1

Тема: вправа з входження в бойову форму темного воїна

я продовжую знайомити Вас з деякими речами, незважаючи на відсутність зацікавленості і бажання працювати. Дуже багато політики, а в ній жовчі і сліз. В печінці вже. Давайте трохи припинимо лити той бруд, який і так ми бачимо довкола широко кругом. Візміть себе в руки й робіть те що можете. Ніхто не буде Вас в чомусь звинувачувати, якшо Ви будете робити все що можете. Щоб це не було.
   Підніміть руки над голою три рази. Звичайно. Раз, два, три. Зафіксуйте відчуття. А тепер зробіть це, але перед тим спробуйте опустити свою свідомість в центр грудей. Зверніть увагу на відчуття простору довкола рук. Щоб опустити свідомість, в модельному просторі знищіть свою голову. І свідомість плавно перетиче в груди, потім надіньте собі (без голови якось невдобно) почерзі вовчу, ведмежу й волячу голову.

Загалом ми на чолі з Гончаренко Віктором Михайловичем ініціюєм роботу формування трейнувань Спасу з використанням характерницьких практик.

А хай би їх усіх громи побили

2

Re: вправа з входження в бойову форму темного воїна

Цього разу, я не буду перекладати цю лірику, обмежусь тільки коментарями.

В цілому, це практика  Мер-Ка-Ба по 14 дихання, плюс ментальна конструкція. Ще простіше - це сідхи, чоловіче програмування.

Мене тільки цікавить, як народ буде знищувати свою голову. Гггг

3

А по делу ты хоть что то можешь сказать? И пожалуйста, без меркабы... Здесь все умеют читать и вполне в состоянии найти книги Мельхиседека, более того, могут сделать свои выводы о нем и его учении.

Мы обсуждаем украинские или славянские техники, методики и методы. Если Чумаченко и лирик, то тебя никто не просил служить переводчиком этой лирики, сами разберемся. Ты слишком велик для нас.

Будь так добр к нам неразумным, обмэжся к нам полным игнором. Ибо самое сакральное из всего что ты говорил - "Гггг". Эту величашую мантру наверное тебе сказал сам Мельхиседек.

Остальные - если я резко выразился - прошу прощения.

4

Я і мав на увазі, що всі вміють читати і можуть найти книжки Мельхіседека. Займатися плагіатом я не хочу. Так прочитайте і робіть висновки.

Практика Мер-Ка-Ба просто технніка,  практикуючи яку з усвідомленням можна досягнути різних станів (рівнів) свідомості, вона безнаціональна, як математика, яка оперує умовними поняттями - цифрами. Цю практику можна робити як фіззарядку, а розуміння буде приходити поступово.

я продовжую знайомити Вас з деякими речами, незважаючи на відсутність зацікавленості і бажання працювати.

Мы обсуждаем украинские или славянские техники, методики и методы. Если Чумаченко и лирик, то тебя никто не просил служить переводчиком этой лирики, сами разберемся. Ты слишком велик для нас

Перша цитата - відповідь на другу! Відсутність зацікавленності та бажання працювати від нерозуміння матеріалу.

Я пробачаю всіх і кожного окремо!

5

Я особисто прочитав 'Цветок' 1,2 том, 'Живи в сердце' минимум по 2 раза. Богдане, вправа стосується української течії. Про меркабу я не згадував.

Востаннє редагувалося Дід Артім (27 Feb 2010 22:54:59)

6

А я працював 2 роки, проходячи кожну сходинку свідомості.

Підніміть руки над голою три рази. Звичайно. Раз, два, три. Зафіксуйте відчуття. А тепер зробіть це, але перед тим спробуйте опустити свою свідомість в центр грудей.

Хто тільки цікавиться, зафіксувати відчуття ще можуть, а ось зрозуміти - як опустити свою свідомість, це для них - як дістати зірку з неба. Вони сприймають свідомість, як філософію, щось таке нечітке і якось пов"язане зі сприйняттям навколишнього світу.

7

Ви недооцінюєте наш народ. Принаймні ті хто тут, ті знають. Тим більше є пояснення.

8

Xvojda написав:

...Щоб опустити свідомість, в модельному просторі знищіть свою голову. І свідомість плавно перетиче в груди, потім надіньте собі (без голови якось невдобно) почерзі вовчу, ведмежу й волячу голову.

Після того як вдягнув голову тварини, свідомість з грудей потрібно назад помістити в голову тепер вже звірячу, чи продовжувати тримати в грудях???

9

Xvojda написав:

я продовжую знайомити Вас з деякими речами, незважаючи на відсутність зацікавленості і бажання працювати

та все нормально Хвойдо... просто треба час освоїтись... пів життя проспавши - не відразу зможеш стати на ноги...:)
і чи може форум замінити живе спілкування...?  незавжди....

і зразу запитання: ефект прискорення під час ходьби (можливо бігу)... завдяки цій техніці можна добитись... бо у мене щось схоже проскакувало - але пояснити неможу... усе довкола рухається ніби звичним чином а у мене з"являється якась прискореність чи просто відчуття потуги для прискорення... smile

може воно троха і не до теми, але у мене не завжди виходить усе відповідно до поставленого завдання... тому і народжуються різні варіанти і комбінації... як тільки пробую виконувати якісь конкртні поставленні завдання - включається якийсь ступор... а як просто граюсь - іноді проскакують цікаві штуки...

ПС...доречі, як там пропозиція з вогнищем, весною і поглядом у Праву..

10

вовча голова - срібний світ через ту голову бачу, як сяйво місячне розлите, пейзаж в срібно-синьому тумані, ну там органи чуття змінилися... туди чи ні... бик і ведмдь наче зовсім інші..

Востаннє редагувалося AngelSka (28 Feb 2010 18:41:29)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

11

Еней написав:
Xvojda написав:

...Щоб опустити свідомість, в модельному просторі знищіть свою голову. І свідомість плавно перетиче в груди, потім надіньте собі (без голови якось невдобно) почерзі вовчу, ведмежу й волячу голову.

Після того як вдягнув голову тварини, свідомість з грудей потрібно назад помістити в голову тепер вже звірячу, чи продовжувати тримати в грудях???

Тримати в грудях. Когда убрал голову, впринципе никто не мешает продолжать держать сознание в груди, но можно и в голову вернуть.

і зразу запитання: ефект прискорення під час ходьби (можливо бігу)... завдяки цій техніці можна добитись... бо у мене щось схоже проскакувало - але пояснити неможу... усе довкола рухається ніби звичним чином а у мене з"являється якась прискореність чи просто відчуття потуги для прискорення...

Это нормально, так должно быть, я даже сказал бы, что состояние прыскорэння - цель, по крайней мере одна из

12

AngelSka написав:

вовча голова - срібний світ через ту голову бачу, як сяйво місячне розлите, пейзаж в срібно-синьому тумані, ну там органи чуття змінилися... туди чи ні... бик і ведмдь наче зовсім інші..

так и должно быть

13

дякую, шлоссере, я поки писати не буду, щоби у кожного було щось своє, там цікаві відчуття стосовно інших тварин, утримувати довго той стан непросто, насичений густий простір.

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

14

да

15

Пес привид, прискорення відбувається, коли свідомість опускаєш в дан-тянь і рухаєш вперед, це чітко можна побачити при ходьбі.
З завданнями, це проблема фізичного життя, ти просто переходиш в горизонтальну площину дій, а коли граєшся, тебе цей світ перестає цікавити і відкривається вертикальне дихання.

AngelSka, при переміщенні свідомості, міняється не тільки відношення до оточуючого світу, а також внутрішні образи. Тварини тут ні до чого. При довгому находженні свідомості зверху, життя втрачає сенс, тут, аба живеш подвійним життям, або ставай самітником, третій варіант - психіатричний заклад.

16

В мене коли опускаю свыдомысть в груди і роблю рухи руками відчуваються поколювання в долонях і кінчиках пальців, коли вдяг голову вовка то пробивало потоком кілька разів через маківку голови і далі вздовж хребта вниз.

Востаннє редагувалося Еней (28 Feb 2010 23:45:16)

17

Світломире, при всій повазі, я про "це" вже наче мала трохи почути (лірики)

Востаннє редагувалося AngelSka (01 Mar 2010 00:56:43)

18

все вірно. Потуга вивільняється тому, що людина що опустила свідомість в груди минає сенсорну роботу головного мозку на обробку сигналів і бере тіло (канали чі) на пряме керування. Наслідок - миттєва реакція, сила. Ви можете в модельному просторі змоделювати людину в якої опущена свідомість в груди і подивиться що вона може. Заставте її пробігтись по полю. Як вона шурує називається. На неї нападають хижі звірі. Подивіться як вона з ними розправляється. Як вона розрізає простір своїми рухами, як стугонить сила в людині, незважаючи на середній зріст і невелику кремезність. Таке враження що сем простір дихає рухаючись разом з ним. Тепер зверніть увагу як баче така людина. Ви побачите що дуже далеко баче і якось по колу. Оце і є отй самий стан песиголовця. Звірина, якого так боялися, а це просто воїн що зробив вище згадану процедуру і увійшов в бойову форму. Якшо ви научитесь це робить, то в бою можете зробити багато чудес smile

Що стосується весни, то всьому свій час.

19

Виявляється, тут, В Києві, якісь тренування проводяться?
Ти ба!

20

Нас будет трое, а скажут... скажут, что нас было четверо." (с)

21

Хвойдо, логічне питання:
тема почата у розділі " Не українські течії, духовні школи, вірування " - то це не українська техніка? Але, наскільки розумію, вона взята у Чумаченка. Тоді де він її взяв?

22

Тема була створена в українському розділі.

23

Цікаво... А в якому розділі вона була створена?
Михайловичу вітання передавайте.

24

В першому зверху. Обовязково передам.

25

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% … laiolo.jpg