Re: Кто здесь есть?
Сайт - потрібний!
добре, що форум створили.
Вітання з Одеси, від гайдамаків! ))
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Сайт - потрібний!
добре, що форум створили.
Вітання з Одеси, від гайдамаків! ))
Зі Львова вітання також прийміть, з прадавнього Світовидового поля!
Я з вами також +1
Козацтво по всьому світі
Одиозный Донецк в наличии ![]()
я так розумію що всі у Шлосера на форумі... конкуренція
... жартую... оце вже другий день перегортаю... беру на замітку і собі... головне не зафлудити його, а то ми вміємо... ![]()
ні справа не в цьому. Просто помітив, що після зустрічі з Чумаченком в багатьох зникає бажання щось дописувать. Он Аріас жертва. А я власне в приватці зависаю ![]()
Я би сказала, що формат висловлювань через нет - це такий собі привал з мадрівниками на шляху, але найцікавіше - це сам шлях, про що й мова, привали на шляху шлях не повинні переважити...
Востаннє редагувалося AngelSka (14 Dec 2009 16:31:29)
ні справа не в цьому. Просто помітив, що після зустрічі з Чумаченком в багатьох зникає бажання щось дописувать. Он Аріас жертва. А я власне в приватці зависаю
Справа не в тому. Я на "оглядачі" виговорився. Надовго.
А відсутність бажання щось писати в мене - перманентна. ![]()
Востаннє редагувалося Arias (14 Dec 2009 16:42:55)
ммммммм.... ато вже багато вас на тій зустрічі було....
ну я власне теж після перечитаного у Шлосера задумався невсерйоз про зустріч з Чумаченком і не тільки... вчора з пів дня так наївно практикував, пробував хоч шось роздивитись
... і шось таки видно, а що воно недоберу... ну - на все свій час...
ПС...
гарна напевне зустріч була, якщо так подіяло....
ммммммм.... ато вже багато вас на тій зустрічі було....
ну я власне теж після перечитаного у Шлосера задумався невсерйоз про зустріч з Чумаченком і не тільки... вчора з пів дня так наївно практикував, пробував хоч шось роздивитись
... і шось таки видно, а що воно недоберу... ну - на все свій час...
ПС...
гарна напевне зустріч була, якщо так подіяло....
Тут, що не день - то зустріч. І кожна залишає якісь питання.
І я вигововорився. Слава богу, а то так на душу давило. Страшне. Так що ми тепер з тобтою вільні птахи ![]()
Я би сказала, що формат висловлювань через нет - це такий собі привал з мадрівниками на шляху, але найцікавіше - це сам шлях, про що й мова, привали на шляху шлях не повинні переважити...
та все вірно... але головний шлях, напевне, поза межами нету... тобто у реальних практичний діях... і можливо, немає сенсу розпитувати у тих хто був на зустрічі, ну як воно там, що цікавого, що нового... всеодно докінця не зрозумію, поки сам не побачу і не відчую і тд...
ПС... доречі... незнаю чи хтось помітив, але мені здається що настроєвість форумчан іноді передається один від одного... незнаю яким чином... іноді буває, що довго працюєш над якоюсь, умовно кажучи, проблемою, а тут бац і знаходиш відповідь, підказку або відповідний настрій для цього саме тут... як ніби сиділи в одному інформаційному просторі, лише не бачили один одного...
можливо я перебільшую, але в мене таке відчуття виникає частенько... ![]()
І я вигововорився. Слава богу, а то так на душу давило. Страшне. Так що ми тепер з тобтою вільні птахи
як казав колись мій знайомий: " Я Митець, вольная птиця"
AngelSka написав:Я би сказала, що формат висловлювань через нет - це такий собі привал з мадрівниками на шляху, але найцікавіше - це сам шлях, про що й мова, привали на шляху шлях не повинні переважити...
та все вірно... але головний шлях, напевне, поза межами нету... тобто у реальних практичний діях... і можливо, немає сенсу розпитувати у тих хто був на зустрічі, ну як воно там, що цікавого, що нового... всеодно докінця не зрозумію, поки сам не побачу і не відчую і тд...
