Дивився одну телепрограму, де велося про започаткування гольфа в Україні. В декількох гольф клубах України відпочивають заможні українці. Закордонними фахівцями було помічено фатальне порушення правил гри гравцями українського гольфу. Така поведінка на гольф полі спричинена, чи то звичкою "обхідних маневрів" ведення бізнесу, чи то манією "Велічія" звиклою до вседозволеності маючи за спиною "кришу" (краще мати надійних дах над головою).
Ідея "капіталістичного" гольфа полягає не в досягненні високих результатів під час спаринг гри, а у відпочинку двох бізнес партнерів, які вивчають один одного під час гри в гольф, створюють психологічний образ свого ПОТЕНЦІЙНОГО бізнес партнера. Саме дисциплінована поведінка гравця, витонченість та філігранність розмови під час гри допомагають ПОТЕНЦІЙНОМУ бізнес партнеру укласти багатомільйонну угоду.
Про що це говорить,а саме про те, що 90-95% заможних успішних українських бізнесменів ВИПАДКОВО вискочили на гребінь хвилі, аморально виживши, після схватки на "клондайку національного багатства". Звичайно, тим часом чани із гарячою смолою киплять, а чорти дисципліновано підкидають полінця до полум"я
))
1. Україні потрібно визначитись із своїм геополітичним партнером. Бути чи не бути. Росія чи Європа.
2. Навести дисципліну у владних та суспільних структурах -- європейськими або російськими методами.
Світломире, вдалий вибір президента ефективний тільки для авторитарного режиму. Стій, я вас зрозумів Світломире, ах ці російські методи.
Мені Росія та Україна нагадує розведену пару, жінка була пригноблена суровою поведінкою чоловіка але мала досить пристойне життя. І тут з"являється шанс, до губернії приїхав галантний чоловік в білому костюмі на білому мерседесі, і відразу закохалася жіночка адже мріяла про такого все життя. Вирішила жіночка втекти від чоловіка, зібрала речі, вранці чекає вкрай села на свого бажаного нареченого. І тут нарешті під'їхав шикарний білий мерседес, щаслива жіночка підбігає до машини, швиденько відкриває двері а там!!! ………. вже сидить Ахметов, Коломойський, Суркіс, Порошенко,Пінчук. Ой вибачте жіночко, вам повезло, залишилося одне вакантне місце в багажнику, але маєте це місце самостійно незалежне.
Тим часом чоловік втратив свою репутацію, закрив крамницю, купив на останні копійки кока-коли та подався до сусіднього села на заробітки.