1

Тема: Кто здесь есть?

Есть кто живой?

2

Re: Кто здесь есть?

Я так розумію, це перекличка.. smile Потім перенесу цю тему у розділ, що стосується загальних питань..
Відразу багато людей тут не буде. Бо форум тільки вночі відкрив...

3

Здається вже троє є wink

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

4

тепер четверо

5

О.. ну вже бачу, шо недаремно це зробив smile
Спершу хтів робити на домівці.. але там би флудерастів зайвих набігло багато..

6

Ви не одні! Нас вже п*ятеро:-)

7

Пятеро отозвались, но на форуме всего двое smile

8

Я також уже тут.

9

Дякую за відкриття форуму.
Сайт теж непоганий. Отак дивлюся і згадую, що певні речі і зі мною відбувалися. Є над чим подумати.
Тільки не розумію, нащо козаку Мамаю півобличчя відкартали. Щоб люльки не було видно?:) and smile

10

Я також є, буду іноді заходити! smile

11

+1
Цікавий сайт..

12

Так... сайт доволы непоганий!

13

вітаю всіх, тепер і я тут буду з'являтись! smile

14

якщо не спізнився, я тут також , іноді

15

Нас вже не так і мало на цьому форумі. Як ви дивитесь на пропозицію провести першу зустріч?

16

Было бы не плохо. Вот только территориально мы разбросаны. Да и у каждого есть свои обязательства...
Для сбора нужно выбрать подходящие повод и место.

17

Berkut написав:

Было бы не плохо. Вот только территориально мы разбросаны. Да и у каждого есть свои обязательства...
Для сбора нужно выбрать подходящие повод и место.

Повод всєгда найдьоться:-)
А територіально розкидані - це як: хто і де, наприклад?:-)

18

Судя по списку пользователей есть из: Киева, Львова, Севастополя, Одессы. Если кого пропустил, звыняйте. Но и этого достаточно чтобы определить, что собираться нам все не на городском транспорте и поездка займет тольше 40 минут.
То что повод найдется, то я не сомневаюсь. Главное что бы это был ПОВОД для многих здесь присутствующих.

19

Є пропозиція, чи роздуми вголос. Чи не зустрітись на якомусь фестивалі, в Шешорах, наприклад. Воно можна й було десь на якомусь місці іншому, але я вважаю, що зайва увага нам нідочого. Одне діло на сайті спілкуватись, та один одному чуби дерти, а інше-зустрітись...

20

Не завжди є сенс зустрічатися, бо люди різні..

21

Добридень, товариство smile Мої вам вітаннячка.

Bohdan написав:

Не завжди є сенс зустрічатися, бо люди різні..

Не зрозумів... До чого тут зустрічі і відмінності? Чи ви думаєте, що хтось-когось при зустрічі вбити може? Через відміннсть поглядів. Не думаю. Форум ще достатньо молодий. Антагонізьм ще не накопичився smile Але ж потрібно над цим працювати. Над накопиченням антагонізьму. Бо без цього форуми повним життям не живуть smile ІМХО.

22

Не в тому питання... Є життєві принципи, коли людина хоче бачитися з тим, хто по духу їй імпонує.. Якщо я когось захочу побачити, бо відчую у тій людині щось дуже глибинне і справжнє, то я з нею зустрінуся з власної волі сам-на-сам..

23

Bohdan написав:

Не в тому питання... Є життєві принципи, коли людина хоче бачитися з тим, хто по духу їй імпонує.. Якщо я когось захочу побачити, бо відчую у тій людині щось дуже глибинне і справжнє, то я з нею зустрінуся з власної волі сам-на-сам..

Згоден з вами, тому і пропоную місце зустрічі в людному місці, щоб було десь загубитись, але заздалегіь не домовлятись про зустріч у визначений час та місце.

24

Berkut написав:

Судя по списку пользователей есть из: Киева, Львова, Севастополя, Одессы. Если кого пропустил, звыняйте. Но и этого достаточно чтобы определить, что собираться нам все не на городском транспорте и поездка займет тольше 40 минут.
То что повод найдется, то я не сомневаюсь. Главное что бы это был ПОВОД для многих здесь присутствующих.

О да повод имеетцо smile 
Днепропетровск забыли и Николаев...

25

ще +1 smile
Дніпропетровськ