ПС... доречі... незнаю чи хтось помітив, але мені здається що настроєвість форумчан іноді передається один від одного... незнаю яким чином... іноді буває, що довго працюєш над якоюсь, умовно кажучи, проблемою, а тут бац і знаходиш відповідь, підказку або відповідний настрій для цього саме тут... як ніби сиділи в одному інформаційному просторі, лише не бачили один одного...
можливо я перебільшую, але в мене таке відчуття виникає частенько...
з цього починається входження. Сидимо ми якось в майстерні Крижанівського, ми це я, Аріас, Анжела й Віктор Михайлович. Сидимо чайюєм, гомонимо. Звонить Чумаченко, каже ви там так кричите, що чуть аж в Кривому Розі. Тихше.
хм.... цікаво... але ж я не починав ніякого входження... хіба що підсвідомо... якось воно іноді відбувається усе так досить наївно.. саме по собі... просто пробиває... раніше ніколи над цим не задумувався і незвертав уваги...
так і є. В оману вводить надзвичайність, хоча це звичайні здібності, єдине що збиті цервою, ватиканом, соціумом, договорною правдою в ньому (чого ж ми йговоримо за орійське світосприйнятття), ще чим то безперечно авторитетним, звужені зосередженістю лише на зовнішньому феноменальному світ,а на зовнішньому плані все логічно, логіка замикається на логіку й людина потрапляє в замнуте коло своїх логічних дій, які чомусь звужють і звужують життєвий простір людини до розміру горлишка пляшки горілки. Тому підсвідомо, людина знаходить третю точку опори. Так чи інакше всі люди цим користуються. В характерників це правило третього суглоба.
Сидимо ми якось в майстерні Крижанівського, ми це я, Аріас, Анжела й Віктор Михайлович. Сидимо чайюєм, гомонимо. Звонить Чумаченко, каже ви там так кричите, що чуть аж в Кривому Розі. Тихше.
Нічого собі!
про єдність інформаційного простору- теж підтверджую , прям здається, в повітрі думки літають ![]()
Востаннє редагувалося Яна (14 Dec 2009 17:35:05)
нічого он скоро у вас виникнуть відчуття, нібито за вами дехто наблюдає. Ви будете прямо фізично відчувати увагу. А через деякий час мобілку можна буде викинути як непотріб ![]()
так і є. В оману вводить надзвичайність, хоча це звичайні здібності, єдине що збиті цервою, ватиканом, соціумом, договорною правдою в ньому (чого ж ми йговоримо за орійське світосприйнятття)
ну так, в оману вводять різні догми і тд.. певного роду неволя і закабалення...
тільки от цікаво, що ж має бути мірою вседозволеності і чи відрізнятиметься вона від міри недозволеності?... що таке воля і неволя у певному сенсі... і якщо воля уже з мірою, то вона вже - неволя?... і можливо невизначеність і нерозуміння проблеми і призвели до певної омани... і далі покотилось....
Що міра міру? Міра ж одна ж і по можій кості поб'є
"Суст по вірі по мірі волю уваж'є
Де одна віра - там одна неволя
Віра по вірі голе око має
Око зажиє і упусте міру по волі і по вірі
Де міра по вірі пусто ви жиє і пустаж совість божая
Пусту віру Око Боже світу міра. Мета не віра в тобі жиє.
Міра - оте ваше бачення. Побачити - означає повірити (в хозар). Повірити - означає побачити (в оріїв).
Що міра міру? Міра ж одна ж і по можій кості поб'є
"Суст по вірі по мірі волю уваж'є
Де одна віра - там одна неволя
Віра по вірі голе око має
Око зажиє і упусте міру по волі і по вірі
Де міра по вірі пусто ви жиє і пустаж совість божая
Пусту віру Око Боже світу міра. Мета не віра в тобі жиє.
дякую... не звертав чомусь уваги...
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися