі знищіть свою голову. І свідомість плавно перетиче в груди, потім надіньте собі (без голови якось невдобно) почерзі вовчу, ведмежу й волячу голову.

......сказати пора прокидатись, а я то і нічого не вмію, і нічого не знаю, але хочу почати.

Аналогічно приєднуюсь... І ще, чому це бойова форма темного воїна?

Востаннє редагувалося Живосвіт (26 May 2010 21:11:31)

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

28

Тому що так назвали. Мається на увазі звірина сила. Темний тут не в сенсі поганий.

Востаннє редагувалося Дід Артім (27 May 2010 00:07:35)

А хай би їх усіх громи побили

29

Ніякої голови не треба знищувати, просто припиніть внутрішній діалог і поступово почнете мислити образами, так думають тварини.

30

Доречі це частина нашого колобка - випікання в печі. Перемикання уваги досягається оком Кия, там в грудях спалахує 'колобок'. Далі він починає подоружувати самостійно, без участі  мозку, зустрічаючи на своєму шляху звірів (рівні енергокомплексу). Вмикання ока кия мать буде робитися методами Петровича. Постає питання як пройти лисицю. Ніяк. Колобок це ж не людина. Малка-лисиця - це межа максимальної люддської потуги. Далі сила розсіюється. Далі йде те, що зображено на картинах у Крижанівського. Це повязано ще з так званим другим народженням або народженням від Неба в Ісуса. Одним з енергетичних фактів магії говорит про те, що допоки в людини є кокон, вічне життя або безсмертя неможливе. До 33 років у людини формуються базові енергетичні тіла, далі вона ніби вмирає. Потім народжується Архат чи Просвітлений Бодхісатва чи ще хтось. В Спасі йде Сак -  перша нелюдська сила, яка як егрегорність супроводжує на шляху. Там де в грудях вже задзенькало. Чого й таким важливим є питання землі на якій стоїш. Тобто над людиною оцей кокон завжди нависає як гріх або хмара нерозраю, яка не дозволяє жити вільно. Хвороби колом оточили тощо. Всі події нашого життя топографічно відображаються на енегретичному полі. І ми дивимся по полю, ага в цієї людини - це, це і ще це. Або людина вибирає варіанти розвитку подій і всі вони невтішні. Тому що вона вибирає з вихору тих подій які вже нависли над людиною. лЮдина не баче іншого життя. Завдання просто як гидке качення пробить шкарлупиння і помінять зцену життя. Тобто зерна роду відмічають мітки на шляху повернення додому в той стан, коли твоя команда є командою цілісності. Стан всятості чи очищщення від гріха . Треба сказати що всі люди що живуть на землі гріховні. Чому. Тому що як ідеально не було, все одно десь кривувато. Всеодно десь не воно. Хтось більше, хто менше але всі десь на одному рівні. Все що казав Ісус із Назарета правда. Ми немогли випадково прийти до одного й теж. Зіншого боку скільки років цій традиції чи знанню. Стільки скільки завгодно. Ще як монада опускалася в матерію по дереву життя, вже відмічалися й шлях назад. Правда одна і якшо її знаєш у всі інші правди й попадаєш. Того й спас. Казка колобок не закінчена, але певно що далі йде вже зовсім інша історія. А памятаєте там про Орфея якого перевозили з берега на берег. Та всі міфи які є в світі. Ми з вами маємо спадкоємність оріїв і Ісуса по суті, по справі. Хто там шукає чаші грааля, відношення до крові Меровінгів, щоб отримати владу. Ми з вами маємо це в своїй культурі. Нащо та влада. Та влада блєкнет от того що є  там. Ц е говорить про те що вони так нічого й не зрозуміли. Ісус: «Не собирайте себе сокровищ на земле, где моль и ржа истребляют и где воры подкапывают и крадут, но собирайте себе сокровища на небе, где ни моль, ни ржа не истребляют и где воры не подкапывают и не крадут.». І от того що він це сказав, створені всі масонські організації, таємні ордени тощо, щоб отримати від цього якийсь зиск. Певно  в цьому щось знаходиться. І це щось виявляється дуже сильно цінується, якшо це зробило історію нашого часу й до цього всіх інших сюди не допускають, відшукуючи в собі бодай краплину відношення до сили правди цих слів. Хозари саме це внас і знищували, щоб ніхто ж не здогадався, яку ми маємо спадкоємність. Що ж саме нам залишили великі орії. Повторю це, дійсно великі, орії. Тому що те що вони відтворили н в яке порвняння не йде й прямо суперечить цьому. Про обраність. Треба сказати ще, що обраність це умовно. Просто світ як розкручується, він вибирає ті чи інші нитки, якими плете свій шлях. Тобто якісь цінності або системи управління є в данний момент часу необхідними, на земному плані це втілюється в народу, який сам є втілення цих якостей і ніби має підтримку Неба. Це дійсно так. За останні тисячоліття, бола потреба сформувати сучасну цивілізацію, інфраструктуру, систему торгівлі, міжнародних відносин, образно-понятійний апарат tongue . Далі світ потрапив у кризу. Це зумовить те, що виникне потреба в дещо інших системах і цінностях., щоб вижити. В Бібілї говориться про землю Тираса. Про обраність євреїв ми так багато знаємо, бо це останній обраний народ і збереглися речі, які проц е свідчать краще, ніх орійські чи якісь інші. Але 2012 рік - це дійсно кінець світу, але хозарського світу. Це вони так просто я вмер і все після мене повинно вмерти. Всі політичні процеси які відбуваються в Європі, Україні та Росії відмічають цей процес. Не думайте, що там повинно бути все погано, а в нас всі мають ходить сівать і танцювать. Нас це теж зачепить. Наша країна між іншим ще реозділена, і переважно в цій площині розподіл, по принципу хто сприймає орійську парадигму, хто хозарську. Кожен робить свій вибір. І тут ви нікому нічого не докажете й не змінете. Ці процеси викристалізовується дуже довго. Не можна з вчорашнього шахтьора зробити інтилігента за один день. Людина має видряпатися з цієї тіни сама, як і курча виколуплюється саме. Людина це крашанка, але народиться з цієї крашанки має щось величне. Гусак з довгою шиєю.

Востаннє редагувалося Дід Артім (28 May 2010 14:39:08)

31

Xvojda, часом не виникала в тебе думка - відкрити орійську церкву? Дуже гарно вмієш проповіди писати, а якщо ще й виголошувати, то і де-факто-офіційні церкви міг би потіснити!!!!!

32

Без мене побудують

33

Питання до Діда Артема. Ви все це практикуєте і вмієте, чи десь просто прочитали?

34

ні, безпосередньо цим напрямком я не займаюсь. Людина не може охопити все.

35

Де це ви все взяли? (змінені стани свідомості у бою). Якщо є якась цікава інформація (конкретна) у вигляді книжок, чи може аудіо - відео записів прямих нащадків характерників, пластунів, то буду дуже радий і вдячний як поділетесь. У мене є аудіо запис козака характерника. Якщо буде цікаво, то поділюся.

36

мандрівник написав:

Де це ви все взяли? (змінені стани свідомості у бою). Якщо є якась цікава інформація (конкретна) у вигляді книжок, чи може аудіо - відео записів прямих нащадків характерників, пластунів, то буду дуже радий і вдячний як поділетесь. У мене є аудіо запис козака характерника. Якщо буде цікаво, то поділюся.

поділись

37

Казачья наука. Аудиозапись.

Исполнитель: казак-характерник
Язык: русский
Аудио кодек: MP3
Битрейт аудио: 128 kbps
Длительность: 3 часа 23 минуты 27 секунд
Качество: рип с аудиокассеты
Описание: Это запись рассказов казака-характерника о своей родовой линии передачи знаний, о казачестве в целом, его традициях. Тем, кто в теме будет интересно послушать что такое на самом деле состояние "казачьего спаса", "оживление клинка" и др.

Цей запис є на сайті rutracker.org Його можно знайти за запитом "характерник".

Якість не дуже. Цікаво послухати відгуки про цей запис.

38

дякую, але є одне але

у тому й то воно, я то послухаю, але щось пригнічує той факт, що російською, кубанщина - вже не те козацтво, що було за часів славної Січі

але послухати та переосмислить усе одно треба, дезу відсіювать вмію, якщо шось не те

39

коменти почитав - 50/50, вже качаю, буду слухать

40

більщість тих кубанців, донців та інш. мають українське коріння. щодо вмінь російських казаків: про них теж легенди ходять. вони теж хотіли бути вільними. нажаль про наших характерників нічого конкретного немає, тільки одні легенди.

