Тема: Астральні проекції: хто практикував?
Мені, наразі це ще не вдавалося... А вам?
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Не українські течії, духовні школи, вірування » Астральні проекції: хто практикував?
Мені, наразі це ще не вдавалося... А вам?
У меня было два "кадра", после постановки на Спас вылетели самопроизвольно, перепугались и забыли.
Можно поговорить о ментальных проекциях, но довольно скользкая тема.
А що воно таке - ті ментальні проекції?
це так звані характерницькі переходи в ментальному, астральному дублі, сьогодні мають назву есперних переходів, і дійсно говорити про це дуже зарано. Допоки модельний простір не запрацює в будь-якому випадку проекія буде нью-ейджівська, тобто невірна, або простьо мрійництво. Ми надто спішимо
У меня было два "кадра", после постановки на Спас вылетели самопроизвольно, перепугались и забыли.
Можно поговорить о ментальных проекциях, но довольно скользкая тема.
Мені так само розказували про людину, яка раз спробувала, злякалася і до цього часу ніби 2 раз не пробувала..
це так звані характерницькі переходи в ментальному, астральному дублі, сьогодні мають назву есперних переходів, і дійсно говорити про це дуже зарано. Допоки модельний простір не запрацює в будь-якому випадку проекія буде нью-ейджівська, тобто невірна, або простьо мрійництво. Ми надто спішимо
Я думаю, що говорити про це не зарано, а от, я особисто відчуваю, що ще не доріс до того рівня, хоч і пробував викликати цей стан.. По суті, якщо так розібратися, в характерницькій традиції ця загальнолюдська практика подорожей поза фізичним тілом має місце у описі характерництва.. Можливо саме це Сірко використовував, коли наперед знав про місце розташування ворожих військ..
що там пробувать в бочку і в пороги. Так тоді будемо обговорювати як практики? Бо історичних задок майже не має, а до переходів треба плавно перейти через модельний простір, а це дуже клопітка робота при чому працювати треба в парі: один ставе, другий дивиться. Наприклад, уявіть степ, в степу стіл стоїть, стоїть собі та й стоїть нікому не заважає. На столі стоїть глечик. Що у глечику вода чи вино? Други повинен відповісти.........Інакше просто переходи ми просто правильно не виконаємо, вони будуються на модельному просторі....... А для характерників весь світ мав швидкість модельного простору, і вони витворяли з ним шо тільки заманеться, тут окрему тему треба відкривати присвячену модельному простору
Востаннє редагувалося Дід Артім (29 Feb 2008 19:42:03)
Астральна проекція- це стан свідомості поза фізичним тілом. У мене було декілька таких епізодів, коли я опинявся за межею фізичного тіла, але нажаль не всі з них не були мені підконтрольні . Перший такий випадок виходу за межі фізичного тіла трапився зі мною років в 10, як результат підвищення температури тіла, під час хвороби, до критичних показників... тоді я мабуть і зрозумів, що замежою фізичного тіла є щось іще. Я одного часу експерементував з різними методами, але лише два дали результати. Дуже багато тонкощів існує в цьому питанні, розібратися в цьому можна лише за умов постійних тренувань, головне щоб було сильне бажання чогось добитися
.
Анох, ви наразі практикуєте живу, мнячики, овд......?
Р. А. Монро в своїх книгах про це доволі не погано написав.
Раніше я пробував вийти в астрал, одного разу майже вийшло. Якось у вечері в ліжку, пробуючи вийти в черговий раз, відчув стан невагомості, типу ноги і корпус вже в повітрі, а голова ще не відірвалась і момент відриву від фізичного тіла,я відчув різкий біль в нозі, неначе хтось смикнув за ногу. З того часу перестав пробувати, мабуть, таким чином хтось зверху сказав, що мені ще рано ![]()
Востаннє редагувалося Еней (01 Mar 2008 10:06:47)
на це і є спеціальні техніки, бо так дійсно зарано.. ![]()
Анох, ви наразі практикуєте живу, мнячики, овд......?
Живу не практикував, але хочу колись спробувати, як мені здалося досить цікаві там технікі. Без ОВД, більшість виконуваних практик не можливі, тому практикую.
Стосовно того, зарано чи не зарано практикувати щось подібне до астральних проекцій, то скажу що майже всі ми маємо достатні для цього природні здібності і питання лише в нашій наполегливості. Якщо комусь цікаві методи виходу за межу фізичного тіла, то можливо ви щось для себе знайдете тут http://mlk.clan.su/forum/49-30-1 Методи не зовсім відносятся до теми характерництва, але можливо вони комусь допоможуть.
Я це вже читав... Одна справа читати - інша робити
Я згоден читати і робити дві різні справи, і більшість дальше читання не йде. Не існує ідеальної техніки яка дасть змогу за декілька днів добитися серйозних результатів, хіба що в фентезійних книгах це можливо. Інформації по даному питанню більш чим достатньо в інеті і більшість взята з одних і тих же джерел, тому приходиться користуватись тим що є.
Анох тут потрібен намір, "колись" воно так нічого не вийде, у вас є певна база і відчувається певний хист. Треба тут і зараз, бо поїзд піде без вас..... Птиця Свободи летить тільки прямо і назад не повертається. І її в житті можна зустрІти тільки один раз....
Xvojda, я цілком з вами згоден, що час летить і потрібно кожну хвилину використовувати за для самовдосконалення. Я особисто жалкую про той час коли в мене було на багато більше вільног часу чим тепер, а я його згаяв на дурниці.
головна задача - ввійти в узгодженність зі світом. Це ми тільки зараз виділяємо деякі техніки. Я все ж думаю 10-20 хв. в день ви маєте, а щодо мячиків намагайтеся робити їх просто на ходу, навыть не звертаючи на них увагу, концентруючись на выдчуттях, ви так краще навыть орыэнтуватися будете у потоці людей і машин. Подумаєш хтось іде руки розставивши, мені люди назустріч ідуть то співають та нічого. Такий собі сталкінг, зумійте це зробити, не вбивайте у собі Дух, він ще вам пригодиться....
Астральные проекции? ![]()
Хлопцы, а сходите-ка к батюшке, причастите и исповедуйтесь.А то далеко вас эта дорожка заведет - и главное, совсем в другую сторону ![]()
Не треба людей лякати..
) А батюшка шо тоже літати вміє?
))
Пане Валентинич, будь-ласка, як я розумію ви займаєтесь спасом, бузою і т. д. спілкуйтесь у відповідній для цього гілці
АНОХУ
яписал про подвешивание языка, попробуйте Вам должно понравится, тем более Ваш ник я уже гдето встречал. Понравится или нет если не трудно дайте обратную связь плз, в разделе практики.
Востаннє редагувалося shlosser (02 Mar 2008 22:29:36)
Астральные проекции?
Хлопцы, а сходите-ка к батюшке, причастите и исповедуйтесь.А то далеко вас эта дорожка заведет - и главное, совсем в другую сторону
Шановний Валентиныч, в чому ви нам пропонуєте сповідуватись? Самовдосконалення я особисто не вважаю як щось гріховне, а стосовно дороги якою людина до цього йде, то в кожного вона своя.
АНОХУ
яписал про подвешивание языка, попробуйте Вам должно понравится... Понравится или нет если не трудно дайте обратную связь плз, в разделе практики.
shlosser, обовязково спробую, але для оцінки дієвості потрібен час. Якщо є ще щось цікаве, виставляйте в розділі практик.
Дякую Іванно за підтримку. Пояснюєш їм тут, пояснюєш, що не можна лізти туди, куди не розумієшся, та ще й без підтримки учителя - не доходить. Може, хоч до ваших пояснень прислухаються. А то як діти малі...
зверніть краще увагу на методи підготовки в Гімалайських монастирях;)