26

Re: Про Каганця

Козак заставний написав:
Bohdan написав:

Це виглядає на принцип "хто всрався - невістка..".. Чого ж той власник і активіст нічого не робив, щоб продавати на рідній моді шось цікавіше.. чи створив би новий потужніший сайт.. якщо вже не відвоювати хост? домен дай боже можна в інеті будь-який взяти.. а сайт за пару місяців піднімається в гуглі достатньо шоб потіснити конкурентів.. навіть зміна доменного імені тут не завада..

А тому і не зробив - тому що Щербина+Каганець все робили для того, аби цей проект взагалі не пішов. А усі копійки йшли виключно їм обом.
А щодо нового конкурентного магазину - чому ти так впенений, що його ще нема??? smile

Чогось не віриться у всесвітню змову... І хто ж та людина, якій так не давали дихати?

27

Козак заставний написав:
Упертюх написав:

Козаче заставний , а ви часом не знаєте , яке справжне прізвище у Філатовича(про Каганця вже зрозуміло) ?

За дослідження треба платити

Чим , або скілки ?

28

Bohdan написав:

Чогось не віриться у всесвітню змову... І хто ж та людина, якій так не давали дихати?

Не віриться тобі тому, що всім в голову програмку засунули, що темних не існує, що всесвітньої змови не існує, що нинішній розклад речей правильний і нічого не слід змінювати. Це називається "Матриця". І одного чудового дня вона розраховує рознести наш світ на друзки. Саме завдяки своїм програмкам, які активно блокують і перекручують свідомість і бачення людей.

Востаннє редагувалося Козак заставний (05 Sep 2008 14:45:06)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

29

Упертюх написав:

Чим , або скілки ?

Та чим зможете! smile

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

30

Козак заставний написав:
Bohdan написав:

Не віриться тобі тому, що всім в голову програмку засунули, що темних не існує, що всесвітньої змови не існує, що нинішній розклад речей правильний і нічого не слід змінювати. Це називається "Матриця". І одного чудового дня вона розраховує рознести наш світ на друзки. Саме завдяки своїм програмкам, які активно блокують і перекручують свідомість і бачення людей.

ну воюй, воюй smile

31

Ну так чим платити будеш, Вась?  lol Може допомогти?

...і нічого зайвого...

32

Те, що підтверджує дурість і абсолюне незнання, свідому фальсифікацію фактів і історії панна Каган(а)ця

Арійський НЕстандарт - Ігор Мельник

http://www.ukrcenter.com/library/read.a … amp;page=5

Цікаво, мені сподобалося і Вам раджу.

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

33

Mamay написав:

Те, що підтверджує дурість і абсолюне незнання, свідому фальсифікацію фактів і історії панна Каган(а)ця

Арійський НЕстандарт - Ігор Мельник

http://www.ukrcenter.com/library/read.a … amp;page=5

Цікаво, мені сподобалося і Вам раджу.

Власне, більшість абсурдних ідей та здібностей Каганця тупо відібрані в інших людей. Оскільки він практично нічого собою не являє по природі, в результаті получився клоун з дуростями, на якого всі моляться, як на Христа. Образи "пророків" він гарно вмів на себе надягати.

Востаннє редагувалося Козак заставний (06 Dec 2008 01:07:29)

