26

Re: Астральні проекції: хто практикував?

це мені нагадує водія який керує машиною із завязаними очима. Справа в тому шо культура духу завжди заборонена тема й людина повний невіглас але це наша природа й з цим треба шось робить- от вам і наркотики і т. д. Якби всі це знали і дотримувалися в житті нас би так не колбасило. Але в тому то й справа... кожен як кажуть вибирається сам як може. Ми по калюжам не йдемо, їде машина  - ми чекаємо коли вона проїде, тоді тільки починаємо рух. Там так само - зібють к чортовой бабушки. Є справді й безпечні виходи й захист - це не обовязково має бути повний вихід. Але цим дійсно треба займаться під наглядом вчителя. Тільки вчитель повинен бути вчителем. Такі люди є - шукайте

А хай би їх усіх громи побили

27

Xvojda написав:

Але цим дійсно треба займаться під наглядом вчителя. Тільки вчитель повинен бути вчителем. Такі люди є - шукайте

То пропонуйте, не соромтесь, якщо є достойний кандидат. Чарівників я боюсь, мало шо в них на умі, може скористаються та крові нап"ються!

...і нічого зайвого...

28

Вибачте, Иванно, ви про нык запитали? То це ще з дитинства - старшы хлопцы прозвали, бо надто багато тренувався.

29

У мене монах чомусь асоціюється з дечим іншим - чорні середньовічні балахони. Хоча, коли мені давали це поганяло, мався на увазі популярний тоді образ шаоліньського монаха. Але це все лірика.

30

Не знає хтось як розкрутити третю чакру?

31

краще мозги

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

32

A.N.O.X написав:

Астральна проекція- це стан свідомості поза фізичним тілом. У мене  було декілька таких епізодів, коли я опинявся за межею фізичного тіла, але нажаль не всі з них  не були мені підконтрольні . Перший такий випадок виходу за межі фізичного тіла трапився зі мною років в 10, як результат підвищення температури тіла, під час хвороби, до критичних показників... тоді я мабуть і зрозумів, що замежою фізичного тіла є щось іще. Я одного часу експерементував з різними методами, але лише два дали  результати. Дуже багато тонкощів існує в цьому питанні,  розібратися в цьому можна лише за умов постійних тренувань, головне щоб було сильне бажання чогось добитися smile  .

Привіт! На одному з етапів розвитку Саєнтології  екстеоризовували ( вивести себе як духа з тіла ) тетана ( це і є сама людина не її тіло ) і люди набували нових здібностей. Працюють удвох. Команда -"Будь за метр позаду своєї голови!". Подальші дослідження Л. Рона Хаббарда призвели до нових вражаючих відкриттів.
Досить детально техніки викладено у книзі "Создание человеческих способностей".

БУДЬ ЗА МЕТР ПОЗАДУ СВОЄЇ ГОЛОВИ

33

Иванна написав:

То у вас мабуть є особистий досвід? Чи ви тільки літературу вивчали?

Звичайно. Саме у практичному застосіванні технік.
А  нині я проходжу заочні курси по Основах - це 18 книжок і 250 лекцій на СД де викладено у хронологічній послідовності розвиток технологій ( книжки в мене є та дещо з лекцій ).
Дивовижно, проте чимало описаних в Характерництві явищ і труднощів схожі, але даються точні кроки їх подолання.

Востаннє редагувалося leonid (09 Jul 2008 11:04:10)

34

Иванна написав:

То ви пропонуєте шось своє, чи вас цікавить характнрництво, чи СПАС. Як що ви порівнюєте своє з цим, то мабуть добре знаєте і те, і це?

О, звичайно!
Характерництво та СПАС надзвичайно цікаві вже самі по собі і я задоволенням читаю форум!
Гортаючи форум бачу як є велике прагнення досягти результатів техніками, в тому числі й іншими, і в той же час у людей є проблеми.
Найцікавіше те, що ці проблеми вже розв"язано з півстоліття тому. Вказано причини їх виникнення і точні кроки подолання. Проторені шляхи, але й вказані глухі кути, до яких не варто йти. І все це в рамках точних інженерних технологій.
Звісно що я готовий поділитися даними.

35

Особливо це стосується особистих досягнень - хтось може, а комусь - зась. В технологіях вказуються причини цього явища, і , звичайно, в якій послідовності виконувати дії для досягнення успіху.

Я маю на увазі не бойові прийоми, а засадниче для Характерництва та СПАСу - дух.

Востаннє редагувалося leonid (09 Jul 2008 11:38:51)

36

Иванна написав:
leonid написав:

Особливо це стосується особистих досягнень - хтось може, а комусь - зась. В технологіях вказуються причини цього явища, і , звичайно, в якій послідовності виконувати дії для досягнення успіху.
Я маю на увазі не бойові прийоми, а засадниче для Характерництва та СПАСу - дух.

То ви маєте на увазі, що якщо хтось зразу не бачить і не відчуває - то це нічого, просто змінити техніку, і все відчуєшь і побачиш? А як ДУХ прийняти, це техніки теж можуть?

Так, дійсно. Саме про це і йдеться - якщо не виходить щось складне, почни з простішого і тоді ти зможеш все. Це як тренування спортсмена - від легкого до важкого і Олімпіади -:)
" А як ДУХ прийняти," - уточніть що це і тоді я зможу вам допомогти.

37

Иванна написав:

Богдану та АНОХу... Хлопці, ви не повинні туди лізти, та ще й самі! Я вам відкрию деякий секрет. Кожен раз, коли ви виходите тіла самостійно - ви набираєте собі проблем і скорочуєте собі життя. Ми і так всі там будемо рано чи пізно. Якщо вже за вами прийшли, та запрощують, тоді ви і так підете, бо прийдеться. 1) В приміщенні повинно бути чисто, намолено, як у алтарі Софії. Якщо в хаті шось є, чи чужа енергетика, речі, чи сірий м"ячик по підлозі бігає, чи недай боже щось запустила відьма - обов"язково причепиться, і спробує під оболонку залізти у вигляді бісика чи хвороби. 2) Коли у вас все посвячено, намоляно, ікона сильна в хаті є, література відповідна і вас запросили, от тоді будьласка. 3) Спочатку буде чиясь присутність дуже приємна, радысна, легка і заспокійлива. Потім ви почуєте дивну музику схожу на звуки флейти, її повторити не можливо. Це є камертон, вони вас настоюють на потрібні вібрації, приводять в потрібний енергетичний стан. А вже потім ви тихенько вилітаєте, як що все правильно - то не буде ні ривків, ні стрибків, ні неприємних відчуттів. Якщо є страх, чи чи різкі звуки - виходити не можна. Якщо ви правильно вийшли, по запрошенню, вас там зустрінуть і ви будете не самі. Якщо є інформація, яку вам не потрібно розповідати, то вам її уберуть із пам"яті. 4) Ніколи не лізьте туди самі - вороги не сплять!

Привіт!
Про викладену Іванною технологію не ручаюся. Свого часу вихід з тіла був нашою стрижневою технологією , проте потім технології значно вдосконалилися. Причина типова - читайте дві наступні відповіді.

1 "Мені, наразі це ще не вдавалося... А вам?"

2 "У меня было два "кадра", после постановки на Спас вылетели самопроизвольно, перепугались и забыли.
Можно поговорить о ментальных проекциях, но довольно скользкая тема."

Люди надвичайно неоднакові, і якщо одному напрочуд легко це вдається, то іншого не виб"єш з голови нічим!
Хоча я можу продемонструвати багатьм з дописувчів те, що в деяких інцидентах вони перебували за межами тіла:
- згадайте своє минуле - зауважте. що в деяких інцидентах ви дивитеся на ситуацію не очима власного тіла, а якось збоку чи зверху, при цьому видно не лише довкілля, а й самого себе.!
А є такі, що не можуть такого підтвердити?

Востаннє редагувалося leonid (14 Jul 2008 22:28:28)

38

Цікаво, а як ви збираєтеся продемонструвати людям, котрих не знаєте, те, що вони кудись виходили? Ось я нікуди не виходив. Якщо виходив - я про то не пам"ятаю, а тому й не виходив, бо виходив не я.

39

rawstick написав:

Цікаво, а як ви збираєтеся продемонструвати людям, котрих не знаєте, те, що вони кудись виходили? Ось я нікуди не виходив. Якщо виходив - я про то не пам"ятаю, а тому й не виходив, бо виходив не я.

Дуже просто - люди самі , згадуючи минуле , отримують реальність того чи бачать вони себе з боку чи ні.  Тут і знати нікого не потрібно - кожен сам за себе вирішує.

