Тема: Атака ботів?
Останнім часом на форумі зареєструвалася велика кількість дуже підозрілих навіть з точки зору лише ніку користувачів.
Богдане, перевір будь-ласка, чи це справді живі люди а не боти бо так і форум можна "покласти".

Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Останнім часом на форумі зареєструвалася велика кількість дуже підозрілих навіть з точки зору лише ніку користувачів.
Богдане, перевір будь-ласка, чи це справді живі люди а не боти бо так і форум можна "покласти".

Дякую шо звернув увагу. почистив і захистив
От і чудово наразі, але може варто запровадити при реєстрації користувача "антиботівські цифірки"?

я там секретне питання поставив
Здається, що останній "антоній" і SergeyS є однією людиною, може я помиляюся, але дуже вони схожі ... якось не правильно... Мабуть Сергій хоче спілкуваться з самим собою.
Здається, що останній "антоній" і SergeyS є однією людиною, може я помиляюся, але дуже вони схожі ... якось не правильно... Мабуть Сергій хоче спілкуваться з самим собою.
за технічною інформацією це різні люди
Взагалі, на форумі існували випадки, коли одна людина видавала себе за двох-трьох. (декілька ніків на одному IP-адресі)?
Так. Батько ієрарх.. він вже заблокований
в мережі IP можуть повторюватися... на роботі хтось зайшов, там є народ який цікавиться історією
наскільки серйозно то я не знаю, можливо злий жарт але до паразита Батько не має ніякого відношення
Богдане, пробачте Батька, він не винний!
в мережі IP можуть повторюватися... на роботі хтось зайшов, там є народ який цікавиться історією
наскільки серйозно то я не знаю, можливо злий жарт але до паразита Батько не має ніякого відношення
Хвойдо, цікаво, а як ти дізнався нік дублера, якщо я його не називав??
Богдане, пробачте Батька, він не винний!
Це не одна причина блокування.
Друга - масовий флуд у всіх темах.. Змістовність дописів практично дорівнює нулю..
ні ну зараз знов байки підуть. Та нічого я не дізнався, він же був зареєстрований якийсь час, помітив
Я теж помітила Паразита, ще хотіла щось написати йому стосовно його ніку, та не встигла... Судячи по стилю повідомлень, Б. і П. - різні люди.
Богдане, може спочатку варто суворим ! попередженням обмежитись? Все-таки Бат*ко вносив свою "родзинку" у форум ![]()
Востаннє редагувалося Яна (16 Jul 2008 10:28:21)
Він вносив кучу хламу. Богдан правий - змістовність його (ієрарха) повідомлень дуже близька до нуля. А культура мови - взагалі відсутня.
А культура мови ...
= культура мислення, оскільки мова не стільки спосіб комунікації скільки спосіб мислення.
Підтримую Богдана.
І Монаха теж.
Востаннє редагувалося Геник (16 Jul 2008 14:37:13)

"Он конечно виноват
, но он не виноват.
"
"Свободу....
Юра(Женя) , ой т.е. Карлос ...
"
памятаєте, Кирила Тура Куліша, образ Характерника, прямо Батько, речі можуть бути не такими якими вони здаються на перший погляд. Истина в вине, тільки він не про те вино казав, прямо як Хаям
Богдане, це вже не смішно і переходить рамки форуму. Може повернеш Батька та замість нього заблокуєш дійсно недоречну і не потрібну на цьому форумі людину?
Леонід заблокований.. Щодо Батька - він заблокований на певний термін..
трошки переосмислить все написане, а потім матиме нагоду ще побалакати..
Богдане, може все-таки, варто попередити людину перед тим як блокувати? Маю на увазі правила взагалі, а не когось конкретно.
А за Батька - дякую, що це тимчасово.
Востаннє редагувалося Яна (17 Jul 2008 10:08:42)
Леонід заблокований.. Щодо Батька - він заблокований на певний термін..
трошки переосмислить все написане, а потім матиме нагоду ще побалакати..
Богдане , підтримую .
Не цікаво , коли тобі на приват пишуть, щось на зразок: "Ти на кого лізиш , придурок!" , що можна за допомогою Е-метр пристрою дешифрувати як: "У вас на стройке опасные случаи были? Будут , Студент!"
Так що вибачте "надо" Леоніде , "надо".
А що до Батька , ну давайте назвемо цей "певний термін" ("15 діб") - "творчою тимчасовою відпусткою" , наприклад по вивченню української мови , але щоб до серпня він обов`язково "повернувся" . Бо хто ж тоді буде організовувати практики у Шлоссера?
(P.S. Й треба заборонити Батькові рекламу на форумі алкогольних виробів . Нехай це буде Пиво , або краще Квас чи Кефір .
Жартую )
Леонід заблокований.
Шкода лише що я не встиг розповісти цьому "прєдставітєлю канадской компаніі" анекдот-притчу про мавпу, прапорщика і кокос на пальмі. ![]()

Щодо Батька...
Ну в цьому я вбачаю позитивний ефект не тільки для нього самого: вже бачу як інші посполиті почали висловлюватися і коротше і зрозуміліше ![]()
Востаннє редагувалося Геник (17 Jul 2008 10:20:16)

Богдане, може все-таки, варто попередити людину перед тим як блокувати? Маю на увазі правила взагалі, а не когось конкретно.
А за Батька - дякую, що це тимчасово.
людина вже була попереджена.. це не мало ефекту
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися