26

Re: Київська школа зі СПАСУ

Людина це Боже стебло вкрите трьома шарами прозорої кори яких звуть: Срібна людина, Даж, Малка з цим людина народжуєця. В 12-14 років стебло випускає гілки на які сідають...

Якщо тут є справжні характерники закінчить те що не закінчив я, а до того я буду вважати що представників родових шкіл зі СПАСу тут просто нема.

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

27

есть

28

Я читав Яворницького і не тільки smile Тому підтримую Монаха. Так друже!!!

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

29

Urbeht написав:

я буду вважати що представників родових шкіл зі СПАСу тут просто нема.

Звісно немає! Всі полягли на фронтах другої світової, або були розстріляні комуністами.

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

30

Людина це Боже стебло вкрите трьома шарами прозорої кори яких звуть: Срібна людина, Даж, Малка з цим людина народжуєця. В 12-14 років стебло випускає гілки на які сідають...  Сак, потім Вол, потім Хор.

31

Молодец Пегас, не до конца, но молодец.

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

32

бармалей написав:

Госпадин Безклубов начал эти тему в 1994 году,а книга Скульского(СПАС-таемна наука....) была издана еще в1993 году... И не пользуйтесь непроверенной информацией это не этично и может вызвать негатиные эмоции у учеников и коллег. И господин Безклубов владел лишь рукопашкой и не больше.

Шановний бармалей, лист Безклубого про Спас в журнал "Техника молодежи" був опублікований в 1989 році.
Про те, чим володів "Госпадин Безклубов", я б на Вашому місці теж особливо не розповідав, керуючись Вашою ж фразою "не пользуйтесь непроверенной информацией это не этично и может вызвать негатиные эмоции у учеников и коллег."
Можу сказати тільки те, що Безклубий жив і спілкувався з людьми без будь-якого пафосу, не називаючи себе характерником, великим і унікальним і т.д. і т.п. І гроші з тих, хто до нього приїжджав за Спасом в 90-роки він не брав взагалі. Але був людиною принциповою, справжнім козаком і українцем, через те багато різних ряжених "казаков", кацапів, ісконно-православних, комуняк та іншої наволочі його люто ненавиділи.

Urbeht написав:

Людина це Боже стебло вкрите трьома шарами прозорої кори яких звуть: Срібна людина, Даж, Малка з цим людина народжуєця. В 12-14 років стебло випускає гілки на які сідають...

Якщо тут є справжні характерники закінчить те що не закінчив я, а до того я буду вважати що представників родових шкіл зі СПАСу тут просто нема.

Невже достатньо прочитати книжку Скульського, щоб вважатися "спасистом и характерником обладающим исконным знанием предков"? І чому ви Спас називаєте СПАСом, це що абревіатура? Типу Специальная Прикладная Армейская Система, як у пана Воюшина з Москви?
До речі, таке до Вас нескромне питання: характерники були козаками, а ви козаки?

33

Келеп, підтримую. Називати себе характерником можна.. але це смішно. Інша справа тебе люди оцінили. Сказали: о дивись прямо козак (характерник). Ще одна, панове,  називаєтесь характерниками а спілкуєтесь на есперанто, ця мова до езотеричної етнічної традиції України відношення немає, вона чужа для цієї землі. Козак - це той же держслужбовець. Майте повагу, всебе дома хоч на латині, тут будь-ласка. Я вже все сказав що хотів. Книгу Скульського і я читав. Половина правди - лжа називається. І моя вам порада, хочете доторкнутися до характерництва - людям служіть, і колодязь ваш ніколи не опустіє, вас не забудуть. А так з вами спілкуватися великого бажання немає.

А хай би їх усіх громи побили

34

Ещё раз сообщаю тем кто возможно не понял о каком спасе я говорю. Я говорю о древних славянских психо-духовных знаниях наиболее полно сохранившихся  в украинском казачестве и системах родового спаса.

Не путайте это с рукопашкой. Да в нашей системе есть боевая подготовка рукопашного боя, но это отдельное направление. Основой являеться именно психо-духовная составляющая.

Кого из предстовителей различных направлений СПАСа это заинтересует, можем назначить встречу и поговорить нормально сидя за столом, как это впрочем и было заведино у наших предков.

35

Все ми поняли, і знаєм як облуплених. Я бачу поваги ви не маєте, українську не розумієте. Беріть свою "сістєму" як ви кажете (за що варто було б окремо сказати, ну та ладно) і забирайтеся під три чорти

Востаннє редагувалося Дід Артім (22 Jan 2009 20:51:53)

36

СПАС - вне религиозен!

СПАС - вне национален!

СПАС - территориален!

Поэтому давайте не будем не про москалей не про кацапов ни про евреев. На сечи принимали всех. Единственное условие было принятие православия. И на Сечи были и евреи и татары и турки и россияне и по словам некоторых историков даже арабские лица.

37

xvojda.Маленеке питання,а сам чім володіешь.Теревенити можно по будь про що.Ми запропонували,що слабо.Прийди та скажи.А на счет то го что ты нас знаешь как облупленных-очень сомневаюсь.Прийди на встречу,выслушай,посмотри,а потом обсудим.И одна большая просьба не путай понятия казак,характерник

38

А ви самі, хто, вибачаюсь, за яку ви Неню* будете ?   yikes

Востаннє редагувалося AngelSka (22 Jan 2009 21:20:40)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

39

Я не з ким не збираюсь приператись. Відписуюсь російскою бо це моя рідна мова хоча і українську дуже люблю за її співучість і гармонійність. Але я чомусь не маю право розмовляти своею мовою а ви маєте хоча в мене 17 поколинь предків жили на Україні, усіх я їх знаю поіменно і усі вони були достатньо Високого сослів*я.

І замість того щоб лаятись погоджуйтесь на зустріч а не брешіть як шавки з під шафи.

Пробачте якщо комусь недовподоби і моя українська.

40

"Я говорю о древних славянских психо-духовных знаниях наиболее полно сохранившихся  в украинском казачестве и системах родового спаса."

Так СПАС стає "психо-духовним слав"янським знанієм", а згодом стане ісконно рускім (расійським) бойовим мистецтвом, психічним знанієм. Подивіться на їх мову smile

"На сечи принимали всех. Единственное условие было принятие православия. И на Сечи были и евреи и татары и турки и россияне и по словам некоторых историков даже арабские лица. "

На Січі жиди були? Я "під столом smile". Де Ви бачили православного жида? А брали на Січ тільки тих, хто приймав ЗВИЧАЙ український, про що й мовить нам Безклубий!!! Я бачу ці провокатори, хотять із нашої Святині інтерціонал Леніна зробити. Вам хлопці місце точно не тут!!!

41

я навіть знаю, шо буде у цій гілці через певний час smile нє впєрвОй як кажуть московити..

42

Bohdan написав:

я навіть знаю, шо буде у цій гілці через певний час smile нє впєрвОй як кажуть московити..

Це Ви на "срач" натякаєте? smile

43

Bohdan написав:

я навіть знаю, шо буде у цій гілці через певний час smile

То ти виявляється характерник wink

Хлопці давайте будемо толерантні по відношенню один до одного, щоб можна було докопатись до істини.

44

Urbeht написав:

СПАС - вне религиозен!

СПАС - вне национален
   СПАС - территориален!

Поэтому давайте не будем не про москалей не про кацапов ни про евреев. На сечи принимали всех. Единственное условие было принятие православия. И на Сечи были и евреи и татары и турки и россияне(?) и по словам некоторых историков даже арабские лица.

?????????????  roll  (вам залишився ще один крок -      СПАС - ВНЕ территориален!)

А до чого тоді це:

Urbeht написав:

...Все понимали ,что если Наука попадёт в руки жадных и высокомерных бояр  и их прихлебателей ,то много горя случиться на Украине. Непоправимых бед могут натворить эти знания , попади они не в те руки. Ещё свежо в памяти отступничество старшины Донского казачества . Используя НАУКУ ради денег и привелегий,они проводили карательные экспедиции против своего народа, выполняя волю двора и сената. Много народу тогда полегло . Как не было горько, но пришлось запорожским казакам - характерникам посылать на Дон специально обученные летучие отряды «Соколят»,дабы наказать смертью отступников и «отобрать» знания боевого Спаса . Остались только - целительство , религиозные направления да разновидности рукопашного боя.                                                                                                                              Самые ярые противники «москалей» требовали уничтожить все знания; «Нехай все згине , але не дістанеться москалям!” Хватались за сабли , кричали , доказывая друг  другу свою правоту и наконец решили; «Каждый род в совершенстве владеет одним из видов СПАСА ВЕЛИКОГО и поэтому каждому роду хранить свои знания передавая их внутри рода . А когда Украина станет вольной , независимой ,общими усилиями возродить НАУКУ .
...З повагою Урбехт

Можна і зустрітися , але не всі зможуть - http://www.kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=28
, хіба що у суботу ?

Востаннє редагувалося Упертюх (23 Jan 2009 00:48:48)

45

Бердичевские курени состояли только из евреев и если вы внимательно почитаете того же Яворницкого то там написано про трёх гетьманов  звиняйте - евреев.

46

Не требо усіх під один гребінець.

Люди воні усі різні православні євреі існували задовго до того як була основана сама Січ і існують і досі.
Булі і є москали які дуже люблять Україну і нашу культуру і якщо якись араб буде кричати - СЛАВА УКРАЇНІ Я буду захищати його а не хохла-скінхенда який руйнує усе що не вкладаєця у звичний для нього світ.

СПАС і ті для кого це не пусте слово - повинні захищати не тільки Українську культуру а і кожну людину для якої ця культура небайдужа.

Востаннє редагувалося Urbeht (23 Jan 2009 12:40:59)

47

бармалей написав:

xvojda.Маленеке питання,а сам чім володіешь.Теревенити можно по будь про що.Ми запропонували,що слабо.Прийди та скажи.А на счет то го что ты нас знаешь как облупленных-очень сомневаюсь.Прийди на встречу,выслушай,посмотри,а потом обсудим.И одна большая просьба не путай понятия казак,характерник

Хто сильніший Брюс Лі чи Ван Дам, це діти в садочку таким займаються, характерництво - це культура виведення духу людини наперед і повного підкорення йому у всьому, до нахилу голови. Це служіння. Поза служінням і слідуванні правді життя, характерництва нема - вурдалацтво, Горлач.
Я дивлюсь на сили які за вами стоять, ви самі тут нідочого. Чим володію, тим багатий, вам не дам і не розкажу. Ви за надздібностями ганяєтесь і правда за яку повсякчас українці потерпали і нахрен не нужна. Те що ви відтворюєте називається факірізм, але чим це відрізняється від інших езотеричних традицій. Все в купі. Тут я повністю на стороні монаха. Передтим як вступати в характерництво треба дбати про рівнеь свого світосприйняття, а далі все зявляється саме собою, наприклад, ходіння по воді, болоту.. smile. Але я ще раз вам говорю це не є чимось головним

48

Призначайте у котрій годині можемо зустрітися в суботу. Мій вчитель пропонує зустрітись у його кабінеті.

49

Еней написав:
Bohdan написав:

я навіть знаю, шо буде у цій гілці через певний час smile

То ти виявляється характерник wink

Хлопці давайте будемо толерантні по відношенню один до одного, щоб можна було докопатись до істини.

Підтримую. Треба у скрутну годину єднатися, а то як і завжди виходе - брат на брата з лайкою та вилами.

Прошу вибачення у всіх тих, кого зацепив.

Востаннє редагувалося Urbeht (23 Jan 2009 13:30:26)

50

Urbeht написав:

Призначайте у котрій годині можемо зустрітися в суботу. Мій вчитель пропонує зустрітись у його кабінеті.

Ну що , є нагода зустрітись , познайомитись (між собою) .  wink
А , Енею , Богдане , Мамаю , Аріасе , Хвойдо , Ілля Батьковичу(Ж.) , монаше , Східняку , Келепу ...?
Може десь в обід ? За одно попитаємо Чернікова(що це таке - "род строителей" , а особливо "рыцарей" , там мабуть ще й "род царей-князей" з`явиться) ? Послухаємо , так би мовити "з перших вуст" , а не в перекладі Убрехта і бармалєя (їх точка зору зрозуміла).
?? smile