1

Тема: Пропозиції

Я не хочу змінювати правила сайта чи вносити свої правила. У мене просто пропозиція до автора сайта.
В Україні мало форумів про козацтво. Ваш форум є вузькоспеціалізованим, тема козацтва є більш широкою.  Якщо збільшити кількість віток форуму у вас з'явиться більше форумчан.   
Мені, наприклад, цікаво дізнатися про структуру козацького війська, за які заслуги та як козаки отримували військові звання. Які імена були у козаків та козачок та за, що давалися ці імена. Козацький одяг та його маркування. Тактика та стратегія ведення бою.  Схема розташування козацьких поселень, зброя, коні і т.д.
Є сайт із корисною інформацією, але форум не працює  www.kozatstvo.kiev.ua
Дякую за увагу

2

Re: Пропозиції

Чесно кажучи, сайт робити ширшим за тематикою, я не маю наміру за будь-яких обставин.. Хіба шо гілку форуму додати.. Але то за бажанням людей, щоб не стояла порожньою.. ПО друге, не знаю, наскільки це взагалі доцільно, бо важко відокремити характерництво від козацтва, бо мова про одних і тих же людей..

3

Створив гілку КОЗАЧЧИНА на форумі

4

Є пропозиція проводити на сайті соц.опитування на козацькі теми. Наприклад "Ваше відношення до сучасного козацтва", "Ким, на вашу думку, були козаки-характерники?" і таке інше. І зробити їх доступними нелише для зареєстрованих відвідувачів, а й для гостей сайту. Думаю було б цікаво.

5

Є одна ідея щодо статусу учасників форуму. Якось нецікаво, коли ти можеш бути лише "Щойно зареєстрованим" або "Джурою". Пропоную запровадити звання "Козак", для тих, хто має більше ста написаних повідомлень. Далі можна придумати щось на кшталт "Отаман" чи "Характерник". Так форум стане різноманітнішим smile

6

Є зустрічна пропозиція - забрати ці звання взагалі, аби люди не ганялися за званнями. І звертали увагу не на скільки хто написати встиг, а як і що писав. А то ще підуть дописи типУ "та, я звами згоден" після кожного речення, аби статусу собі набрати.

7

Пропоную обмін кнопками і співпрацю! Ось наш сайт http://volya-vgo.org.ua  моє мило: pasha_ua@meta.ua

8

А, що взагалі трапилося з форумом? roll

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

9

Вибачте, питання, а що конкретно не сподобалося Хвойді? Хто кому заважає працювати? Можна пояснити точніше?

10

мені не подобається, що людина абсолютно не розуміючи про що йде мова, вирізає саме головне. Також пропоную в модератори Упертюха. Упертюх і монах - це ті люди, яких я мав на увазі. І змініть правила, вони як УК 38-го року

А хай би їх усіх громи побили

11

Упертюх написав:

http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 7328#p7328

Xvojda написав:

Ситуація жахлива. Я цієї теми не створював. Невідомо куди дивиться Адміністрація. Працюювати в таких умовах практично неможливо. Адміністратори зневажають думками учасників і ображають їхню гідність, абсолютно ігнорують теми обговорень, не задають напрямок обговорень, і як наслідок обмежуються групуванням тем по признаку подібних слів. Мені це говорить про те, що адміністраторів нічого окрім рейтингів і грошей не цікавить. За данних умов, я особисто пропоную змінити адміністрацію даного сайту, й замінити людьми, які будуть мати хоча б якесь відношення до тематики цього сайту, матимуть якусь візію стосовно роботи й діяльності проекту, а також визначатимуть напрямки й вестимуть людей, а не сидітимуть на шиї як памятник. За інших умов, я особисто себе в рамках даної політики адміністрації не бачу

Богдане , а можна надати й Хвойді право модератора ?
(хоча він для цього не достатньо жорсткий ,але краще за всіх бачить стратегічний розвиток . Наприклад тема про гру , це не просто тема про ігри , а саме про Гру до якої потрібно серйозно підійти(коли-небудь але дійти). Поки якось околицями(ігри, комбінаторіка, ...) але поступово наближатись..

В темі про гру запропонуйте іншу назву. Я її поміняю.
Або це може зробити будь-який модератор.
Щоб далі не було обурень, створюйте окремі теми.
Ви прекрасно знаєте, чому окремі дописи були виокремлені в окрему тему.

