1

Тема: Про церкву, Каганця і решту (флуд з теми про Мамая)

Тур написав:

КОЗАК МАМАЙ — СОНЯЧНИЙ СТРІЛЕЦЬ

Вас дурманом обпоїли,
В ваші вуха цвяхи вбили!

Тут на сайті є хтось хто не зазанав би впливу юдофіла Каганця?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

2

Re: Про церкву, Каганця і решту (флуд з теми про Мамая)

Пан Ігор Каганець з своєю численною "командою" розумній хлопець - гарно свою роботу виконав по подготовці "ідеологічної бази для третього каганату", чи як він його називає - "третій брахманат"???
Всі позитивні образи, які вкарбовані у свідомість людей - він поставив на благо своїх "поводирів". Від Ісуса (який у нього змінив національність з італо-гебрейської на українську) й до Козака Мамая та інших - головне щоб вони допомогли Пінчуку з Бжезінським та їх побратимам свій "Новий Ізраіль" чи "Нову Хозарію" розбудувати на теренах Русі-України.

3

Олександр написав:

Пан Ігор Каганець з своєю численною "командою" розумній хлопець - гарно свою роботу виконав по подготовці "ідеологічної бази для третього каганату", чи як він його називає - "третій брахманат"???
Всі позитивні образи, які вкарбовані у свідомість людей - він поставив на благо своїх "поводирів". Від Ісуса (який у нього змінив національність з італо-гебрейської на українську) й до Козака Мамая та інших - головне щоб вони допомогли Пінчуку з Бжезінським та їх побратимам свій "Новий Ізраіль" чи "Нову Хозарію" розбудувати на теренах Русі-України.

Тут є замітка про цього "Кагановича", там дискусія, можете поцікавитися. Я з Козаком заставним не можу людям очей відкрить нас не слухають))))

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

4

Мамай, при всій повазі,  ви чомусь вірите  низькопробному заказняку і жидівській маячні, Козаку із застави і т.д. замість того, щоб думати самому.
Ви ж знаєте, що не один Каганець доводить, що  Ісус не був жидом, і взагалі, в Біблії ніде не написамо, що він жид.  І в тому , що Біблія спотворена - теж нема сумнівів!
Кінець-кінцем давайте конкретно, де, в якому місці ви не згідні з його "Пшеницею..", чи моделлю побудови держави-корпорації,   задавайте питання, доводьте свою точку зору, пропонуйте свої варіанти - Каганець людина доступна, спілкується на багатьох  форумах ... А просто обливати брудом і дурень зможе.
Ніхто не каже що він ідеальний, але не помиляється той хто нічого не робить. По ваших дописах роблю висновок, що ви не дуже то і вникали в його праці.

5

Панове, а якщо ви помиляєтеся? Вже далі нікуди, один в одному ворогів починають бачити, тоді і об*єднання ніякого не буде. А відродження ж має бути, воно що з неба на нас впаде, як скрізь середи нас "вороги". Чи на вашу думку все у нас погано, і темні сили скрізь? Картина цілісна має бути.

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

6

Яна написав:

Мамай, при всій повазі,  ви чомусь вірите  низькопробному заказняку і жидівській маячні, Козаку із застави і т.д. замість того, щоб думати самому.
Ви ж знаєте, що не один Каганець доводить, що  Ісус не був жидом, і взагалі, в Біблії ніде не написамо, що він жид.  І в тому , що Біблія спотворена - теж нема сумнівів!
Кінець-кінцем давайте конкретно, де, в якому місці ви не згідні з його "Пшеницею..", чи моделлю побудови держави-корпорації,   задавайте питання, доводьте свою точку зору, пропонуйте свої варіанти - Каганець людина доступна, спілкується на багатьох  форумах ... А просто обливати брудом і дурень зможе.
Ніхто не каже що він ідеальний, але не помиляється той хто нічого не робить. По ваших дописах роблю висновок, що ви не дуже то і вникали в його праці.

Вибач Яно, маєш рацію, я не читав "Пшениці" і спокійно себе почуваю. Кому вигідно прописати Ісуса в Україні? Конкретно, я писав на форумі Каганцю (задавав питання), відповіді не було, або він не бачив, але це вже не має значення. Козак молодець, він розуміється на речах.
Проблема в тому, що Я і КОЗАК думаємо самі, а Ви читаєте "Пшеницю" і переконуєте нас, що Ісус українець!!! Хіба не так!

