1

Тема: тунелі Сета або прикладна єгипетська магія

ну що, я не питаю що висить над Києвом та й не тільки. Он Шовкошитний скільки порталів навідкривав. Ну що ж, дай дурню макогон в руки, він і вікна поб'є. Як прибирать будем? Тільки кажіть що небудь, бо мені ці полутрупи в намордниках вже набридли.

А хай би їх усіх громи побили

2

Re: тунелі Сета або прикладна єгипетська магія

Упертюх, другий абзац і останнє речення (щодо грипу) прибери у відповідну тему, будь-ласка.

3

я не знаю що там сказав Упертюх, я не встиг прочитати. Я обережно скажу і якщо там що, можу не продовжувати, оскільки й так все всім  зрозуміло. Те що висить над нашими містами  - початок 2012. Грип - водорозділ. Таким водорозділом свого часу був Чорнобиль з яким ми живемо й по сей день. Водорозділ - це будь-яка знакова подія, яка є ключовою до запуску якихось інших подій або змін. Характер події - зміна в людях на "до" і "після". Так було 86-го, так воно й зараз. Після 86-го - розпад Союзу, після грипу - 2012 рік, щось повинно розпастися, бо люди до цього вже "готові" як кажуть ньюейджівці.  Із грипом і з радіацією ми тепер будемо жити постійно. 86-го над місцем аварії спостерігались цікаві речі й зараз над Києвом спостерігаються цікаві речі. Чорнобиль порівняли з 5-им янголом з Апокаліпсиса Іоана Богослова, про грип - мовчу, хай скаже життя. Зате, пресинг неспритливих зовнішніх умов (назвем це так) завжди змушував людину використовувати резервні сили свого організму або іншими словами на землю приходив Спас. Іншими словами, те що відбувається зараз це перехід до відкритого протистояння за Небо, яке в свою чергу є засторогою виживання. Тому хто сильно рветься на Небо...є надзвичайно цікавими людьми. Все це стосується України звісно, але треба незабувати, що Україна - лакмусовий папірець головних світових подій адже знаходиться на перехресті. Патріарх МП Кирил під час свого виступу нв Інтері фактично те саме сказав - все буде вирішуватися тут... на цих київських пагорбах. Однак світло київських пагорбів багатьом спати спокійно не дає, адже на світло як відомо зліта нечиста сила. Чого й казали що характерники не світяться. З Аріасом як поверталися додому, пристав до нас добродій з Єкатеринбурга, "мовляв йшов мимо, дивлюсь фонить, я й зайшов" (це в Арену). Я сам гірська людина, в нас дуже жорстке геомагнітне поле. Подобаєтся мені у вас. Тут я почуваю себе дуже комфортно...ніби розчиняєшся" Виявився грамотним нлпістом, в мене пробите серце, прийшлось лікувати "забуті рани". Як бачимо українцем бути дуже почесно.

Востаннє редагувалося Дід Артім (03 Nov 2009 16:27:00)

4

Xvojda написав:

я не знаю що там сказав Упертюх, я не встиг прочитати...

Я писав про це - http://focus.ua/health/76668    http://focus.ua/kiev/76705   і про тих "хто сильно рветься на Небо", "Додому, у Золоту Галактику" - http://www.prosvitleni.at.ua/news/2009-04-16-4 :
"...Це наше нове місце призначення, після того як завершиться наша земна місія. Цей Прохід буде відкритий до 31грудня 2011 року. Користуйтеся наздоров’ я, тільки не спізніться...
...Стає очевидним, що одночасно на Землі існує дві велетенські людські сфери, які крокують різними шляхами, і які обрали собі різну долю: одні впевнено й свідомо крокують Додому, долаючи перешкоду за перешкодою, а інші, заперечуючи очевидні зміни, що відбуваються на Землі, обирають собі атрибути дуальності, невзмозі розлучитися з ілюзією тримірного простору. Ці два людських потоки розходяться назавжди, як кораблі в океані. Щодня вони віддаляються один від одного все далі, щомиті вони стають одне для одного все більше й більше невидимими. Кожен обирає те, що йому більше підходить, але фокус полягає в тому, що сьогодні на Землі живуть люди, які практично всі здатні потрапити Додому без зайвих ускладнень і непотрібних повторів пройденого. Але ми на планеті вільного вибору, від якого й залежить ваша подальша доля вже не як просто людини, а як Духовної Сутності, ким ми є насправді. Я, особисто, свій вибір зробив давно..."

