ми все це перевіримо. Хотілося б монаха почуть, що стосується козацтва, то він знає більше ніж ми всіх разом. Все що я сказав, я сказав не для того щоб вас образити, в нас тут були великі суперечки. Ці суперечки сформували коло. Навіть тема жидів не може це коло розірвати. Хоча є людина, яка не захотіла ставати в коло, але це її право.
Розумієте, просто хтось зумів собі взяти непогані маєтності. А голота ходе, у вікна заглядає. Кобзарі сліпі ходять співають і чути їх далеко: когось прославляють, а когось проклинають. Мамаї... Тому я проти щоб роди збивать під одну кучу на не понятно на якій основі, під одну юрадресу. По-перше, життєстійкість падає на порядок. По-друге, не зрозуміло кому служать. Ці роди наврядчи бояться переслідувань, Горлача бояться. І я боюся. Уявляєте собі людину, захотів убив, захотів не убив,і застороги на шляху ніякої нема.
Розумієте, Січ, це ж не діснейленд і вчити всих підряд.. ну як ви собі це уявляєте. Була така практика, в лісі, рубалися 2 колоди, віковічні такі дубяри, величезні колоди, сучки так сяк зрубувалися і підкочувалися один до одного. Людину одягали в тулуп, надівали повязку на шию, ставили на колоду і він там ходив. Він мав іти до краю дрючка, підійти до краю, там кричав пугач як знак (спочатку сгнальний), він перестрибував на другий дрючок (а далі пугач вже не кричав)Уявіть собі, ти ідеш, вестибулярний апарат не працює зовсім, відносно чого, це гуци-гуци, нога зіскользує, сучки попадаються. Лбдина входила в стан величезного відчаю від того що ніяким чином не могла в такому стані діяти. Ставилася задача, яку в звичайний спосіб не можливо було виконати, уявіть собі знати де стрибнуть і так щоб не полетіти з тієї кручі ім не зламати собі шию... І знаючи що той гад, який тебе туди поставив ніколит тебе не зніме і не пожаліє - безжальна така тварюка. Зібрали всим селом гроші. І шо поставлять на його ці дрючки чи проведуть по іншим не менш небезпечним випробуванням. А якшо він зламає собі шию. То шо приїде папа-депутат? Батько-ієрарх просив, йому сказали, ти не виживеш і шо так і не поставили на колоди Батька, хоча той дуже просився. І я до цього теж не готовий, але тоді так навчали, і так навчали не за гроші, а своїх.
Не створюйте містифікацій, інша справа, що цим треба вміти користуватися, люди цим займатися не будуть. Сказали А, то кажіть вже й Б,
Упертюх, так і є, на цьму підгрунті постав Горлач, а це персонаж пострашніше ніж Катька. Склалося так як склалося, і ні ми ні Урбехт в цьому не винні. До речі пане Урбехт, а ви знаєте пана Шлосера?
Востаннє редагувалося Дід Артім (21 Jan 2009 21:33:50)
А хай би їх усіх громи побили