76

Re: Про Каганця

Mamay написав:

Каганець теж контактує, з ким контактує про те й пише) ги)

Та ти хоч усвідомлюєш туфту, яку несеш??? По-твоєму жиди чи татари - це люди? А твій Каганець щось пише про те, що перший жид - це генетичний експеримент Вавілону - зародок свині, заплідненої людиною??? Ваш Каганець щось пише про те, що кацапи - це прямі нащадки монголо-татар. Цих ублюдків, які розвалили Русь, Запорізьку Січ та відібрали в України всю Долю, час, простір і переключили на своє штучне Московське царство.
А, ну да! Каганець контактує! А може Каганець бере готові ідеї та перекручує їх, масуючи культ власної особистості? Взагалі, ти впевнений, що Каганець не прив"язав тебе і твій розум до себе, як розум багатьох людей, і не намагається зараз оновити жидівську та християнську матрицю??? Хіба не видно, що цей ідіот гребе всіх і вся під себе, відбираючи здібності та знання в інших? Чи ти тільки звик бути рабом матриці і не здатен сам побачити суть Правди???

Поясни, чому я - простий смертний, не маючи жодних "Переходів" та організацій, не контактуючий з Вищими світами бачу та відчуваю це, а ти сліпо вважаєш шахрая "пророком"?

Востаннє редагувалося Козак заставний (18 Jan 2009 22:27:47)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

77

Да, шось ти козаче надто злий smile

78

Козак заставний написав:

Та ти хоч усвідомлюєш туфту, яку несеш???

Ну ти даєш) Я навпаки тебе у всьому підтримую, бо ти маєш рацію... roll Я тут всіх переконую, що він шахрай, а ти кажеш, що я вважаю, його пророком)
Що з тобою?

Востаннє редагувалося Mamay (18 Jan 2009 22:46:28)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

79

А, Заставний - ще той гуморист. smile
Примудрився навіть Мамая заклеймити в жидолюбстві через те, що той висказався, мовляв, Блаватська - неоднозначна постать (це ще м'яко сказано wink ).
Так він її любить. А, жидів, наче й не любить.  А Блаватська - типова ж/д. Он, навіть, і перстня такого красивого окультного з мегандавидом почепила. lol

З.І. Ой і багато ж голов ця "реріховщина" до себе прив'язала.

Востаннє редагувалося Arias (18 Jan 2009 23:06:20)

80

Arias написав:

А, Заставний - ще той гуморист. smile
Примудрився навіть Мамая заклеймити в жидолюбстві через те, що той висказався, мовляв, Блаватська - неоднозначна постать (це ще м'яко сказано wink ).
Так він її любить. А, жидів, наче й не любить.  А Блаватська - типова ж/д. Он, навіть, і перстня такого красивого окультного з мегандавидом почепила. lol

Іноді справді, краще з чужим згубити, ніж із своїм знайти)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

81

Mamay написав:

Іноді справді, краще з чужим згубити, ніж із своїм знайти)

Та, краще б він про "Адвайта Веданту" прочитав, чи що?. smile :

"В настоящее время, передовой школой индийской философии в Индии является та, которая известна под названием системы Веданта..."
"Веданта открыла дружеский приют всем оттенкам мысли, всем учениям и мнениям, предоставив каждому то, чего требовало его особенное умственное развитие. Ее (Веданты) распространенность замечательна в сравнении с другими системами. Утверждая, что существует только Одна Реальность и что все остальное есть иллюзия, она в состоянии различать некоторую долю истины во всех других доктринах и, тем не менее, признавать все, за исключением Единого Парабрахмана, не истиной..."
"Ведантисты выступили с концепцией идеализма, по которому принималось, что лишь Один-единственный Брахман был, есть и будет Единственной Реальностью и что, следовательно, все иное, кажущееся нам существующим, есть иллюзия, или мнимое проявление Одного-единого Брахмана во многом, без реального разделения Одного-единственного Брахмана на части. Эта иллюзорная вселенная обязана своим происхождением авидье, или невежеству. Эта идея, в своем окончательном анализе, при попытке вывести последовательные умозаключения, представляется настолько тонкой и сверхметафизической, что почти не поддается никакой передаче..."
"Веданте принадлежит особое, единственное место между системами философии всего мира. Возвысив духовную Сущность человека, или истинную природу Само-сознания, Веданта отождествляет его с Сущностью Божества, которое безусловно непорочно, совершенно, бессмертно, неизменяемо и одно. "