Щось він(вони) непоспішають(показати приклад), мабуть забули(про "свій вибір" "розлучитися з ілюзією тримірного простору")... Потрібна телеграма з Додоми...

Востаннє редагувалося Упертюх (03 Nov 2009 18:36:01)

5

Я, особисто, свій вибір зробив давно..."

Сказав чекіст налігши  на лямку конвеєра..
Ну що ж, так пусть сильнее грянет буря!
А там Світло, Правда, Духовна Сутність...
Я, до речі, не люблю коли люди пишуть слово правда з великої букви.

6

Воно все вже влаштовано найліпшим чином.
Ні, з'являється хтось і починає бузити - щось там "відкривати".
"По плодах пізнаєте їх.."
Які ж з того плоди? - психоз, страх.
Маніпулятор підігріває: "хутчіш, бо не встигнете!.. і прийде до вас ВЕЛИКИЙ пухнастий полярний лис - ПЄСЄЦ!" (промовляється з пафосом та з палаючими очима).
АЛЕ. Якщо прийдете до нас (це само собою розуміється wink)..., то ми вас навчимо (за "скромну" плату - не обов'язково гроші) як "встигнути".
Ну, можуть ще якоюсь конхвєткою поманити. Угу. Точно. Приблизно, як у Подерв'янського.. Клавдій Гамлєта:
"-моншер Гамлєт, ходьом у кабінет! канхвету дам тобі я посмоктати! канхвета дуже класна, "Тузік" вкусний..."
Так і хочеться сказати:
" - не вір, мій сину, цьому ....... - канхвету ту тобі він в ........ встромить!!!!"

І що з такими робити? До стінки ставити?.. Чи, як Гамлєт - дрючком по печинці? Чи ременем по сраці?

А потім хтось ображається: "они не лююююбяяяяяят нааашууу шкооооолуууу http://smiles.ukrweb.net/smiles/sm156.gif"

Востаннє редагувалося Arias (04 Nov 2009 11:51:36)

7

Цікаво , якщо він "особисто, свій вибір зробив давно" у 1992 році, то про що він співав у 1999 році, 2003 році й про що буде співати(якщо не згадає про вибір-"Додому") , наприклад, у 2015, 2030 і т.п. ?

8

+ за бюджет (третє читання) вже ніхто не згадує. А хто контролює КП "Фармація"? Знайомі в КРУ кажуть, що люди Ющенка?

Цікаво , якщо він "особисто, свій вибір зробив давно" у 1992 році, то про що він співав у 1999 році, 2003 році й про що буде співати(якщо не згадає про вибір-"Додому") , наприклад, у 2015, 2030 і т.п. ?

А толком навіть енергетичні мячики робити не вміють. З однією спілкувався, слухаю як одна одній розказує, "от я схватіла луч, що проходе з центру галактики, направіла в сєбя, потом в центр Землі, почистила землю...пяте десяте". Підхожу й питаю, "ну що дівчата, ви пробували вже енергетичні мячики робить"? Вони на мене так, високомерним взгядом, "та шо нам  ті мячики, каже, от я вже, каже, звьозди на небі зажигаю". Кажу, "давай, зажгі". Вона: "нє,  ну ти понімаєш, просто так неможна. Треба дозволи там те.. се..." А скажуть..скажуть - "Ми спасли Землю.. наші імена золотом вибиті на ізумрудній срижалі книги Життя..так шо...".

Востаннє редагувалося Дід Артім (04 Nov 2009 14:01:12)

9

Xvojda написав:

+ за бюджет (третє читання) вже ніхто не згадує. А хто контролює КП "Фармація"? Знайомі в КРУ кажуть, що люди Ющенка?...

http://politiko.com.ua/blogpost10184

А що до "просветителів" і т.п. Може їм допомогти, організувати акцію(чумодан-вокзал-Золота галактіка) - "дорога "Додому", збір речей в дорогу, конкурс послань-привітів з Землі...
Як що проблеми з пам'яттю - постійно нагадувати - Не бариться, До повного Дємбєля, наприклад, залишилось 787 днів...
Да, ще запропонувати їм розширити арки у проходах , бо з 1992 року вони "підросли" і такі Великі адепти тепер погано пролазять..

Востаннє редагувалося Упертюх (04 Nov 2009 14:29:20)

10

)))під столом. Судячи по Ашраму школи, то деякі плани на трьохвимірний простір все ж залишаються і з кожним роком стають все більш окресленими.  http://prosvitleni.at.ua/index/0-30 То хто полетить в космос?

Востаннє редагувалося Дід Артім (04 Nov 2009 14:32:19)

11

хлопці! Пропоную 23.12.2012 зібратися й влаштувати полювання на подібних просвітителів. Зброя - пекарі. Записуватись охочим можна прямо зараз. Гуртом не тільки батька легше бити, а й листа на Сіріус писати! big_smile

Востаннє редагувалося Дід Артім (04 Nov 2009 15:24:41)

12

Дописи Аріаса переніс сюди: http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 8653#p8653
Не бачу зв"язку цієї теми з грипом. Чи, можливо, хтось доведе, що цей грип має відношення до прикладної єгипетської магії?
Ще раз нагадую - контролюйте тему розмови, якщо хочете про щось інше говорити - створюйте відповідні теми.

13

Ще одне повідомлення. Наче, пов'язано з грипом, але, думаю, йому місце тут.
Написав один користувач на форумі "оглядача":

http://phorum.sd.org.ua/read.php?6,12328

"Учора після роботи як тільки сів за кермо машини напав поганий настрій. Абсолютно без будь-яких причин. Перед тим настрій був приподнятий. А тут усе почало дратувати, сили зникли. Удома мати помітила, що зі мною щось не те. Почала переживати, що я захворів, тим паче в мене зявилась нежить. Ніч переспав і на ранок жодної нежити, гарний настрій, повно сил. Зате почалось в моєї мами. Симптоми мої учорашні - дратівливість, поганий настрій, нежить, упадок сил. Кілька годин пішло на те, щоб позбавити її цього бридкого стану. Їдучи у справах за місто, я узяв її з собою, дорогою спочатку я вислуховував її скарги, потім поступово перевів розмову на якісь більш приємні теми. Поки я перебував на зустрічі, вона прогулялась лісом. Дорогою назад стало зрозуміло, що в неї вже все до ладу: нормальний настрій, повно сил і нежить минає.

Прийшов на роботу і почув точнісінько таку історію від колеги, що сидить поруч. Учора під вечір на неї напала така дика депресія, що вона ледь не почала плакати. Знову ж таки без жодної зрозумілої причини. В неї розболілась голова, зявилась нежить. Розхворілась настільки, що попросила чоловіка приїхати за нею машиною. На ранок усе минуло.

От сижу і думаю: шо це було? Три людини потрапили в абсолютно ідентичну ситуацію приблизно в один і той же час. Відчуття таке, що пригнічений стан передавався наче інфекція. При цьому зявлялись ознаки хвороби організму, але коли людина відпочила чи знайшла в собі сили повернутись до гарного настрою - хвороба, що вже починалась, відступила."

Власне, подібне відмічав і в себе.

Востаннє редагувалося Arias (06 Nov 2009 16:50:24)

14

http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 4125#p4125 Експеременти над людьми. Дія тунелів Сета. Місце знаходження - нижній ментал. Хто баче на якій висоті і як воно виглядає?

Я не знаю наскільки воно вам видно, але для введеня в курс. Що таке тунелі Сета -   

"Эзотерики 20 века (и в частности, Кеннет Грант, духовный сын Алистера Кроули) утверждали, что одна из оккультных английских групп обнаружила древний гримуар с описанием Лабиринтов Сета. Что это за штука? Это некий многомерный конгломерат, позволявший магам манипулировать временем. Лабиринт Сета имел множество "запечатанных" ходов. Их запечатали древние посвященные - для пользы человечества. Но современные оккультисты восприняли печати, как нарушение их прав на знание, и взломали некоторые из них. В результате были созданы контакты с Внешними пределами. Многие силы, порою очень хищные, хлынули в наш мир и начали проявлять себя в реальности прежде неведомыми феноменами - радиацией, новыми болезнями, НЛО и т.д. В древних временах, по описанию Кастанеды, уже было такое раскрытие Внешних врат (одних из врат). Древние видящие познакомились и подружились с неорганиками. Те научили людей многим триксам и, в том числе, путешествиям по другим мирам. Но в своих путешествиях неорганики подхватили паразитов, от которых не могли избавиться. Это были воладоры - энергетические вампиры. Контактируя с людьми, наши "друзья" передали свое бремя. Но если для для неоргаников воладоры были типа комаров или москитов, то для людей "паразиты" стали хозяевами. Мы для них пища. Они пожирают наше осознание. В нашем сознании имеются импринтированные блоки (ментальные подпрограммы), которые блокируют наш разум не хуже сетки и стен курятника. Примером может служить почти полная неспособность людей осознавать себя в сновидениях. Даже опытные сновидящие могут говорить о 10-12% осознанной деятельности в сновидениях. У большинства людей речь может идти об одной сотой процента.

