1

Тема: Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?

Все це дуже цікаво, одне я не можу зрозуміти, чому при такому могутньому братерстві Україна пала, чому над нею чужеродці опанували, чому нарід, як худобу голодом два роки комуняки морили, чому прогнулися перед москалями, чому програли комунякам? Чому? Яка сила кинула Вкраїну в лапи бісовськи й довела наш нарід до сучасного стану?
Де ж були характерники-волхви? Чому нас не навчають рідної віри з дитинства?

Де були славні воїни-характерники та звичайні українськи воїни, коли вся Вкраїна від Карпат до Дону голодом морилася комуняками? Де ж сила?

http://img219.imageshack.us/img219/4875/pidpysgorynychtg1.png

2

Re: Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?

GORYNYCH написав:

Все це дуже цікаво, одне я не можу зрозуміти, чому при такому могутньому братерстві Україна пала, чому над нею чужеродці опанували, чому нарід, як худобу голодом два роки комуняки морили, чому прогнулися перед москалями, чому програли комунякам? Чому? Яка сила кинула Вкраїну в лапи бісовськи й довела наш нарід до сучасного стану?

Де були славні воїни-характерники та звичайні українськи воїни, коли вся Вкраїна від Карпат до Дону голодом морилася комуняками? Де ж сила?

Де були, що робили ...? Кого було захищати??? Рабів? Навіщо рабам свобода?

3

Горинич, раджу почитати, про структуру сучасних війн.
В основі всього, що відбувається зараз та протягом останніх кількох тисяч років лежить боротьба двох світоглядів:
Світогляду Вільної людини/Боголюдини/Характерника та "світогляду" раба-рабовласника/біоробота/окопоклонника*.
Ця ж основа боротьби закладена й між Оріями-українцями та хозарами-сіоністами.

Окопоклонництво* - це типовий "світогляд" людини з свідомістю раба-рабовласника (або ж, "біоробота"). Пояснення окопоклонництва певною мірою закладено вже в його назві.
Характерництво - це спосіб життя - у Розумінні, у Гармонії.
Це розмова про Шлях людини. Або вона йде шляхом усвідомлення і віднаходить Розуміння (попсовою мовою - входить у річку ) Або сидить на березі й вигадує теорії про річку - яка вона; марнує своє життя в біганині за якимись примарами на догоду свому гіпертрофовоному его; вигадує собі весь час якихось божків, фетиші, перед якими б можна було рачкувати й отримує від того збочене задоволення; стає садо- чи мазо-ахтунгом.  wink
А, якщо їм і трапляється якась пристойна техніка, то, використовують її, зазвичай, не для духовного зросту, не для власного усвідомлення, а для задоволення свого гіпертрофованого его - гроші, влада та й інші шумові ефекти (образно кажучи - хто голосніше громи дупою виводити вміє; інакше я ту гонитву за примарами назвати не можу ).

Окопоклонник живе виключно згідно якоїсь усталеної програми/моделі. І, все що виходить за її межі, наводить на нього справжній жах. Він, навіть і думати не хоче про справжнє життя у Гармонії та Розумінні. Бо, таке життя заперечує саму ідею рабства/рабовласництва, наступає на його гіпертрофоване его. От він і нищить все і всіх, хто в його програму не вписується. Звідси й боротьба Оріян-українців з хозарами-окопоклонниками. Звідси й терор жидобільшовизму. Звідси й, перманентний геноцид проти Українського народу звідси тотальна війна проти нас.

З.І. Все те найогидніше неподобство, що ми зараз навколо себе спостерігаємо, є, саме, проявом тотального панування ідеології окопоклонництва та окопоклинників як таких. А, якими ідеологіями вони прикриваються - комунізмом, капіталізмом, лібералізмом  - не суттєво.

З.З.І. Розмова про те, мовляв, українці не захищалися - відверта брехня (інформаційна війна). Якби себе не боронили - нас би давно вже не було.