Читатели, которые познакомились с нашими взглядами относительно природы проявления вселенной Абсолютом, изложенными в чтениях о "Джняна-йоге", знают уже, что хотя мы принимаем концепцию веданты о Единстве Бытия, но мы не допускаем и не принимаем того, будто Абсолют теряет познание о себе в своих творениях; напротив, мы утверждаем, что он сохраняет это познание неприкосновенным. Мы утверждаем, что отражение Абсолюта в каждой индивидуальной душе представляет обитающий в ней дух, – ее реальное "Я". Кроме того: что природа вселенной является созданием ума Абсолюта, что Абсолют находит свое отражение в идеях вселенной и что все существующее во вселенной есть не что иное, как идеи Абсолюта, мы утверждаем еще, что все в этой вселенной является обдуманным и согласным с планами и намерениями Абсолюта, понять которые не в силах человеческий разум. А потому вселенная не есть результат авидьи или неведения со стороны Абсолюта; такая мысль совершенно не согласуется с основной концепцией о бесконечной Премудрости. Мы смотрим на майю, или на пракрита, как на великое созидательное начало, исходящее от Абсолюта. Мы утверждаем, что авидья, или неведение, принадлежит к феноменальному миру и не существует вовсе в Абсолюте, будучи сама продуктом майи. Относительно подробностей нашей концепции мы должны отослать читателя к нашему сочинению "Джняна-йога", хотя и вышеизложенное дает вкратце понятие о пунктах нашего соглашения или расхождения с философией системы веданты. Наша собственная система есть система эклектическая по существу, а потому она то сходится, то расходится с положениями каждой из прочих главных систем индийской философии. Кроме того, она выдвигает многие независимые концепции и толкования, не встречающаяся в прочих системах и составляющие часть одного великого целого эклектической философской мысли в Индии, отказавшейся слиться с какою бы то ни было школой или системой.

Востаннє редагувалося Arias (19 Jan 2009 01:06:07)

82

Bohdan написав:

Да, шось ти козаче надто злий smile

Буває!:)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

83

До речі, щодо Єдності. Т.зв. "темні" і є порушниками Цілісності Абсолюту. Найбільша загадка полягає в тому, що така боротьба між послідовниками Падшого Ангела та Сонячними Богами триває лише на Землі. В інших системах "лад і спокій". Цікаво, чому?

84

Arias написав:

З.І. Ой і багато ж голов ця "реріховщина" до себе прив'язала.

Я не знаю що за перстня Блаватська до себе прив"язала. Та я знаю точно, що жиди по своїй природі не можуть мати здібностей контактувати з Вищими Світами та Махатмами. Вони ж тварини, "біороботи". Думаєте всі винаходи їхніх вчених та переписана ними Біблія правда? Да вони тупо присвоювали собі здобутки слов"ян та інших унікальних людей. І всю історію присвоїли та переписали, бо на більше не здатні.
Тож обережніше з такими діагнозами. Я не виключаю, що в Блаватської характер досить стервозний був. Та це не означає, що вона шахрайка чи ж/д.
Взагалі, якщо порівняти Блаватську та Реріх, то перша дуже гарно та детально вміла проглядати, а друга - діяти та творити на всіх рівнях. Олена Реріх з чоловіком зробили все, аби відвернути 3-тю Світову війну. Інакше б від Землі вже міг залишитися пояс астероїдів, як свого часу від Фаетона.

85

Складається враження пан Заставний, що ви історію не читали, от при чому тут Вавілон до жидів*, чи то йде жидомаячня? Це типу так, що для деяких іноземців всі жители бувшого снг, це раша*, дуже дивуються що ще хтось є...

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% … 1%80%D0%B0

Вавило́но-ассирийская культура, культура народов, населявших в древности, в 4-1-м тыс. до н. э., Месопотамию — Двуречье Тигра и Евфрата (территория современного Ирака), — шумеров и аккадцев, вавилонян и ассирийцев, создавших крупные государства — Шумер, Аккад, Вавилонию и Ассирию, характеризуется относительно высоким уровнем науки, литературы и искусства, с одной стороны, и преобладанием религиозной идеологии — с другой.

шумеро-вавилонская математика. Вавилонские математики широко пользовались созданной ещё шумерами шестидесятеричной позиционной системой счёта; на основе этой системы были составлены различные вычислительные таблицы: деления и умножения чисел, квадратов и кубов чисел и их корней (квадратных и кубических) и др. Вавилоняне решали квадратные уравнения, знали «теорему Пифагора» и располагали методами нахождения всевозможных «пифагоровых» чисел (более чем за тысячу лет до Пифагора);

Чи ви хочете сказати, що то все надбання жидів, а не жирно буде?

Доречі, живі нащадки теж є і особисто українцям нічого поганого не зробили... http://www.atranews.com/ доречі, свинину також їдять всю історію,  так що теорія зі свинею не пройде...

Востаннє редагувалося AngelSka (19 Jan 2009 20:34:46)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

86

По-перше, Вікіпедія - ненадійне джерело, де багато інформації та фактів перекучені "в правильну" сторону. Всі порядні Інтернет-сайти з правдивою інформацією зараз блокуються, а замість них совається будь-що, тільки не те, що справжнє.
По-друге, я не казав, що у Вавілоні жили самі жиди. Це Ваша інтерпретація. У Вавілоні були як світлі касти, так і група темних. Все почалося в Атлантиді - там стався розкол на світлих і темних. Всі наступні цивілізації, що досягали досить високого рівня розвитку (Єгипет, Вавілон, Месопотамія, Древня Індія, Греція і т.д.) були повторами ситуації в Атлантиді - війна між темними та світлими.
Так от, у Вавілоні був природній розвиток цивілізації з усіма технічними надбаннями. А темна каста активно переключала все на себе і під себе. Вони і створили жидів як "спецназ" для свого світового панування і забезпечили їм "світле майбутнє" матрицею в майбутнє. Плоди якої ми і пожинаємо сьогодні.
Ще раз кажу - не пхайте мені ці довбані сайти і каганцівську лапшу. Це вибрики матриці. Все було зовсім інакше!

87

Так воно і весь час таке поділене, це серйозно... а що саме в посиланнях було "довбане", не зрозуміла. neutral

А як Вам, доречі, оце:
В своей книге знаменитый "классификатор непознанного" Захария Ситчин на основе исследований религиозных первоисточников и внимательного изучения археологических находок убедительно доказывает, что в основе всех древних религий лежит знание о существовании в нашей Солнечной системе двенадцатого небесного тела - планеты Нибиру, обитатели которой, время от времени посещая Землю, заложили основы древнейшей земной цивилизации и оставили многочисленные следы в космогонических мифологиях человечества.

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% … 0.BA.D0.B8 (вибачаюсь википедія)

Знаменитый исследователь Захария Ситчин, автор сенсационных теорий палеоконтакта, давно и плодотворно разрабатывает теорию о том, что Земля в древности посещалась пришельцами из космоса. Обитатели планеты Нибиру создали человеческую расу путем генной инженерии по образу и подобию своему, заложили основы древнейшей земной цивилизации и оставили многочисленные следы в космогонических мифологиях человечества. Аннунаки стали богами для людей. Однако откуда возникли они сами?

