Тема: Кто здесь есть?
Есть кто живой?
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Есть кто живой?
Я так розумію, це перекличка..
Потім перенесу цю тему у розділ, що стосується загальних питань..
Відразу багато людей тут не буде. Бо форум тільки вночі відкрив...
Здається вже троє є ![]()

тепер четверо
О.. ну вже бачу, шо недаремно це зробив ![]()
Спершу хтів робити на домівці.. але там би флудерастів зайвих набігло багато..
Пятеро отозвались, но на форуме всего двое ![]()
Я також уже тут.
Дякую за відкриття форуму.
Сайт теж непоганий. Отак дивлюся і згадую, що певні речі і зі мною відбувалися. Є над чим подумати.
Тільки не розумію, нащо козаку Мамаю півобличчя відкартали. Щоб люльки не було видно?:) and ![]()
Я також є, буду іноді заходити! ![]()
+1
Цікавий сайт..
Так... сайт доволы непоганий!
вітаю всіх, тепер і я тут буду з'являтись! ![]()
якщо не спізнився, я тут також , іноді
Нас вже не так і мало на цьому форумі. Як ви дивитесь на пропозицію провести першу зустріч?
Было бы не плохо. Вот только территориально мы разбросаны. Да и у каждого есть свои обязательства...
Для сбора нужно выбрать подходящие повод и место.
Было бы не плохо. Вот только территориально мы разбросаны. Да и у каждого есть свои обязательства...
Для сбора нужно выбрать подходящие повод и место.
Повод всєгда найдьоться:-)
А територіально розкидані - це як: хто і де, наприклад?:-)
Судя по списку пользователей есть из: Киева, Львова, Севастополя, Одессы. Если кого пропустил, звыняйте. Но и этого достаточно чтобы определить, что собираться нам все не на городском транспорте и поездка займет тольше 40 минут.
То что повод найдется, то я не сомневаюсь. Главное что бы это был ПОВОД для многих здесь присутствующих.
Є пропозиція, чи роздуми вголос. Чи не зустрітись на якомусь фестивалі, в Шешорах, наприклад. Воно можна й було десь на якомусь місці іншому, але я вважаю, що зайва увага нам нідочого. Одне діло на сайті спілкуватись, та один одному чуби дерти, а інше-зустрітись...
Не завжди є сенс зустрічатися, бо люди різні..
Добридень, товариство
Мої вам вітаннячка.
Не завжди є сенс зустрічатися, бо люди різні..
Не зрозумів... До чого тут зустрічі і відмінності? Чи ви думаєте, що хтось-когось при зустрічі вбити може? Через відміннсть поглядів. Не думаю. Форум ще достатньо молодий. Антагонізьм ще не накопичився
Але ж потрібно над цим працювати. Над накопиченням антагонізьму. Бо без цього форуми повним життям не живуть
ІМХО.
Не в тому питання... Є життєві принципи, коли людина хоче бачитися з тим, хто по духу їй імпонує.. Якщо я когось захочу побачити, бо відчую у тій людині щось дуже глибинне і справжнє, то я з нею зустрінуся з власної волі сам-на-сам..
Не в тому питання... Є життєві принципи, коли людина хоче бачитися з тим, хто по духу їй імпонує.. Якщо я когось захочу побачити, бо відчую у тій людині щось дуже глибинне і справжнє, то я з нею зустрінуся з власної волі сам-на-сам..
Згоден з вами, тому і пропоную місце зустрічі в людному місці, щоб було десь загубитись, але заздалегіь не домовлятись про зустріч у визначений час та місце.
Судя по списку пользователей есть из: Киева, Львова, Севастополя, Одессы. Если кого пропустил, звыняйте. Но и этого достаточно чтобы определить, что собираться нам все не на городском транспорте и поездка займет тольше 40 минут.
То что повод найдется, то я не сомневаюсь. Главное что бы это был ПОВОД для многих здесь присутствующих.
О да повод имеетцо
Днепропетровск забыли и Николаев...
ще +1 ![]()
Дніпропетровськ
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися