26

Re: Кто здесь есть?

Сайт - потрібний!
добре, що форум створили.
Вітання з Одеси, від гайдамаків! ))

Одеські гайдамаки: http://gaidamaky.pp.net.ua/

27

Зі Львова вітання також прийміть, з прадавнього Світовидового поля!

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

28

Я з вами також +1
Козацтво по всьому світі

29

Одиозный Донецк в наличии smile

30

я так розумію що всі у Шлосера на форумі... конкуренція wink... жартую... оце вже другий день перегортаю... беру на замітку і собі... головне не зафлудити його, а то ми вміємо... smile

31

ні справа  не в цьому. Просто помітив, що після зустрічі з Чумаченком в багатьох зникає бажання щось дописувать. Он Аріас жертва. А я власне в приватці зависаю smile

А хай би їх усіх громи побили

32

Я би сказала, що формат висловлювань через нет - це  такий собі привал з мадрівниками на шляху, але найцікавіше  - це сам шлях, про що й мова, привали на шляху шлях не повинні переважити...

Востаннє редагувалося AngelSka (14 Dec 2009 16:31:29)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

33

Xvojda написав:

ні справа  не в цьому. Просто помітив, що після зустрічі з Чумаченком в багатьох зникає бажання щось дописувать. Он Аріас жертва. А я власне в приватці зависаю smile

Справа не в тому. Я на "оглядачі" виговорився. Надовго.
А відсутність бажання щось писати в мене - перманентна. smile

Востаннє редагувалося Arias (14 Dec 2009 16:42:55)

34

ммммммм.... ато вже багато вас на тій зустрічі було.... smile  ну я власне теж після перечитаного у Шлосера задумався невсерйоз про зустріч з Чумаченком і не тільки... вчора з пів дня так наївно практикував, пробував хоч шось роздивитись smile... і шось таки видно, а що воно недоберу... ну - на все свій час...

ПС... smile гарна напевне зустріч була, якщо так подіяло....

35

Пес привид написав:

ммммммм.... ато вже багато вас на тій зустрічі було.... smile  ну я власне теж після перечитаного у Шлосера задумався невсерйоз про зустріч з Чумаченком і не тільки... вчора з пів дня так наївно практикував, пробував хоч шось роздивитись smile... і шось таки видно, а що воно недоберу... ну - на все свій час...

ПС... smile гарна напевне зустріч була, якщо так подіяло....

Тут, що не день - то зустріч. І кожна залишає якісь питання.

36

І я вигововорився. Слава богу, а то так на душу давило. Страшне. Так що ми тепер з тобтою вільні птахи smile

37

AngelSka написав:

Я би сказала, що формат висловлювань через нет - це  такий собі привал з мадрівниками на шляху, але найцікавіше  - це сам шлях, про що й мова, привали на шляху шлях не повинні переважити...

та все вірно... але головний шлях, напевне, поза межами нету... тобто у реальних практичний діях... і можливо, немає сенсу розпитувати у тих хто був на зустрічі, ну як воно там, що цікавого, що нового... всеодно докінця не зрозумію, поки сам не побачу і не відчую і тд...

ПС... доречі... незнаю чи хтось помітив, але мені здається що настроєвість форумчан іноді передається один від одного... незнаю яким чином... іноді буває, що довго працюєш над якоюсь, умовно кажучи, проблемою, а тут бац і знаходиш відповідь, підказку або відповідний настрій для цього саме тут... як ніби сиділи в одному інформаційному просторі, лише не бачили один одного... smile можливо я перебільшую, але в мене таке відчуття виникає частенько... wink

38

Xvojda написав:

І я вигововорився. Слава богу, а то так на душу давило. Страшне. Так що ми тепер з тобтою вільні птахи smile

smile як казав колись мій знайомий: " Я Митець, вольная птиця"

39

Пес привид написав:
AngelSka написав:

та все вірно... але головний шлях, напевне, поза межами нету... тобто у реальних практичний діях... і можливо, немає сенсу розпитувати у тих хто був на зустрічі, ну як воно там, що цікавого, що нового... всеодно докінця не зрозумію, поки сам не побачу і не відчую і тд...

