1

Тема: "Одкровення члена "елітної сім'ї" ...

Думаю, вам буде цікаво smile

Натрапила в нетрях на ось такі "Одкровення..." ще одного "фіолетового" з "богообраних"   http://forum.oko.by/showthread.php?t=9641
- Інформація для роздумів...

= Что-то необычное произошло на форуме godlikeproductions.com за нескольких дней и это привело в возбуждение определенные участки Интернета.

Некто, называющий себя Инсайдер, утверждал, что он принадлежит родовой линии, которая правит миром, и обещал ответить на любые вопросы. Поначалу это выглядело как очередное надувательство в Интернет, на некоторые нехитрые вопросы были даны простые ответы, но потом все стало круто изменяться.

Любой, кто понимает диалектику, знает, что ответы (в виде вопросов) Инсайдера намеренно провоцировали других задавать вопросы, которые вели к сути явлений. Одним из первых вопросов, заданным Инсайдером, был “Вы думаете, что живете на определенной планете. Живете ли вы на ней в действительности?”

Ответы, которые начал давать этот человек на последующие вопросы, показали глубокое понимание философии, истории, метафизики, религии, магии, политики и более того. Эти ответы были очень оригинальными и подробными, а некоторые заставляли задуматься.

Удивительно то, что Инсайдер отвечал на вопросы за очень короткий промежуток времени. Темы вопросов были самыми разнообразными, а ответы, когда подробные, а когда просто эпические появлялись буквально через несколько минут. Как это возможно? Копирование текста из Интернета? Я тщательно проверил и не смог найти предложений, которые использовал Инсайдер в своих ответах. Как кто-то заметил, это было за пределами возможностей обычных людей.

Некоторые люди были огорчены, других это наоборот привлекало, а в итоге это привело к диалогу, в котором так много открылось, что теперь это можно изучать годами. Сложно в это поверить? Читайте дальше...

Востаннє редагувалося Яна (08 Jan 2009 14:32:58)

2

Re: "Одкровення члена "елітної сім'ї" ...

Якась ця інфа нехороша, по відчуттям, як щось несвіже...  sad

Оце з подібного, але щось в цьому може є  http://www.rojdenierus.ru/doc/oldworld/25.shtml

Востаннє редагувалося AngelSka (06 Jan 2009 15:49:12)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

3

AngelSka написав:

Якась ця інфа нехороша, по відчуттям, як щось несвіже...  sad

Оце з подібного, але щось в цьому може є  http://www.rojdenierus.ru/doc/oldworld/25.shtml

Читав. Згоден - погано пахне. Краще облишити.

"фіолетового елітчика" теж краще облишити; він каже лише те і так, як сам вважає за потрібне. А, в нас, в кожного, - власні потреби й інтереси; своя голова на плечах.

Востаннє редагувалося Arias (06 Jan 2009 17:35:51)

4

Arias написав:

Читав. Згоден - погано пахне. http://www.rojdenierus.ru/doc/oldworld/25.shtml

Та попри цю всю галіматью, поки нема  нормальних відповідей  на прості дитячі питання, котрими і мене також засипають: "Звідки Все взялося?" "Звідки взялася людина?" "Чому люди такі різні?" і інші... Що ви думаєте про це Аріасе? В школі ще Дарвіна не відкинули а вже ввели походження з "колен там деяких"... Ще міфи і легенди народів світу, хто про глину, хто про яйце, хто про пришельців, плутанина повна.  yikes

Востаннє редагувалося AngelSka (07 Jan 2009 15:00:11)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

5

AngelSka написав:
Arias написав:

Читав. Згоден - погано пахне. http://www.rojdenierus.ru/doc/oldworld/25.shtml

Та попри цю всю галіматью, поки нема  нормальних відповідей  на прості дитячі питання, котрими і мене також засипають: "Звідки Все взялося?" "Звідки взялася людина?" "Чому люди такі різні?" і інші... Що ви думаєте про це Аріасе? В школі ще Дарвіна не відкинули а вже ввели походження з "колен там деяких"... Ще міфи і легенди народів світу, хто про глину, хто про яйце, хто про пришельців, плутанина повна.  yikes

А це має якусь практичну користь? - Ні. То ж, яка різниця?
Тримаймося наших переказів.
Вважаймо, що ми були завжди. wink

Востаннє редагувалося Arias (07 Jan 2009 16:02:31)

6

Arias написав:

"фіолетового елітчика" теж краще облишити; він каже лише те і так, як сам вважає за потрібне. А, в нас, в кожного, - власні потреби й інтереси; своя голова на плечах.

Так, звичайно, проте його відповіді дійсно цікаві і заставляють думати і аналізувати.