Востаннє редагувалося Arias (31 Jan 2009 16:12:46)

4

Еней написав:
GORYNYCH написав:

Фу, який ти огодний! Якщо, ти там із себе раба робиш, то звісно навіщо тебе рятувати)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

5

На цю тему можна  дуже багато "гутарити" краще прочитай, наприклад Каляндрука!

П.С. Юначе) Якщо Ви спілкуєтеся української, то "змей горинич" з московського язика українською мовою буде лунати "змій горинович" smile Поправте, якщо помиляюся) smile

Востаннє редагувалося Mamay (31 Jan 2009 14:24:24)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

6

Арыас, дякую. Боронили. Війна йшла на знищення і те що ми вижили на фоні загибелі багатьох інших етнічних цівілізацій світу (індіанці), це результат боротьби. Ще додам, що життя це річка, а річка це хвилі - це спад і підйом. Циклічність. Хлопці, колись був +, дуже великий +, зараз -, просто де щось движеться там завжди існують зміни. А в Україні, інська зона кристалічного щита, життя завжди буяло значно пришвидшеними темпами, ніж десь. Тому тут чорноземи до 8 метрів на Кіровоградщині, найкрасивіші дівчата, хлопці, що не візьми, кожен вже гетьман готовий. Він ще нічого допуття не знає, але відчуваючи якісь глибинні настрої в собі вже командує... і іспити відповідні, тому що сосіди наші немаючи такого глибокого проникнення в суще, розвиваються повільніше. І тому ці всі напади це результат того що вони наприклад не розуміють в чому може мати щастя людина, наприклад, від праці і т. д. Але за цей час війни, коли завдання було встояти, світ теж не стояв на місці, він теж підтягується. Він стає більш людянішим і толерантнішим. Ми встояли той період. Зараз треба свою українськість, скажем так, яку так намагалися знаищити в нас, пустити в світ. Світ відкриє собі багато цікавого і він ще більш зросте. Головне що ми вистояли, а підняти голову і рознести це в світ ми пустимо. Всвої часи ми пустили Основу, Європейська спільнота зараз користується нашою Основою. А нам Основу вибили з-під ніг хозяари (зайди з Азії) і тому Україна маючи величезну працездатність, в хозарському багні практично безпорадна. Нам треба виштовхувати цю заразу від себе. Повертати собі свою Основу і на нашій Основі будувати наше українське життя. І ми це зробимо, бо іншого виходу нема, життя змусить

А хай би їх усіх громи побили

7

Mamay написав:

П.С. Юначе) Якщо Ви спілкуєтеся української, то "змей горинич" з московського язика українською мовою буде лунати "змій горинович" smile Поправте, якщо помиляюся) smile

Мамаю, не чипляйся до людини. smile Не бачу нічого "москальського". А, хай би, навіть, й так?

8

Mamay написав:
Еней написав:
GORYNYCH написав:

Фу, який ти огодний! Якщо, ти там із себе раба робиш, то звісно навіщо тебе рятувати)

Не я роблю, з нас роблять (мається на увазі народ загалом, а не конкретна особа), Силенко казав: "Ти є той, кому ти поклоняєшся. Ти поклоняєшся Конфуцію—значить, ти китаєць українського походження. Ти поклоняєшся Ісусові — значить ти жид українського походження. Ти поклоняєшся чужим духовним істинам—значить ти чужовір. Тобі дана віра, а не знання. Ти від чужинців віру отримав, а волю втратив. Що варта віра без волі? Бачиш, справа тут не в «релігії»» не в «Богові», а в тому, що під цими духовними поняттями живе чужа духовність, яка тебе (в ім’я чужого Бога) поневолює"

9

Еней написав:
GORYNYCH написав:

Де були славні воїни-характерники та ¤[ичайні українськи воїни, коли вся Вкраїна від Карпат до Дону голодом морилася комуняками? Де ж сила?

Ну ти й падлюка, Еней, інших слів до людини, що так ставиться до свого наріду в мене немає.

Я ж ото й питаю: де були славні наші воїни-козаки та волхви-характерники, що допустили поневолення наріду рідного та такого приниження, перетворення людей на істот, гірших за худобу! Як можна було не воювати за волю тоди, в часи голодомору?
А якщо воювали, то де ж данні про війскові сутички в ті часи?

Arias написав:

Посилання не працює.

Mamay написав:

Сам ти москаль. Тато, й його рідня на три покоління вниз - українці, мати - також, правда, глибше рід вже не знаю. То хто ж я? http://img216.imageshack.us/img216/5981/flagukrainejf1.gif
Я вважаю, що Змій Горинич - українське вимовлення, хочешь звати мене Змієм Гориновичем - будь ласка, це ж наша чудова та милозвучна українська мова, можна й так мовити.

Востаннє редагувалося GORYNYCH (31 Jan 2009 16:02:41)

10

GORYNYCH написав:

якщо воювали, то де ж данні про війскові сутички в ті часи?

Такі данні не вигідно залишати. Це хронолічна інформаційна війна. Аби ми опустили руки і швидше повзли на кладовище.

GORYNYCH написав:
Arias написав:

Посилання не працює.

Дякую. Виправив. Тепер працює.

Востаннє редагувалося Arias (31 Jan 2009 16:20:08)

11

в 30-х пізно було характерників шукать, характерники це не гарі потреи. Сам народ несе в собі характер. Треба було запорізьких дідів слухать коли була можливість. А до 30-х самі пройдіться по історії України і порахуйте як народ поступово втрачав свою характерність. Ми теж несем в собі характерність, тільки вже не таку, наприклад як покоління мого діда. І тут нікуди не дінешся. І практики тут мало допоможуть. Мій дід за характерництво не зна нічого або мовчить. Але якшо глянуть на його життя, рахуйте: 28 року, пережив голод 33 (ми з Кіровоградщини), в 39р помер батько, 42 загинули 2 брати на фронті, залишився з матірю сам на хазяйстві, а шо таке хазяйство, пасіка і... німці увійшшли в село. Шо ти візьмеш вила й підеш на танки? Хлопець 14 років. Потім вся рядянська доба зі своїм комуністичним щастям. Коли я приїжджаю в село, і ми йдемо вулицею ранком, скажімо, луки косить,  то люди виходять за ворота і аж кланяються моєму діду. Я якось це коли ще змалечку ніколи на це не звертав увагу (ну так прийнято), а от зарз помітив. Так от таку повагу ніяким золотм не купиш. І зарз кли мій брат одружувався, дід мій так карапет вибивав, що я ще позмагатися міг би. На обличчі ні грама суму, відчаю. Я ніколи не бачив свого діда сумним, чесно... Тому подивіться в очі тому поколінню і ви побачите цю різницю в характерності. А раніше ще були характерніше. Повотрюю часи, часи...

Востаннє редагувалося Дід Артім (31 Jan 2009 16:36:42)

12

Arias написав:
Mamay написав:

Мамаю, не чипляйся до людини. smile Не бачу нічого "москальського". А, хай би, навіть, й так?

Я не бачу тут предмету розмову на цю тему) Тобто про те, хто де був. А про "Горинича", як хочете smile

Стародавні пророки передбачували те, що станиться: http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=208
І цьому є цілком нормальне логічне пояснення у ведах: ми живемо у час Калі-юги, 4 ера, ера домінування гуни пристрасті і невіглавтва і це тільки початок.

Востаннє редагувалося Mamay (31 Jan 2009 16:48:13)

13

От подивіться: як німецький народ заплатив за те, що підтримав нацизм; як ми заплатили дорого за те, що підтримали комунізм; жиди і ті платять за те, що підтримують сионізм(хоча з них три шкури треба дерти). 
Якщо приймемо за твердження первинність душі, то маємо ніби господь комлектує душі за кармічними провиннностями в ті, чи інші спільноти, народи, що гризуться, воюють, вимирають. А уроки з тої дійсності не виносять, бо не розуміють. Ми всі пов"язані.

14

2*GORYNYCH

Народ погруз в багні байдужості, плебействі, сліпі покорі перед зайдами. Яничарство і життя за принципом "моя хата скраю" стали нормою, нажаль такі реалії сьогодення.  Народ тре будить, а слова ці можуть вплинти і змусять переосмислити життя і жити по новому.

Востаннє редагувалося Еней (31 Jan 2009 17:20:22)

15

Arias написав:
GORYNYCH написав:

якщо воювали, то де ж данні про війскові сутички в ті часи?

Такі данні не вигідно залишати. Це хронолічна інформаційна війна. Аби ми опустили руки і швидше повзли на кладовище.

Швидше? Мої дідусі та бабусі та їхні бітьки, Царство, їм всім, Небесне, пережили голодомор, мої батьки знали про голодомор з їх оповідань, я з сестрою чув про часи, коли в нас по селам та містечкам люди валялися мертвими просто вулиць та про інші жахи голодомору в тихих рідких промовинах батьків (тато з Західної України, мама - з Центральної), та й то, нас весь час попереджали, що про це ні кому не треба говорити, бо ми ще росли за часів СРСР.

То куди ж ще швидше? Загинуло мільйони людей за два роки..... швидше.....

От вжешь нечисть нагулялась на Вкраїні..... от вам і охрестили нарід вогнем та мечем, зрадили Бога, скорили Україну Візантійским церковникам, а своїх волхвів повбивали, от і маємо: одне лихо за лихом.

Тільки, якщо так багато характерників, то чому ніхто не повернув народ до джерел рідної віри? Чому ніхто не змінив політичну ситуацію?
Чому, як навіжені, гетьмани-характерники будували церкви за церквою по всій Вкраїні, коли було б правильніше будувати заводи по видобутку сировини та будівництву гармат, зброї, будувати великі військові міста на кордонах, навчальні заклади, тоб-то, чому замість розбудовування власної держави гетьмани слухалися церковників різних, та шукали весь час під якого монарха свою армію на захист віддати?

Як так? Якщо характерники та всі козаки були за віру рідну, то чому ж йшли на поводу у церковників християнських та католицьких?

Де ж сила? Де ж правда? Замість об'єднання усіх війск та земель - тілько роздріб, замість думки про державу - лише верх беруть особисті чвари!

Мені бридко від історії наших козаків і те, що ми отримали в решті-решт - це цілком природньо.

Бог на словах, чвари на ділі - нарід в вічному полоні. Й не говоріть мені, що наш нарід зараз здобув свою свободу: дивлячись, як вправно наші політики вислуговуються перед москалями та світовими фінансовими панами, знищуючи при цьому свій нарід - це не свобода, не маємо волі.

Кубань та Дон не в складі України - не весь вкраїнський народ об'єднано, не вся Україна зібрана, а значить, Україна й українці роздроблені й досі, Віра слав'янська - не офіційна віра в Україні, фінансисти в'ють з України руками сучасних наче-українських політиків таки вузли, які їм заманяться, то ж про яку волю та свободу говоримо?

І що ж характерники? Ах, так, вони тепер, хто цілителі, хто москалів Спасу навчають, забувши про рід свій та заборони, ще й вистачає нахабства називати бойову науку українських козаків "русским рукопашным боем", а  українська держава та нарід їм, як й раніше - до одного місця.
Під любим паном виживуть - магічна ж сила є! Вкрай, он і москалям можна Спас видати, аби не прибили. Й назватися руським, що б жити не заважали, а Вкраїна, а що з нею? Та й хай їй.....

Характерники.....

Востаннє редагувалося GORYNYCH (31 Jan 2009 17:35:10)

16

ще раз повторюю, немає ніяких інших характерників крім вас. характерник це не чин чи звання військове. Це якість народу, от якшо ви будете шукать характерника який прийде і спасе вас, то я кажу вам, він не прийде. Ви хай інтуїтивно повинні відчути те що дозволить вам вижити. От і все. Все інше це набуття майстерності в будь-якій справі. Ті характерники були, і тоді вони відображали час в якому жили, але зараз їх немає, зараз інші часи і інші можливості. Роботаи всім вистачить. Це ж теж люди, це тоді вам треба до бога звертаться і питать його чого воно так

17

Той, хто шука в інших причину своїх бід, той хто дорікає іншим за свою долю, ще не все усвідомив..

