1

Тема: Вибори Президента - 2010, точка зору характерникив

На форумі є така цікава тема:

Все вкупі » Історія, легенди, згадки про характерників » Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?

Ця і всі інші теми про національну свідомість написані в минулому ключі, тому вирішив розпочати нову тему, в якій хотілось би побачити погляди учасників форуму, що сповідують характерництво, на майбутнє України.
Адже є конкретна ситуація, на яку можна просто спостерігати відповідно до принципу: моя хата скраю, я нічого не знаю; а можливо на неї впливати, згідно світогляду українських характерників?

2

Re: Вибори Президента - 2010, точка зору характерникив

"сповідує" (?)
"моя хата скраю"(?) Поясніть, що таке скраю і з якого?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

3

Сповідувати - словосполучення спо-(цікавитися, бути в групі) та відати (знати).

Край - територія, скрай - межа.

Самі пояснення теж пояснювати і що таке пояснювати теж тлумачити?
Mamay, не мороч собі і людям голову!

4

Вибачте, Світломире, але грати за їхніми правилами форумчани (здається мені) не хочуть і не можуть. А встановлювати свої - надто слабкі. Впливати можливо, але це стрільба з гармати по горобцях. А тому доцільність дуже низька. Така моя думка станом на даний момент.

5

уся влада від лихого... ми ж говоримо про несприйняття зверхності... залишається тихо і сумлінно робити СВОЮ справу, незважаючи на усілякі перепони, а якщо ці перепони не дають можливості нормально працювати то гуртуватись і давати відсіч... що ми відповідно і робимо, хоча б на таких форумах - гуртуємось... настане час і для січі.. усе що ми можемо найкраще зараз зробити, це сумлінно торувати свій життєвий шлях... для когось це виростити нормальних свідомих дітей, для когось це суспільна діяльність, а для когось це зуміти виліпити гарного глечика і передати ці уміння наступному поколінню...

І тоді за такою логікою, "хата з краю" - буде у того хто просто несвідомо, або як він думає свідомо ходить на вибори, голосує за свого кандидата і відповідно перекладає на нього відповідальність за своє життя (тобто за добробут в країні), забуваючи про те, що усе залежить тільки від нього самого... тобто протікає у вас дах, взяли самі і зробили, а не чекаєте поки хтось вам допоможе, бо ви переклали відповідальність на когось... відповідно тому так хреново і живем,.... але фішка у тому, що вони (кандидати) за дарма не працюють і беруть за це свою відповідну плату... такий собі, своєрідний добровільно-примусовий договір... тільки отой договір не передбачає і, по суті своїй, не може передбачати контроль та якість виконання робіт... ви тільки по факту зробленої роботи можете зрозуміти, наскільки вправним є ваш кандидат, і чекати наступних виборів, щоб віддати свій голос за когось іншого, можливо більш вправнішого, але не факт що у нього розцінки ті ж самі... smile

тут ми і потрапляєм у своєрідний тупик або замкнене коло... і ось такий підхід, як на мене, немає до характерства аж ніякого відношення....

6

"Жители сказали Нахасу:
   - Ваш предшественник, который недавно умер в этой деревне, столькому учил нас, и мы благодарны ему за это. Мы чувствуем, что нам была оказана честь его присутствием. Но он жил здесь тридцать лет, и мы опасаемся, что если за это время мы мало продвинулись в науке о человеке, то можем умереть, прежде чем вы завершите вашу работу с нами.
   Нахас ответил:
   - Вы однажды наняли тигра ловить ваших мышей. Быть благодарным ему за это - правильно. Но если бы у вас был, так сказать, кот, не было бы необходимости говорить то, что вы только что сказали."

А хай би їх усіх громи побили

7

Я відкрив таку тему, тому що у багатьох форумчан, фокус уваги знаходиться у минулому і в цьому є об"єктивна причина. Якщо ви продивитися форум, то більшість матеріалів - історична хроніка або легенди.
Мені цікаво побачити роль, яку собі обирають характерники у майбутньому.

Що стосується характерництва, як боротьби, то колись китайський імператор зібрав всіх професіоналів з різних видів боротьби і кинув проти англійців, ті звісно стали шеренгою і їм скомандували - вогонь! Чим все закінчилося - зрозуміло!

