Мені от незрозуміло для чого тоді створена людина, для творчого певного шляху, з інструментами впливу на негативний час чи місце, бо цілком уникнути негативних впливів не виходить. От я сплю в негативній зоні, скажемо, а забула про неї, а тут ця тема, вже трохи хвилюватися почала, думаю, може сьогоднішні негаразди з роботою з цим пов*язані. Та ні негаразди пов*язані з тим що в країні діється, хоча особисто мене таким чином виштовхують на якийсь новий рівень, шукати треба. Якщо будинок переполосований тими негативними зонами, а мешканці щасливі й здорові, це вже результат їх внутрішньої роботи, бо людина не дарма цар природи. У певних людей негаразди* розкривають петенціал, більший чим у тих, кого все ладненько, тепленько, спокійненько...
От цікава стаття на цю тему: http://www.simya.com.ua/articles/7/0/4/
Так би мовити, магія на противагу сучасним технологіям?..
– Не магія, а знання вищого порядку, якими володіли наші предки. Ми виявили пряму відповідність розташування геопатогенних зон і давньослов’янських святилищ Великої Волині. Геопатогенна зона – не що інше, як енергоінформаційний потік, що з’єднує планету із Всесвітом. Якщо в такий концентрований потік потрапляє людина, їй невдовзі стає зле, а якщо перебуває тривалий час – хворіє і гине. Давні слов’яни це чудово знали. І свідомо будували святилища саме в цих місцях для такого собі тренінгу – розвитку духовної сили людини, зміцнення імунної системи. Але найважливіше – це були місця контакту з духовною сутністю, що керує світом, – з Богом. Нині навіть офіційна наука стверджує, що частка видимого матеріального фактора у Всесвіті всього 4 відсотки. Закони ж отих решти 96-ти невидимих, енергоінформаційних, духовних відсотків і є визначальними.
Використовувалися святилища для речей як практичних, так і космічних, для впливу на природні процеси, причому у великих масштабах: клімат, погоду, урожай. Жерці вміли діяти на народ, додаючи йому духовної сили, а війську – снаги протистояти ворогу. Втім за все це треба було платити: не людськими жертвоприношеннями, а любов’ю, яка є найвищим актом вдячності Творцеві. Адже, як казали древні, Бог є Любов – Бог є Знання.
– Тобто наші предки мали надлюдські здібності?
– Не буває надлюдських здібностей. Є людські здібності меншої чи більшої сили. Завдяки їм, наприклад, можна твердий камінь зробити м’яким, наче пластилін. Ми відкрили дуже цікавий феномен: той, хто народився і живе в геопатогенній зоні, має значно вищий енергетичний потенціал. У «слабших» місцях такій людині ніби чогось бракує, там, де нам комфортно, їй стає зле. Є думка, що жерці могли навіть відвертати природні й космічні катаклізми, хоча категорично цього стверджувати не можу.
Доречі, чула, що церкви теж раніше будували в цих місцях, щоб гармонізувати це місце, перевести мінус в плюс.
Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла