26

Re: Пропозиції

Хвойдо, зверхником мене обізвали ви. Це показує ваше ставлення до мене і всіх можливих моїх подальших дій. Ви уже написали собі програму своєї поведінки   щодо мене. Богдан попросив мене допомогти у підтриманні порядку на форумі, я погодився, знаючи його навантаження. Під порядком розуміється дотримання напрямків розмови в зазначених темах. Це в першу чергу.  Чому? Тому, що коли на форум заходить стороння людина з метоюю отримати певну інформацію по  темі, а темі йде мова про все що завгодно, лише не про те, що зазначено в заголовку, які будуть її подальші дії? У мене є друг, дуже гарна людина. Але з ним дуже складно розмовляти - він одночасно хоче розповісти про все. Зрештою втрачаєш нитку розмови. Тому доводиться його постійно висмикувати назад, повертаючи до русла. Приблизно те ж саме роблять модератори, нагадуючи про що йшла мова. І це не називається зверхністю.
Щодо вашої хвороби - полікуйтеся краще, а тоді заходьте в гості. Завжди будемо раді вас бачити і чути. Але не потрібно звинувачувати учасників форума у тому, що вони призводять вас до поганого самопочуття. Це, щонайменше, нечесно. І іще (нижческазане може стосуватися і мене) - ми всі гарно вміємо учити інших, а коли стосується нас самих, то нічого зробити не можемо. Ви ж ніби-то займаєтесь спасом по версії Чумаченка, чи як там це називається (це не образа, просто дійсно не знаю як це називається). Лікуйтесь... В иж так багато знаєте. Знання сила. Але значно точніше звучить - застосовані знання - сила. І іще, а чи не здається вам, що ви залізли туди, куди не треба, а зараз отримали результат? Відповіді на це питання не потрібно. Просто задайте його собі.
Тепер щодо реплік інших форумчан. Повторю уже вкотре - не критикують того, хто нічого не робить. Коли щось робиш - завжди знайдеться хтось незадоволений. І цей хтось, замість допомогти, буде лише поливати тебе брудом. СТОСУЄТЬСЯ ТИХ, ХТО ВВАЖАЄ СЕБЕ ДУЖЕ РОЗУМНИМ - не подобається стиль модерування - створіть свій сайт, клуб чи іще щось і там робіть усе, що заманеться. А тут я попросив би дотримуватися правил ввічливості, хоча б по відношенню до Богдана. Доки ви займалися незрозуміло чим, людина зробила сайт, де зібралося багато цікавих людей. Сайт популярний. А що зробили ви??? Сидіти в кущах і гадити на чужу роботу можуть усі. А ви зробіть щось краще. І тоді ми всі дружно визнаємо, що ви кращий.
На правах модератора пропоную дотримуватися тем, які обговорюються. У противному разі почну різати. Сподіваюся, мене почули.

27

Монаше, пане наглядач  smile , а що  що до пропозицій Песа привида - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 7367#p7367   ?
Щось таке можливе ? roll

28

Упертюх написав:

Монаше, пане наглядач  smile , а що  що до пропозицій Песа привида - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 7367#p7367   ?
Щось таке можливе ? roll

та я думаю це більш ніж можливо, окрім хіба що, прописувати розгалуження на інші теми - бо тут напевне треба змінити щось на програмному рівні... дописати троха коду, хоча я думаю і це не складно...

що до іншого то у мене виникли такі думки:  ну тобто час і дату допису на який хтось посилається, може проставити кожен - тут і пояснювати нічого не треба... а з вирізаними місцями можна поступити так - у місці звідки було щось вирізано можна прописати це якимись великими червоними  літерами і дати посилання на нову тему, або ще краще розміщати якийсь специфічний банерок який би зразу кидався в очі і ніс інформацію про вирізаний текст і посилання на нову статтю... тобто робиться якась одна заготовка банера, на якій написано щось на кшталт :"кусок тексту було вирізано і перенесено в нову тему, шукайте його тут... приносим свої вибаченння за створенні незручності.... з повагою адміністрація форуму smile"... у свою чергу користувач бачить маячок і розуміє що тут усе серйозно... тема розширюється і вирішує для себе чи іти далі чи ні...

ПіСі..... уже невперше бачу.... я думаю було б краще написати  "Пса привида" ніж "Песа привида" або вже просто Пса.... smile

Востаннє редагувалося Пес привид (01 Jun 2009 12:24:08)

29

Кожне повідомлення  в темі має порядковий номер. Чому б просто не зробити так, аби номери  йшли з "якорями"?
Тоді д можна було давати, приміром, посилання виду http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 3#p7383#29 і воно б одразу перекидало на 29-й допис заданої теми.

