добре, а давайте розберемося? Скажіть будь-ласка, пане Богдан, якшо ми пишем не по темі, то по чому ми тоді пишем? Між іншим в мене найшли кардіосклероз, в мене серце бється 30 ударів на секундщу, ви мене в могилу приведете...Повторюю ще раз, з темами все в порядку, є контекст, наприклад з рушником в темі про гру. Абсолютно по темі допис. Є контекст. Упертюх же не піднімав тему про рушники, але хотів щось підкреслити саме про Мамая. Внього це вельми вдалося. Якшо ви це не розумієте і відслідковуєте лише слова "рушник", "вишивка" тощо, то через деякий час форма буде преобладать над суттю, а це воно не гарно. Якшо ви не можете розібратися в темах, значить в першу чергу ви не хочете розібратися. Хто хоче, той розбереться, тим паче, що означає по темі в темі про Мамая, тим паче що все про що йдеться, йдеться саме про нього і ні про кого іншого, просто тема велика, в неї поміщається все... вся Україна в нею може поміститься. Мені щиро шкода що ви цього впритул не бачите. То куди ви дивитесь пане Богдан, на що звертаєте увагу? В кінці-кінців це форум, люди тут перш за все спілкуються між собою так як їм зручно. Як можна одну думку розмістить у всіх темах, хто її потім знайде? в контексті, в суті, в одній думці яка стосується саме цього аспекту, а не про все разом, рушники до рушників,жінки до жінок, а Мамай сам один тужить ніким не зрозумілий...(
Востаннє редагувалося Дід Артім (31 May 2009 14:57:35)
А хай би їх усіх громи побили