Re: Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?
візьми і найди коли хочеш знати.. Ти так поводишся, ніби ми тобі шось винні і щось маємо доводити..
Скільки йому років? Може це школяр голову морочить?
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Історія, легенди, згадки про характерників » Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?
Сторінки Попередня 1 2 3 4 … 7 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
візьми і найди коли хочеш знати.. Ти так поводишся, ніби ми тобі шось винні і щось маємо доводити..
Думав, що на форумі про характерників люди про таке знають, то й спитав.

Bohdan написав:візьми і найди коли хочеш знати.. Ти так поводишся, ніби ми тобі шось винні і щось маємо доводити..
та мабуть.. енергії купа.. нема куда діти..
які претензії? я потомствений селянин, рід мій вижив і я внаслідок на світ появився. Зарз ми можемо піднімати ці теми. Хіба це не перемога. Що стосується тих людей про яких ви питаєте, то їїх ніколи не було дуже багато, тому що те що вимагали ці люди для суспільства було тяжко виконувати. Це тяжке життя. Всі купилися на те що хитрі пообіціли - спокій і затишок світлого майбутнього. Що стосується рідної віри, то на той час її тримали вже кшатрії а не укртріани-брахмани, які з Полісся почали перебиратися на Запорізькі пороги.., це має свій наслідок. Зарз наприклад рідну віру взагалі піднімають шудри. Повторюю, ми потомствені селяни, але якшо вас цікавить чого Січ здали без бою, то спитайте пана Урбехта, мали маєтності, мали і військову і політичну силу достатньо вагому, а вони хотіли знання знищити. Це все одно що я Бог, але я помираю і нічого не можу зробить. Все що хотіли вони зробили. Катерина сама не взяла б Січ і всю Україну як наслідок, питайте його, це на їх совісті висить
Гадаю Xvojda правий...
Аріасе, Ви вище згадали про теорію Боголюдини і її протилежність. Але як вирватись із цих кайдан біоробота, раба? Як пробудити характерництво у собі?
Гадаю Xvojda правий...
Аріасе, Ви вище згадали про теорію Боголюдини і її протилежність. Але як вирватись із цих кайдан біоробота, раба? Як пробудити характерництво у собі?
Думаю, що цей шлях буде вірним початком для пробудження характернитства у собі: http://kholoshnya.com.ua/
Я й сам з часом хочу пройти ці семінари бо душа рветься за цінностями, що вищи за звичайні земні.

ну то давай.. розкажеш шо і як ![]()
ну то давай.. розкажеш шо і як
Розказую: достучатися до них, щоб дізнатися вартість семінару та перебування там 9 днів - справа не з легких. ![]()

Очищення тіла і розуму - це звісно цікаво, але як на мене це річ особиста. Десь посидіти на березі Бистриці, походити босоніж по молодій травичці, заглибитись у себе, відпустити те, що колить, написати вірша... Ех де ж ти весно, де ж ти літо)
Очищення тіла і розуму - це звісно цікаво, але як на мене це річ особиста. Десь посидіти на березі Бистриці, походити босоніж по молодій травичці, заглибитись у себе, відпустити те, що колить, написати вірша... Ех де ж ти весно, де ж ти літо)
Дивись глибше, на тих семінарах характерник допомагає відкривати свою внутрішню силу. Це й є початок характернитства.

Ти нам не впарюй холошню.. спершу сам пройди, а потім розкажеш чи зійшов на тебе святий дух..
за 1000$
Нічого собі платня за знання... мабуть добре живеться характерникам
Нічого собі платня за знання... мабуть добре живеться характерникам
це точно
Холошня так гарно всміхається на всі зуби ![]()
P.S. Ти забув слово у лапки взяти ![]()
Деяким юним і надто гарячим - далеко не завжди задача характерника полягає у тому, щоб воювати. Іноді ще потрібно просто вижити, щоб передати знання. З цього приводу гарно сказав Хвойда. Приєднуюсь. Спробуйте ще іноді думати перед тим як чимось махати
що стосуэться Холошні, то якшо людина може собі дозволити, то пройти семінар можна, полыкуваться, послухать щось, але прохід там тільки для своїх, іншим він сам свідомо не дає. Семінари це бізнес, вони там чимось цікавеньким займаються більш серйознішим для самого Холошні (він принаймні так до цього відноситься). Хранитель Шу-нун - смішно чи ні, але Холошня це дійсно нікому не розповідає (ймовірно навіть Шилову або не все), там щось є, але при бажанні це можна і без Холошні, аби казанок повний був. Тільки воно не даремно Могила назиівається
Востаннє редагувалося Дід Артім (02 Feb 2009 19:49:29)
В мене була думка туди поїхати. Просто, нагоди ще не випадало до Кам'яної Могили..
Мене то не лякає. Дурнею не займаюся. Ну, а, як, все одно, бачити не схоче - дасть знати.
Востаннє редагувалося Arias (02 Feb 2009 23:15:14)
Можна на "ти".
Треба, просто, щиро захотіти.
Воно вже в нас. Потрібно лише згадати/усвідомити.
Чи є детальний рецепт? - Універсального рецепту не існує. Шлях в кожного свій. Хоча, хто зна?..
Коли людина у пошуку відповідей, трапляються певні поворотні моменти, після котрих свідомість помітно змінюється. Для кожного ці моменти свої.
Розпитуй. Відповіді завжди приходять як дуже просиш.
Востаннє редагувалося Arias (02 Feb 2009 23:52:24)
Аріасе, знаєш, раніше якось ясніше було видно той Величний Свій Шлях, якому я намагався слідувати і як-не-як йшов, але щось перевернулось, натхнення стліло. І таке відчуття, що десь добренько заблукав у темнім-темнім лісі, з якого виходу немає, і хто я й сам до кінця не розумію.
Розпитуй. Відповіді завжди приходять як дуже просиш.
Тут кілька разів згадувався Котигорошко, а про що ця казка інформує?
Мамай, невже в дитинстві не читав українські народні казки? http://www.kazka.in.ua/Zbirky/moje/Kotyhoroszko.html
Гугл видав ще й таке
“Котигорошко” — казка-методика виховання козака-воїна. http://library.iapm.edu.ua/metod/1537-tr_koz_myst.pdf
Мамай, невже в дитинстві не читав українські народні казки? http://www.kazka.in.ua/Zbirky/moje/Kotyhoroszko.html
![]()
Гугл видав ще й таке
“Котигорошко” — казка-методика виховання козака-воїна. http://library.iapm.edu.ua/metod/1537-tr_koz_myst.pdf
Моєю улюбленою була казка "Яйце-райце"
Дякую, вже забув, проглянув. Та хтось може пояснити сакрал цієї казки. (Хвойда зі мною не спілкується, на жаль, його марно запитувати.) Може тут про Наву, Яву, Праву щось хотять сказати, ще й жива вода присутня?
Котигорошко - це Єдність світу, яка проростає з "зернини".
Востаннє редагувалося Mamay (04 Feb 2009 18:34:34)
Також з цього приводу цікава думка пана Монаха. ![]()