Ми не знаємо, які істинні цілі Інсайдера , для чого він це робив,  причому, долаючи якісь незручності ...  Можливо, щоб трохи "відбілити" своїх "богообраних" родичів? Мовляв, така вже у них  МІСІЯ (дурити і керувати), надана кимось супер-пупер таємним, і це навіть не левіти з Яхве, бо ніби-то його теж придумали, щоб відволікти увагу...) (Про них трохи прояснює А. Кондратьєв http://www.oratania.com.ua/book/vida_3-yagar.zip  -Післяпотопне протистояння ).

З деякими його тезами я згідна, напр. про релігії (посередництво), доречі, близько до того, що казав Хвойда ), з деякими - не знаю, але думаю(відчуваю), шо він правий...

... Він також каже що Християнство спотворене, і взагалі Ісус Назаретянин і Христос - різні люди, і з іншими іменами..    hmm

7

Яна написав:
Arias написав:

Так, звичайно, проте його відповіді дійсно цікаві і заставляють думати і аналізувати.

Ми не знаємо, які істинні цілі Інсайдера , для чого він це робив,  причому, долаючи якісь незручності ...  Можливо, щоб трохи "відбілити" своїх "богообраних" родичів? Мовляв, така вже у них  МІСІЯ (дурити і керувати), надана кимось супер-пупер таємним, і це навіть не левіти з Яхве, бо ніби-то його теж придумали, щоб відволікти увагу...) (Про них трохи прояснює А. Кондратьєв http://www.oratania.com.ua/book/vida_3-yagar.zip  -Післяпотопне протистояння ).

З деякими його тезами я згідна, напр. про релігії (посередництво), доречі, близько до того, що казав Хвойда ), з деякими - не знаю, але думаю(відчуваю), шо він правий...
... Він також каже що Християнство спотворене, і взагалі Ісус Назаретянин і Христос - різні люди, і з іншими іменами..    hmm

Питання особистісної еволюції ніхто не відміняв. Воно завжди актуальне. (Перше)
Але ж є ще й еволюція колективна. Хіба ні? (Друге)
Так чи інакше, якось воно буде. Але, тут, схоже, питання саме в тому - як.

"елітчик" весь час, начебто,  наголошує на першому та недоговорює про друге, усіляко відводить розмову від того. Таке враження в мене склалося.
Аби, тільки, ми не лізли в організацію процесів більших за наше власне "Я".

Знову розповідає нам побрехеньки, яка, мовляв, Земля - "тюрма" і що, потрібно якнайшвидше "заглибитися в себе", здохнути і звалити звідси.
Звичайно, аби чогось досягнути, людині потрібно з себе починати. Після цього можна рухатися далі. Адже тут, на Землі, є й більші організми: сім'я-род-нація-раса-людство.. - вони всі теж є частиною самої Землі, Всесвіту..  а, не лише конкретні особи на індівідуальному рівні.
І, про них конкретна особа, так чи інакше, піклується в міру своїх можливостей/завдань. Ми всі дуже міцно спаяні.
"Розвивати" виключно себе не вийде.

А в нього ж зовсім на  інше акценти зміщені. На негатив зміщені.
Пішов би він у дупу.

Востаннє редагувалося Arias (08 Jan 2009 18:12:18)

8

робот, я вже казав. Не варто на цьому зациклюваться

А хай би їх усіх громи побили

9

Чисто по відчуттям, цей "елітчик" темненька конячка.

10

AngelSka написав:

Чисто по відчуттям, цей "елітчик" темненька конячка.

Зараз все прискорюється. Свідомість людей стає пластичнішою.. от і з'являються всілякі провокатори.. намагаються збочити весь процес на догоду своїм забаганкам; всунути своє рило в ту глину.

Востаннє редагувалося Arias (08 Jan 2009 18:18:51)

11

ні ну він все правильно каже, але він не скаже що треба робить. І не скаже, бо це так сказать не входе в його компетенцію. Один прибор не може виконувать функцію іншого прибора. Але це примітивно, бо у людини є сила. Яка. У нас це характерництво. Зараз вони не потрібні, але прийде час і люди самі зрозуміють всі переваги вільного життя і тоді вони самі добровільно відмовляться від послуг приборів. Вони просто поставлені до пори до времен,і коли людина виросте - вони зникнуть, хоча подивимось

12

Про акценти... так він і каже, що дається інфа, знання, але спотворене, і ви самі фільтруйте...
Бачиш, для нього кров -сім'я, рід,- надзвичайно цінне ("елітна сім'я"), а для нас  каже, що кожен за себе...

= І в цілому.. скотина він.=   
smile  так, але заставляє думати глобально... це як холодний душ, чи копняк в д...

