Re: "Характерники" - відео.
Пес, трохи детальніше. Не можу подивитися.
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Історія, легенди, згадки про характерників » "Характерники" - відео.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Пес, трохи детальніше. Не можу подивитися.
ну там на блозі (друге посилання) є ще декілька цікавих відео... хоча неоднозначних...
2 Хвойда...
1. Під час перегляду першої частини, ніби невеличке ознайомлення, ми маємо задати собі три найважливіших для себе запитання, а точніше записати їх на листочку точно сформулювавши.. (обов"язково три - не більше... він наголосив на цьому але пояснювати не став..)... до кінця перегляду чи якось так...:)... відповіді на ці питання мали б виникнути у нашій свідомості... можливо МП.
2. Розкриття творчих потенціалів через споглядання заходу сонця в ПМ (правда він не називав це МП - але менше з тим..)... і в кінці треба написати на листочку "Я Вас вижу"... тобто себе зі сторони... такого яким ти маєш бути...
3. Вирішення якихось спірних питань... там були приклади з слониками, гномиками і кактусами
... але суть я так зрозумів ось в чому... предмет напевне тут не є важливим кожен підбирає щось своє... отже.. виникає якесь спірне питання.. ми вагаємось... так чи ні... ставимо в МП ряд наприклад слоників, від малого до великого.... якщо вони стали хаотично - то справа пролетить, а якщо вишикуються в рядок по зростаючій - то справа піде... а якщо слоники ще й посміхаються
то сьогодні найкращий день для вирішення даної справи...
4. Передбачення образів майбутнього (чіткого майбутнього, за його словими бути не може... лишень образи..) Малюємо в прямокутнику, розміщеному вертикально золоті діагоналі... позначаємо трикутники цифрами... 1.2.3.4... починаючи з ліва... 1 - зафарбовуєм золотим... 2- зафарбовуєм зеленим... 3 - зафарбовуєм червоним... дивимось хвилинки зо три (задавши питання)... має виникнути образ.... через кілька днів практикувань - маємо дізнатись яким кольором зафаорбувати четвертий трикутник що буде підходтти саме нам... і це уже наш особистий образ для входження і споглядання майбутнього.. ![]()
ПС... надіюсь усе правильно виклав... старався як найкоротше... якщо щось не так... то поправте.. я ж міг і щось не так зрозуміти... ![]()
там доречі є його мило і телефон.... обіцяв що продовження буде....:)
Востаннє редагувалося Пес привид (12 Mar 2010 00:30:23)
Добре, а полоз це що?
Ой, тільки не треба казати, що християнство святе і непорочне. І там своїх недоліків вистачає. Всі розпинають Христа в думках і тупих молитвах, замість того, аби прислухатися до його справжнього, а не перекрученого Вчення. Зробили з Пророка ідола і покланяються як тупі мавпи.
Я на форумі геть новий. Такий, що можу попутати коня з коровою - то щодо глибоких знань про характерників і усіх тих речей, які йдуть слідом. Але я маю деяку інформацію і хочу з вами поділитись. Шановний Козаче заставний, ви і ГАДКИ НЕ МАЄТЕ, що таке християнство. Щоб охрестити НАРОД, я не говорю про 1, 100 чи навіть 1000 людей - НАРОД!!! З його уставленими ГЛИБОКИМИ духовними традиціями і культурною спадщиною, що певно не один народ світу такої не має, треба мати щось більше, ніж, цитую вас: - " і покланяються як тупі мавпи"... Більше - значить ГЛИБШЕ і з чітким виявом і змістом. Чи ви вважаєте, що то експансія була, коли хрестили Київську Русь? В історичній практиці аналогів немає. В даному випадку християнство православне, то як ніби дід ходив пішки, а син конем їздить - то досконаліше, швидше, простіше для людини. Для нашого менталітету. Ніяких українських традицій християнство не знищило - лише доповнило, трансформувало. Да я такий українофіл, яких ще треба пошукати!!! В мене предкі по батьківській і материнській лінії кров замовляли і мали певні знання ще з козацьких часів!!! Козаки носили ХРЕСТ на гудях!!!
Єдиний момент - то треба свідомо відчувати, бачити, а не через забобонний страх, чи тому, що всі так роблять. Бути християнином, значить розуміти суть, ВІДЧУВАТИ її а не покланятись, як тупі мавпи!!!!!!! Недоліків вистачає кругом - то я не буду з вами сперичатись. І християнство ділиться на 3 конфесії - в якій із них більше недоліків самі вибирайте... Я вас не знаю, але 100% впевнений, що і ви молитесь, просто по своєму для себе то називаєте... мо медитація, мо мантри, мо зв"язок із предками, Силою, Ефіром, ще чимось... Я молюсь, бо знаю до кого, чому і ГОЛОВНЕ знаю результат. Так що на вашому місці я б не поспішав праворуч і ліворуч розкидатися словами, на кшталт "тупі мавпи"... Можливо то всім учасникам даного славного форуму української духовної традиції притаманно - паплюжити християство, як таке. Можливо навіть ви в чомусь праві - бо просто вам не розповідали професіонали своєї справи про справжнє ПРАВОСЛАВ"Я... Не пострадянське чи постсталінске, де релігія, була як засіб керування массами. Зараз новий час і, повірте, є люди, які по новому, з глибшим змістом це сприймають. Навіть я, що пройшов шлях наукового пізнання. Нехай навіть прочитавши ці рядки я випаду геть з характерної стилістики даного форуму, але якщо людина щось знає, і не по верхівочках ходить, а з середини, то певно то відчувається! Будьте здорові!
