бармалей написав:Госпадин Безклубов начал эти тему в 1994 году,а книга Скульского(СПАС-таемна наука....) была издана еще в1993 году... И не пользуйтесь непроверенной информацией это не этично и может вызвать негатиные эмоции у учеников и коллег. И господин Безклубов владел лишь рукопашкой и не больше.
Шановний бармалей, лист Безклубого про Спас в журнал "Техника молодежи" був опублікований в 1989 році.
Про те, чим володів "Госпадин Безклубов", я б на Вашому місці теж особливо не розповідав, керуючись Вашою ж фразою "не пользуйтесь непроверенной информацией это не этично и может вызвать негатиные эмоции у учеников и коллег."
Можу сказати тільки те, що Безклубий жив і спілкувався з людьми без будь-якого пафосу, не називаючи себе характерником, великим і унікальним і т.д. і т.п. І гроші з тих, хто до нього приїжджав за Спасом в 90-роки він не брав взагалі. Але був людиною принциповою, справжнім козаком і українцем, через те багато різних ряжених "казаков", кацапів, ісконно-православних, комуняк та іншої наволочі його люто ненавиділи.
Urbeht написав:Людина це Боже стебло вкрите трьома шарами прозорої кори яких звуть: Срібна людина, Даж, Малка з цим людина народжуєця. В 12-14 років стебло випускає гілки на які сідають...
Якщо тут є справжні характерники закінчить те що не закінчив я, а до того я буду вважати що представників родових шкіл зі СПАСу тут просто нема.
Невже достатньо прочитати книжку Скульського, щоб вважатися "спасистом и характерником обладающим исконным знанием предков"? І чому ви Спас називаєте СПАСом, це що абревіатура? Типу Специальная Прикладная Армейская Система, як у пана Воюшина з Москви?
До речі, таке до Вас нескромне питання: характерники були козаками, а ви козаки?