Опираясь на детально изученные им Священное Писание и документы египетской и шумеро-аккадской цивилизаций, Ситчин реконструирует произошедшую более двух тысяч лет назад ядерную катастрофу, возникшую в ходе войны между «богами», а также воссоздаёт все этапы возникновения человека разумного.
(ну й далі..)
http://www.lib.aldebaran.ru/author/sitchin_zahariya/ книги

Востаннє редагувалося AngelSka (20 Jan 2009 13:51:20)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

88

Вирадково проглядав Ігор Мельник "Крестовый поход. Часть 1. Ветхий Завет".
Надибав цікавий уривочок:

"Отвлечёмся. Через много веков в Одессе один из дальних потомков предприимчивого пророка учудил нечто подобное. Паренёк служил писарем в городском суде.
Обладая хорошим почерком, он наловчился подделывать подпись одесского градоначальника. За два года мальчишечка сколотил фантастическое состояние. Был схвачен с поличным, но до суда де-ло не дошло — грянула революция.
Новой власти талантливые люди были очень нужны. Вскоре наш герой стал агентом ЧК. Даль-нейшая его судьба напоминает триллер.
Он бросал гранату в английского посла Мир-баха, чем начал операцию «Трест» и развязал руки красному террору.
Он был советским представителем в Монго-лии, где в пьяном виде заблевал портрет Владимира Ильича — на глазах у монгольских партийных бонз — и ему за это ничего не было.
Он совершил шпионский рейд по тылам анг-лийской армии в Средней Азии. Спасаясь от бри-танских спецслужб, он прибился к экспедиции Ре-рихов, охмурил госпожу Рерих, выдавая себя за ве-ликого гуру — таинственного обитателя Шамбалы.
Это его портрет фигурирует в зарисовках гос-пожи Рерих и госпожи Блаватской. Он так заморо-чил им головы, что экзальтированным дамочкам башню начисто сорвало.
Когда я рассказываю эту историю почитателям таинственных неизвестностей, меня готовы убить.
" smile

Хто захоче, знайде багато публікацій на цю тему:
http://www.church.uz/forum/viewtopic.php?t=4537
http://www.pseudology.org/people/Blumkin_YG.htm

Звичайно, вся "прогрєссівная апчєствєнность" вже давно і всім "довела", що ця тема - "архіжахливий наклеп на архівєликага художніка Рєріха". wink

89

І взагалі, навіщо нам, українцям, ці містифікатори? Рєріхи, Сітчини?.. всі ці історії "про Атлантиду", "про Нубіру"?..

Востаннє редагувалося Arias (20 Jan 2009 16:21:34)

90

Нема порядку.. почну банити за дописи які не стосуються теми.. Попереджаю!!!

91

Arias написав:

І взагалі, навіщо нам, українцям, ці містифікатори? Рєріхи, Сітчини?.. всі ці історії "про Атлантиду", "про Нубіру"?..

Аріасе, просто К. виклав певне бачення розвитку людства, є інші версії, але в ньому щось не викладається скажімо, негативні версії, "не наші" можуть бути позитивними в тому, що можуть закласти білі, чи чорні діри позитивних. Потім цікаво побачити ще якесь бачення, якщо воно не упереджене. Також вважаю, що потрібно укранцям цікавитися світовою історією і культурою також і для усвідомлення в чому іх українство є, в чому є спорідненісь з іншими культурами а в чому відмінність. Доречі предмети мистецтва, чи певні древні зоображення, це ж не сітчини...
І мене особисто також цікавить питання, звідки воно все взялося, а вам не цікаво?)), а от пробую зліпити синові якусь оповідь... Відповідь типу, мавпа поступово мутувала в людину не підходить, хоча стоянки первісної людини виставлені в зоомузеї...чи бог створив людину, чи з яйця чи з глини... питань ще більше... хоча все це звичайно не науковий дослід, ну хоча би без маразмів. Цілком може бути, що ми не одні в всесвіті, і не з тварин утворені, і отих, хто ще є крім нас, хтось прийняв за богів, нажахав усіх ними, отой сир бор і міг початися з того, що були і "друзі" і "вороги", які якімсь чином втрутилися в земну історію, хтось хотів принести знання про Бога і всесвіт, натомість, з нього зробили вікону, чому сприяли оті вороги...такі роздуми.