P.S. Gorynych отримує попередження за "падлючість"..

18

Bohdan написав:

Той, хто шука в інших причину своїх бід, той хто дорікає іншим за свою долю, ще не все усвідомив..

Так, так, звісно, Вкраїна в такий коловерт кайданів з часів "хрещення русі" попала через мою недосконалість, як же я не додумкував це відразу!

Дякую усім за відповідь, якої я так і не побачив: ДЕ ДОКУМЕНТАЛЬНІ СВІДЧЕННЯ БОРОТЬБИ КОЗАКІВ ПРОТИ КОМУНЯК В ЧАСИ ГОЛОДОМОРУ?

Це тайна!..... Бо ніхто й не боровся, всі, хто тільки міг, кинули Вкраїну та нарід на призволящще та й потікали.
А тепер всі герої!

Богдане, дякую за попередження, бажаю успіху вашому форуму.

Востаннє редагувалося GORYNYCH (31 Jan 2009 18:54:40)

19

а хіба душа один раз живе, то може й ваша душа, характерницька, там теж була, в отій сум*ятиці, бо ж не випадково це питання хвилює і, може, йде все як треба.

Востаннє редагувалося AngelSka (31 Jan 2009 19:21:50)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

20

GORYNYCH написав:
Bohdan написав:

Так, так, звісно, Вкраїна в такий коловерт кайданів з часів "хрещення русі" попала через мою недосконалість, як же я не додумкував це відразу!

Дякую усім за відповідь, якої я так і не побачив: ДЕ ДОКУМЕНТАЛЬНІ СВІДЧЕННЯ БОРОТЬБИ КОЗАКІВ ПРОТИ КОМУНЯК В ЧАСИ ГОЛОДОМОРУ?

Це тайна!..... Бо ніхто й не боровся, всі, хто тільки міг, кинули Вкраїну та нарід на призволящще та й потікали.
А тепер всі герої!

Богдане, дякую за попередження, бажаю успіху вашому форуму.

Горинович, ти взагалі дивний чи прикидаєся? Не можна нікого звинувачувати в тому, що сталося. Дісталося всім хто скільки заслужив! Треба зрозуміти чому?, яким чином?, що робити, щоб цього не повторювати. Ніхто тобі не буде тут нічого доводить, читай рекомендовані книжки http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=163

Востаннє редагувалося Mamay (31 Jan 2009 19:59:24)

21

AngelSka написав:

а хіба душа один раз живе, то може й ваша душа, характерницька, там теж була, в отій сум*ятиці, бо ж не випадково це питання хвилює і, може, йде все як треба.

Розумна жінка завжди права smile

22

Mamay написав:

читай рекомендовані книжки http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=163

Порекомендуйте мені, краще, книжки, в яких є опис військової боротьби проти комуняк під час голодомору вкраїнського народу від Карпат до Дону.

23

Гориничу, погано вчив історію.. Почитай хоча б про отамана Зеленого
http://observer.sd.org.ua/news.php?id=10646
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1% … 0%B8%D0%B9

або про Холодноярівську респуліку
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0% … 0%BA%D0%B0

На відміну від інших країв колишнього радянського, з України комуняк виганяли вогнем і мечем тричі в 20х роках.. Але вони все таки вперлися. Взяли кількістю..
А Холодноярська республіка проіснувала з українською владою аж до 1922-23 року.. Комуняки не могли туди дібратися.. Отримували опір..

24

Bohdan написав:

Гориничу, погано вчив історію.. Почитай хоча б про отамана Зеленого
http://observer.sd.org.ua/news.php?id=10646
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1% … 0%B8%D0%B9

або про Холодноярівську респуліку
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0% … 0%BA%D0%B0

Я й не казав, що професор з історії, але я просив посилання на вояк у 1932-33р.р. на Вкраїні, а тих героїв стратили ще в 1919р.
А республіка пріснувала лише до 1922р.
Велика різниця.
То ж дайте правильне посилання, пане історик.

25

візьми і найди коли хочеш знати.. Ти так поводишся, ніби ми тобі шось винні і щось маємо доводити..