7

До чого тут Ісус.. про шо тема?

8

AngelSka написав:

Панове, а якщо ви помиляєтеся? Вже далі нікуди, один в одному ворогів починають бачити, тоді і об*єднання ніякого не буде. А відродження ж має бути, воно що з неба на нас впаде, як скрізь середи нас "вороги". Чи на вашу думку все у нас погано, і темні сили скрізь? Картина цілісна має бути.

Якщо я помиляюся, то я готовий взяти свої слова назад,  вибачитися, чи ще щось, але наврят чи це станеться.
Обєднання? З ким об"єднуватися? Рекомендую працю Донцова прочитати про об"єднання, якщо не маєте можу викласти.
На мою думку, шановне товариство, відродження почнеться тільки тоді, коли

1)виповнеться пророцтво поета:

Не смійтеся, чужі люде!
Церков-домовина
Розвалиться... і з-під неї
Встане Україна .

І розвіє тьму неволі,
Світ ПРАВ(и)ди засвітить,
І помоляться на волі
Невольничі діти!..

Християнство - це погибель УкРАїни. Про це можна почитати у Береша!!!! А Ваша з Каганцем ідея ховає в могилу Україну.

2) ми почнемо жити "за звичаєм козацьких родів" на сайті "СПАС", зокрема книга Косухи.

Весь інший демократичний псевдопатріотизм нічого не дасть.

Востаннє редагувалося Mamay (30 Dec 2008 21:24:41)

9

Mamay написав:
Яна написав:

Вибач Яно, маєш рацію, я не читав "Пшениці" і спокійно себе почуваю. Кому вигідно прописати Ісуса в Україні? Конкретно, я писав на форумі Каганцю (задавав питання), відповіді не було, або він не бачив, але це вже не має значення. Козак молодець, він розуміється на речах.
Проблема в тому, що Я і КОЗАК думаємо самі, а Ви читаєте "Пшеницю" і переконуєте нас, що Ісус українець!!! Хіба не так!

Мамаю, при всій повазі, а як нам навчитися не ображати своїх же українців, за те що хтось думає інше, а повага і любов є для мене свідомість хреста*, можете назвати іншим словом те, як хочите, як бачити позитивне і добре, а не сипати ненависть, бо в середині людини любов має бути, ваш пан Заставний, почав відзиватися з відкритою неповагою, тільки тому що, Зайгенест не прийняли з захватом, а Ви автоматично ображаєте почуття тих хто поважає Ісуса, котрий не має ніякого відношення до юдеїв. Яка  б не була система  духовних цінностей маємо любити і поважати і підтримувати один одного, інакше все не має сенсу. Переконайте мене, що є інший шлях через  необ*єднання, критику і несприйняття один одного, і я також Вас підтримую, якщо Ви будете праві.

P. С. Цього року була в одному селі в Карпатах, там половина села - православні, половина села - греко-католики, так от одну неділю всім селом на службу йдуть в греко-католицьку церкву, одну - в православну і ніяких протистоянь в громаді села. А "комусь" може дуже кортить щоб в українців були численні протистояння, цілувати маємо один одного при зустрічі, ауру позитивну створювати в Україні, а не сваритися ти той, а ти цей...

Востаннє редагувалося AngelSka (30 Dec 2008 22:19:58)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

10

AngelSka написав:

P. С. Цього року була в одному селі в Карпатах, там половина села - православні, половина села - греко-католики, так от одну неділю всім селом на службу йдуть в греко-католицьку церкву, одну - в православну і ніяких протистоянь в громаді села.

Цирк. А де ж те об"єднання про яке так багато мови? Греко-католики - це наслідок насаджування Україні УНІЇ поляками, ця церква має бути ліквідована)))

Я ПЕРЕПРОШУЮ, якщо образив Ваше почуття любові. Хто кого має першим переконувати? Пропоную залишити цю тему?!

Бог і Україна! Думаєте про чужого Бога вже 1000 років, а до України черга не доходить? Якщо Каганець-комбінатор - стрижень об"єднання України, то я в шоці!