41

А Ви дослідіть і увійдіть у ті легенди і побачите, що ЛЕГЕНДИ- ЦЕ ЗОВСІМ НЕ ТЕ ЗА КОГО СЕБЕ ВИДАЮТЬ.

Я колись мріяв бути вчителем історії, вивчився пішов до школи, і, ...зрозумів, що не ТАКА історія мене цікавить...

-Equilibrium-

42

Олесь Сірко написав:

дякую, але є одне але

у тому й то воно, я то послухаю, але щось пригнічує той факт, що російською, кубанщина - вже не те козацтво, що було за часів славної Січі

але послухати та переосмислить усе одно треба, дезу відсіювать вмію, якщо шось не те

Ну от наші погляди, і, співпали...

Я з підозрою ставлюся до всього, що має позначення ТОЧКА РУ- та це не є якась сліпа ненависть, я вже достатньо дорослий і свідомий-це швидше Інтуїція, котра відкидає все неправдиве для мене(!)

Росія для мене якийсь мутант, що є антиподом України. Про це навіть ОФІЦІОЗНА історія розповідає хизуючись, та й саме життя, щодня.

-Equilibrium-

43

Своя сорочка є своя
А як комусь близька чужа?
Принаймні-це дуже дивно виглядає...

-Equilibrium-

44

Перед тим як міряти чужу сорочку потрібно вивчити історичні факти де коли як і чому вона була створена, та добре обдумати навіть якщо розмір підходить і сама виглядає красиво чи варто пробувати її одівати...

Не тікай від снайпера

45

Шановні, ми трохи відійшли від теми. Цікавлять техніки бою казаків, особливо незвичайні (змінені стани свідомості та ін.). Я згоден з тим, що росія нам далеко не друзі, але що стосовно технік, то яка різниця звідкіля вони взялися? Може вони з України з Січі до них і перейшли. Нашу Січ зруйнували, а в росії до 20-х років мин. століття були казачі поселення.  Може там щось збереглося. Вважаю, що треба у всіх вчитись потрохи цінному, але свого не забувати. "Чужому научайтесь, й свого не цурайтесь" (Т. Шевченко)

46

мандрівник написав:

Шановні, ми трохи відійшли від теми. Цікавлять техніки бою казаків, особливо незвичайні (змінені стани свідомості та ін.). Я згоден з тим, що росія нам далеко не друзі, але що стосовно технік, то яка різниця звідкіля вони взялися? Може вони з України з Січі до них і перейшли. Нашу Січ зруйнували, а в росії до 20-х років мин. століття були казачі поселення.  Може там щось збереглося. Вважаю, що треба у всіх вчитись потрохи цінному, але свого не забувати. "Чужому научайтесь, й свого не цурайтесь" (Т. Шевченко)

Я тобі одну рощумну річ скажу ти тільки не обрадайся.
Перед тим як займатися бойовими практиками зі зміною свідомості  досягни певного рівня просто в бойовому мистецтві

Не тікай від снайпера

47

у тому то і справа, що у людини є певні потужні захисні механізми. вони проявляються у змінених станах свідомості. потребують тільки тренування духу і стабільності психіки. бойові мистецтва тут недочого. у змінених станах людина стає швидше в декілька разів. ніякі самі досвідчені майстри бойових мистецтв таку людину зупинити чи перемогти не можуть. тому характерники у двох могли легко порубати 30 татар. на данний момент я сам займаюсь йогою. є певні результати які розширили мої можливості (пам'ять, психічна стабільність і т. д.). але хотілося б навчитись чогось нашого, суто українського.

48

Шановний, займіться боксом і не парте людям мозок. Поотримуєте по голові років зо два - тоді приходьте для продовження розмови. ЗСС їм подавай... У звичайному повідгрібай спочатку.

49

у карате 2 роки вже "повідгрібав". а ви володієте техніками ЗСС? Поділіться враженнями, думаю всіх тут цікавить це питання. Я тому цю тему і почав, щоб може хтось досвідом поділився чи інформацією якоюсь.

50

Пане а ви взагалі форум читали перш ніж тему відкривати?
Жоден свідомий чоловік з вами цим ділитися не буде.
Це або від вчителя особисто, або від пращурів у вигляді спадкового відхилиння в психіці.
А для того щоб від гопоти відбитися, і справді краще бокс  smile