Щодо модераторів, один вже є. Можливо буде ще кілька.

12

Xvojd-о, дякую , але модератором не хочу.
Про зміну назви теми - не знаю, тре обміркувати. Які в тебе пропозиції?

13

та й я не хочу. Я не розумію чим та тема не підходить, тому що якшо воно буде в різних темах ніхто нічого не зрозуміє. А толку.. я вже сьогодні йду до кардіолога.. мені воно нада таке?

14

І це все через зміну назви теми? (іти до кардіолога). Не варто так перейматися.
Щодо різних тем - пояснюю - кожен напрямок обговорення повинен виноситись в окрему тему. Пояснюю - почали ми про жінок говорити - тема називається про жінок, обговорення жінок іде, але якщо в ході розмови ми перейшли на те, як познайомилися з жінками під час стрибків з парашутом, а далі перейшли на стрибки з парашутом - то парашути виносяться в окрему тему і там продовжується обговорення саме стрибків з парашутом, їх системи і т.п. Це нормальна практика практично всіх сайтів і форумів.
Чи може я ще щось не зрозумів?

15

монах написав:

І це все через зміну назви теми? (іти до кардіолога). Не варто так перейматися.
Щодо різних тем - пояснюю - кожен напрямок обговорення повинен виноситись в окрему тему. Пояснюю - почали ми про жінок говорити - тема називається про жінок, обговорення жінок іде, але якщо в ході розмови ми перейшли на те, як познайомилися з жінками під час стрибків з парашутом, а далі перейшли на стрибки з парашутом - то парашути виносяться в окрему тему і там продовжується обговорення саме стрибків з парашутом, їх системи і т.п. Це нормальна практика практично всіх сайтів і форумів.
Чи може я ще щось не зрозумів?

А якщо на цю тему "про жінок" надихнула припустимо одна картина - "жінки саме з парашутом" ? Можна , ЯК ВИНЯТОК  roll  з нормальної практики практично всіх сайтів і форумів, продовжити в цій же темі обговорення як вона вправно з ним "поводиться", й навіщо він їй, чому саме його вона обрала ?
(Адже у зображенях Мамая обов`язково присутній елемент Гри(від кобзи до гральних, жеребкувальних кубиків , чи шах, чи карт чи і т.п....))  ?  roll

16

"Жінки з парашутом" - це продовження теми про жінок. А просто "стрибки з парашутом" - це уже інша тема. Гра Мамая на кобзі - це тема про Мамая, а гра на кобзі взагалі і перехід на кобзарство - це інша тема. Жеребкуувальні кубики, які кидає Мамай - це тема про Мамая, а ті ж кубики взагалі - це інша тема. Символізм списа на картині з Мамаєм - це тема про Мамая, а списи просто і зброя вцілому - це інша тема. Ідея гри "Мамай" - це тема про Мамая, а розробка цієї гри - це уже інша тема, причому в даному випадку, як на мене, "Гра з теми про Мамая" - це вдалий вибір нової теми. На сайті Вишиванка  є тема семантика вишивки. Але тема свастик там винесена в окрему тему. Людей конкретно зацікавило саме це і вони пішли вглиб саме цього, але трохи окремо. Значення і символи родових знаків - також пішли окремо. Хоча і там і там обговорюється семантика. Місцями незручно, але ці теми доповнюють одна одну. Але що важливіше - людина, котра приходить зі сторони має змогу читати те, що її цікавить. В даному випадку тема про Мамая може бути цікава, але гра з такою назвою - це уже ми самі придумали (умовно) - це потребує окремого обговорення. Мало того, це обговорення уже іде в зовсім іншому руслі, заради якої створювалася дана тема. Потім перенесу, зараз вимушений бігти. До понеділка.

