Re: Про Каганця
Світ є таким, яким ми його бачимо.. Реальність суб'єктивна..
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Не українські течії, духовні школи, вірування » Про Каганця
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Світ є таким, яким ми його бачимо.. Реальність суб'єктивна..
...Якщо знак Інь-Ян прийшов у Китай з Трипілля, то напевне в Трипільській культурі ці знання теж були, і трипільці володіли способами "економії" і гармонізації енергії, виходу на вищі рівні ?
Свій погляд на це я виклав тут - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop
1643#p1643
Доречі , до теми смерті-воскресіння . Дуже показово(різниця в світоглядах) , відмінність у її баченні(хто , як це уявляє) у різних культур(особливо - у "гречкосіїв" і у "обраних")...
Повторюсь (про М.Чіа) , на мою думку , його мета все життя крутити , займаючись сексом(а не кохати) "орбіти" , акумулювати енергію , створити ШТУЧНЕ тіло свідомості ,щоб після смерті , не дай бог, "не зникнути" . А як що дуже закортить на "Землю" , то свідомо (не втративши пам`яті минулого життя) заволодіти ЧУЖИМ тілом(тілом іншої людини) .
Для наших пращурів "раєм" було - мирно жити , приємно-важкою працею здобувати собі хліб , ростити дітей на своїй матінці-землі...
Доречі про дітей він(Чіа) нічого не пише. Окрім-
"...Создание ОБРАЗОВ Непорочных Мальчиков или Девочек и порождаемых ими животных для связи с Универсальной, Космической и Земной Силами..."
"...Девочка-младенец - это преддверные железы между м.. п.. губами"(с.176 Дао "любви" и секса)
Востаннє редагувалося Упертюх (17 Aug 2011 11:28:29)
да впринципі езотерика спотворена сьогодні. сьогодні це не те що тоді. А вони намагаються на своєму рівні оволодіти цією наукою. Наші пращури смерті не боялися, бо вони знали відповіді і тому не було необхідності шось робить спеціальне. Візміть у трипільців практично дуже мало знаходять захоронень. Тому я повторюю, їхнє (орійське) життя було зовсім не таким і не схожим яке у нас зараз. А зараз все на рівні Правдіної - і Мельхіседек і Чіа. Я маю на увазі сутнісні речі, поведінкові. Уних зовсім цього нема й не розуміють вони цього, крім якихось заповідей і морально-етичного кодексу - хоч мати гроші = роби те; хоч любов - роби інше. Так людина дурною й залишається
що стосується Каганця, то він приходив до нас, його запрошував Чумаченко як гостя. Ну я не знаю чим закінчилась їхня розмова, я не підслуховував
це було десь 2 роки тому. В нього поганенько получалось: ну перший раз, з вулиці фактично, видно що логічна складова домінує, але людина плюсова сама по собі. В мене склалося приємне враження про нього
у мене теж позитивне враження...
хто шось там не так відчував, захворів, при чому тут одне до іншого...
Яна написав:...Якщо знак Інь-Ян прийшов у Китай з Трипілля, то напевне в Трипільській культурі ці знання теж були, і трипільці володіли способами "економії" і гармонізації енергії, виходу на вищі рівні ?
Свій погляд на це я виклав тут - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop 1643#p1643
Доречі , до теми смерті-воскресіння . Дуже показово(різниця в світоглядах) , відмінність у її баченні(хто , як це уявляє) у різних культур(особливо - у "гречкосіїв" і у "обраних")...Для наших пращурів "раєм" було - мирно жити , приємно-важкою працею здобувати собі хліб , ростити дітей на своїй матінці-землі...
..."
Та ми теж в міських і інет-нетрях мирно живемо, ростимо дітей і те здобуваємо те, чим маїмо за хліб платити чи приємно-важким шляхом, як уже йде... , та чогось ще не віднайшли... ![]()
Та ми теж в міських і інет-нетрях мирно живемо, ростимо дітей і те здобуваємо те, чим маїмо за хліб платити чи приємно-важким шляхом, як уже йде... , та чогось ще не віднайшли...
Ти права, - не віднайшли. Інакше не було б стільки розлучень і нещасливих у подружньому житті пар. ((
Востаннє редагувалося Яна (14 Jan 2009 10:28:18)
не впадайте у відчай. Відчай - це сором для людини
Що стосується пошуків, то ви собі цими пошуками ще більше гріха візьмете
Правильно, і ніяких прав на слабкість...