40

smile

41

Скажіть будьласка, якщо ви виходили звичайно, яким кольором ви все бачили у вашій кімнаті, у ближньому просторі? Якщо відповісте правильно - буду питати далі.

Востаннє редагувалося Иванна (14 Jul 2008 23:46:09)

...і нічого зайвого...

42

Люди, а що ви там забули ?
В мене є пара знайомих які цим займаються, сам я дійшов до стану коли чую голоси й починаю бачити якісь події, коли вже не відчуваєш свого тіла, але не зрозумів, яку користь можу винести з ас тралу, а от проблеми….
Про проблеми:
Доволі часто чув про астральних істот, більша частина з яких просто буде намагатися використати вас як підзарядку (астральні вампіри.. здається) а деякі причинити проблеми й по серйозніше. Також чув про доволі розвинутих, але сумніваюсь що початківець їх знайде.
Також є «негативні» зони. І якщо ви до неї потрапите то також, будуть серйозні проблеми. І можливі ураження астрального тіла, що доволі важко виправити самому.
Ну й третє інколи при поверненні астрального тіла, теж можуть порушуватись енергетичні потоки із за чого ви будете втомлені, розлючені, і взагалі погано себе почувати.

Повторюю, сам я в ас тралі не бував, ні дійсно що мені там робити? Це інформація від людей (узагальнена мною, бо вони просто так різні історії розповідають) яка буде не зайва, для тих хто хоче цим зайнятись. Це все моя персональна думка.

43

Иванна написав:

Скажіть будьласка, якщо ви виходили звичайно, яким кольором ви все бачили у вашій кімнаті, у ближньому просторі? Якщо відповісте правильно - буду питати далі.

Я не виходив свідомо. Крім того не принято обговорювати свій стан.
Причина - щоб уникнути знецінення, оцінок, насмішок, тиску і т. ін. що може нівелювати всі раніше досягнуті успіхи.

44

антоній написав:

В мене є пара знайомих які цим займаються, сам я дійшов до стану коли чую голоси й починаю бачити якісь події, коли вже не відчуваєш свого тіла, але не зрозумів, яку користь можу винести з ас тралу, а от проблеми….
Про проблеми:
Доволі часто чув про астральних істот, більша частина з яких просто буде намагатися використати вас як підзарядку (астральні вампіри.. здається) а деякі причинити проблеми й по серйозніше. Також чув про доволі розвинутих, але сумніваюсь що початківець їх знайде.
Також є «негативні» зони. І якщо ви до неї потрапите то також, будуть серйозні проблеми. І можливі ураження астрального тіла, що доволі важко виправити самому.
Ну й третє інколи при поверненні астрального тіла, теж можуть порушуватись енергетичні потоки із за чого ви будете втомлені, розлючені, і взагалі погано себе почувати.

Повторюю, сам я в ас тралі не бував, ні дійсно що мені там робити? Це інформація від людей (узагальнена мною, бо вони просто так різні історії розповідають) яка буде не зайва, для тих хто хоче цим зайнятись. Це все моя персональна думка.

Во-во. Прояви думки та враження можуть бути найрізноманітнішими.
Причина -  порушення принципу від простого до складного.
Якщо вже так свербить то перечитайте книгу "Саентология 8-8008" , Стандартна робоча процедура, випуск 8.
Там знайдете для кого що просте а для кого що складне і яким чином це визначається.

Востаннє редагувалося leonid (15 Jul 2008 09:33:14)

45

Иванна написав:
leonid написав:

Я не виходив свідомо. Крім того не принято обговорювати свій стан.
Причина - щоб уникнути знецінення, оцінок, насмішок, тиску і т. ін. що може нівелювати всі раніше досягнуті успіхи.

Зрозуміло, вас витягали насильно і проти волі, тобто виривали в якесь конкретне середовище. А хто і навіщо? Ви в них питали? І куди саме ви потрапляли? А де ж був ваш лівий янгол, який постійно повинен вас оберігати і контролювати, щоб не наробили дурниць? ... На вашому місці я б не довіряла людям і критично поставилася б до саєнтології. Але мені цікаво, яким цинічним треба бути, щоб з сакральних, особистих етапів розвитку особистості зробити ТЕХНІКИ...