Пі.Сі. Якось мені не зручно з Вами сперечатися, Ви така хороша дівчина)

11

То був приклад злагоди, а не церкви.. бог - один, шляхи - різні, якщо є найбільш повний шлях для українців, щоб жити і розквітати, а не бути роз*єднаними і не зникати, доносьте про нього. Я  теж не люблю сперечатися.

Востаннє редагувалося AngelSka (30 Dec 2008 22:50:45)

12

Mamay написав:

Греко-католики - це наслідок насаджування Україні УНІЇ поляками, ця церква має бути ліквідована)))

Мамай, Грекокатолицька зараз якраз найбільше адаптована до українців  (серед християнських церков), і не витворяє такого, як ПЦМП,  і давайте ви не будете судити про те, про що не маєте поняття, тільки "чули десь дзвін.."

=  Пропоную залишити цю тему?! =

Підтримую, а про І.К. спокійно поговоримо, коли ознайомитеся, щоб ви самі собі не заперечували у твердженнях.

13

AngelSka написав:

То був приклад злагоди, а не церкви.. бог - один, шляхи - різні, якщо є найбільш повний шлях для українців, щоб жити і розквітати, а не бути роз*єднаними і не зникати, доносьте про нього. Я  теж не люблю сперечатися.

Всі так кажуть)

14

Чув дзвін, та не знаю де він?

УГКЦ і МП УПЦ - ідеологічно ворожі Україні. Одні яничари Риму, інші Москви. Тут застосовується те саме "розділяй і владарюй" і виправдовуватися іменем Бога, якось не серйозно. Одні вбивають інших іменем Бога і це кощунство називається "вірою"?

15

Bohdan написав:

Я, приміром, розумію, що, комусь, наприклад, не подобається чиясь фізіономія - це нормально.
От, і у Мамая, приміром, особистісна неприязнь до І. Каганця. Аж до рефлексії. lol
Ну, то і хай.
Але, річ в тому, що він переносить свою неприязнь на все/всіх, що хоч якось з його (Каганця) іменем пов'язано в т.ч. на всі його статті, книги і т. ін..
Найсмішніше в тому полягає, що Мамай, навіть, не трудиться прочитати те, про що судить настільки безапеляційно.
Весь час щось комусь "доводить", але й досі не навів жодного аргументу. Після того, як він проігнорував всі контраргументи, особисто я, на цю його рефлексію просто перестав звертати увагу.
Достатньо лише сказати, що та чи інша стаття написана Каганцем, як одразу ж відмикається здатність логічно мислити; чи сказати, що вчення Хреста має щось спільне з відичною традицією - та ж сама картина. smile
Може, це Лозко з Куровським так впливають?..

Востаннє редагувалося Arias (31 Dec 2008 01:45:50)

16

Arias написав:
Bohdan написав:

Я, приміром, розумію, що, комусь, наприклад, не подобається чиясь фізіономія - це нормально.
От, і у Мамая, приміром, особистісна неприязнь до І. Каганця. Аж до рефлексії. lol
Ну, то і хай.
Але, річ в тому, що він переносить свою неприязнь на все/всіх, що хоч якось з його (Каганця) іменем пов'язано в т.ч. на всі його статті, книги і т. ін..
Найсмішніше в тому полягає, що Мамай, навіть, не трудиться прочитати те, про що судить настільки безапеляційно.
Весь час щось комусь "доводить", але й досі не навів жодного аргументу. Після того, як він проігнорував всі контраргументи, особисто я, на цю його рефлексію просто перестав звертати увагу.
Достатньо лише сказати, що та чи інша стаття написана Каганцем, як одразу ж відмикається здатність логічно мислити; чи сказати, що вчення Хреста має щось спільне з відичною традицією - та ж сама картина. smile
Може, це Лозко з Куровським так впливають?..

Друже, ситуація така: "ми граємо у гру сам дурак", це не є доречно. Я давав посилання на працю Мельника "Арійський нестандарт", щось ніхто його не читав?

Тепер Ви вимагаєте від мене аргументів? Так навидіть спочатку свої? Ви посилаєтеся на праці Каганця? Я перечитав безліч його статей на "4 переході", "арійський стандарт", "нація золотих комірців",  НЕ ЧИТАВ "психології Юнга" і "Пшеницю", але це на швидкість розуміння не впливає.

