Re: Пропозиції
Хвойдо, зверхником мене обізвали ви. Це показує ваше ставлення до мене і всіх можливих моїх подальших дій. Ви уже написали собі програму своєї поведінки щодо мене. Богдан попросив мене допомогти у підтриманні порядку на форумі, я погодився, знаючи його навантаження. Під порядком розуміється дотримання напрямків розмови в зазначених темах. Це в першу чергу. Чому? Тому, що коли на форум заходить стороння людина з метоюю отримати певну інформацію по темі, а темі йде мова про все що завгодно, лише не про те, що зазначено в заголовку, які будуть її подальші дії? У мене є друг, дуже гарна людина. Але з ним дуже складно розмовляти - він одночасно хоче розповісти про все. Зрештою втрачаєш нитку розмови. Тому доводиться його постійно висмикувати назад, повертаючи до русла. Приблизно те ж саме роблять модератори, нагадуючи про що йшла мова. І це не називається зверхністю.
Щодо вашої хвороби - полікуйтеся краще, а тоді заходьте в гості. Завжди будемо раді вас бачити і чути. Але не потрібно звинувачувати учасників форума у тому, що вони призводять вас до поганого самопочуття. Це, щонайменше, нечесно. І іще (нижческазане може стосуватися і мене) - ми всі гарно вміємо учити інших, а коли стосується нас самих, то нічого зробити не можемо. Ви ж ніби-то займаєтесь спасом по версії Чумаченка, чи як там це називається (це не образа, просто дійсно не знаю як це називається). Лікуйтесь... В иж так багато знаєте. Знання сила. Але значно точніше звучить - застосовані знання - сила. І іще, а чи не здається вам, що ви залізли туди, куди не треба, а зараз отримали результат? Відповіді на це питання не потрібно. Просто задайте його собі.
Тепер щодо реплік інших форумчан. Повторю уже вкотре - не критикують того, хто нічого не робить. Коли щось робиш - завжди знайдеться хтось незадоволений. І цей хтось, замість допомогти, буде лише поливати тебе брудом. СТОСУЄТЬСЯ ТИХ, ХТО ВВАЖАЄ СЕБЕ ДУЖЕ РОЗУМНИМ - не подобається стиль модерування - створіть свій сайт, клуб чи іще щось і там робіть усе, що заманеться. А тут я попросив би дотримуватися правил ввічливості, хоча б по відношенню до Богдана. Доки ви займалися незрозуміло чим, людина зробила сайт, де зібралося багато цікавих людей. Сайт популярний. А що зробили ви??? Сидіти в кущах і гадити на чужу роботу можуть усі. А ви зробіть щось краще. І тоді ми всі дружно визнаємо, що ви кращий.
На правах модератора пропоную дотримуватися тем, які обговорюються. У противному разі почну різати. Сподіваюся, мене почули.