Ну й написала!
1 Ніхто мене насильницьки не витягував.
2 Лівих янголів не існує , принаймі у вашому розумінні, і нікого ці сутності не оберігають
3 Точність технік Саєнтології вражаюча і забезпечується спеціальним електронним приладом.
4 Не треба бути цинічним а треба дуже любити людей щоб дати їм точну мапу з вивіреним маршрутом бо можна припуститись таких помилок через незнання як антоній написав:

Про проблеми:

46

Иванна написав:
leonid написав:

Тепер я розумію, чому ви не відповіли на елементарне запитання про колір. Ви там ніколи не були... То про шо ж ви зімною дескутуєте? Я не претендую на велич, але Скульський апсолюдно правий!
    А. Скульський. Спас.     " ТАР. Девятый элемент ч/к организма. Находится с левой стороны от физического тела. Полностью автономен. Подключается к ч/к организму Высшими Сущностями. При полном развитии базового организма и присоединения к нему четырёх эфирных энергитических систем (Сак, Вол, Кален, Хор), Тар усиливает их действия; при больших нагрузках снабжает дополнительной энергией. Подключение Тара воспринимается нашим сознанием и описывается как снисхождение "Святого Духа". В восточных философиях определяется как открытие третьего глаза. ..."
Скульського можна не зрозуміти, не все прийняти, але 50% того, що описано - правда, бо я вірю тільки собі.

Иванно - то не моє повідомлення. Ось воно повністю:

антоній написав:

Про проблеми:

47

козаки казали: треба бути собою. Вміння захистити це і є характерництво. Все інше - зрада. Воно може працювати, бути технологічно досконалим, але то від лукавого. Чого. Бо оце ви тут балакаєте про астрал, там шось таке. Насправді дуже проста річ. Єдине все залежить від того як людина в це вступа, на яких засадах. Як козаки казали - де та земля на якій ти стоїш. Взагалі тут багато всього але шо я можу зробить - просто сьогодні культура яка повязана з вихованням Духу просто відсутня. І тому шукають очі чужого щастя, бо свого не мають
Але памятайте чужим хлібом не наїсися - свій треба мать. Ота воля оспівана кобзарями зявляється там де народжується всередині, коли можливості самого життя розширюються внаслідок розкриття і входження (орійські принципи), а коли розкриваєш щось то вже й знаєш що там знаходиться, тобта сама людина є носієм цього знання, тому й говоримо - Людина Знання Ні в яких книгах чи де там його (знання) нема. То так, інформация. І не більше. Астральні проекциї це доситьтаи проста річ і нічого такого там не має. Просто все мусить бути зроблене вірно ( відстороненність яка досягається коли людина дозволяє силі вести себе сам виведе вас туди куди треба, уявляєте собі, - попадати в потрібне міспотрібний час -це за дежавю питали), а то що вперше ви відходите від своїх упереджень і тепло і спокій які колись були в дитинстві повертаються до вас, очі блищать радістю, тіло бринить такою легкістю, - ви вперше не протидієте світу в якому живете а рухаєтеся разом з ним. Оце є другий крок, третій  - бачення, четвертий - входження, пятий - Великий Природній Спас, шостий - вихід в ментальному дублі або перша астральна проекція, якшо вам так зрцчно, сьомий - досягнення мінливого стану з рівня якого вони (характерники) й досягали свого, тобто повне входження або третя астральна проекция якщо легше. Другу упускаємо - виходи в астральному дублі, то більш робочий варіант
Але по великому рахунку - В. Чумаченко проводить просвітницькі лекції, для того щоб люди могли пройти перші 2 ступені - бачення і входження, тобто зберігали за собою здатність повноцінного життя людини і привідритих дверей в невимовне, а коли вже потрібно буде якшо людина змогла пройти ці 2 то це запорука того що сила приймає людину (тобто Дух приймає smile ), інші кроки можуть бути роблені. Тому що характерництво починається із 5 кроку - увімкнення в Спас, без цього я вам скажу так усе це Характерницво буде пустий звук, Але на цьому етапі воно не потрібно людині - нашае життя яке - поїв, поспав, ну жінку поматюкав - розрядився насамкінець. А там треба мати просторове дихання, ну то там дуже багато всього. Раджу Вам звернутися все таки ж до Шлосера - це людина має досвід, займається цим професійно, людина чесна, поміркована, досить пряма smile, може навіть занадто smile... або ж до Чумаченка, потім можна вже й до мольфара їздить, а то їздять, він їм казочки розказують,а вони ще й думки якісь з цього приводу мають - там прохід, він стереже прохід в невимовне, при чом шо так бого його зна. Там можна робить річ сили, але повністю переходити туди не можна. Тобто простір складно структурований - є місця де можна переходить а де й зовсім ні. Це треба бачить. Тому тут треба посвята, бо або ви будете все життя займатися і не знать шо таке астрал насправді, або прийдеться вас ловить з мольфаром десь на кінці Світу, хоча те місце яке охороняє Мольфар навіть дотик до нього залишає досить довгі враження й такий душевний осад, людина вже просто розуміє і не може жити брехнею, на якийсь час, але дія дуже сильна. Всього багато, вно по великому рахунку не потрібно, просто мова йде про те шо поведінка людини має бути хоч трошки, я не кажу повнітю, але хоч трошки узагальнена  з тим що називається цілісність