30

Arias написав:

Кожне повідомлення  в темі має порядковий номер. Чому б просто не зробити так, аби номери  йшли з "якорями"?
Тоді д можна було давати, приміром, посилання виду http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 3#p7383#29 і воно б одразу перекидало на 29-й допис заданої теми.

якорі є і зараз.. тисни на дату публікації конкретного допису зліва..

31

Богдан, дякую, але я вмирать не збираюся, тому тема хай залишається такою яка є, бо ви написали ніби останю волю виконуєте, ні я ще з вашого дозволу трошки поживу. Єдине, для відповідного балансу, прошу надати права модератора й Шлоссеру. Це було б дуже символічно й показово, а разом з тим, потрібно. Хай відчувають що мають якусь волю дій, окрім наглядачів. Сайт почне розвиваться якісно на вищому рівні, адже нині він завис і повинен рухаться хоч в якусь сторону, шлоссер і монах будуть якісно доповнювати один одного і з цього може вийти цікавий результат, їм можна це довірить адже вони розбираються втематиці і гірше не зроблять, скоріше краще.  Результат, можливо, якого ніхто ще не досягав (правда тільки в більшій мірі із-за того, що втакому ракурсі ще ніхто не рухався). І я зовсім не виключаю, що це може вилиться в якусь спільноту, навіть спільноту он-лайн. А що, чом би й ні? І правила створіть за звичаєм. Помудруйте, повинно вийти цікаво. Єдине, не залишайте все в підвішаному вигляді, бо конфлікти будуть виникати знову й знову
      Монаху, дякую за зрозумілу думку

Востаннє редагувалося Дід Артім (02 Jun 2009 15:32:40)

А хай би їх усіх громи побили

32

Xvojda написав:

Богдан, дякую, але я вмирать не збираюся, тому тема хай залишається такою яка є, бо ви написали ніби останю волю виконуєте, ні я ще з вашого дозволу трошки поживу. Єдине, для відповідного балансу, прошу надати права модератора й Шлоссеру. Це було б дуже символічно й показово, а разом з тим, потрібно. Хай відчувають що мають якусь волю дій, окрім наглядачів. Сайт почне розвиваться якісно на вищому рівні, адже нині він завис і повинен рухаться хоч в якусь сторону, шлоссер і монах будуть якісно доповнювати один одного і з цього може вийти цікавий результат, їм можна це довірить адже вони розбираються втематиці і гірше не зроблять, скоріше краще.  Результат, можливо, якого ніхто ще не досягав (правда тільки в більшій мірі із-за того, що втакому ракурсі ще ніхто не рухався). І я зовсім не виключаю, що це може вилиться в якусь спільноту, навіть спільноту он-лайн. А що, чом би й ні? І правила створіть за звичаєм. Помудруйте, повинно вийти цікаво. Єдине, не залишайте все в підвішаному вигляді, бо конфлікти будуть виникати знову й знову
      Монаху, дякую за зрозумілу думку

1) Трактування про вмирання - це виключно твій хід думок
2) Питання про модераторство Шлоссера було піднято задовго до твоєї пропозиції. Останнє рішення за Шлоссером.

33

Амінь

34

Хочеться побажати також  участникам іноді посміхатися   smile і не перейматися так сильно, медицина тільки констатує факт і теж не завжди вірно... натяки Природи  чи Бога нам через наше Здоров*я це теж дуже цікава тема з нашої Гри (під назвою життя), іноді наче найголовніша... roll

Востаннє редагувалося AngelSka (02 Jun 2009 22:57:23)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

35

AngelSka написав:

Хочеться побажати також  участникам іноді посміхатися   smile і не перейматися так сильно, медицина тільки констатує факт і теж не завжди вірно... натяки Природи  чи Бога нам через наше Здоров*я це теж дуже цікава тема з нашої Гри (під назвою життя), іноді наче найголовніша... roll

wink

36

AngelSka написав:

Ангелка , а чому ти думаєш, що Хвойда тут - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 7283#p7283 (2009-05-20 19:40:38) трошки в чомусь не пожартував ? smile (правда саркастично, максимально "спростивши"(навіть занадто), щоб ,як кажуть, і "їжаку стало зрозуміло").

P.S. Ангелка , непогана емблемка (Галар) вийшла..  wink

Востаннє редагувалося Упертюх (03 Jun 2009 16:00:52)

37

приємно, що є люди з якими є  спільне

38

AngelSka написав:

Богдане, дякую за гостинність*, було цікаво...

Упертюше, я в ті  ігри не граю...

Ну і добре..
(Да , якось не подумали , можна було ще раніш звернутись до Богдана .
Творчих успіхів  smile  )

AngelSka написав:

...Хвойдо, а жінка мамай буває, і як це звучить мамаїха, чи мамаївна, чи просто мама...

Хвойда, повинен це відчувати(народився у відповідний день - 14-го жовтня).. neutral

(А емблемка все одно непогано вийшла )     tongue

Востаннє редагувалося Упертюх (04 Jun 2009 17:17:55)

39

учасником гри можуть бути як чоловіки, так і жінки. Але мамай - це чоловік, охоронець Ладу. А жінка - Мати Коша, Покрова, яка визначає Лад. Ми гру не будемо описувати на форумі, щоб хвацькі хлопці чого доброго не вкрали. Бо я почав помічать, хай би крали, аби тільки не паплюжили

40

Переміщено http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 7927#p7927

41

Також пропоную учасникам трохи почистити приватку, бо вже листячку нікуди рости... roll

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

42

в мене чисто

43

В мене прохання/пропозиція - зробити "Смітник" загальнодоступним,
по типу, як зроблено на багатьох форумах теми - "Флуд", "Без цензури" і т.п.

(окрім тих що видаляють незручні теми   , наприклад, на бузару, славмірє)
І також на Характернику(причому мовчки),

Востаннє редагувалося Упертюх (07 Sep 2010 14:08:37)

44

Пропоную зробити так щоб лічільник тем(" Total number of topics: ", зліва внизу) показував кількість тем взагалі створених на форумі, а не скільки "залишилось"   wink 
бо "хтось" вже занадто замодерувався, що "ввічливо" робить "усе, що (йому)заманеться" на "свойому" сайті:

Востаннє редагувалося Упертюх (07 Sep 2010 14:34:28)

45

Упертюх написав:

Пропоную зробити так щоб лічільник тем(" Total number of topics: ", зліва внизу) показував кількість тем взагалі створених на форумі, а не скільки "залишилось"   wink 
бо "хтось" вже занадто замодерувався, що "ввічливо" робить "усе, що (йому)заманеться" на "свойому" сайті:

Маєш претензії до якогось рядка на форумі, то адресуй всі побажання до розробників punbb.  smile
Щодо модерування, то скоріше твої бурхливі фантазії..

46

Bohdan написав:

Маєш претензії до якогось рядка на форумі, то адресуй всі побажання до розробників punbb.  smile

А ти погугли в неті, наприклад, таку фразу - "Характерник на сприймає зверхності над собою і в собі smile" . Знайдеш в кеші дещо цікаве, правда тільки частину,  без цього - http://kharakternyk.in.ua/forum/user/418/ .

47

Людина написала втему, варто було заспокоїти її

48

Упертюх написав:
Bohdan написав:

А ти погугли в неті, наприклад, таку фразу - "Характерник на сприймає зверхності над собою і в собі smile" . Знайдеш в кеші дещо цікаве, правда тільки частину,  без цього - http://kharakternyk.in.ua/forum/user/418/ .

Якщо конкретно по цій темі то все просто. На форумі немає активних модераторів. Після оновлення двигунця форуму до перевірки прав на модерування руки в мене ще не дійшли. А особисто я вже зо-півроку не брався до активного перебору тем.. Особливо після того, як модером став монах. Щодо можливої причини зникнення певних тем, то вплив на редагування і знищення конкретних тем, якщо я не помиляюсь, мають їхні автори. Тому щодо зниклої теми монаха питай у самого монаха.

49

Тему прибрав випадково. Планував прибрати лише свої дописи. Але оскільки не достатньо володію англійською, то видалилася тема. Але зрештою, маю право - Богдан правий. Я почав тему, я можу її прибрати. А для цього маю певні підстави. Зокрема, прохання Ольвії. Питання? Чи, можливо, Упертюху захотілося налити додатково бруду і в цю тему?

50

Доречі, для тих, хто не в курсі. Незважаючи на напис "Наглядач" біля мого ніка, ніяких додаткових прав на модерування форуму я не маю з часу зміни інтерфейсу. Так що знищення теми в даному випадку - це моє право як звичайного користувача. Якщо ще залишилися питання - дивіться вище.