Тепер дивіться, згідно вимог до наукових робіт, наприклад до диплому магіста, аспіранта вимагається МІНІМУМ 120 посилань у списку літературі при виконанні літературного пошуку, у докторській - 400- 600. Про це пише МЕЛЬНИК. Візьміть будь-яку статтю КАганця там не має посилань , все що він пише це не є науковим дослідженням, не є монографією, це "пиздьож" фентезі, хочеш щоб Ісус був українцем - пишеш, що він Українець і кажеш, ВИ дурні доведіть, що це не так? А сам то він довів, що це так?))) Де логіка?

Я не переношу на інших неприязнь, Ви мене розчаровуєте( Ніби хороше товариство зібралося на цьому форумі, а юдофобством аж смердить.

Я можу помилятися, можу трохи бути упередженим, але факти річ вперта, я можй  й піти звідсілля, а де Ви тоді "голос істини" почуєте?)))))))))

Пі.Сі.
1) Скільки в Україні козацьких організацій? Безліч! А 90% з них липові. Ну, що таке "рускійє" козаки? Хіба москаль є козаком у нашому розумінні?
2) 140 офіційних партій;
3) безліч релігійних сект;
4) антиукраїнських організацій безліч.

Все це "розділяй і владарюй", а коли мова йде про об"єднання, то "хохлів" намагаються об"єднати навколо ХИБНИХ цінностей. Чому ж Нас "лбюий друг" з демократією не об"єднує, бо не має її, не було і не буде. А те, що підсовують нам під гаслами є хибна утопія. Четвертий гетьманат - це теж утопія.

Востаннє редагувалося Mamay (31 Dec 2008 15:01:59)

17

Мамайчику-серденько, не варто так нервуватись, - це шкідливо для здоров'я.
П. І. Каганець не помогає своєю книгою жидам, а навпаки, викривиє їх підступну фальсифікацію проти людства.

Прочитайте уважно титульну сторінку  "Пшениці без куколю. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень" :
"...На основі ретельного логіко-лінгвістичного аналізу канонічних текстів Євангелія, інформації з Туринської плащаниці та сучасного розуміння психоінформаційних процесів здійснено очищення Доброї Новини від фарисейських вставок...... Книга орієнтована на дослідників Святого Письма і Традиції, теологів, священиків, футурологів, а також усіх зацікавлених у пізнанні автентичного змісту Хрестового послання сучасному людству. "  - Завдання виконано.
Книга "Пшениця без куколю" поміщує багато доказів підробок. Але щоб зрозуміти, потрібно досить уважно читати, вдумуючись у кожне речення.

Я вже давала посилання на книгу Джекоба Коннера  "Христос не был евреем ". - Багато взято з неї
http://sovremennik.ws/uploads/files/rel … evreem.rar

Книга доктора философии Д. Коннера адресована всем неевреям, христианам и нехристианам. По своему подходу она историческая и аналитическая, опирается на факты и проводит демаркационную линию между христианством и иудаизмом.
Те, кто говорят: «Не важно, каково расовое происхождение Христа», неправым. Потому что это их субъективный взгляд, не признающий историческую правду. Евреи настаивают на том, что Иисус принадлежит их расе, желая доказать нашу полную зависимость от них. Однако исторические факты свидетельствуют, что утверждения о еврейском происхождении Христа есть миф. В этой книге говорится о том, каким образом возник этот миф и почему он должен быть разрушен.

Это жизненно важно для христианства, ибо Христос сказал: «Не собирают смокв с терновника и не снимают винограда с кустарника» (Лк. 6; 44).

Вместе с тем следует заметить, что автор книги протестант. Поэтому не все его суждения являются безупречными, особенно его оценки Ветхого Завета.

Православная церковь почитает Ветхий Завет как священную книгу, предысторию человеческого рода от Адама и Евы до рождения Христа, принесшего людям Новый Завет. Иудеи, позаимствовав много из Ветхого Завета, не сумели найти в нем главного, что впоследствии сформулировал для всего человечества Иисус Христос. Справедливо отмечая, что талмудическое мировоззрение превращает евреев в своего рода тайную организацию, противостоящую по расовому признаку всему остальному человечеству, автор забывает о том, что евреи сами стали первой жертвой этой идеологии, как в свое время жертвой фашизма стали немцы, жертвой коммунизма - русские.

Спасти евреев от человеконенавистнической, расистской идеологии Талмуда, смиренно и настойчиво молиться и бороться за спасение души каждого грешного человека - долг христианина.     (ну це вже занадто! ) 

Книга публикуется на русском языке впервые.

Глава I представляет историко-расовые доказательства того, что Христос НЕ был евреем на том основании, что галилеяне не принадлежали к еврейской расе.
Глава II показывает ошибочность сохранившихся до сих пор и совершенно неадекватных сведений генеалогического характера. Поэтому никакие семейные или династические вопросы не рассматриваются.
Глава III объясняет, как и почему иудео-христиане ограничили вопрос генеалогией вместо рассмотрения более широких расовых аспектов, что они логично должны были бы сделать. Пришествие Христа имело масштабы общечеловеческого значения и не имело никакого отношения к восстановлению еврейского государства.

Об авторе этой книги

Джекоб Е. Коннер, сын Ум.Б. и Сары Е. Коннер, родился в Огайо 21 октября 1862 г. Его родители переехали из Огайо в Иллинойс в крытом вагончике, когда ему было 7 лет.
Доктор Коннер вел активную и неординарную жизнь. Приехав в графство Генри и детском возрасте, он посещал школу при Хауесской Академии и Государственный университет, где получил степень доктора философии по политическим паукам, а позже преподавал социальные науки. Он был преподавателем греческого языка и экономики в течение нескольких лет. Много лет занимался научно-исследовательской работой в Бюро по труду США и в Межштатной коммерческой комиссии. Президент Теодор Рузвельт отправил его в качестве советника США в Сайгон, французский Индокитай, а при президенте Тафте он был консулом США в Санкт-Петербурге. Многолетние занятия наукой и частые поездки в различные части Европы и, в особенности, в Россию создали Коннеру репутацию авторитетного ученого и информированного лектора по международной политике. Он много писал и какое-то время был вашингтонским корреспондентом журнала “Нью-Йорк Джорнал оф Коммерс”.
При его жизни вышли книги: “The Forgotten Ruins of Indo-China”; “Homer's Troy Today”; “How Hop Sing Saved His face”; “A World's Fair in Ancient Greece”; “Christ was not a Jew” (3 изд. - 1936, 1972, 1985).
Однако большинство его книг так и остались в рукописях: “They Shipped Me East of Suez”; “The Labor Quarrel Settled”; “Mr. Farmer Plays Providence”; “Rice Farming in Indo-Сhiпа”; “Ban Loong and His Devil-Wagon”; “A Bit of Unwritten History (short)”; “The Hair of the Dog that Bit Them”; “When the King of Birds Met His Match”; “A Hold-up by Рюху”; “А Chinaman's Chance”.

Дуже перепрошую товариство, слова : "Багато взято з неї" забираю назад!  
Книга Джекоба Коннера не має ніякого відношення до "Пшениці..." і Каганець нічого з неї не брав!
Зараз я детально перевірила - це зовсім різні тексти .  Просто якось з першого погляду так здалось...

Востаннє редагувалося Яна (10 Jan 2009 01:51:08)

18

Mamay написав:

Тепер Ви вимагаєте від мене аргументів? Так навидіть спочатку свої? Ви посилаєтеся на праці Каганця? Я перечитав безліч його статей на "4 переході", "арійський стандарт", "нація золотих комірців",  НЕ ЧИТАВ "психології Юнга" і "Пшеницю", але це на швидкість розуміння не впливає.

Тепер дивіться, згідно вимог до наукових робіт, наприклад до диплому магіста, аспіранта вимагається МІНІМУМ 120 посилань у списку літературі при виконанні літературного пошуку, у докторській - 400- 600. Про це пише МЕЛЬНИК. Візьміть будь-яку статтю КАганця там не має посилань , все що він пише це не є науковим дослідженням, не є монографією, це "пиздьож" фентезі, хочеш щоб Ісус був українцем - пишеш, що він Українець і кажеш, ВИ дурні доведіть, що це не так? А сам то він довів, що це так?))) Де логіка?

Посилаєтесь на Мельника? Мовляв, Каганець навіть посилань не наводить і навмисно нічого не хоче обгрунтовувати?
Це добре. wink
Адже, Каганець, саме його (Мельника) зауваження врахував наймершими - в "Пшениці без куколю" кілька сотень посилань.