не впадайте у відчай. Відчай - це сором для людини
В мене все нормально, не хвилюйтесь ![]()
Що стосується пошуків, то ви собі цими пошуками ще більше гріха візьмете
Перепрошую, Хвойдо, на які це ви гріхи натякаєте? Чесно кажучи, я ще в тому дао не розібралась що до чого...
Доречі, метод Броннікова теж базується на даосизмі.
Востаннє редагувалося Яна (14 Jan 2009 23:59:03)
суть даосизму - хто шукає дао - той втрачає його, хро не шукає - той знаходе. Лао Цзи
То може не треба шукать нічого.
Ще сюди:
І Ісус - царство небесне всередині вас
2 козаки - відгук знання шукайте в собі
3 Сковорода - видиме - ніщо, сховане - головне
4 орії - віду ока ви вивчаєте, карою є вчити то вас, ора ви маєте шукти
(шукати ора - це розкривати свою сховану природню сторону людини), а вєди, які тягають аж із Індії і Тібета і падають від захоплення, Чіа, Мельхиседек, - все це брехня, вони прямо кажуть про це. Око оповіщає: от совецкого інформбюро - різниці нема ніякої. Око - це матюгальнік. Це дійсно горе для людини бо воно відгороджує людину від реального життя.
Вони кажуть, навіщо ви все це слухаєте, ви повинні самі знати як воно, а не слухати вказівки. За цим відкривається ваша особиста позиція в цьому, а там вас так і залишать Голосом з зала. Можна читать, але то все тільки для кругозора. Там багато нюансів і людина яка не має твердого грунту під ногами і береться за цю справу, ризикує наламать багато дров. Я бажаю вам добра. Он Упертюх підтвердить ![]()
Востаннє редагувалося Дід Артім (15 Jan 2009 19:37:42)
Наші пращури смерті не боялися, бо вони знали відповіді і тому не було необхідності шось робить спеціальне. Візміть у трипільців практично дуже мало знаходять захоронень.
Наші пращури смерті не боялися, це пояснювалось як переродження, спасительство, вдосконалення ... природньо як день і ніч. Захоронень не робили бо спалювали мерців, чи що?
Вони ЗНАЛИ відповіді. Питання(очевидно, риторичне) як нам відновити це?
Тому я повторюю, їхнє (орійське) життя було зовсім не таким і не схожим яке у нас зараз. А зараз все на рівні Правдіної - і Мельхіседек і Чіа. Я маю на увазі сутнісні речі, поведінкові. Уних зовсім цього нема й не розуміють вони цього, крім якихось заповідей і морально-етичного кодексу - хоч мати гроші = роби те; хоч любов - роби інше. Так людина дурною й залишається
Тобто пропонується ГОТОВА модель/шаблон/закон...
Хвойдо, але мені здається, що в основному, проблема навіть не в тому, ЗВІДКИ людина знає (або може при потребі дізнатись), ЩО треба робити, а в тому, що вже ЗНАЮЧИ - не робить того, бо ліньки, або легковажить, або байдуже, або не має сили волі .. . і т.п.
вони знали відповіді, можна назвать це спасительство, але не вдосконалення, бо а що вдосконалювати: тебе ведмідь загризе або не загризе.
Орії мали відкрите Небо і тому вони робили переходи, я розумію що це звучить фантастично, але це так, вони в цьому жили все життя і тому в них не було питання краще або гірше, в них було або вірно або невірно. Тому не будем про це. Як відновити? Потроху. Орії казали: помалу Мету носи.
Так пропонується готова модель - орійський або холістичний (цілісний) світогляд і антпод семітський або картезіанський(модельний) світогляд. Це не означає що євреїв треба убивать
Питання: а чого ліньки і легковажить?
Питання: а чого ліньки і легковажить?
Не знаю, але факт, можу навести купу прикладів. Може якраз і від того що нема бачення ЦІЛІСНОГО... Або ведмедя бракує ![]()
ведмедів і зараз вистачає. цілісне бачення і є знання. Сенека: для того щоб я знав я повинен знати. ТОбто знання в прямому контакті. Якшо воно перетерте, руками зроблене, ви ніколи не злегковажите. Ви будете мати зовсім іншу якість життя. Якшо прочитане в книжці - все стає пустим, реальні звязки із світом обриваються і в житті розгорається криза. Приходе відчай. Людина ніби створює довкола себе досконалу тюрму із якої важко знайти вихід, бо сама віре в те що ця тюрма є благом для неї. Цим і мудрість відрізняється від почутого. Воно пройдене через ваш внутрішній світ. Прожите як кажуть. Чого в У країні й говорять: за одного битого, двох небитих дають. Появляється добро, людяність. Кажуть: хто не зна біди, той не знає жалості. Тобто, те що ви прочитали де чи почули, то не є ще знання. Для того щоб воно стало знанням, його треба пропустить через себе, а це вже договір з тим так сказать егрегором в який ви входите. А нюансів багато, не всі вони святі, так як кажуть, основа всяких вчень різна в залежності від географії тощо. І получається ви розриваєте собі внутрішній світ, стаєте менш вільними тощо там шо хоч може бути. За все треба платити, а за знання людина платить власною долею. Скільки коштує ваша доля? Читайте, в даосизмі багато цікавого. Але памятайте про це. Українська етнічна культура - це орієнтир, українці не просто так вибудували саме таку культуру. Це явно не для того щоб подразнити сусідів
Добре, а чому мусить бути або чорне, або біле. Чому не можна взяти якісь , скажімо, "технічні " прийоми з даосизму(чи ін. - не важливо), і перенести/вживити в орійський світогляд, щоб не влазити в чужі світоглядні джунглі? Наприклад, якісь методи зцілення.
Востаннє редагувалося Яна (15 Jan 2009 20:34:16)
не можна цього зробити, воно прочитане і залишиться прочитаним. А от ваше вміння то вже зовсім інша справа, то вже не даосизм а ваше щастя. Прикладом орійського знання - ходити, плавати, говорити тощо, те що дитина яка приходить в світ вчиться цьому сама, а потім вже з неї роблять борца за социалізм. І ви ніколи нікому не розкажете, як ходить або плавать тільки тому, що ви ВМІЄТЕ це робить.
Тобто це тільки називається орійске знання, насправді воно навіть назви нема, можливо ви придумаєте якусь назву. Це ж не конституція вкінці-кінців. Тому якшо памятаєте, я питав усіх, шо всі злилися, а що таке Україна, де вона
Востаннє редагувалося Дід Артім (15 Jan 2009 20:36:42)
Назва умовна (символічна), головне - СУТЬ.
Перемішались, злились, охозарились.. Чи можливо відродити первісне?
Я бажаю вам добра. Он Упертюх підтвердить
Дякую, Хвойдочко
. Я це знаю (і без Упертюха) і ціную. І Вам теж бажаю всього найкращого ![]()
Востаннє редагувалося Яна (15 Jan 2009 22:15:47)
ладно.
Тема флуд. Головне що ви зрозуміли. Практик багато. Орій це той хто з буд чого може зробити ту чи іншу практику - вірне розуміння рипіння фірточки може зцілити людину. А от це розуміння приходе зсередини, ви ніде його не прочитаєте. Дитина не розуміє якісь речі, невдовзі вона виростає і це стає доступним. Читайте, а то ще злякаєтесь шо не можна читати. Просто ви зрозуміли шо я маю на увазі. Це зовсім різні площини знань через що Україна завжди ото всім як кістка в горлі
а я не знаю, хе-хе. Будем пробувать. Хто зна що буде завтра. Але принципіально це можна зробити. Єдине що у будь-якому випадку так як воно було вже не буде. Людина особа соціальна, а соціум це партнерство, треба ділиться . Тому навіть хоть трохи наблизитись до цього вже варте того
Єдині правильні та світлі вчення - "Агні Йога" Олени Реріх та "Доктрина" Блаватської.
Все решта - релігійні християнізовані секти та КГБіські проекти для замилювання очей фігнею.
Єдині правильні та світлі вчення - "Агні Йога" Олени Реріх та "Доктрина" Блаватської.
Все решта - релігійні християнізовані секти та КГБіські проекти для замилювання очей фігнею.
та "Доктрина" Блаватської.
Вона неоднозначна особистість!!!
Хто так вирішив?
Хто так вирішив?
Ти спочатку почитай, а потім поговоримо. Це єдині люди, які контактували з Махатмами Світлої Шамбали. Чи ти хочещ сказати, що жиди з кацапами (прямими нащадками монголо-татар) краще знають Світоустрій???? А може ти один з них?
Mamay написав:Хто так вирішив?
Ти спочатку почитай, а потім поговоримо. Це єдині люди, які контактували з Махатмами Світлої Шамбали. Чи ти хочещ сказати, що жиди з кацапами (прямими нащадками монголо-татар) краще знають Світоустрій???? А може ти один з них?
Та ти турок царя небесного, мене від жида з кацапами відрізнить не можеш!?:) Я не читав! Але хіба книжки тільки жиди і кацапи пишуть? А там написано, що вони контактувалти? Значить почну читать)
Каганець теж контактує, з ким контактує про те й пише) ги)