1

Тема: Стан віри

Стан віри - той стан, в якому все робиться в характерництві. Про це можна багато говорити, але легше просто показать. Станьте на відстань одного ліктя від якогось предмета, краще дерева. Далі берете й потовщуєте собі 7-й грудний  позвонок, до відповідного розміру поки дещо не відбудеться. А що, ви як зробите, то і скажете. Застерігаю тільки, все має відбуватися саме.

Востаннє редагувалося Дід Артім (02 Mar 2010 23:43:12)

А хай би їх усіх громи побили

2

Re: Стан віри

А бог його зна. Є тільки один спосіб дізнатись. Зробити

3

Віра - це стан поєднання людини з довколишнім. Це глибоко природна річ, не повязана з соціальним аналогом. Іншими словами, віра - це міра входження в цілісність. 'по вірі вашій буде вам'. Основа характерництва. Практику дав для порівняння того що про це говорять і книжки пишуть товстелезні.

Востаннє редагувалося Дід Артім (12 Mar 2010 00:25:56)

4

Xvojda, не мороч людям голову!

Віра - це прості відповіді, на складні запитання і нічого хорошого в ній немає. Стан віри блокує пошук, адже вже людина відповіла собі на запитання.

Сама практика (я б її так не називав), просто потрібно зрозуміти, що таке центр свідомості і фокус уваги, тоді поєднання з довколишнім буде сприйматися як вічне.

5

Більш не буду. Тільки в індивідуальному порядку.

Востаннє редагувалося Дід Артім (12 Mar 2010 18:49:24)

6

Действительно, все так просто. Просто взять и понять, что такое фокус внимания и центр сознания. И все.
Главное при этом голову не морочить ...

7

Точніше - не збивай з пантелику. Для тебе, можливо, воно і виглядає як потовщення хребця, та слухач може сприймати це буквально.

8

А як ще?

9

Прості практики на відчуття різних ділянок тіла, потім з"явиться свідомість-спостерігач.

10

Ну як тільки з переносом уваги, то вибачайте, бо у людей мистецїкого напрямку, ще й фантазія, знаєте...

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

11

Як на мене Хвойда все добре пояснив...  акцентувавши на певних помічених речах... це ж майже так само як із "відірваною головою" або Мокшею (коли умовно - мозок кладеться на голову:)).... ну так - можна звичайно пояснити людині : пересунь свідомусті у груди або поклади її на голову... але ж не кожна людина зрозуміє що мається на увазі і тим більше правильно усе відчути... вона уже згодом зрозуміє для чого все це було... а наразі на початковому етапі усе пояснюється на таких пикладах... можливо як одни з варіантів, потім усе можна пояснити і ще раз... а взагалі то до кожного свій підхід.... і правильно Анжела сказала - творчу людину може понести троха не туди... хвантазія працює добре, і тому її варто обмежити певними образами.... що Хвойда як на мене і зробив... smile

ми тут лишень вчимося.. smile якщо є якісь зауваження то пояснюйте це точніше, бо наразі лишень одна критика... викладайте своє бачення практики з детальним описом.. smile

12

не блуждайте разумом. Віра перемикає увагу з першої на другу, там де можливим стає неможливе. ЗРОБИТИ ЦЕ МОЖНА Н СПОСОБАМИ, але ваша задача була зробити. Якби ви це зробили б, то зрозуміли, чим відрізняється знання від софістики. Ви плутаєтесь як гуси в буряні. Тим не менш я спеціально підвів вас до розуміння звязку характерництва з Ісусовим вченням, яке є одним. Ми не можемо довести це юридично, але можемо довести практично. Запамятайте,, коли людина не знає чогось, вона за це починає балакать. Не слід скільки уваги приділяти практикам, центрам уваги, свідомості. Вкінці кінців це лише орієнтир, але сам по собі ніякої практичної користі не має. Без розуміння ви попадаєте в кращому випадку в школярсто, яке розвиває скажімо бачення, але це бачення не можна застосовувать. А КОЛИ МОЖНА, а коли неможна. Це ж треба знати, вас же ніхот не буде постійно за руку водить. Це добре що є людина яка підскаже, що туди не треба лізти. А якщо є людина, яка нахватавшись якихось пратик і методик ліпить таке, що з самого початку несе елементарну шкоду.  Загалом хвороба сучасної езотеричної науки полягає в тому, що в ній всі спеціалісти, від дворніка до міністра.

13

Людина заспівала пісню і вона стала хітом, людина повірила що може любу пісню зробити хітом, в результаті, друга, третя - пшик. Наприклад, гімн помаранчевої революції!
Ось вам і віра.
Коли Міклуха-Маклай підпалював спирт перед туземцями, то теж міг видати таке: я вірю що вода горить, самі бачите. Вони повірили!

14

Світломир написав:

Людина заспівала пісню і вона стала хітом, людина повірила що може любу пісню зробити хітом, в результаті, друга, третя - пшик.

Чим Ви пояснюєте? В чому віра завинила?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

15

вера - самоуверенность - самодурство, судя по всему кто то считает, что это тождественные вещи.