[b]монах[b] так просто поставив хрест на всіх форумчанах і дивно ніхто не відреагував, немов всі вже програли всі майбутні битви. Для початку почитайте Зеланда, а потім продовжимо розмову.

Які б, не були б, політики, як говорить перший Президент України: - маємо, те що маємо. А всеь сенс в тому, щоби з того -маємо, зробити те що потрібно нам.
А якщо ви цього не будете робити зараз, то будете жити під чужим дахом і чужі будуть виховувати ваших дітей і не настане час для січі...

8

для початку почитайте Ф.Капру далі поговоримо.

9

Світломире, Монах сказав правду... тому ніхто і не реагує... а вам знову ж повторю, краще робити свою справу, сумлінно і без пафасу, а якийсь там кандидат не допоможе вам у цьому... у протилежному випадку вам прийдеться годувати хижого тигра, який буде ловити ваших мишей, замість того щоб завести звичайного кота...;) щойно прочитав "Діда Багнюка" http://spas.net.ua/index.inc.php?section=did_bagnyuk  жорстоко але справедливо у кожного свої шляхи головне їх зрозуміти...

ПС... а на історичних хроніках і легендах ви вчитесь, пробуєте пізнати правду, а що є важливішим smile??

10

Ознайомився з творчістю Ф. Капра, правда по діагоналі. Нічого цікавого, одна популярщина, для лінивих, які просто цікавляться потойбічним, а щоб самому попрактикувати, то ... або табу або не має терпіння і тому аргументують - не дано.

Пес привид, мені не потрібна "допомога" кандидатів, я сам допомагаю комусь з них вибратися, правда, через певні структури управління.

11

Світломире, а хто такий Зеланд? І чому я повинен його читати? Тим більше для того, щоб поговорити з вами. Якщо вас до цих пір цікавить питання політики - вам ніхто не заважає нею займатися. Для мене це уже в минулому. Мало того, я за освітою політолог. І вчили мене дуже толкові люди. Тому дещо і не лише дещо у цій сфері мені відомо. Відомо настільки, що витрачати свій час на такі дурниці, як вибори, не маю ніякого бажання. Бо час - це саме цінне, що є у нашому житті. Це моя точка зору.

12

Ну добре... а що ви з того хочете отримати, які надії плекаєте... кому допомагаєте вибратись, через певні структури управління (якщо не секрет smile)... і що ви взагалі хотіли почути від форумчан після свого запиту... бо в кожного з них є якась своя справа яку він у тій чи іншій мірі виконує, тобто діє, причому без пафосу... і для них це важливо, важливіше ніж вибори (напевне), які по суті нічого незмінять, бо суті там нема...

ПС... це я так розумію ваш сайт http://www.svitlomyr.host-ua.org.ua/site/index.php ... цікаво, ознайомимся...

13

....Сообщество, основанное на многообразии, — гибкое сообщество; оно лучше приспосабливается к меняющейся ситуации.
Однако многообразие становится стратегическим преимуществом только в том случае, если это действительно чуткое, резонирующее сообщество, объединенное паутиной взаимоотношений. Если сообщество фрагментировано на изолированные группы и индивидуальности, многообразие может легко стать материалом для предрассудков и трений. Если же сообщество осознает взаимозависимость всех своих членов, тогда многообразие обогащает все взаимоотношения и, следовательно, обогащает все сообщество в целом, равно как и его индивидуальных членов. В таком сообществе информация и идеи свободно перемещаются по всей сети, а многообразие интерпретаций и способов познания — и даже многообразие ошибок — обогащают все сообщество в целом.

Все той же "Капра Фритьоф - Паутина жизни. Новое научное понимание живых систем". Дякую, Хвойдо, праці дійсно цікаві, можно прикладати на предмет будь-якої дискусії, якщо треба...  wink

Востаннє редагувалося AngelSka (29 Dec 2009 12:56:40)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

14

Світломир написав:

Я відкрив таку тему, тому що у багатьох форумчан, фокус уваги знаходиться у минулому і в цьому є об"єктивна причина. Якщо ви продивитися форум, то більшість матеріалів - історична хроніка або легенди.
Мені цікаво побачити роль, яку собі обирають характерники у майбутньому.