Стосовно Реріха, хороший живопис, але для роблення світового маштабу гуру, навряд щоб. Також стосовно Махатм, якщо це певні представники інших світів, що може й бути, треба розібратися чи вони друзі, і знову що до нас їм. Може в українців свої там є друзі... А там на україців конкуренція  smile

Богдане ми в темі, тема така широка, "все про все... - п.с. Каганець".

Востаннє редагувалося AngelSka (20 Jan 2009 17:51:30)

92

Анжело, та, власне, я згоден. Так, дійсно - є багато речей, на котрі не маємо відповідей.
І по Каганцю - також - він лише представив своє бачення.
І таких бачень - "вагон и маленькая тележка" (с)
І ми навколо сидимо й один одному щось "доводимо" й витрачаємо на все це шалену купу енергії.. впусту.
- займаємося дурнею... smile

Востаннє редагувалося Arias (20 Jan 2009 18:03:30)

93

AngelSka, багато правди кажеш. Додам, що в світі Махатм не існує розподілу на українців-не українців. Там існують світи різних рівнів, в кожному живуть сутності свого рівня. Інколи вони спускаються на Землю, аби виконати певну місію. Чому? Бо звідтам неможливо впливати на ситуацію на Землі сьогодні, в епоху її проходження по фізичному кармічному циклу.
Тема вийшла за межі Каганця, більше не коментую. Скоро з"явиться новий Інтернет-портал, де всі бажаючі зможуть ознайомитися з новими версіями історії людства, позбавленими цензури та заказухи.
Богдане, звиняй за "шорох". Просто зараз це єдине місце, де можна хоч якось "подати голос".

94

А я думаю, що там, в тих Світах, про українців чули, є такі люди, що живуть на Сонячній землі...   big_smile

95

Xvojda написав:

Цим і мудрість відрізняється від почутого. Воно пройдене через ваш внутрішній світ. Прожите як кажуть. Чого в У країні й говорять: за одного битого, двох небитих дають. Появляється добро, людяність. Кажуть: хто не зна біди, той не знає жалості. Тобто, те що ви прочитали де чи почули, то не є ще знання. Для того щоб воно стало знанням, його треба пропустить через себе, а це вже договір з тим так сказать егрегором в який ви входите.

Щось згадується мені минуле літо, як захопивсь вперше Кастанедою, і перші дві книги прочитав на одному духу, і мене це так надихнуло... А перед тим як почав читати третю щось зі мною дивні речі почали коїтись. Ну щось їду я в машині, і гадаю, що от мій дружбан якись невезучий, от знову руку поламав, а я бачите за все своє життя нічого і не хруснув, тобіш такий собі БЕЗСМЕРТНИЙ(потім добряче пошкодував я за цю думку), їду далі, і так погано стало, тривожно, якась чи то паніка, чи то страх, і не можу зрозуміти в чому справа, а мені все гірше і гірше, от вже голова крутиться на 360, от і подумав а чи не спитати в самого себе, шо це зі мною(в основному цей голос дає надію, заспокоює), і тут у відповідь як не то що грім з чистого неба, а громисько, і каже: ти помреш... Ну тоді вже зовсім добре стало, і як е намагаюсь уявити, що голос говорить, що все добре, не виходить...
Ну тоді вже і молився, і що тільки не робив, та тільки воно як ніби час відводило... І от вже сижу, та засовую руку автоматично в рюкзак, дивлюсь а там якраз та третя книга, відкриваю на першій попавшійся сторінці й читаю:
- Смерть - наш вечный попутчик... Она всегда находится слева от нас на расстоянии вытянутой руки...она наблюдала за тобой, и что-то шепнула тебе на ухо, и ты ощутил её холод... Она всегда за тобой наблюдала, и будет наблюдать, пока не наступит день, когда она похлопочет тебя по плечу...
От так от та після цих слів все пройшло, і тепер голос говорив інакше, хоча потім була жахливійша апатія...

Не знаю чи це те, про що Ви пишите, чи ні, але запам"ятаю це на все життя smile

І взагалі, як на мене, так посправжньому вчиться тільки дурень)

Востаннє редагувалося Богдан (28 May 2009 07:28:16)

96

Я б не радив винуватити Кастанеду в таких випадках. Нав"язати думку людині може будь-який інший психотехнолог у вигляді мислеобразу чи програмки. Водночас не варто забувати, що думки мають здатність матеріалізовуватись. Фактично якщо у вас вникли такі думки, ви несвідомо могли прикликати з простору потужних темних духів, які спокійно могли змоделювати негативну ситуацію.
Варто вчитися контролювати свої думки і розрізняти власні твердження від нав"язаних ззовні. Бо бажаючих "спецов" покерувати людьми і натовпом через думки завжди вистачає. Так починалися цілі війни, розвалювалися і створювалися держави. І при цьому всі переконані, що відбувається природній процес еволюції і розвитку. Насправді ж всіх смикали за ниточки як ляльок.

Востаннє редагувалося Козак заставний (28 May 2009 23:19:43)

97

Кастанеду я не звинувачую, просто прочитавши ті дві книги, мені страшно захотілось пройти тим же, або схожим шляхом... Нав"язування я б назвав недоречним, адже після того часу, коли захопився Кастанедою і сталася ця подія, чимало води протекло, а книгу таскав у рюкзаці, як завжди smile

Що до голосу, я ще й сам не розібрався, що це мовляє(внутрішнє я, совість, чи все разом), але чесно кажучи наврядчи це вплив ззовні.

98

Mamay написав:

Те, що підтверджує дурість і абсолюне незнання, свідому фальсифікацію фактів і історії панна Каган(а)ця

Арійський НЕстандарт - Ігор Мельник

http://www.ukrcenter.com/library/read.a … amp;page=5

Цікаво, мені сподобалося і Вам раджу.

Мамаю, а цей антихристиянський "витвір" - http://poganeckaganec.narod.ru/  читав?
Цей "автор" також і про Куровського жжот - http://pravdaua.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

Востаннє редагувалося Упертюх (22 Oct 2009 02:10:46)

99

Упертюх написав:

цей антихристиянський "витвір" - http://poganeckaganec.narod.ru/  читав?

Прочитав! А чому Ви зробили акцент на "антихристиянському"? Ви як до цього відноситеся?

100

Я тільки бачу одну парадоксальну(а для мене підозрілу) річ - язичників і юдеїв об'єдує одне - це нелюбов до Христа(антихристиянство), в них навіть між собою конкуренція/змагання - хто нелюбить більше..
Може їх це дратує(не знаю хто саме це сказав, але сказав влучно):
"Матфея#23
...3 Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что затворяете Царство Небесное человекам, ибо сами не входите и хотящих войти не допускаете...

...24 Вожди слепые, оцеживающие комара, а верблюда поглощающие! 25 Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что очищаете внешность чаши и блюда, между тем как внутри они полны хищения и неправды. 26 Фарисей слепой! очисти прежде внутренность чаши и блюда, чтобы чиста была и внешность их. 27 Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что уподобляетесь окрашенным гробам, которые снаружи кажутся красивыми, а внутри полны костей мертвых и всякой нечистоты; 28 так и вы по наружности кажетесь людям праведными, а внутри исполнены лицемерия и беззакония..."