Re: Є 2 книги щодо використання маятника..
Bohdan дуже дякую, получил, вивчаю.
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Здоров’я: фізичне і духовне » Є 2 книги щодо використання маятника..
Bohdan дуже дякую, получил, вивчаю.
а я так і не отримав.... доречі.... ![]()
гм. я надсилав.. зара ше раз
Богдан, зілляй й мені. Завчасно вдячний
Ну шо, як успіхи в освоєнні? ![]()
Випередили ![]()
Власне заёшов з цим же запитанням.
Щодо себе - ніяк. Концентрації замало.
Випередили
Власне заёшов з цим же запитанням.
Щодо себе - ніяк. Концентрації замало.
А шо саме ти робиш..
Вчусь зосереджуватися ![]()
Зробив був маятника. Домігся перших відповідей "так" та "ні" Трохи погрався зі шнуркою та тягарцем щоб теліпалося краще. При спробах отримати відповіді і зіштовхнувся із браком зосередженості - відповіді треба чекати деякий час.
1) Відволикаєшся на будь-що. Тоді маяткик просто висне, заспокоюється
2) При початку більш-менш відчутного коливання з'являються думки "опапа, папёрла!" та "давввай, раддимыййй!!" І, власне, все - починається незрозуміле теліпання.
Тому
1) Потроху тренуюсь зосереджуватися на роботі
2) Ввечері після спогляданя свічки просто тримаю його в руках та дивлюсь
Зроби краще спершу 2 рамки і пошукай геопатогенні зони.. це простіше і смуги є самі по собі.. Тобто існують незалежно від наших думок.. До прикладу, сітка хартмана чергується кожні 2 метри.. Можеш так повчитися концентрації..
Прежде чем маятник колыхнется, по телу проходит волна, продольная или поперечная, отловив ее при упражнениях с маятником, можно маятника в дальнейшем уныкнуты.
Надішліть буль ласка мені, давно хотів з цим ознайомитися. Дякую!
Отримав?
Якщо Ваша ласка, й нам надішліть теж. tavrijci@ukr.net
Прежде чем маятник колыхнется, по телу проходит волна, продольная или поперечная, отловив ее при упражнениях с маятником, можно маятника в дальнейшем уныкнуты.
цікаво.. я знаю що рух маятника формують мікрорухи м’язів.
Інше питання - якщо ти використовуєш різні напрямки його руху для точних досліджень.. Тоді вже мабуть складніше вловити ці хвилі.
Хіба що для відповідей - так чи ні..
Скиньте будьласка і мені ці книжки.
Есть версия, что если поэкспериментировать, то найдутся микродвижения на любые ответы. Просто этим заняться надо.
таки да ![]()
Есть версия, что если поэкспериментировать, то найдутся микродвижения на любые ответы. Просто этим заняться надо.
Теж варіант
Bohdanе, надішли, будь-ласка, ці книги, також маю цікавість до цієї теми. дякую
...сам знайшов...все одно дякую
а який тип карти потрібно для роботи з маятником?
що ти маєш на увазі?
... я думав, для роботи з маятником потрібний певний тип карти ( топологічна, і тд)...
почитай ці дві книги і сам знайдеш відповіді на питання..
Якщо хтось захоче - надішлю..
Автор - німець Антон Штангл..Йдеться про освоєння техніки пошуку геопатогенних зон, відчуття енергії від усього живого, отримання інформації про користь того чи іншого продукту..
В неті ледь найшов..
Знаєте шановний - це все мілка водиця. Інформація бездіяльна, теорія - геопатогенні зони, отримання інформації... Років 7 тому, писавши наукову роботу про симантику (зокрема української писанки), занурившись в науковий пошук я такого знайшов (до-речі про інтернет тоді лишень в столиці знали:) що в голові не поміщалося - від крапки і до теорії будови всесвіту, від спіралі до будови галактики... У мене в той час від тих набутих знань казан кипів несамовито. Бо то теорія, вона веде до глобального пізнання... ну а далі? Як ви використовуєте це на практиці? Відсотків 5 знань? Знаєш - добре. Головне - роби! Як відомо - хто шукає, той знаходить. То ж наковтавшись досхочу знань (наука, езотерика і тд) я зрозумів, що щось не так... Бо само собою виникло питання - "Ну і що з того хлопче, що ти це збагнув?" То ж прийшовши через ряд моментів у житті я потрапив до одного практикуючого біотерапевта. Мені просто пояснили і навчили того, що я шукав, проте не маючи відповідних навичок не міг втілити в життя, а лишень залишити на рівні теорії в мої голові. А тепер я на собі знаю що таке ФІЗИЧНЕ та ДУХОВНЕ здоров"я! 4 роки займаюсь. Ось тут теорія внаслідок практики - тепер тільки такі теорії я приймаю. Я нарешті по-справжньому прийшов до віри - до ПРАВОСЛАВНОЇ віри - віри моїх дідів-прадідів. До пізнання своїх національних коренів. До того, що наше Українське - НАЙКРАЩЕ! До розуміння того, що необхідно не пустими "вумними" репліками обмінюватись а ділитись набутим досвідом - якщо я знаю як можна бути фізично та духовно здоровим - поділюсь! Бо то характерно природі людини - ділитись з ближнім добром. Хоча, нажаль зараз про це не можна сказати - не модно нині ділитись чимось добрим. Ділитись добром ми розучились. Треба це поправити.