Світломире, може, це трішечки прискипливо з мого боку виглядатиме, але тему так і требо було називати:
"Мені цікаво побачити роль, яку собі обирають характерники у майбутньому."
Тобто, як учасники форуму бачть характерництво в майбутньому і що вони взагалі під цим розуміють.
Якщо вам це дісно цікаво.
Посидимо разом та поміркуємо. smile
Все інше: хто що сповідує/не сповідує, хто де знаходиться (в минулому чи ще десь) - домыслы.

15

Про Фрітьофа Капру, напевне, варто окрему гілочку відкрити.
Читав трішечки його книжку "Ядерная физика и даосизм". Хороша книжечка.

16

окрім того мабуть не треба нікому пояснювати що ми не тут не відображаєм позицію українського характерництва щодо виборів 2010. з іншого боку якщо вплив якийсь і є то дуже наївно з вашого боку, Світломире, що Вам хтось про це скаже. У Невимовному я задавав питання щодо цього, ніхто з сучасних кандидатів насправді не відовідає характерницькому погляду, коли я запитав так а хто ж тоді, то у відповідь було - ти.)) Але для того щоб зрозуміти даний погляд бажано познайомитись з творчістю Капри. Тобто, якшо є сила яка розірвала правду народу на індивідуальні правди кожної окремої людини (де два українці там 2 гетьмани), то просто фізично є сила. яка може повернути від індивідуальних правд до єдиної народної. Це фізичний закон такий є. Але це не можна зробити механістично. Принцип делегування повноважень в нас набув якогось гіпертрофовано дикого вигляду. Ми все делегуєм, за нас все вирішується кимось і десь. З точки зору характерництва навпаки людина має взяти вожжі в свої руки і сама правити так як, яким би не був досконалим держапарат він невзмозі передбачити зумовленість всіх індивідуальних доль. Але якшо взяти до уваги людину і що їй треба по природі (від Бога) розкрити свій потенціал і постати в цьому світі, то це і є той Лад який заспокоїть оці всі віхрі які вєють над намі. Щось подібне хотів Махно зробити, але влада від характернків це була б для нас сьогодні дійсно новацією. Але це залежить від Вас, мене, інших. Ми зараз впринципі до цього й рухаємось, гине хозарська влада, але нова ще не народилася. І тому зараз країна дуже вразлива, в нас фактично вже 3 роки не діє ВР, живемо на дикретах КМ, тотальна корупція, культура відсутня як така, виготовляти щось є невигідно, краще купити в Китаї і продати в тридорога. Україна кинута в пекло торгівлі, внутрішній ринок відсутній, внутрішнє кооперування майже відсутнє. В таких умовах говорити про справжню орійську владу ще зарано, президетом повинен бути той, хто втримає країну в цій руїні, бо трачаєм країну. А нас беруть на понт і кажуть, мол шо ж ви, шо ж ви, отримали самостійнсть і шо, подивіться яка у вас влада погана, яка у вас корупція, рівень життя, А ОТ У НАС ПОРЯДОК...ПЕРЕХОДЬТЕ.. Нас з вами беруть на дешевий понт, змушуючи вірить в те що українське все погане. Тому ми маємо 4 претиндентів:Ющенка, Тимошенко, Януковича й Тигипка. Ну і хто з них зможе втримати країну на грані пропасті? Я вважаю це Тимошенко, це людина потуга якої на порядок вища всього отчення, вона природній маг по народженню. Вона як захоче їй всі будуть ноги цілувать. Сьогодні Путін, а завтра вона поїде в Європу. Це Мазепа в юбці, той був хитрий настільки шо його вважали найліпшим другом государя, хоча він був його найлютішим ворогом, Мазепа 30 років на відстані витягнутої руки від хижого звіра піднмав Україну з руїни й будував тут Європу. Ми живем в подібний історичний період і Тимошенко виконує роль, яку тоді виконував Мазепа. Це дуже схожі образи. І я думаю що вона цього разу не схибить і доведе свою справу до кінця. І вже потім коли людина буде чогось варта в нашому суспілсьтві, можна буде говорити про розвиток і еволюцію. На сьогоднішній час це не наша вина, це не ми такі. Горе України як казав Мазепа, це Азія, шовкові шляхи, каравани, де панує хозарський принцип верховенства пана, який тримає рабів, на битих шляхах які можа доїть. Ой горе тій чайці, чаєчці небозі, що вивела чаєняток при битій дорозі. Так Тимошенко соціалістка. вона не буде говорити про мистецький арсенал і про голодомор, але якшо на неї глянуть, не можна сказати що вона не любить Україну. Вона свою справу зробить, побачите, так воно і буде. Тому точка зору характерників природня, але до цього ми ще недоросли. Сучасний українець просто неготовий взяти самостійно владу в свої руки. Треба реально дивитися на речі.