А хай би їх усіх громи побили

48

Xvojda написав:

козаки казали: треба бути собою. Вміння захистити це і є характерництво. Все інше - зрада. Воно може працювати, бути технологічно досконалим, але то від лукавого. Чого. Бо оце ви тут балакаєте про астрал, там шось таке. Насправді дуже проста річ. Єдине все залежить від того як людина в це вступа, на яких засадах. Як козаки казали - де та земля на якій ти стоїш. Взагалі тут багато всього але шо я можу зробить - просто сьогодні культура яка повязана з вихованням Духу просто відсутня. І тому шукають очі чужого щастя, бо свого не мають
Але памятайте чужим хлібом не наїсися - свій треба мать. Ота воля оспівана кобзарями зявляється там де народжується всередині, коли можливості самого життя розширюються внаслідок розкриття і входження (орійські принципи), а коли розкриваєш щось то вже й знаєш що там знаходиться, тобта сама людина є носієм цього знання, тому й говоримо - Людина Знання Ні в яких книгах чи де там його (знання) нема. То так, інформация. І не більше. Астральні проекциї це доситьтаи проста річ і нічого такого там не має. Просто все мусить бути зроблене вірно ( відстороненність яка досягається коли людина дозволяє силі вести себе сам виведе вас туди куди треба, уявляєте собі, - попадати в потрібне міспотрібний час -це за дежавю питали), а то що вперше ви відходите від своїх упереджень і тепло і спокій які колись були в дитинстві повертаються до вас, очі блищать радістю, тіло бринить такою легкістю, - ви вперше не протидієте світу в якому живете а рухаєтеся разом з ним. Оце є другий крок, третій  - бачення, четвертий - входження, пятий - Великий Природній Спас, шостий - вихід в ментальному дублі або перша астральна проекція, якшо вам так зрцчно, сьомий - досягнення мінливого стану з рівня якого вони (характерники) й досягали свого, тобто повне входження або третя астральна проекция якщо легше. Другу упускаємо - виходи в астральному дублі, то більш робочий варіант
Але по великому рахунку - В. Чумаченко проводить просвітницькі лекції, для того щоб люди могли пройти перші 2 ступені - бачення і входження, тобто зберігали за собою здатність повноцінного життя людини і привідритих дверей в невимовне, а коли вже потрібно буде якшо людина змогла пройти ці 2 то це запорука того що сила приймає людину (тобто Дух приймає smile ), інші кроки можуть бути роблені. Тому що характерництво починається із 5 кроку - увімкнення в Спас, без цього я вам скажу так усе це Характерницво буде пустий звук, Але на цьому етапі воно не потрібно людині - нашае життя яке - поїв, поспав, ну жінку поматюкав - розрядився насамкінець. А там треба мати просторове дихання, ну то там дуже багато всього. Раджу Вам звернутися все таки ж до Шлосера - це людина має досвід, займається цим професійно, людина чесна, поміркована, досить пряма smile, може навіть занадто smile... або ж до Чумаченка, потім можна вже й до мольфара їздить, а то їздять, він їм казочки розказують,а вони ще й думки якісь з цього приводу мають - там прохід, він стереже прохід в невимовне, при чом шо так бого його зна. Там можна робить річ сили, але повністю переходити туди не можна. Тобто простір складно структурований - є місця де можна переходить а де й зовсім ні. Це треба бачить. Тому тут треба посвята, бо або ви будете все життя займатися і не знать шо таке астрал насправді, або прийдеться вас ловить з мольфаром десь на кінці Світу, хоча те місце яке охороняє Мольфар навіть дотик до нього залишає досить довгі враження й такий душевний осад, людина вже просто розуміє і не може жити брехнею, на якийсь час, але дія дуже сильна. Всього багато, вно по великому рахунку не потрібно, просто мова йде про те шо поведінка людини має бути хоч трошки, я не кажу повнітю, але хоч трошки узагальнена  з тим що називається цілісність

Напрочуд влучно сказано!
Лейтмотивом форуму є пошук технологій щоб розвинути в собі здібності характерника.
Ось цитата з головної сторінки про сучасні технології характерника -

"Як ви вважаєте душа живе один раз, чи перевтілюється?

Я вам скажу за свою душу. Попередній раз моя душа втілювалася в Мексиці. Це була жінка, яка завідувала звуковими засобами, була драматургом і письменником. Із цієї жінки душа вийшла і ввійшла в мене, тому в мене багато жіночих рис характеру. Я люблю солодкості, каву, дуже іронічно і тонко сприймаю людей і природу. І це не пусті слова – я можу сказати, що ви думаєте, і навіть те про вас, що ви б не сказали й рідній мамі. Але я стараюсь так не робити, бо не хочу лякати людей. "

Отже, автор вже володів значними здібностями і працював на благо іншої країни перш ніж опинився у нас на Україні.

Ще цитата -

"Там де народилися чи там де живете?

Там де живеш, то адаптуєшся, а там де народився – саме головне. Як ви в Сибіру родилися – Сибір ваша Батьківщина, як на Україні – Україна. Де хто родився, там є його джерело і матриця життя."

Висновок вже всі зробили - характерник може потім взяти тіло в іншій країні і працювати на її благо проти попередньої країни.

Закономірне питання
1 чи всі з висновком згідні?
2 що робити?

49

leonid написав:

Напрочуд влучно сказано!
Лейтмотивом форуму є пошук технологій щоб розвинути в собі здібності характерника.
Ось цитата з головної сторінки про сучасні технології характерника -

"Як ви вважаєте душа живе один раз, чи перевтілюється?

Я вам скажу за свою душу. Попередній раз моя душа втілювалася в Мексиці. Це була жінка, яка завідувала звуковими засобами, була драматургом і письменником. Із цієї жінки душа вийшла і ввійшла в мене, тому в мене багато жіночих рис характеру. Я люблю солодкості, каву, дуже іронічно і тонко сприймаю людей і природу. І це не пусті слова – я можу сказати, що ви думаєте, і навіть те про вас, що ви б не сказали й рідній мамі. Але я стараюсь так не робити, бо не хочу лякати людей. "

Отже, автор вже володів значними здібностями і працював на благо іншої країни перш ніж опинився у нас на Україні.

Ще цитата -

"Там де народилися чи там де живете?

Там де живеш, то адаптуєшся, а там де народився – саме головне. Як ви в Сибіру родилися – Сибір ваша Батьківщина, як на Україні – Україна. Де хто родився, там є його джерело і матриця життя."

Висновок вже всі зробили - характерник може потім взяти тіло в іншій країні і працювати на її благо проти попередньої країни.

Закономірне питання
1 чи всі з висновком згідні?
2 що робити?

Мольфар Ничай не є характерником, інакше б не називався мольфаром. А те що він розповів, на мою думку є тим, що хотів почути кореспондент.
Знання Роду передаються в межах Родового дерева, як і перехід душі в нове тіло. Мексика для Кастанеди і для наївного кореспондента. Ничай пожартував гарно, але не кожен здатний відфільтрувати це. Він унікальна людина, але до магічно-бойової сили характерників не має прямого відношення. Оздоровчі моменти замовляння і певні навики знання трав є спільними, не заперечую. Але копняк в карате і в спасі також можуть бути однаковити на перший погляд.

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

50

"Мексика для Кастанеди і для наївного кореспондента. Ничай пожартував гарно, але не кожен здатний відфільтрувати це"

Зрозуміло.

Для початку раджу перечитати "История человека".

А назагал, поспілкуйтеся в інших гілочках, в приваті - переконаний, дізнаєтеся чимало цікавого!