34

Оце якраз збирався читати уже згадані книги Каганця, і щось не пішло... подумав - варто заглянути на цей форум, точно має бути якась критика... Прочитав уже дві книги Канигіна - спочатку таке піднесення, а потім якась повна порожнеча... уже не можу сприймати усе на віру, та й ще й одна дуже авторитетна для мене людина (в деякій мірі він і був першим моїм духовним вчителем) сказала про нього таке, що він вдало замаскований жид... Незнаю чому, але моя інтуіція підсказує мені й те саме про Каганця (можливо і помиляюсь)... якось важко на душі, важко зробити вибір чи кок на зустріч... І взагалі важко зорієнтуватись у тому потоці різноманітної інформації... Залишається тільки одне іти за покликом серця і відкидати усе що викликає сумніви... А так багато тих "месій" і вчителів розвелось і всі вони прикриваються добрими справами... Виникає таке враження, що лише пряме боже втручання зможе розяснити все це... Можливо так і буде... а зараз залишається лишень вивчати і аналізувати, і дуже прикро дивитись на українців яких різні так звані "месії" ставлять по різні сторони барикад... Дуже дико дивитись на нерозуміння і розбрат між братами... Складається враження що усім набридло шукати істини до кінця, кожен зупинився там де зміг, обкопався і виставив свій кулемет. І не дай бог хтось скаже щось проти... Незнаю, але мені сподобався хід думок Заставного козака, а й справді що зробив цей Каганець окрім написання книг і просуванню соєї ідеоолгії... Я знаю він зараз являється одним із рушіїв Української Національної Громади - так ідея дуже гарна, але як я не старався повірити тій ідеї, серце чомусь казало ні (знову ж можливо я помиляюсь)... І саме на форумах даного типу хотілося б почути якусь конструктивну розмову за і проти (без фанатизму, образ і сарказму), але чомусь ще ніде такого незустрічав... Якщо хтось докінця впевнений у своїх переконання, то поясніть будь-ласка чому, які ваші доводи, який хід думок (а не якісь вирвані уривки звідкись або просто відвертий сарказм і образи)... Ви ж зрозумійте, що ваші дописи можуть читати сотні людей, і ви своєю чи то зверхністю, гординею, чи то просто якимись злими намірами кидаєте людей у розбрат (я думаю і так уже достантьо)... Я думаю було б дуже добре зібрати усіх тих "месій", "пророків" і справді відаючих людей (принаймі найвизначніших з них) на якесь народне віче і хай дискутують, доводять а народ висновки вже зробить... для чого народу чубитись між собою, нехай краще оті повадирі спочатку розберуться між собою, а там вже буде видно хто з них хто... (я надіюсь що - це не утопія, і у нас можуть влаштувати не лише дебати бездарних політиків)...
....................................................................

І так трохи не до теми, незнаю де краще написати, можливо вже було щось подібне...
почув нещодавно про так званого цілителя Холошню.... зайшов на сай почитав... ну ніби гарний чоловік, робить добрі справи, та ще й які, є одним з хранителів Кам"яної могили і архіву Шу-Нун, має якесь відношення до характерників (хоча характерником, я так зрозумів себе не вважає)... проводить досить цікаві семінари під Києвом... я оце дуже хочу поїхати - можливо хтось був, поділіться будь ласка враженнями і що взагалі думаєте з приводу...

35

ось тут сайт Холошні...............http://kholoshnya.com/

36

Пес привид написав:

Ти не помилився, правильно потрапив. Тут ще одна дикусія про Кагана http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=202

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

37

Я ще більше заплутався... ну нічо - хто шукає той знайде... smile  І все ж таки я думаю варто було б зібрати усіх цих проповідників на якесь народне віче... хай доводять, те що вони там наскладали...

38

Пес привид написав:

Якщо цікаво, на цій сторінці ми трошки згадували про нього (Холошню): http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?pid=4052

Стосовно Каганця.
Він свої праці читати нікого не примушує: не "йде", то й не читайте - значить, то не ваше. smile
Навіщо бурю в склянці води робити?
Але й не будуйте свого ставлення до когось на чужих враженнях. Намагайтеся розібратися самотужки.
Особисто мені його роботи свого часу допомогли (якщо захочете, поясню як). Але, нав'язувати їх, комусь щось доводити, лаятись, сперечатися і т.ін. - це не до мене.

Щодо "жидівського питання": моя вам порада - розслабтесь, бо від "печерної юдофобії" жодної користі немає - самий негатив; зараз вже все настільки перемішалося, що, важко знайти людину, котра б не мала того чи іншого відсотку семітської крові. Є той відсоток і в Каганця, і в Чумаченка, і в багатьох інших (це, я "на глазок" визначив wink ). Вам стало від цього легше?
Вишлете фото - я й у вас відшукаю. tongue

Востаннє редагувалося Arias (10 Jan 2009 01:52:13)

39

Пес привид написав:

Оце якраз збирався читати уже згадані книги Каганця, і щось не пішло... подумав - варто заглянути на цей форум, точно має бути якась критика... Прочитав уже дві книги Канигіна - спочатку таке піднесення, а потім якась повна порожнеча... уже не можу сприймати усе на віру, та й ще й одна дуже авторитетна для мене людина (в деякій мірі він і був першим моїм духовним вчителем) сказала про нього таке, що він вдало замаскований жид... Незнаю чому, але моя інтуіція підсказує мені й те саме про Каганця (можливо і помиляюсь)... якось важко на душі, важко зробити вибір чи кок на зустріч... І взагалі важко зорієнтуватись у тому потоці різноманітної інформації... Залишається тільки одне іти за покликом серця і відкидати усе що викликає сумніви...