17

Xvojda, дякую за розгорнуту відповідь!
Забагато лірики, в даній темі це зайве, адже рішення лірикою не приймаються, щоб наміри виконувалися вони повинні бути прості і однозначні.

Arias, мене не цікавить балаканина про майбутнє, а ось про майбутнє, яке ще можна сформувати на наступний місяць можна і потрібно поговорити, щоб спробувати його сформувати в інтересах українців-характерників.

Пес привид, структури управління - зовнішні енергетичні прошарки у тіла світла, якось незрозуміло вийшло, у Друнвало ясніше і з малюнками.

монах, ця тема з політологією нічого спільного не має, це скоріше магія - як знання.
А - Зеланд, це практика впливу на дійсність, хоча мало теорії і тому ця практика має ймовірність відбуватися менше за 100%. Та якщо візмеш теорію з інших джерел, то багато цікавих ідей для використання.

Можливо я вже десь таке писав:
ХАРА - з японської, низ живота, у китайців точніше, як точка - дан-тянь;
К - форма;
ТЕРРА - Земля;
Все разом - єднання свідомостей тіла і Землі, в езотеричних практиках - заземлення.
Є такий вислів: стійкий характер, це в буквальному розумінні - з місця не зрушиш. Дійсно, заземленного з місця не зрушиш. А що є така точка дан-тянь, можете перевірити самі, просто переміщаєте увагу на область, нижче пупка, тільки всередині тіла і потім її посуваєте вперед, під час ходьби і буде відчуття, що вас хтось тягне вперед, як на прив"язі.
Підсумовуючи, якщо ви маєте характер, тобто заземлені, то вас повинно турбувати, що відбувається навколо.

Повертаючись до теми, в Україні є багато представників всіляких таємних товариств, і всі тянуть і втілюють свої інтереси. На жаль, творці української матриці дали можливість аборигенам погратися, тут нічого не поробиш, просто у них свій інтерес.

18

Світломир написав:

...Повертаючись до теми, в Україні є багато представників всіляких таємних товариств, і всі тянуть і втілюють свої інтереси. На жаль, творці української матриці дали можливість аборигенам погратися, тут нічого не поробиш, просто у них свій інтерес.

А який, наприклад, інтерес у Андромеди ?

Що до минулого..
Цитата Джорджа Оруелла "1984"(про технології управління свідомістю, хронологічної + духовної війни):
"Той, хто "контролює" минуле, той "контролює" майбутнє. Хто "контролює" сучасність, той "конролює" минуле.."(тобто насаджує свою псевдоісторію).

І що "цікаво" - серед багатьох "характерників" нема єдиного бачення не те що на можливе майбутнє(що зрозуміло), а що , на мою думку, головне - на минуле(фактичне,вже здійснене)...
І в цьому вбачається якийсь свій(спекулятивний, мабуть пов'язаний з "всілякими таємними товариствами") інтерес.

19

Упертюх, які твої пропозиції? Ну немає спільного бачення... Що далі? Вибачай, але не буде у нас спільного бачення. Через "соколят". Ти зрозумів.
Але це все дрібниці. Світломире, дякую, розсмішили. Мені сподобалося ваше трактування слова характерник. Японці, китайці, греки... Вибачте, а "К" - це з якої мови? Випадково не з санскриту? В результаті виходить такий собі заземлений дядько. Класно. Пояснюю усе значно простіше - ХАРА - ХАРЯ (нічого не говорить?) А слова "нажерти харю", "начистити харю"? Так ось моє трактування таке. ВНЄМЛІТЬ МОВЧКИ!!! СЛУХАЙТЕ ВЕЛИКОГО ВЧИТЕЛЯ!!! Характерник - це той, що добре наївся, і чим краще і більше наївся - тим сильніший характерник. Візуально потужність характерника визначається по розміру пуза. У кого більше - той і сильніший. Виходячи з цього - я ніякий не характерник. Але на УЧИТЕЛЯ потягну. wink smile smile