ПС... доречі... незнаю чи хтось помітив, але мені здається що настроєвість форумчан іноді передається один від одного... незнаю яким чином... іноді буває, що довго працюєш над якоюсь, умовно кажучи, проблемою, а тут бац і знаходиш відповідь, підказку або відповідний настрій для цього саме тут... як ніби сиділи в одному інформаційному просторі, лише не бачили один одного... smile можливо я перебільшую, але в мене таке відчуття виникає частенько... wink

з цього починається входження. Сидимо ми якось в майстерні Крижанівського, ми це я, Аріас, Анжела й Віктор Михайлович. Сидимо чайюєм, гомонимо. Звонить Чумаченко, каже ви там так кричите, що чуть аж в Кривому Розі. Тихше.

40

хм.... цікаво... але ж я не починав ніякого входження... хіба що підсвідомо... якось воно іноді відбувається усе так досить наївно.. саме по собі... просто пробиває... раніше ніколи над цим не задумувався і незвертав уваги...

41

так і є. В оману вводить надзвичайність, хоча це звичайні здібності, єдине що збиті цервою, ватиканом, соціумом, договорною правдою в ньому (чого ж ми йговоримо за орійське світосприйнятття), ще чим то безперечно авторитетним, звужені зосередженістю лише на зовнішньому феноменальному світ,а на зовнішньому плані все логічно, логіка замикається на логіку й людина потрапляє в замнуте коло своїх логічних дій, які чомусь звужють і звужують життєвий простір людини до розміру горлишка пляшки горілки. Тому  підсвідомо, людина знаходить третю точку опори. Так чи інакше всі люди цим користуються. В характерників це правило третього суглоба.

42

Сидимо ми якось в майстерні Крижанівського, ми це я, Аріас, Анжела й Віктор Михайлович. Сидимо чайюєм, гомонимо. Звонить Чумаченко, каже ви там так кричите, що чуть аж в Кривому Розі. Тихше.

Нічого собі!  big_smile

про єдність інформаційного простору- теж підтверджую , прям здається, в повітрі думки літають smile

Востаннє редагувалося Яна (14 Dec 2009 17:35:05)

43

нічого он скоро у вас виникнуть відчуття, нібито за вами дехто наблюдає. Ви будете прямо фізично відчувати увагу. А через деякий час мобілку можна буде викинути як непотріб smile

44

Xvojda написав:

так і є. В оману вводить надзвичайність, хоча це звичайні здібності, єдине що збиті цервою, ватиканом, соціумом, договорною правдою в ньому (чого ж ми йговоримо за орійське світосприйнятття)

ну так, в оману вводять різні догми і тд.. певного роду неволя і закабалення...
тільки от цікаво, що ж має бути мірою вседозволеності  і чи відрізнятиметься вона від міри недозволеності?... що таке воля і неволя у певному сенсі... і якщо воля уже з мірою, то вона вже - неволя?... і можливо невизначеність і нерозуміння проблеми і призвели до певної омани... і далі покотилось....

45

Що міра міру? Міра ж одна ж і по можій кості поб'є
"Суст по вірі по мірі волю уваж'є
Де одна віра - там одна неволя
Віра по вірі голе око має
Око зажиє і упусте міру по волі і по вірі
Де міра по вірі пусто ви жиє і пустаж совість божая
Пусту віру Око Боже світу міра. Мета не віра в тобі жиє.

Міра - оте ваше бачення. Побачити - означає повірити (в хозар). Повірити - означає побачити (в оріїв).

46

Xvojda написав:

Що міра міру? Міра ж одна ж і по можій кості поб'є
"Суст по вірі по мірі волю уваж'є
Де одна віра - там одна неволя
Віра по вірі голе око має
Око зажиє і упусте міру по волі і по вірі
Де міра по вірі пусто ви жиє і пустаж совість божая
Пусту віру Око Боже світу міра. Мета не віра в тобі жиє.

дякую... не звертав чомусь уваги...