Чтобы избавить себя от воладоров, маги пускались на различные хитрости - от энергетического вампиризма на своих ближних и до изменения своей энергетики, чтобы показаться "прокисшими" для "хозяев". Говоря о теме Внешних врат, можно привести в пример Печати Соломона и, как антитезу, посвящения Изиды, со взломом тайных печатей на сосудах знания. В принципе, мы не в силах остановить процесс "взлома" врат, так как печати ломают одночки, которым нет дела до каких-либо общественных мнений. "Серые" - это пришельцы, явившиеся из Внешних пределов. Если кто-то желает удалить их из нашего мира, ему потребуется установить печать на "взломанный" участок лабиринта Сета. Чтобы получить какие-то средства воздействия на "пришельцев", контактерам не мешало бы понять истинную многомерную структуру, с порталами, каналами и тем потрясающим многообразием разумных существ, которые перемещаются по лабиринту Сета. С масяни спрос невелик, потому что она наполовину сама не отсюда. Хи-хи-хи!" 

Від себе скажу. Це воно. Вигляд воно має паукоподібний.

Востаннє редагувалося Дід Артім (06 Nov 2009 17:14:02)

15

це називається джин із лампи Аладіна. І про світло на яке летить нечисить. Але впринципі все зрозумло.  Ось ще про це з книги Кастанеди "Мистецтво снобачення"

"Он произнес эти слова таким тоном, что у меня возникла уверенность в его нежелании рассматривать этот вопрос. Я был очень удивлен, когда он продолжил.

- Он будет таким же испытанием для твоего здравого смысла, как и все связанное с неорганическими существами. Кстати, что ты сейчас о них думаешь?

- Я отложил в сторону свои мнения о них, - сказал я. - Теперь я не могу придерживаться ни одной конкретной точки зрения.

Мой ответ вызвал у него восхищение. Он засмеялся и заговорил о своем страхе и отвращении к неорганическим существам.

- Я никогда не испытывал к ним пристрастия, - сказал он. - Конечно, главной причиной этого был мой страх перед ними. В свое время я не смог от него отделаться, а затем он стал постоянным.

- Ты и сейчас их боишься, дон Хуан?

- Сейчас я ощущаю скорее отвращение, чем страх. Я не хочу иметь с ними ничего общего.

- Существует ли какая-нибудь определенная причина для этого отвращения?

- Лучшая причина в мире - мы с ними воплощаем полные противоположности. Они любят властвовать, - я люблю свободу. Они стремятся купить, я же не продаю."

"- Как ты считаешь, мне тоже следует отказаться от неорганических существ, дон Хуан?

Он не ответил мне; вместо этого он объяснил, что мир неорганических существ всегда продолжает обучать нас. Вероятно, это так потому, что неорганические существа обладают более глубоким сознанием, чем наше, и испытывают потребность опекать нас.

- Я не вижу никакого смысла в том, чтобы становиться их учеником, - добавил он. - За это приходится платить слишком дорого.

- Как именно?

- Нашими жизнями, энергией, преданностью им. Другими словами, нашей свободой.

- А чему они учат?

- Всему, что характерно для их мира. Точно так же мы бы учили их, если бы могли это делать, - тому, что имеет отношение к нашему миру. Их метод, однако, заключается в том, чтобы рассматривать наше эго в качестве показателя того, в чем мы нуждаемся, и в соответствии с этим обучать нас. Крайне опасное занятие!"

А робиться це в імя просвітлення звісно. Кажуть благими сподіваннями вимощена дорога в ад...так воно і є

Востаннє редагувалося Дід Артім (06 Nov 2009 17:22:46)

16

Наиболее правильное решение - не забивать этой хренью голову.
Всё необходимое у нас уже есть.

17

Прочитайте статтю: Безплідна смоківниця, або як позбутися рекламних монстрів
Дуже в тему.

А від себе додам:
З прийняттям, з усвідомленням власної відповідальності,
приходить й усвідомлення власної можливості щось зробити,
приходить усвідомлення Власної Сили.

