1

Тема: Атака ботів?

Останнім часом на форумі зареєструвалася велика кількість дуже підозрілих навіть з точки зору лише ніку користувачів.
Богдане, перевір будь-ласка, чи це справді живі люди а не боти бо так і форум можна "покласти".

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

2

Re: Атака ботів?

Дякую шо звернув увагу. почистив і захистив

3

От і чудово наразі, але може варто запровадити при реєстрації користувача "антиботівські цифірки"?

4

я там секретне питання поставив

5

Здається, що останній  "антоній"  і SergeyS є однією людиною, може я помиляюся, але дуже вони схожі ... якось не правильно... Мабуть Сергій хоче спілкуваться з самим собою.

...і нічого зайвого...

6

Иванна написав:

Здається, що останній  "антоній"  і SergeyS є однією людиною, може я помиляюся, але дуже вони схожі ... якось не правильно... Мабуть Сергій хоче спілкуваться з самим собою.

за технічною інформацією це різні люди

7

Взагалі, на форумі існували випадки, коли одна людина видавала себе за двох-трьох. (декілька ніків на одному IP-адресі)?

8

Так. Батько ієрарх.. він вже заблокований

9

в мережі IP можуть повторюватися... на роботі хтось зайшов, там є народ який цікавиться історією smile наскільки серйозно то я не знаю, можливо злий жарт але до паразита Батько не має ніякого відношення

А хай би їх усіх громи побили

10

Богдане, пробачте Батька, він не винний!

...і нічого зайвого...

11

Xvojda написав:

в мережі IP можуть повторюватися... на роботі хтось зайшов, там є народ який цікавиться історією smile наскільки серйозно то я не знаю, можливо злий жарт але до паразита Батько не має ніякого відношення

Хвойдо, цікаво, а як ти дізнався нік дублера, якщо я його не називав??

12

Иванна написав:

Богдане, пробачте Батька, він не винний!

Це не одна причина блокування.
Друга - масовий флуд у всіх темах.. Змістовність дописів практично дорівнює нулю..

13

ні ну зараз знов байки підуть. Та нічого я не дізнався, він же був зареєстрований якийсь час, помітив

14

Я теж помітила Паразита, ще хотіла щось написати йому стосовно його ніку, та не встигла...  Судячи по стилю повідомлень, Б. і П. - різні люди.
Богдане, може спочатку варто суворим ! попередженням обмежитись? Все-таки Бат*ко вносив свою "родзинку" у форум wink

Востаннє редагувалося Яна (16 Jul 2008 10:28:21)

15

Він вносив кучу хламу. Богдан правий - змістовність його (ієрарха) повідомлень дуже близька до нуля. А культура мови - взагалі відсутня.

16

монах написав:

А культура мови ...

= культура мислення, оскільки мова не стільки спосіб комунікації скільки спосіб мислення.
Підтримую Богдана.
І Монаха теж.

Востаннє редагувалося Геник (16 Jul 2008 14:37:13)

17

"Он конечно виноват sad  ,  но он       не виноват.  roll  "
"Свободу....                 yikes    Юра(Женя) , ой  т.е. Карлос ... neutral  "

18

памятаєте, Кирила Тура Куліша, образ Характерника, прямо Батько, речі можуть бути не такими якими вони здаються на перший погляд. Истина в вине, тільки він не про те вино казав, прямо як Хаям

19

Богдане, це вже не смішно і переходить рамки форуму. Може повернеш Батька та замість нього заблокуєш дійсно недоречну і не потрібну на цьому форумі людину?

...і нічого зайвого...

20

Леонід заблокований.. Щодо Батька - він заблокований на певний термін..
трошки переосмислить все написане, а потім матиме нагоду ще побалакати..

21

Богдане, може все-таки, варто попередити людину перед тим як блокувати? Маю на увазі правила взагалі, а не когось конкретно.

А за Батька - дякую, що це тимчасово.

Востаннє редагувалося Яна (17 Jul 2008 10:08:42)

22

Bohdan написав:

Леонід заблокований.. Щодо Батька - він заблокований на певний термін..
трошки переосмислить все написане, а потім матиме нагоду ще побалакати..

Богдане , підтримую .
Не цікаво , коли тобі на приват пишуть, щось на зразок: "Ти на кого лізиш , придурок!" , що можна за допомогою Е-метр пристрою дешифрувати як: "У вас на стройке опасные случаи были? Будут , Студент!"
Так що вибачте   "надо" Леоніде , "надо".
А що до Батька , ну давайте назвемо цей "певний термін" ("15 діб") - "творчою тимчасовою відпусткою" , наприклад по вивченню української мови , але щоб до серпня він обов`язково "повернувся" . Бо хто ж тоді буде організовувати практики у Шлоссера?
(P.S. Й треба заборонити Батькові рекламу на форумі алкогольних виробів . Нехай це буде Пиво , або краще Квас чи Кефір . big_smile  big_smile  Жартую )

23

Bohdan написав:

Леонід заблокований.

Шкода лише що я не встиг розповісти цьому "прєдставітєлю канадской компаніі" анекдот-притчу про мавпу, прапорщика і кокос на пальмі. wink

24

Bohdan написав:

Щодо Батька...

Ну в цьому я вбачаю позитивний ефект не тільки для нього самого: вже бачу як інші посполиті почали висловлюватися і коротше і зрозуміліше wink

Востаннє редагувалося Геник (17 Jul 2008 10:20:16)

25

Яна написав:

Богдане, може все-таки, варто попередити людину перед тим як блокувати? Маю на увазі правила взагалі, а не когось конкретно.

А за Батька - дякую, що це тимчасово.

людина вже була попереджена.. це не мало ефекту