20

В першу чергу, я мав на увазі - бачення минулого(не суб'єктивне(мотиви вчинків) по Яковенко, Дугіну і ін.,  а просте фактичне - ким, коли, де і що було зроблено).
Мається на увазі бачення, наприклад, арійства, хозарщини, русів, варягів, "татаро-монгольського іга", "християнської міліції", кАзаків і т.п.  Он Хвойда спробував підняти це питання, але злякався("пошатнути"чи свої "устої" чи "устої" друзів(включаючи і мене wink )?).

Зверни увагу, що після проходження різних "рівнів" психоенргетичного "спас-навчання" у різних вчителів-"характерників" , наприклад, у "баченні" (справжнього)минулого нічого не змінюється, хіба що  старе "бачення" стає(причому у групах багато народу з протилежними поглядами) ще більш зухвалостійким.

P.S. Монаше, забув ще про перевтілення за допомогою ведра горілки.    wink
(цікаво, а сум(т?)оЇСТИ п'ють ? )

Востаннє редагувалося Упертюх (30 Dec 2009 15:11:53)

21

Перевтілитися не зможу, бо відро горілки не вип"ю. А так хотілося б... Жалко. А то перевтілився б і пішов би на вибори... Перевтілювати інших, зокрема "президентів". А це ще більше 10 відер. Ні, нічого в мене не вийде.
Висновок - я не характерник і не можу ним бути. Відповідно моя точка зору щодо виборів 2010 не може бути врахована, як не характерницька wink

22

Стосовно "спільного погляду характерників" не на минуле чи майбутнє, а взагалі...  наприклад цікавить, чому ж так сильно постраждали дерева в Києві під час снігопаду минулої доби, стоять з обломаними верхівками* чи великими вітами... саме з характерного погляду...

П.С. одну таку верхівку сосни приголубила* у себе вдома....

Востаннє редагувалося AngelSka (30 Dec 2009 16:56:08)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

23

Поясніть мені Хвойдину пристрасть до Тимошенко?
Якщо я перефразую трішки, то Юля і є тим хозарським прототипом, який руйнує все вщент йдучи по мерцям і руїнам. Нічого вони не збудували і не збираються будувати. Юля, якщо пройде, просто буде рвати клан Яника у внутрішніх розборках. Я тільки згоден з тим, що вона зруйнує ВСЕ на ні, і доведеться починати з мінусу щось будувати, якщо лишимся територіально цілісні.

Ющенко на посаді не зробив нічого. Прикро читати їх убогі виправдання.

"...попри величезну владу судити і милувати, козацький гетьман був найнещаснішою людиною і мусив щораз вихитровувати перемогу, інакше у випадку поразки все невдоволення громади оберталось проти нього невблаганною і безжальною силою, що не милує, не щадить імені та життя вчорашнього володаря усіх душ." (Боплан)

Сьогодні, постать Мазепи розглядається неоднозначно. Мазепа зрадник українського народу. Він так багато зробив, як наприклад і Янукович smile