Навіщо годувати паразитів? Самі всохнуть.
Хай краще тікають, бо в Людині стільки сили, що може миттю на порох змолоти. Тим і цікава. smile

Та й взагалі, коли людина веде правильний спосіб життя, жоден паразит за неї вчипитися не може. Лише імунітет тренує та підсилює. Автоматом.

Востаннє редагувалося Arias (06 Nov 2009 23:37:38)

18

Arias написав:

Ще одне повідомлення. Наче, пов'язано з грипом, але, думаю, йому місце тут.
Написав один користувач на форумі "оглядача":

http://phorum.sd.org.ua/read.php?6,12328

Власне, подібне відмічав і в себе.

Чомусь пригадався х/ф Ф.Бондарчука "Обитаемый остров"-2, хоча там можно було б спростити(великі вежі) - антенами мобільного зв'язку.

19

це не зовсім паразити, вони мають дуже велику енергетичну масу. На окремих людей вони увагу не звертають. Їх приваблює світло таких міст як Київ з природним виходом дармової енергії, а також гори. Гора - це ж та піраміда. Чого в пустелі й рийшлось будувать піраміди. Також активність їх підвищується в чорну добу (вересень-грудень). В степах активність неорганіків значно менша. Так прийшла думка, що козаки тікали за пороги й вже там могли чинити опір..І тому я погоджуюсь з Черніковим, що Спас має переважно територіальний характер, а не релігійний чи національний. На Землі події відбуваються після того як вони відбулися на Небі, тому якщо Небо буде впорядку, то й на Землі все нормалізується. Є деякі ідеї.

Загалом ідея така. Виявляється ці неорганіки дуже не люблять людської уваги. Можна просто стати й дивиться в небо. Але це треба стоять постійно. Тому зробить можна по іншому. Є така річ як поєднання просторів. Берем небо або якшо хочете Стрибог десь на висоті 7-10 км і з тої висоти опускаєм досамої землі. В той же час, виділяєте золотий аспект землі або Даж-емля, якшо хочете і десь на висоті щиколоток зводите ці два простори. Коли опускаєте небо, можна легко відстежити хто де присмктався, де є пробої. В Києві зокрема весь центр пропалений повністю. Небо повинно бути синє-синє, щоб авіть чути було запах озону. Можна так відстроїтись, що небо стане продовження вашого тіла і якшо ви гарненько попрацюєте, то можна наприклад зробити, що ні з того, ні з сього стане холодно, вітерці пускати, подивитись на будь-яку далину. А по золотому просторі дуже корисно ходити, можна вилікувати чи не всі вороби, ревматизми, енурези, простріли, навіть зняти команди на алергію. Загалом поєднати простір ви можете просто в себе вдома. Я наприклад ще люблю додати для пікантності троянд. Отакий феншуй ви можете зробити в себе вдома. Дуже гарно чистить й гармонізує світ, в якому ви живете. Але вимагає відповідного контролю, а краще сказати культуру поведінки вашого духу.  Вичистить так можна будь-яку територію до чистоти храму. Як казали характерники, для того, щоб користуватись власним духом, у вашому житті для нього має бути місце.

Востаннє редагувалося Дід Артім (07 Nov 2009 20:59:55)

20

якраз сьогодні знайома розказувала, що син її (14 років) став бачити якусь сутність у квартирі - ніби маленький гномик... Малий боїться, не знають що з тим робити, чи в церкву йти?

Востаннє редагувалося Яна (07 Nov 2009 20:57:07)

21

та ні то домовий. Нехай спробують потоваришувати з ним. Ховають ножі на ніч і залишають краєць хліба. В хаті буде злагода, хоча злагода мабуть таки панує у вашої знайомої?

Востаннє редагувалося Дід Артім (07 Nov 2009 21:03:23)

22

Xvojda написав:

та ні то домовий. Нехай спробують потоваришувати з ним. Ховають ножі на ніч і залишають краєць хліба. В хаті буде злагода, хоча злагода мабуть таки панує у вашої знайомої?

Ніби так...  А що, домовички з'являються тільки там, де злагода? Тоді це добрий знак?

23

да. Домовичок в домі це дуже добрий знак, а в квартирі велика рідкість. Не переймаєтесь, краще тримайте нас в курсі справ вашого регіону.

24

А коти якось реагують на них?

25

реагують. Але через деякий час звикають.