76

Re: Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?

але якшо ви відчуваєте що то ваше і ще щось там для вас залишилось - вивчайте, я це вже пройшов, просто переріс. Тільки от цікаво що чогось ньюєджівці коли згадують про місця знань називають Атлантиду, Лемурію, Єгипет тощо, включаючи Стародавій Рим і Грецію і все.. про словянські ані слова, ну хіба що десь там на Алтаї, може не знають, може пишуть свої книги по підручникам по історії за 6-й клас, також цікавим що "ядро"ньюейджівців про Кастанеду якось зовсім(!!!) не згадують, не згадував і Шовкошитний. Прощо це нам говорить?

Востаннє редагувалося Дід Артім (08 Sep 2009 20:40:50)

А хай би їх усіх громи побили

77

shlosser, мене ніхто не ображав, просто мені неприємно, коли комусь подобається бути заможним серед бідних, здоровим серед хворих, щасливим серед нещасних. Ви відповісте: самі винні, що просто живуть і не хочуть нічого знати. Так, це правда, але є ще загальний стан розвитку суспільства.
Якби я був характерником, то мабуть сприймав би таке за образу.

А взагалі, не треба переходити на особистості, адже така тема з"явилася тому, що вже такі байки про характерників написані, особливо про їхні здібності. Що, немогли поїхати до Москви і Сталіну голову відкрутити, адже голод почався не миттєво.
Адже і тепер в Москві два керманичі змагаються, хто краще поставить Україну на коліна. Так що питання: де ви характерники з казковими здібностями, актуальне і тепер.

Щодо моєї особи - дякую за критику.

78

відразу відповім, для України це нічого не вирішить, є інший шлях, якшо коротко і загально так як часу нема - виховання

79

Надо же понимать, то з казковымы.

80

та й рано руки піднімать, ще ніхто на коліна не став і наше полложення не таке безнадійне, від виборів багато чого залежить, тому йде тиск, але Тимошенко втримає країну, вона вже її не одасть а підняти її якшо треба буде вона зможе, взагалі зараз 17 роком пахне

81

Потрясіння на Україні ще не зняті з порядку денного. Через сильне політичне протистояння Тимошенко робить багато дурниць. Та й самі вибори будуть жорсткими.

82

ой, не вірю я їм - старі енергії, не вірю у вирішення виборами проблем, бо шудра завжди віддасть перевагу жрачці

83

Хвойдо, підтримую. Відповідь на усі питання - виховання.

84

Якшо тиМошонка переможе то будуть капці.

85

якщо характерник може проскочить то це одне, а народ, а люди, де він їх загубив?, то змушений повертатися або гинути разом з усіма або... бо нащо такий треба? тому першочергово підготовить людей беззаперечно слідувать правді інакше нічого не вийде

86

Виховання? А коли не стане України, то розведете руками і скажете:
- невстиг виховати!

А може краще політик, що просто не продасть, збереже Україну, а тим часом свідомі українці розбудять сплячих українців?

87

За кордоном також потрібно будити українців... Так що роботи не початий край:)
Де ж ті справедливі політики, ауууууууууууууууууууу

88

Каждый народ получает ту власть которую он заслужил.
Точнее имеет ту которая имеет его )))

Востаннє редагувалося SkiФ (10 Sep 2009 23:52:02)

89

SkiФ написав:

Каждый народ получает ту власть которую он заслужил.
Точнее имеет ту которая имеет его )))

Або має ту, яка є точним дзеркалом його самого..

90

виховання це трошки не те про що зараз прийнято називати вихованням, врешті решт воно є але за браком інституції людей, які опікуються духом, воно відбувається стихійно. Добре Світломир, що ви нам можете запропонувати?

91

Вибрати президента, та підтримати його енергетично, а інших опустити.

Таке саме робити з проблемами.

92

Світломир написав:

Вибрати президента, та підтримати його енергетично, а інших опустити.

Таке саме робити з проблемами.

Я перепрошую, що вставляю 5 копійок smile
Тобто, Ви пропонуєте вибрати президента і нічого не робити? Одного олуха царя небесного вибрали, результат, як то кажуть...

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

93

Дивився одну телепрограму, де велося про започаткування гольфа в Україні. В декількох гольф клубах України відпочивають заможні українці. Закордонними фахівцями було помічено фатальне порушення правил гри гравцями українського гольфу. Така поведінка на гольф полі спричинена, чи то звичкою "обхідних маневрів" ведення бізнесу, чи то манією "Велічія" звиклою до вседозволеності маючи за спиною "кришу" (краще мати надійних дах над головою). 
Ідея "капіталістичного" гольфа полягає не в досягненні високих результатів під час спаринг гри, а у відпочинку двох бізнес партнерів, які вивчають один одного під час гри в гольф, створюють психологічний образ свого ПОТЕНЦІЙНОГО бізнес партнера. Саме дисциплінована поведінка гравця, витонченість та філігранність розмови під час гри допомагають ПОТЕНЦІЙНОМУ бізнес партнеру укласти багатомільйонну угоду.
Про що це говорить,а саме про те, що 90-95% заможних успішних українських бізнесменів ВИПАДКОВО вискочили на гребінь хвилі, аморально виживши, після схватки на "клондайку національного багатства".   Звичайно, тим часом чани із гарячою смолою киплять, а чорти дисципліновано підкидають полінця до полум"я smile))

1.    Україні потрібно визначитись із своїм геополітичним партнером. Бути чи не бути. Росія чи Європа. 
2.    Навести дисципліну у владних та суспільних структурах --  європейськими або російськими методами.

Світломире, вдалий вибір президента ефективний тільки для авторитарного  режиму. Стій, я вас зрозумів Світломире, ах ці російські методи.
Мені Росія та Україна нагадує розведену пару, жінка була пригноблена суровою поведінкою чоловіка але мала досить пристойне життя. І тут з"являється шанс, до губернії приїхав галантний чоловік в білому костюмі на білому мерседесі, і відразу закохалася жіночка адже мріяла про такого все життя. Вирішила жіночка втекти від чоловіка, зібрала речі, вранці чекає вкрай села на свого бажаного нареченого. І тут нарешті під'їхав шикарний білий мерседес,  щаслива жіночка підбігає до машини, швиденько відкриває двері а там!!! ………. вже сидить Ахметов, Коломойський, Суркіс, Порошенко,Пінчук. Ой вибачте жіночко, вам повезло, залишилося одне вакантне місце в багажнику, але маєте це місце самостійно незалежне.
Тим часом чоловік втратив свою репутацію, закрив крамницю, купив на останні копійки кока-коли та подався до сусіднього села на заробітки.

94

Народ, я пишу про здатність характерників впливати на ситуацію, не фізично а з допомогою знань про тонкий світ.

Українці не повинні визначатись, а дбати про свої інтереси! Політика - це постійне відслідковування ситуації, якщо прогледів та недочув - то пропав.

Про дисципліну поговоріть на будь якому балачному форумі. Тут мова йде про інше світосприйняття.

95

Залезь в мозги Путину, а я посмотрю напишешь ли ты сюда потом.

96

Світломир написав:

Народ, я пишу про здатність характерників впливати на ситуацію, не фізично а з допомогою знань про тонкий світ.

Українці не повинні визначатись, а дбати про свої інтереси! Політика - це постійне відслідковування ситуації, якщо прогледів та недочув - то пропав.
.

Я вам открою один секрет . Народ и так ничего не решает, выборы это фарс.Вы когда нибудь сидели в выборной комиссии? результаты зависят от неё, и меняются на каждом этапе передачи информации к ЦВК а потом ещё и там корректируются )))
И ещё ,при всём уважении к участникам форума ,не думаю что здесь есть хоть один человек который назовёт себя Характерником.
Думаю что если вы такого всё таки найдёте то врятли он согласится лезть в такое "дерьмо" как политика .Разность приоритетов знаете ли)))

97

Козак написав:

1. Україні потрібно визначитись із своїм геополітичним партнером. Бути чи не бути. Росія чи Європа. 
2. Навести дисципліну у владних та суспільних структурах --  європейськими або російськими методами.

А Ви там у Празі не думали про те, що є суто український шлях розвитку? Чому всі поради зводяться до того, що нам треба під когось лягти? Може просто варто вже відкинути психологію шльондр чи колонізованих папуасів.
Галичина і Буковина були вже колись колоніями дуже європейських країн. А решта України відчула на власній шкурі, що таке обрати собі Московію "геополітичним партнером".
Україна виробила в свій час оригінальний державний устрій, потужні традиції війни та господарювання.
Якби не порушення старшиною Звичаю, яке призвело до Руїни, Україна стала б потужною державою з традиційним народним ладом.
Зараз же треба для початку вичистити залишки окупаційної колоніальної адміністрації, зрадників, сексотів, рязанських колоністів та офіцерів імперської армії, які колись приїхали тут "Новоросію" створювати.
Коротше кажучи прибрати сміття і вирвати бур'ян.
Як можна говорити про українську державу, коли її влада (а особливо місцева) складається з людей, які ще 20 років тому боролися проти постання цієї держави і взагалі проти всього українського.
А як можна давати українське громадянство і права виборців тим, хто приїхав сюди як колоніст, ненавидить українську культуру та мову, відверто діє проти української державності.
Поки ми цих рудиментів колонії не позбавимося, нічого доброго тут не буде.
Геополітичний вибір у нас один - бути буфером і сировинним придатком (Європи чи Росії), який буде заселений інтернаціоналом (щоб українці, які залишаться тут жити, голови не піднімали), або стати на свій шлях побудови потужної національної держави.

98

так, разом з тим треба підтримувати звязки з тими хто зумів навести в себе бодай якийсь порядок, кажу про Європу, бо що там в тій Росії, вимираюча країна, а те що вони намагаються робити в зовнішній політиці це потуги спасти ситуацію, а український устрій - це той ексклюзив, який повинен зацікавити і змусити подивитись на Україну іншими очима, - козак рожден не для того щоб одбиваться. Це вимагає від нас взяття планки достатньої висоти. Люди в світі не такі погані, панує просто хозарщина, і не тільки тут а й по світу кругом, прямим способом наврядчи вдасться щось зарадити, Чумаченко казав, що "короля (хазарське світобачення) треба просто розвінчать", і тоді люди на всі речі і не лише політика зможуть подивитись під дещо іншим боком, і хто знає, захочуть вони битись головою об стінку чи може краще навчитись на решті через двері ходить. Хоча сміття з хати треба періодично виносити, то це да

Востаннє редагувалося Дід Артім (12 Sep 2009 13:26:39)

99

SkiФ написав:

Я вам открою один секрет . Народ и так ничего не решает, выборы это фарс.Вы когда нибудь сидели в выборной комиссии? результаты зависят от неё, и меняются на каждом этапе передачи информации к ЦВК а потом ещё и там корректируются )))

SkiФ-е, цікава ваша думка про розмірковування(у другому повідомлені теми) тут - http://phorum.sd.org.ua/read.php?2,1183 … te=1#REPLY            ?

100

SkiФ написав:

Я був в виборчі комісії двічі, незнаю як там у вас, а у нас підраховували вірно, за вищі рівні нічого сказати не можу.