16

Віра "підпаленого спирту" чи "хіта" немає жодного відношення до стану віри. "По вірі вашій буду вам" ця цитата настільки широка, що йорзаючи по сайтах, посилаючись на всяке сміття, Люди не можуть зрозуміти - віра переносить гори. Початок будь чого - це віра, що має силу. Це дано кожному, а люди плутаються як вівці повні інформації та знань. Морочать собі голови історією, релігією, а запаху вітру не чуєте, тепла землі не сприймаєте, а саме страшне страх та розставляння "штампів" на все навколо. Віру не  можливо сфокусувати її потрібно мати. Віра у будь що робить це реальним. Довершена Віра у перемогу це і є виграш.

17

Коли хтось гне ложку думкою, а в нього просять пояснити як він це робить, то цей умілець просто відмахується від такого настирства: - я просто вірю. Насправді, для такої простої дії потрібні роки самовдосконалення своєї свідомості, та це надто довго пояснювати та й народ хоче все і одразу.

Мені більше подобається точніший термін - змінений стан свідомості, а віра нехай залишиться з релігією.

18

це не тотожні поняття

19

"По вірі вашій і буде вам" - Ісус. (У що вірите, тим шляхом і підете, яким шляхом підете - тим і станете.)

Вы — это движущее вами ваше глубинное желание.
Каково ваше желание, такова ваша воля.
Какова ваша воля, таковы ваши действия.
Каковы ваши действия, такова ваша судьба

Брихадараньяка Упанишада

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

20

Думаю всі зрозуміли, що кожен хребець має своє включення. З того шо не секрет ше є точка волхва, зміїної сили, плавлення, точка входження в білий магічний канал (мандри в ментальному дублі). За це відповідають ганглії.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 Mar 2010 17:03:59)

21

Muroslav написав:

... Морочать собі голови історією, релігією, а запаху вітру не чуєте, тепла землі не сприймаєте,..

Ну , тепла землі якраз ви,  Muroslav-е, не сприймаєте. Точніше, на мою думку, намагаєтесь відволікти(від сприймання) інших(поки є хоч якась можливість дізнатись правду).
Під "теплом землі" я маю на увазі це (про сон) - http://www.ukrcenter.com/library/read.a … ;read=true

Ви тут -  http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 9919#p9919 пропонуєте "скинути величезного хвоста "історії"" , тобто пам'ять про тих , хто віддав своє життя задля того щоб народились Ви ?
Тут є на форумі тема "Прокляття заложної души". Як на мене це прокляття - в презирстві/забутті того "тепла"(в курганах) нашої землі.

22

Спробую донести про що саме хотів сказати. Щоб зрозуміти, пане Упертюх, про якого "хвоста" кажу, перечитайте попередні повідомлення у даній темі.
Память про рід, знання свого коріння, повага до славних предків основа самого життя. Це факт. Що Ви можете зробити з цим? Нічого, крім як осмислити та приняти.
Люди копошаться у цих фактах, інтерпретують, сперечаються витрачаючи на це масу сил та енергії. Тратяться там де змінити нічого не можуть. Саме смішне завжди знаходять винних. Так цьому тішаться, що забувають що життя це майбутнє на яке можливо вплинути та ще й щось зробити корисного, зробити дійсно варту річ.
Пане Упертюх трохи шкода що Ваше "тепло" іде з могили, це Ваше бачення, а тому тут Ви праві.

23

Muroslav написав:

Память про рід, знання свого коріння, повага до славних предків основа самого життя. Це факт...

Добре. Але, мені здається, для вас це лише слова, бо -

Muroslav написав:

Спробую донести про що саме хотів сказати...
Що Ви можете зробити з цим? Нічого, крім як осмислити та приняти.
Люди копошаться у цих фактах, інтерпретують, сперечаються витрачаючи на це масу сил та енергії. Тратяться там де змінити нічого не можуть...
Пане Упертюх трохи шкода що Ваше "тепло" іде з могили...

Про "Ваше "тепло" іде з могили" - нехай, що я мав дійсно на увазі , думаю ви насправді зрозуміли..
А про "Що Ви можете зробити з цим? Нічого..." , "Тратяться там де змінити нічого не можуть..." -
і несподівайтесь. Правда(дійсні факти) вскриє окупаційну брехню і змінить сплановане(читайте, наприклад, Джорджа Оруелла "1984"- про методи)   єю(брехнею) "світле майбутне" .

Востаннє редагувалося Упертюх (20 Mar 2010 11:10:24)

24

В імя Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Панове, тема про віру. Гете: 'віра - міст веселки між небом і землею'.

Востаннє редагувалося Дід Артім (20 Mar 2010 11:30:27)

25

вы, ребята путаете две очень важные вещи ВЕРА и РЕЛИГИЯ!  Вера - она есть у каждого человека, абсолютно у каждого и без веры, человек не может жить.  ВЕРА - это то духовное начало, которое движет любым человеческим существом. А РЕЛИГИЯ - это уже продукт вторичный. Сейчас в Украине  - Христианство, еврейская идеология, которая воспевает Святые земли Иерусалима, Возвеличивает Изю Христа, обучает истории еврейского народа, уничтожая всё украинское в человеке, превращая украинца, в раба евреев.  Пока вы не поймёте, что РЕЛИГИЯ  прицепляется к Вере, как гриб паразит и сосёт эту Веру, до трех пор вы будете переливать из пустого в порожнее и не будете понимать, почему сейчас в Украине украинцы являются рабами евреев, не имея для себя никакой перспективы на становления хозяевами у себя в стране. ТОЛЬКО УНИЧТОЖИВ ЧУЖДУЮ РЕЛИГИЮ! украинцы смогут вырваться из рабства, в котором они сейчас находятся - по другому выхода не будет.