Добре , Пес привиде , що ви не встигли прочитати останньої книги Ю.Канигіна "Матрица вседержителя"(2006р.). Її суть -"иноплонетяне среди нас" , коротше там вже автор дає вже повну свободу своєму(вже дійсно жидівському) мозку.

Що до Каганця і ЗА , не дуже хотілось вставляти свої п`ять копійок , але якщо це(особливо остання третина) - http://www2.maidanua.org/news/view.php3 … 1230720002
ПРАВДА , то це вже СЕРЙОЗНО(на кшалт Є.Марченко) mad  :

"...Поступово пристрасть до О. почала забуватись. Вирушили в черговий раз на машині в Україну, а на зворотньому шляху заїхали в столицю, і я, накінець, представила свою половину редактору І. Його жінка теж була вчителькою англійської мови, через це вона швидко знайла спільну мову з моїм чоловіком, а І. то і діло підловлював момент залишитись зі мною наодинці, щоб краще пояснити нову ідеологію. Він настояв на сумісному перегляді фільму «Матриця», який, згідно його думки, пояснював сучасну ситуацію в світі, який охоплений павутиною дияволізму, а його молоді герої являються прообразами заново вочоловічених арійців, котрі втілившись черговий раз в Україні, спасуть світ, якщо здолають страх і вступлять в сутичку з трьохликим дияволом. Що І. і я являємось представниками нової раси, і мені варто зайнятись організацією клубу «Переходу-IV» в Бельгії. Я була у захваті від цієї ідеї: знайшовся вихід з кризи, у Україні є таке славне відповідальне перед людством майбутнє. Мені навіть здалось, що я закохалась в І. Єдине, проти чого я повстала, було його гіпотезою, яку він висловив на сайті, що ми живемо в історичний момент, коли між нами в поміч новим арійцям вже вочоловічились, якщо не апостоли Христа, то ангели вже точно, на що я зауважила, что нашу групу за такі припущення можуть прийняти за скандальну секту «Біле Братство» на чолі з Дівою-Марією-Христос. На що І. весело відповів, що лишня реклама нам не завадить..."

"...Маразм міцнів. Наступного дня пробуючи зібратись з думками, я тримала в руках один із журналів «Переходу- IV», розглядаючи образ Ісуса Христа з плащаниці: фотографія стала раптово збільшуватись, і я потрапила наче в тунель, де поперемінно проявлялись три лиця Спасителя від Його трьох втілень, як описував це І. в статті «Четверте пришестя Христа». Ці фотографії плавно переходили з образу в образ. Також Голос сказав, що моє справжнє лице теж інше, і при цьому з'явилось дуже гарне лице жінки, схожої на цифрове обличчя Месії. Потім я втупилась в фотографію фінансового директора проекту З., «Бога-Отца», і він почав рухатись і заговорив, що я повинна своєму синові-підліткові повідати, що він малолітній в четвертому воскресінні Ісус Христос і йому належить битися з Антихристом, котрим є артист, виконавший роль Гаррі Потера, що я сину і сповістила. Моя нічого не подозрююча дитина наступного дня в школі розповсюдила записку, що він Христос і всіх начала «строїти». Одна із записок потрапила в руки вчительки, котра пожалілась чоловікові на дивну поведінку сина. Також я рвала світлини моїх батьків, тому що Голос сказав, що вони теж від сатани, бо бились між собою на моїх очах. І взагалі, всі, хто хоча б один раз мене образив в житті, були від темних сил і скеровувались методом телепатії моїм чоловіком-сатаною. Пізніше я їх всіх прокляну по телефону.

Чоловік почав ставити мені запитання, що зі мною останнім часом відбувається, але Голос наказував мені мовчати. При цьому Голос зауважив, що чоловік зі мною грається, він про все знає сам, так як читає мої думки, і щоб я не піддавалась на його провокації, а йшла в поліцію і сповістила про зґвалтування дочки. Я взяла памперси, які ховала декілька днів за пральною машиною, і пішла у відділок. З собою я прихопила переходівський блокнот зі свастям, яке начебто повинно було мене охороняти від слуг сатани...."

"...я почала сумніватись, чи являється О. представником «світлих» сил чи «темних». Але він настільки полум’яно говорив про Христа-Спасителя і таврував диявола, що я навіть почала припускати, що він мій втілений Ангел-Охоронець, а то і сам Бог.

Коли я йому відповіла, що ніякого іншого імені крім Тоня, я не пам’ятаю, він мені об’явив, що буде мене називати «світлою панночкою», як називав мене у всіх минулих втіленнях.