Ще ніхто не знав кому бути гетьманом; кажуть начебто сам даруючий гетьманства, князь Голіцин, того не знав. Доки з’їжджалися чини, присутні, віддавали перевагу бунчужному Юхима Лизогуба, «як особу, в землі всіма достойностями першу», приходили до нього всякий ранок з повагою «на добридень», - за словами літопису.
Генеральний осавул, Іван Степанович Мазепа, примітивши перевагу народу до Лизогуба, «взявся тут же посунути всі пружини, винайдені ним, щоб прихилити чини на свій бік». Він обдарував секретаря Голіцинського, той завірив князя, що Мазепа призначив значну суму у вдячність за вибір його в гетьмани.
Цього було недостатньо. Яким сильним не був улюблениць Софії, але не міг призначити гетьмана самовільно, треба було б з’єднати його волю з народною. Воля народна була вибрати Лизогуба. Голіцин вагався; він не звертав увагу на Мазепу, бідного осавула, якому не було чим, не дивлячись на обіцянку, за уряд вперед заплатити.
Перекази збереглись у сімї Бурковських , що Голіцин запропонував гетьманство Генеральному обозному Василю Бурковському за десять тисяч рублів ; але обозний був скою людиною, і відмовив боярину. Довго Мазепа кланявся скупому багачу, нарешті вимолив у нього в борг цю суму, отримав і відніс її Голіцину.
Між тим боярські підпорядковані розголошували, що царі, полюбили Мазепу, будуть сприяти війську і народу, якщо його виберуть. Обіцянки високої милості подіяли на розум старшини. «З першого ранку розголошення, всі майже чиновники стали приходити із свої добри днем до квартири Мазепи, а Лизогуба вже обходили. Вдосконаливши свою роль, Мазепа осипав відвідувачів всіх родів обіцянками, надія і приватними застіллями».
Так коливалося щастя шукачів 25 днів.
…. Декілька голосів назвали Мазепу, декілька – Бурковського: перші були голосніші. Ще раз Голіцин запитав: кого народ хоче мати гетьманом? Тоді повторилося, і голосніше повторилося, ім’я одного Мазепи. Бояри підійшли до нього, оточили і привітали із саном гетьмана обох сторін Дніпра Війська Запорожського.
Негайно гетьман виконав священний обов’язок: заплатив скупому Бурковському десять тисяч рублів з відсотками, - із скарбу військового.

Ще в Дана можна знайти цікаві паралелі.

Мазепа усіх тоді купив, КрисЮля зараз за мільйони всіх купує позичені (назавжди) у нас (народу). От і маємо...

Востаннє редагувалося Mamay (30 Dec 2009 22:12:06)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

24

наші люди є наші люди)) Відповідь на це питання є, але боюсь я не зможу її пояснити. Скажу тільки що характерники вибирали в кошові передусім не того хто сильніший чи навіть розумніший, а того кому в справах спіткає вдача, фарт. Каже який не є, але якось так каже що незробе але таки діло доведе і наче сам чорт йому допомагає. Як воно в нього, бог його зна. В кожної людини є так звана ведуча - базовий поведінковий настрій, який характеризує  що воно за людина. Якщо є бажання, візьміть усіх кандидатів в президенти й ткніть у них пальцем, подивіться ведучі цих людей. Й робіть свої висновки які вважаєте за потрібне. Скажу тільки там, де є бачення, мається наувазі якщо його досягли і зуміли обійти штампи, там народжується єдність і злагода навіть в гостросоціальних питаннях. Тому що життя складне, а коли бачиш то в той же час розумієш. Каже що ми сперичаємось, візьми та й подивись. От я вам іпропоную, візміть і подивіться. В орійському світоспринятті в житті зявляється відтінки й нюанси, яких невистачало раніше для того щоб скласти цілісну картинку події

25

Всі зіркові системи - це ігрові майданчики, для пошуку різних шляхів розвитку свідомості, гравця, який це все створив.

Значення звуку "К" можна подивитися на моєму сайті. У змаганнях з карате, є така вправа - розбивання дощещок, так ось, з нажертою ХАРЬОЮ і великим пузом ці дощещки не розіб"єш. Певний ритуал підготовки та крик - це зовнішнє, а насправді  це підйом енергії Землі в область дан-тянь (ХАРА) і далі на предмет.

Mamay, добрих царів не буває! Так що не треба всіх лаяти. Є такі люди, які постійно скаржаться, все їм погано, самі не живуть і іншим не дають. Згідно постулату: тут і зараз; є конкретна ситуація з якої потрібно зробити вибір.
Все або нічого - дорога в нікуди або смерть.

В цій темі, я хотів побачити свідомий вибір, тобто щоб під певні критерії характерників був зроблений вибір з кандидатів. А теза, що ніхто не підходить, значить не підтримуємо - це дурість.

"наче сам чорт йому допомагає" - це коли людина вміє переводити свою свідомість на лінію намірів.

Тут не суперечка, а дзеркало, яке відображає, тих, хто міцно стоїть на Землі (має ХАРАКТЕР), де розташована держава Україна і тих, хто в кого підрізане коріння і його свідомість блукає в феєріі під назвою "Україна".