17

тоді фіксуйте переходи з теми на тему, в якому пості, яка думка, коли в який день, година. Інакше все загубиться

18

є ще така пропозиція... іноді хтось посилається на якийсь допис із сторінки форуму..... іде посилання на всю сторінку.... ось наприклад так http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=35 але мався на увазі лишень допис   

тоді фіксуйте переходи з теми на тему, в якому пості, яка думка, коли в який день, година. Інакше все загубиться

... і приходиться перечитати усю сторінку щоб потім зрозуміти що саме на ось цей допис було посилання....  тоді було б доцільніше позначити ось так   http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=35   і час допису 19:55:57

і що до теми про Мамая... на тій сторінці з якої було вирізано інформацію (бажано без втрат smile) і вставлено в нову тему... просто задається посилання на нову тему... але його бажано якось виділити, щоб люди які тільки що почали читати цю сторінку зрозуміли що тема має якесь продовження але трішки в іншому руслі і тоді вирішує чи хоче вона ознайомитись з новою темою чи продовжить дописи тут... чому саме виділимти... а для того щоб не плутати зі звичайними посиланнями і щоб було зразу видно що тут щось вирізали.... і булоб непогано десь в заголовках теми чи можливо ще десь вказувати скільки розгалужень має тема (а можливо зразу вказувати ці розгалуження..), щоб людина зразу орієнтувалась... ( можливо в старих темах цього і не варто робити а от з новими можна...).... і таким чином я думаю можна якось вирішити цей конфлікт... smile))

19

так, монах, ви тепер Зверхник, на вас великі сподівання

20

Знову ж повторюється історія з особливостями української думки: винні зверхники smile
Таке враження, що це я таким чином дописував у теми, щоби у них не було можливості розібратися.
Фіксувати переходи маєте ви самі. Не хоче, щоб ваші дописи зникали і переміщувалися - дивіться у якій темі пишете.
Я 3-4 рази попереджав у низці тем, що по темі ніхто не говорить. Згодом одну переніс і почалася істерика...
То хто має стежити за чистотою дискусії та її спрямованістю?

21

добре, а давайте розберемося? Скажіть будь-ласка, пане Богдан, якшо ми пишем не по темі, то по чому ми тоді пишем? Між іншим в мене найшли кардіосклероз, в мене серце бється 30 ударів на секундщу, ви мене в могилу приведете...Повторюю ще раз, з темами все в порядку, є контекст, наприклад з рушником в темі про гру. Абсолютно по темі допис. Є контекст. Упертюх же не піднімав тему про рушники, але хотів щось підкреслити саме про Мамая. Внього це вельми вдалося. Якшо ви це не розумієте і відслідковуєте лише слова "рушник", "вишивка" тощо, то через деякий час форма буде преобладать над суттю, а це воно не гарно. Якшо ви не можете розібратися в темах, значить в першу чергу ви не хочете розібратися. Хто хоче, той розбереться, тим паче, що означає по темі в темі про Мамая, тим паче що все про що йдеться, йдеться саме про нього і ні про кого іншого, просто тема велика, в неї поміщається все... вся Україна в нею може поміститься. Мені щиро шкода що ви цього впритул не бачите. То куди ви дивитесь пане Богдан, на що звертаєте увагу? В кінці-кінців це форум, люди тут перш за все спілкуються між собою так як їм зручно. Як можна одну думку розмістить у всіх темах, хто її потім знайде? в контексті, в суті, в одній думці яка стосується саме цього аспекту, а не про все разом, рушники до рушників,жінки до жінок, а Мамай сам один тужить ніким не зрозумілий...(

Востаннє редагувалося Дід Артім (31 May 2009 14:57:35)

22

Хвойдо

А если бы я был модератором и сделал бы то же самое, что и Богдан, ты уверен, что написал бы то же самое?

23

shlosser написав:

Хвойдо

А если бы я был модератором и сделал бы то же самое, что и Богдан, ты уверен, что написал бы то же самое?

Шлосере, Ви і питання "а если", "а вдруг", "а якби Китай напав на фінів"?

Хвойдо, Ваша реакція не зрозуміла: у Богдана своє "его-бачення", то його проблема, Ви тут до чого?

Богдане, Ви тупите!

smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

24

шлосер, я світу білого не бачу, ви знаєте що таке кардіосклероз? Хоча ви мене б принаймні б забанили). А так взагалі, хай не розслабляється, це ж уже не вперше

25

Хвойдо, бажаю здоров'я..
Якщо вважаєш, що конфліктна тема повинна мати іншу назву або інше розташування - я зміню..
Це та інші питання також може допомогти вирішити модератор.