Звичайно, я дуже злякалась, але замість того, щоб припинити відразу переписку з цим человіком, котрий увіч був в духовній спокусі, я продовжувала з ним спілкуватись, як зі своїм коханим. Так як він працював в той час в науководослідному інституті в США, я контактувала з ним ночами через мессенджер, коли мій нічого не подозрюючий чоловік солодко спав..."
і т.п.

Востаннє редагувалося Упертюх (12 Jan 2009 18:08:21)

40

я думаю не є дуже гарним фотографувати чуже життя, прям Каганець у всьому винуватий тільки того що створив  організацію і чимось займається. Взагалі цікаво, шо якшо хтось шось робить, у всіх інших виникає підозра на жидів чи ще шось. Це шо значить шо ми ні на що не здатні
Фотографуйте своє життя і в інтернет - то може всі тоді жиди? А?

А хай би їх усіх громи побили

41

Уривок статті дійсно якась маячня.. При всій непересічності Каганця і його ідей, писати подібні речі дуже тупо. По перше підтримую Хвойду у питанні порпання в особистому житті. По друге, знаючи Каганця, можу припускати, що подібна писанина до нього не має ніякого стосунку..

42

Маячня...
А у сні ... - не маячня, а по-справжньому,- що аж прокидалась!   Це ж треба... 
Тантристи - відпочивають  big_smile

І чого вона знову на Перехід стала писати?

Востаннє редагувалося Яна (13 Jan 2009 10:41:31)

43

Яно.. Ти ше скажи шо ти у серіали віриш.. big_smile

44

"Ересь, бред и мракобесие.." (с) lol

З.І. Привиде, забув додати: Канигін - провокатор - навмисно доводить до абсурду певні теми.

Востаннє редагувалося Arias (13 Jan 2009 11:22:41)

45

AngelSka написав:

...такі хваннтаззії не предмет для обговорення і поширення, тут до медицини.

Анжело ,ти пропонуєш їй звернутися до "лікаря" О. Філатовича ( "живе слово" почитати)?

http://filatovich-slovo.com.ua/2.2.-met … lovom.html
"...Що стосується нашого часу, варто хоча б згадати намагання Ісуса Хреста надати Вищі Знання для еволюційного руху людей та можливості зцілення від усяких недугів. Люди в той час сприйняли цей дар Божий зцілення як манну небесну, як обов?язок богів лікувати, зцілювати їх немічні тіла. (дивися 3-й розділ). Люди неспроможні були сприйняти Світло.
І ось саме на переході 2-го тисячоліття в 3-тє тисячоліття, з дня приходу Ісуса Хреста на Планету, ми отримали методику зцілення, одужання, оздоровлення, ліквідації більшості хронічних хвороб(тих хвороб, які ще сьогодні більшість людей вважають невиліковними). Настав той час, коли в людини залишається один вибір з двох:
1. Або продовжувати безцільне, бездушне матеріальне проживання на Планеті, яке породжує все більшу кризову ситуацію людського суспільства з спрогнозованим песимістичним кінцем;
2. Або піти шляхом відродження Божої істини, шляхом творення:..."

Й ще почитайте(про матрицю) http://phorum.sd.org.ua/read.php?2,6665,6735#msg-6735
й відповіді Каганця отут - http://phorum.sd.org.ua/read.php?6,2705 … te=1#REPLY

Востаннє редагувалося Упертюх (13 Jan 2009 11:33:30)

46

Упертюх написав:
AngelSka написав:

...такі хваннтаззії не предмет для обговорення і поширення, тут до медицини.

Анжело ,ти пропонуєш їй звернутися до "лікаря" О. Філатовича ( "живе слово" почитати)?

http://filatovich-slovo.com.ua/2.2.-met … lovom.html

Ні, боюся, що ій це не допоможе, як мертвому припарка yikes боюся, що ій сюди: http://libra303.narod.ru/good179.html  або ще таке є
http://phorum.sd.org.ua/read.php?8,6034,page=5 roll

А взагалі то ця тема-провокація, бо авторка пише, що заспокоїлася "істінним православієм", і водночас, поширює таку інфу про себе ж...
хоча людина така дійсно існує http://observer.sd.org.ua/news.php?id=434 sad

Востаннє редагувалося AngelSka (13 Jan 2009 15:42:24)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

47

AngelSka написав:

Ні, боюся, що ій це не допоможе, як мертвому припарка yikes боюся, що ій сюди: http://libra303.narod.ru/good179.html  або ще таке є
http://phorum.sd.org.ua/read.php?8,6034,page=5 roll

А взагалі то ця тема-провокація, бо авторка пише, що заспокоїлася "істінним православієм", і водночас, поширює таку інфу про себе ж...
хоча людина така дійсно існує http://observer.sd.org.ua/news.php?id=434 sad

Згоден. "Канонічєскає рабославіє"  - це діагноз. Але, до чого тут гілка про "телегонію"? smile
"Не понял юмора" (с)

48

Та жінка по природі дуже емоційна, все близько до серця сприймає, і коли дуже багато неприємностей навалиось, і ще в особистому житті додались негаразди, от і "з'їхав дах"...

А про даосів - цікаво! smile

".. Даосская практика совершенствования энергии ци фокусирует свое внимание на интеграции божественных, или тонких энергий в теле человека, имея в качестве конечной цели достижение динамического равновесия противоположных энергий, называемых Инь и Ян. Дао является неописуемой суммой и абсолютным источником этих энергий, которые проявляют себя в богатом разнообразии форм. Даосы, будучи людьми практичными, предлагают, чтобы человек начинал с наиболее доступной, находящейся под рукой энергии, а именно, с сексуального влечения между мужчиной и женщиной, и использовал его в качестве трамплина для достижения более тонких сфер.

Даосы учат, что мужчина и женщина несут ответственность за то, чтобы гармонично уравновесить энергии неба и земли внутри себя, из чего будет следовать гармония во всех других сферах их жизни. На эзотерическом уровне все действия человеческой любви являются естественной трансформацией нашей семенной эссенции. Эссенция нашего семени, семя самой нашей души, физически накапливается в теле в виде энергии спермы или яичников. Когда мы любим кого-то, мы не только помогаем ему, но и преобразуем также некоторое количество нашей собственной эссенции в высшие уровни энергии. Таким образом, даосы видят в сексуальности основной источник энергии, скрывающийся позади любви на человеческом уровне. Любой, кто следует " путем сердца" - путем естественной и постоянной любви ко всему встречному, - найдет могучую поддержку в этом даосском проникновении в способы использования энергии сексуальности.

Целью даосов является не удовлетворение человеческого эго в его ненасытных желаниях. Их целью является успокоить эго и ум таким образом, чтобы тонкие энергии тела можно было сначала увидеть, а потом и совершенствовать в высший уровень осознанности. Тогда ум сможет увидеть свою истинную роль в высшем порядке вещей и работать гармонично для сохранения равновесия сил. Личные отношения любви могут быть одной из ценных стадий в этом процессе, микрокосмом более обширных тонких энергетических полей вселенной..."

Тут можна читати або скачати  ту кнгу  http://polbu.ru/chia_sexenergy/ , а тут скачати інші книги автора  http://book.ariom.ru/txt490.html

Якщо знак Інь-Ян прийшов у Китай з Трипілля, то напевне в Трипільській культурі ці знання теж були, і трипільці володіли способами "економії" і гармонізації енергії, виходу на вищі рівні ?

Востаннє редагувалося Яна (13 Jan 2009 17:20:57)

49

Також і мені цікаво про зародки  культури  взаємин на наших теренах...  roll те, що зробило канонічне православіє для знищення такої культури, якщо вона була, можна собі тільки уявити, а результат отакі істерії, ну і ще багато чого поганого, якщо брати християнську европу, нетривкі шлюби, спад народжуваності, збочення... Отут я згодна з стосовно негативної ролі християнства в цьому питанні..

Здається, що десь була тема Інь-Янь, треба би туди переїхати...

Востаннє редагувалося AngelSka (13 Jan 2009 17:05:42)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

50

AngelSka написав:

Власне, проблеми у неї почалися з особистих негараздів зі статевим питанням також, потім вона це стала переносити на всіх, з ким контактувала, всі "збоченці," чоловік, редактор, навіть лікар-акушер... то хто хворий? А оті особисті негаразди витікали також з якогось її негативного досвіду і розчарувань, от ця гілка http://phorum.sd.org.ua/read.php?8,6034,page=5 roll Аріасе, з цим і пов*язана, едине незрозуміло те, що пані пашла з цим питанням до канонічного патріархату, то скоріше ій сказали покаятися, бо то все грішне і від  нечистого ... а не спробувати згармонізувати цю сферу, в якій і були її проблеми... yikes проти природи канонічність не допомагає, у каноністів теж не все гаразд з цим питанням...  roll

Амінь. smile)))