Востаннє редагувалося КозакВасиль (12 Mar 2010 00:59:17)
Добре, а полоз це що?
Ю.І. Полоза - особисто я з ним незнайомий
... оце випадково надибав відео...
http://moiidei.com/obrazovanie-obucheni
lya-d.html
http://www.nikopol-news.net.ua/index.ph
;Itemid=35
усе що знайшов.. ![]()
ПРАВОСЛАВ"Я... Не пострадянське чи постсталінске, де релігія, була як засіб керування массами. Зараз новий час і, повірте, є люди, які по новому, з глибшим змістом це сприймають. Навіть я, що пройшов шлях наукового пізнання. Нехай навіть прочитавши ці рядки я випаду геть з характерної стилістики даного форуму, але якщо людина щось знає, і не по верхівочках ходить, а з середини, то певно то відчувається! Будьте здорові!
Є хрестиянство як логічне продовження нашої Старої традиції, а є жидохристиянська єресь, "клінічєскає рабославіє" і т.д.
Тут, на форумі, є відповіні гілки. Ліпше, про це, писати там.
Востаннє редагувалося Arias (12 Mar 2010 11:28:24)
Пес, ти ж сам розумієш що це не воно. В такому вигляді навіть небезпечна річ. Пройти навчання можна, але ні в якому разі не залишатися разом з ним.
Востаннє редагувалося Дід Артім (13 Mar 2010 08:06:12)
Пес, ти ж сам розумієш що це не воно. В такому вигляді навіть небезпечна річ. Пройти навчання можна, але ні в якому разі не залишатися разом з ним.
ну я звернув увагу лишень на практики які він виклав (і не більше.... тому і запитав вашої думки
)... як на мене щось в цьому є... зі слониками кумедно виходить... дещо перевіряв...
задаючи різні очевидні питання ... отимував відповіді..
Xvojda написав:Пес, ти ж сам розумієш що це не воно. В такому вигляді навіть небезпечна річ. Пройти навчання можна, але ні в якому разі не залишатися разом з ним.
ну я звернув увагу лишень на практики які він виклав (і не більше.... тому і запитав вашої думки
)... як на мене щось в цьому є... зі слониками кумедно виходить... дещо перевіряв...
задаючи різні очевидні питання ... отимував відповіді..
Так - воно працює. Навіть, ставити щось не обов'язково.
Що ж до людини - треба дивитися..
Востаннє редагувалося Arias (13 Mar 2010 14:59:26)
той самий дядько закинув ще деякі відео... всього їх 12....... ось останнє http://www.youtube.com/watch?v=9evu2-Pe p;index=12
нажаль наразі не маю можливості подивитись
http://www.youtube.com/watch?v=eC4ATZ2P mp;list=UL .... там теж 12 відео..
Востаннє редагувалося Пес привид (11 Nov 2010 15:12:23)
продовження теми... хто що думає.... http://masterkosta.my1.ru/forum/6-37-1#2364 тут є ще нові відео... http://www.youtube.com/user/krkvgk#p/u/1/89JnVAP0Xyk
я был у Полоза, есть некоторые интересные вещи, а так... если честно, не знаю что сказать
вот с Брылевым понятно, наш чел, а эти назвались характерниками, просто потому, что надо как то называться
"Юрий Полоз, 06.06.2010 Обращение казаков характерников Никопольского края к понимающим то, что написано ниже…" ..........Аха-ха-ха...Сміюсь і плачу......
Основне правило- удосконалювати біолокацію. І ще зауваження- Левашов не знає що таке генетична зайва вага.
в книжці "Лицарі сонця" описується наступне, -
"В інтерв'ю кореспонденту «Вечірних вістей» Аллі Чердинцевій видатний скульптор України, майстер східних єдиноборств Олесь Бадьо (створив легендарну скульптуру козака-характерника - «Суто») нагадав історію, яка стала легендою.18
Японські кінематографісти зняли документальний фільм про єдиноборства різних країн. Вони відшукали документальні стрічки, зняті у 20-30-х роках у Київській області. ...У гай заходить звичайнісінький український дід у полотняних штанях, із шаблями. Робить буквально кілька рухів і опиняється на галявині. Він іще стоїть, а дерева падають, розрубані як унизу, так і вгорі, наче їх зрізали лопасті гелікоптера!19"
Зноски
18. Чердинцева А. Характерними не вмирають. - "Вечірні вісті", №9, 2003.
19. Залізняк Л. праця не вказана
Шукав в неті це відео та нажаль ніц не надибав. Ото б знайти таке, може хто вправніший в павутині
Востаннє редагувалося maglay (12 Jan 2012 15:25:16)
Цього видео в мережі ніц. Це треба на Бадьо виходить, щоб він розвів рукам. Але мені здається, що відео було.
Востаннє редагувалося Дід Артім (12 Jan 2012 15:34:17)
Розвів рукам - це нічого не скаже?.
Вийти б на майстра єдиноборств з Японії.
філософське каміння http://video.i.ua/user/304600/8406/281746/
так бува....є http://video.i.ua/user/304600/8406/236934/
Востаннє редагувалося Дід Артім (21 Jan 2012 14:50:48)
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися