51

Re: Київська школа зі СПАСУ

Ну по-перше, не всі живуть у Києві. По-друге, якщо відкидати будь-які оціночні судження і просто говорити про бажання спілкуватися, то я не хочу. За інших не можу говорити..

52

доброго вам люди дня
Щойно зареєструвався у вашій хаті, розкажіть що тут і відбувається.

53

почитай тай зрозумієш smile

54

так що порешемо? зустріч буде,  чи  чи тут тількі ті, хто з беспечної відстані хоробрий? Шановний Уперьюх, збирай люд православний, гуртом рішати завжди веселіш.

Востаннє редагувалося Urbeht (23 Jan 2009 19:15:42)

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

55

2*Упертюх
Мені цікаво, я б прийшов, та живу трохи далеко від Київа sad

56

Urbeht-е, призначайте (на завтра , в обід) час і місце. Хто прийде той прийде.
Підготуйтесь до незручних запитань.

57

14 00 завтра вул. Голосіївська 3,  2підїзд. Це недалеко від центрального автовокзалу за магазином ЕКО- маркет; підійдете дзвонить 80681209916

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

58

Я міг би підійти. Але, навіщо ця зустріч?
Мірятися "в кого товше", "чиє кунг-фу краще"? - Глупо.
Доводити щось один одному? А, що?
Урбете, що, власне, ви хочете довести? А, головне - кому? "Потомствєнних" характерників тут немає - в цьому ви вже переконалися. Люди тут (хай мене виправлять, якщо помиляюся) за "надздібностями" наче й не женуться, до будь-яких авторитетів ставляться скептично..
Школу свою ви вже відпромотували. Якщо хтось надумає займатись - подзвонить.
То ж, заради чого такий запал, така "вселенська метушня"? smile

Востаннє редагувалося Arias (24 Jan 2009 00:20:37)

59

овал написав:

доброго вам люди дня
Щойно зареєструвався у вашій хаті, розкажіть що тут і відбувається.

"А мы тут плюшками балуемся" (с) wink

60

Доброї ночі, всім! Ваша розмова дійсно дуже цікава, і просто зачаровує. Але я буду відвертим. Мої знання згідно характерників порівняно з вашими просто ніщо, я далеко, ой як далеко не характерник і не володію я ні знанням давніх родів, ні силою, ні чим іншим, але... Але розповіді про величних воїнів, та ще й рідного народу ну просто запалили серце. Я просто хотів переспитати ,Urbeht, Ви стверджуєте, що можна здобути знання і силу за три курси по 7-10 днів за певну платню???
Вибачте, але до душі ближчі переконанння мені, що учитель приходить тоді, коли готовий учень. І силу яку люди шукають подекуди роками, можна получити за місяць???

61

Мы приглашаем всех,слишком много наносного,слишком много вымысла и непонятного,а о знаниях-мы научим писать,а где вы будете писать на заборе или книги это вам решать.Пришло время когда эти знания должны вернуться, и мы делаем все возможное для этого. Мы рады поделить ся знаниями со всеми.Слишком много чужеземного не нашего развелось и мы становимся ИВАНАМИ да МАРЬЯМИ родства не знающими,обидно

62

Підтримую Бармалея, я хочу щоб усі кому не байдужа наша ненька земля у кого є спільні інтереси у сі зєдналися до купи. Різні напрямки, різні течії ради однієї мети - відродження нашої нації. А для того я вважаю требо зустрічатись та налагоджувати взаємодію, вирішувати непорозуміння на пряму, коли бачиш його очі, бачешь як палає єго серце. Тоді я вважаю і буде справжнє єднання у всій багатогранності життя.

63

я вам вірю, але  мене особисто не цікавить знати все енциклопедично, мене цілком влаштовує того що я вже знаю, над чим працюю і що можу знати вже самостійно. Далі ваш вихід, ваша доблесть і планіда життєва. Вашу частину роботи, шляху, жертовності я не відбиру, от і буде вам СПАС ВЕЛИКИЙ, це ж не єднання за столом, де за одною там і друга, закуска кончилась, і знання вже побоку, і тільки байки один одному розказують про славне минуле. Це єднання в дії, справі, де люди можуть і не знати один одного, але працювати, таким чином зберігається паритет. Я проти того, щоб збивти майстрів під одну стріху. Цим загальний силовий фон слабшає, а на зібраній ділянці сильнішає, комусь це вигідно. Це все одно шо позвозити всі камяні баби, на одну галявину...

Востаннє редагувалося Дід Артім (24 Jan 2009 14:03:00)

А хай би їх усіх громи побили

64

Xvojda, а як Ви здобували знання характерників?

65

я не те щоб здобував щось чи мав це наметі. З 2005 року спілкуюсь з В. Чумаченко, але це спілкування 2-3 рази на рік

66

Мене довго цікавило питання, що до традицій. Що це таке? Це певні знання, що передаються із покоління в покоління, чи щось більше?

67

я зрозумів ваше питання. Справа в тому, дивлячись які це традиції, який пласт історії зачіпають, на чому базуються і який вектор сподівань мають. Впринципі  70 років Радянського Союзу несе величезний відбиток в підсвідомостя сучасних поколінь. Це і полумяний популізм, і екзальтована віра в щось, невиправданий героїзм, і взагалі життя для галочки чи щоб всі побачили мене як справжнього громадянина України. Це все наслідки цього етапу, і нас це теж стосується. Тема ця велика. Впринципі весь форум є відповіддю на ваше запитання і намагання знайти відповідь на це запитання. Шматочок до шматочка. Маєте терпіння, будь-ласка. Традиції - це елемент пристосування людей до певного ареалу життя. Будь-яка етнічна цівілізація - це варіант найоптимальнішої форми і способу пристосуваня людей до життя й до світу, в якому вони живуть. Кожен народ має свою формулу, яка підходить йому найкраще. Ц есукупність знань набутими людьми, поведінкових механізмів, дозвольних систем, не дозвольних систем, одяг, фолклор тощо. Етнічна людина - це людина, яка живе серед природи, і вона тими природніми силами й володіє. Через набір ритуальних формул поведінки, які повторюють загальну велику формулу в мініатюрі. Це найоптимальніша формула, яка виведена людьми за віки, тисячоліття, які збереглись у загальноповедінковому фоні , на який ми навіть не звертаємо уваги. Наприклад, постукать по дереву, щоб нічого не було. Виявляється це так стародавні словяни викликали силу богині Дани, яка є силою спрямуваня низки подій в оптимальному руслі. Але це вже приклад знання, про яке ви питаєте. Тобто, якшо звичай є похідною підсвідомих вчинків людини (це дуже давні події), то знання - свідомих або усвідомлених старих, які вже відкриваються для людини в досить цікавому ракурсі й мають силу як ниточка відкривати й інші шматочки забутого для сучасного осмислення й свідомого використання в житті. Наприклад, життя в правді. Що таке прада? Виявляється що правда для стародавніх людей і нас з вами це вже різні речі. Це також можуть бути розповіді бабусі чи спогади дідуся, також це може бути ваш особистий спогад, який вас чимось вразив, наприклад зоряне небо чи ряботіння води біля очеретини, який вас увів в незвичний для вас настрій якогось дуже давнього спогаду, навіть не спогаду, а невловимо невідомого і незрозумілого вам й гливбокого настрою, який збурює у вашій душі щось дуже далеке вам, але водночас у вас виникає враження що це якось вас стосується. І е непокоїть вас. Оце воно. Це й практичні вміння  косити траву чи перевертати сіно що збереглися і бойове мистецтво й езотеричні практики наших пращурів, якізбереглися значно менше, бо переслідувалися. Й не тільки у 20 столітті. Вони переслідувалися завжди, бо невідома ця війна вже 2-3 тис років триває. Тобто ці знання і звичаї розлиті всюди. Все знаходиться в житті і там їх треба шукати - не проходити мимо. Характерники брали все знання про світ з сущого, з життя й знаходили найоптимльніший спосіб використання для знаходження виходу з тих чи інших ситуацій. Як у них це вдавалося? Вони жили в житті, вони досягали повного єднання себе з життям, вони переймалися життям. Ми сьогодні життям не переймаємося. Ми намагаємося знайти схованку, де від життя можна сховатися, і тому ганяємося за сокровіщами, пємо-гуляємо, будуємо палаци з мурами. Але це підсвідомий страх людини перед життям. Нажаль існує смерть і вона ходе й через мури... А людина такими труднощами потрапивши в цей сівт марнує життя на манки які в мить зникають і ллюдина стоїть перед правдою зовсім не готовою до неї, не зрозумівши того що таке життя, навіщо дане ллюдині. Й в цей моент приходить сором... Тому характерництво по духу це культура схованої сторони людського Я для ддля знаходження найоптимальніших форм реалізації людини в цьому світі. Вони говорили: знати - означає володіти, володіти - знати. Я живу не для того щоб жити, а для того щоб постати. Тоді приходить той розважливий спокій. Людина готова ступити в невідоме. Це люди які навчилися жити в знанні (володінні), у яке люди й повертаються після смерті. Вони там живуть й досі. Тому не хвилюйтесь, прийде час і всі ми обовязково станем свідками характерницького знання smile