Востаннє редагувалося Яна (08 Jan 2009 18:33:34)

13

Яна написав:
Arias написав:

...Ми не знаємо, які істинні цілі Інсайдера , для чого він це робив,  причому, долаючи якісь незручності ...  Можливо, щоб трохи "відбілити" своїх "богообраних" родичів? Мовляв, така вже у них  МІСІЯ (дурити і керувати), надана кимось супер-пупер таємним, і це навіть не левіти з Яхве, бо ніби-то його теж придумали, щоб відволікти увагу...) (Про них трохи прояснює А. Кондратьєв http://www.oratania.com.ua/book/vida_3-yagar.zip  -Післяпотопне протистояння )...

У цій книжці знайшов таке:
"...Так от, левіти були і є фактичними керівниками жидівського народу. І, як видно з історії, керівниками досить кваліфікованими. Між іншим, далеко не всі закони, яких має дотримуватися жид, стосувалися левітів. Наприклад, на відміну від жидівського обов’язкового для всіх закону, їм не потрібно робити обрізання. ..."

?? Невже це дійсно так ? Це ускладнює справу hmm  . Нажаль ніхто не здогадався уточнити це у "інсайдера"(чи його "прибор" такий самий , як у інших "роботів" , чи OEM версії ?) big_smile

14

Xvojda написав:

ні ну він все правильно каже, але він не скаже що треба робить. І не скаже, бо це так сказать не входе в його компетенцію. Один прибор не може виконувать функцію іншого прибора. Але це примітивно, бо у людини є сила. Яка. У нас це характерництво. Зараз вони не потрібні, але прийде час і люди самі зрозуміють всі переваги вільного життя і тоді вони самі добровільно відмовляться від послуг приборів. Вони просто поставлені до пори до времен,і коли людина виросте - вони зникнуть, хоча подивимось

Так, я з багатьма його тезами погоджуюсь. Але - нічого нового. Краще свого триматися - тут правди більше.

15

Упертюх написав:

... ?? Невже це дійсно так ? Це ускладнює справу hmm  .

А Ви шо, для "справи" збирались перевіряти по всіх параметрах? (а тут, м.лін, така неудача)  wink   big_smile

16

Arias написав:
Xvojda написав:

Так, я з багатьма його тезами погоджуюсь. Але - нічого нового. Краще свого триматися - тут правди більше.

Цього ніхто і не заперечує.

Він теж каже, що люди можуть мати доступ до Сили, і тоді ніяка "тюрма" їх не зможе спинити. Рецепт - не "велено" розказувати, бо тоді (нібито) він не матиме тої дії..

17

Упертюх написав:

?? Невже це дійсно так ? Це ускладнює справу hmm  . Нажаль ніхто не здогадався уточнити це у "інсайдера"(чи його "прибор" такий самий , як у інших "роботів" , чи OEM версії ?) big_smile

lol

(бачу гумор нас врятує від "елітчиків", і від буцегарні* також)

Востаннє редагувалося AngelSka (08 Jan 2009 20:50:19)

18

Щоб зрозуміти деякі "откровення" цього "елітчика"-храмовніка :
http://www.beth.ru/nerval/saba1.htm
http://www.beth.ru/nerval/saba2.htm
http://www.beth.ru/nerval/saba3.htm
(де: Сулєйман це Соломон , цариця Балкіда це цариця Савська , Адонирам це Хірам "родоначальник" храмовників-тамплієрів , який доречі у масонській символіці представляє Христа ..Ну і багато іншого , доречі і про піраміду там є -
"...3. Форма — пирамида, да. Но люди забыли подземные залы. Вершина Пирамиды на самом деле — не вершина..."(Інсайдер)..) hmm

Востаннє редагувалося Упертюх (21 Jan 2009 18:36:39)

19

спіймать би його та й перевірить його прибор, мо віруси?

ні вершина - це вершина, він просто акцентує про Основу, бо піраміди 2, видима (та яку ми знаєм) й не видима  у вигляді чаші (якшо цю перевернуть). Вон фактично так і є: зжатіє, так сказать збирає всю свідомість в одну точку підпира до вершини - потом колапс, переброс заряду і йде розширення. Вдих-видих, пульсація. Ота перевернута піраміда не виділена  в місці, а та шо в Єгипті - це просто модель, тому всі підземні зали, то все для ентузіазма. Це метафора, символ очередний, який про щось каже

20

Хвойдо, оце воно, здається. Меркаба http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 5011#p5011 - обговорення цього "явища"

http://guru.a-u-m.ru/mystic/1/21.html  - джерело інфи

Цікаво, що уявити ці речі досить легко, на фентезі несхоже...Стосовно отої "злісної" зірки Давида - то це здається теж воно і є тільки в 2-Д вимірі, я би поки не робила би висновків на користь "масонів"... бо вони прихватизували багато чого...   cool

Востаннє редагувалося AngelSka (09 Jan 2009 20:34:25)

21

якшо взяти трикутник рівносторонній і продовжити його сторони через вершину - шо отримаєте?

22

Я зрозуміла, що виходить перевернутий рівносторонній трикутник, якщо їх скласти виходить частинка ланцюжка, чи як накласти виходить зірка давида*, можна вивести в об*єм, тетраєдр, доречі котрий візуалізував Філатович в в цифронах-звуконах.

Вгору просування
   Без краплі вагання
      Піраміда 
           Заохочує
Проте матеріальне
Просто тривіальне 

Куля
     квадрат
            Тетраедр
Зімкнені сфери
        Розімкнені Чаші
Світів зближення
       Взаємодіємо!     -    природа цих речей і цих http://libra303.narod.ru/good99.html  - однакова

Мене цікавить ваша думка, стосовно сакральної геометрії, і всього що збудовано, начебто, з її допомогою, храми, будинки, символіка, іі звязок начеб-то з духом, звідки ця вся інфа приходить, і доречі, вважається що дух саме перевернутий тетерадр, а ті египетські, саме є матерія....
Просто оці всі речі з гармонією пропорцій, геометрією, пов*язані зі золотою пропорцєю... і  в примнципі з будь-якими візуальними речами, що створені природо і людьми,  для аналізу, також,  малюнків на трипільських горщиках-тарілочках... у мене питання чи нема і тут якихось над нами зловживань, бо я зі своєю уявою вже пробувала крутити навкрги себе ті тетраєдри, один за один проти год. стрілки, наче задає якесь прискорення...але хвилює, що знову ця тема активно кимсь розкручується...

Востаннє редагувалося AngelSka (11 Jan 2009 16:43:57)

23

правильно, трипільці так людину й малювали. Але не треба забувати що це впринципі модель, опис. А опис про світ лише є описом про нього, тобто оте око. Меркаби такої про яку говорять усі в такому вигляді навколо людини не існує, та й ніде не існує. Це брехня. Що стосується праила золотого січення, то лише цим правилом гармонії не досягнете, бо існує ще 4 правила які працюють як золоте січення. Тим паче що фі=1,6 - це світ не повної гармонії. Ну це Чумаченко в розділі мистецтво і дизайн про це говорить. Тому маштабами і углами ви ніколи не створите скажем річ сили - ви получите просто ідеальну форму, але вона повинна ще чарувати. Тому й говорять що справжній майстер винашує для створення чогось там, образ всередині. Ми говоримо його треба побачить. І тоді воно буде вірно. Тому вся оця сакральна геометрія - це половина попса. Палку в точному виконанні вирізану, можна використовувати як елемент якогось інтерєра чи якусь художню річ. Що стосується отих меркаб - людина в банці. Тобто це модель, опис  - в природі звісно цього всього не має. Просто стародавні люди спостерігаюччи за світом, бачали людину як суть яка народжується коли Дух Землі і Дух Неба зустрічалися в точці творячи Душу - Людину. О, от шо головне, Дух спустився і створив чогось людину а не піраміду чи меркабу чи храм в свою честь. А в нас зараз все навпаки.Тому я вам не рекомендую займаться по Мельхиседеку. Вхід в цілісність зовсім не такий. Ви не думайте шо масони такі розумні - просто вони створили ізоляцію і людей довгий час тримають без знань і тому здається шо є якісь сверх так сказать знання. Якшо наприклад автомобіль - це ж проста дуже річ. Але якшо половину автомобіля закрить плхтою і створити такі умови в яких люди не можуть  під плахту заглянуть, то по-перше та закрита частина автомобіля оброста міфами і увага людей при цьому фіксується і тому створюють підміну, а по-друге, якшо в тій частині знаходиться двигун, то людина приходячи так складно в цей світ - гоняється за багатсвом, пють, гуляють, врешті-решт приходить відчай. І людина так і провівши життя - в погоні за чим небуь так допуття в тій справжній таємниці якою являє собою життя не розібралась і стоїть в повній безпорадності. Орії цю таємницю розгадали. А ми їх спадкоємці, хоть круть, хоть верть. Якшо плахту скинуть, то тільки людина може сідать за руль.

24

Ну ось , Анжело , нарешті і дізналася - звідкіля у Філатовича(чи як там його справжне прізвище?) "ноги ростуть"(чи голова) .. smile
А що до цього Друнвало М. , пошукаю для тебе деякі його откровення -як він заволодів теперішнім тілом(чужим).
Колись про це читав , тре пошукати в неті.

Хвойдо - в "десятку".

25

я теж вдячна...