Ось, приміром, посилання з 43-ї сторінки:
" 57 Малый энциклопедический словарь Брокгауза и Ефрона,  http://slovari.yandex.ru/art.xml?art=brokminor/ 14/14817.html
  58 Див. розділ 3.2. «Скорочені позначення першоджерел».
  59 Нюстрем Эрик. Библейский словарь (пер. со швед.). — СПб., 1998.— С. 85, «Галатия».
  60 Войтович Валерій. Сокіл-Род: легенди та міфи стародавніх українців. — Рівне: Оріана, 1997. — 332 с., с. 123.
"

...
Ось з 547-ої:
"303   Трессидер Джек. Словарь символов / Пер. с англ. — М.: ФАИР-ПРЕСС, 1999. — 448 с., с. 322."

Це така у Мамая "аргументація"? lol

З.І.Може, це Каганець спеціально посилання по всім сторінкам розкидав, замість винести їх всі разом у кінець книги - щоб Мамай не знайшов? lol

Востаннє редагувалося Arias (09 Jan 2009 15:34:53)

19

Яно, Сонечко, ніхто не нервує!)
Бог - є світло і без всякої темряви. Я нічого не маю проти Ісуса, ось таку цитатку видибав:
"Між Христом і Крішною не існує докорінної відмінності, тільки один приходив на Землю 2тис. років тому, інший 5 тис. років. Це одна й та ж Особа."

Але, Каганець самозванець. Якщо Ісус - син божий, то хіба він може мати національність?) І взагалі не читайте не просвітлених авторів.

"Я вже давала посилання на книгу Джекоба Коннера  "Христос не был евреем ". - Багато взято з неї"
Я ж Вам і про це кажу, що Каганець переписує чужі праці і видає за свої, і Ви це щойно підвердили) "Багато взято з неї" - отже Ви зі мною погоджуєтеся?

Ви читали книгу Руденка "Гносис і Сучасність" - це тільки спроба інтерпритації Всесвіту, але дуже цікаво  виходить. Чоловік на межі фізичного і метавізичного, фізичними формулами описує Бога))) Коло питань охоплене автором вельми заслуговує на повагу. Рекомендую, хто ще не читав!

20

Аріас, ти молодець! Тисну твою руку! smile

21

Кожна людина є Божою Дитиною - це на одному рівні.
На іншому рівні - людина має ще й національність.
Ніщо нічому не суперечить.

22

Arias написав:

Кожна людина є Божою Дитиною - це на одному рівні.
На іншому рівні - людина має ще й національність.
Ніщо нічому не суперечить.

"Будь-яка істина, якщо її абсолютизують, переростає у свою протилежність" *bravo*

23

Яна написав:

Я вже давала посилання на книгу Джекоба Коннера  "Христос не был евреем ". - Багато взято з неї
http://sovremennik.ws/uploads/files/rel … evreem.rar

Дуже перепрошую товариство, слова : "Багато взято з неї" забираю назад! Книга Джекоба Коннера не має ніякого відношення до "Пшениці..." і Каганець нічого з неї не брав!
Зараз я детально перевірила - це зовсім різні тексти .  Просто якось з першого погляду так здалось.

Мамай, вибачте, що ввела в оману...

п.с.
... Доречі, в "Арійському стандарті" теж є купа зносок внизу сторінок, але чим вони не влаштовують Мельника - не вникала.

24

Яно, та буде з ним)
Сподіваюся наші маленькі розбіжності в думках не вплинуть на наші взаємостосунки в товаристві "Характерник.ін.юа")
Різні думки - це і є свідчення самостійного мислення. Якість то наступна річ, вік вчися!

25

Через ту фразу ви так смачно наїхали на І.Каганця, що аж ...  я відразу побігла перевіряти smile

- Золоті слова: Сім разів відмір- раз відріж!  Перш ніж щось стверджувати - треба добре перевірити, чи то дійсно так є, інакше- краще помовчати.

Mamay написав:

Яно, та буде з ним)
Сподіваюся наші маленькі розбіжності в думках не вплинуть на наші взаємостосунки в товаристві "Характерник.ін.юа") ..

Звичайно, Мамай. У підсумку - ми всі тут  близькі по духу і хочемо одного і того ж.