68

Дякую Вам за великий шматочок мого розуміння традицій)

Ви ж розумієте, що 16 років з самого дитинства щось тягнуло мене у цей невідомий світ, як і всіх нас. Але все, що знаходив, це традиції Європи, індійців які, ордени та ін., але було воно якимось чужим, хоча тепер я починаю розуміти, що чи то традиція характерництва, чи то інша традиція, вони дуже схожі, але і не зовсім...

І я хотів би дізнатись, ще от про що. Характерники православні, наскільки я розумію, але тут же вони використовують силу язичнецтких богів. Це трохи вводить в оману...

69

Богдан - не лінися.. почитай гілки цього форуму і багато для себе візьмеш..

70

та я вже багацько перечитав, а щось не знаходжу, направте хоча б...

71

розподіл православя і язичництва - наслідок наошого космополітичного розуму. Існують 12 сил в приоді. Які повністю  відтворюють всі світові події. Це оте капищ, яке стоїть на Хортиці. Це ж і Стоунхедж. Стародавні люди знали що сили на північ, південь, схід і захід не однакові. Так само як в нашому чотирьохмірному просторі перед людиною, яка стоїть на роздоріжжі існує тільки 3 головних шляхи і тільки один з цих трьох це шлях долі або правди. Наприклад, ви вирішили поїхати на поїзді кудись-там. Ви можете або сісти на поїзд або спізниться або загубити квиток чи вкрали гаманець. Це перший порядок подій. Там ви попали під тролейбус чи ви захворіли це другий порядок які входять в той другий шлях, коли ви спізнилися. Ну це велика тема, я не буду про неї. Просто скажу, ми православні хрестияни так само використовуємо ці сили в своєму житті. Тобто воно насправді є одним знанням, а сучасні варіації призводять до самі знаєте чого.

Востаннє редагувалося Дід Артім (24 Jan 2009 16:36:52)

72

Хто был на встрече -ваше мнение

73

Здається, я вас починаю розуміти.

Ну то що, люди, збирались ви чи ні?

74

Упертюх прийшов, більш нікого не було. Прийде хай повідомить шановне панство що він думає за зустріч.
Він мені сподобався, дуже поміркований хлопець, я таких поважаю.

Востаннє редагувалося Urbeht (24 Jan 2009 20:57:57)

75

Зустріч була дуже цікавою . Зацікавленим рекомендую поспілкуватись "напряму"(з Черніковим) , не пожалкуєте .
Що до Віктора Михайловича і Urbeht-а в мене не склалося враження , що це все робиться заради грошей.
(Доречі , ті чотири(а також два місячних, та ще один) "супутника" , яких "загубив" рід Скульських , "знайшлись" через рід Топорів.)
Були у розмові деякі "тертя" - відношення Чернікова до сучасного козацтва(як до шароварщини) , а також до націоналізму(у радикальній формі , як до шовінізму).

Можна написати ще (розмовляли біля 3-х годин) та вже пізно ,ще треба збиратись у Одесу , на роковину.
Вибачаюсь.