Тема: Привітання
Поздравляю тебя, Шарик, ты ...молодец! ![]()
З Днем народження Богдане, рости великий, тягну за вуха.
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Поздравляю тебя, Шарик, ты ...молодец! ![]()
З Днем народження Богдане, рости великий, тягну за вуха.
Ше рано.. Ше не народився
Вранці. Дяка наперед!
О. яка в нас осінь урожайна!
... в мене 14 день народження і тому дуже хочу провести його в колі народних майстрів
От ... (склер...) характерники, називається, а Хвойдочку - забули поздоровити!
Вибачайте вже, когось запізно, когось зарано.. ))
То ж вітаю, Артеме та Богдане! )))
Ви обоє - посто надзвичайні хлопці! Успіхів вам у всьому, бо знаю,- діла і задуми кожного з вас - дуже хороші! Ну і, звичайно, міцного (як у характерників)) здоров'я, і багато: щастя, радості, кохання , любові ... !!!!! ![]()
Востаннє редагувалося Яна (16 Oct 2008 09:58:51)
То вже й від мене вітання обом.
Любові, мудрості, цікавості.
І вам всього того і навіть більше ![]()
П.С. Переніс дописи в окрему гілку
Хвойді вітання ![]()
Богдану та Хвойді, віват!!!
Й від мене вітаннячко
А каравай буде?
У Хвойдіка щось з інтернетом, він дуже вдячний.
так, я дуже вдячний за привітання і увагу до моєї скромної особистості.
Упертюху, Іванні та Анжелці - їхав в метро, люди почали руку мою цілувать.
Прямо як папі римському. Мать частіше треба показувать свою внутрішню суть (вишиванку), кажуть ми із Росії, но от вас идет такое добро, что пускай такие люди как ви тоже будут на этой земле.. Мені так приємно стало. Тому Україне буде, якщо ми будем.
Богдану козацького здоровя і довгих щасливих літ. Разом ми Сила
Приємно, що так лягло. А настрій був хороший. До мене теж в метро жіночка - а Бог вас дуже любить, ну я мовчу, далі думаю почнеться пропаганда, а жіночка посміхається, каже, дійсно так.
А в нас теж було. Їдемо в метро, зайшла стара з корзиною квітів. Каже: нема зашо триматься, можна? Та, кажу, тримайтеся за мого чоловіка. А вона - хвать мене за правий бок, там де нирка, і тримається. Чую, смокче, аж свистить, аж неприємно, але терплю, думаю, хай нап'ється, може їй більше ніж мені треба. Бабка молодець, знає шо робить.
Дійсно , РАЗОМ МИ(УКРАЇНЦІ) СИЛА.
Наприклад , вчора , ми трошки поспілкувались , а як взаємно збагатились, "підзарядились"...! ![]()
дійсно, мо це те чого і бракує - спілкування - Україна внутрішня проситься назовні, руйнуючи стереотипи. Тре не зупинятися на половині путі - тобі контініум
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися