26

Re: В хату вдарила блискавка (про геопатоген)

Яна написав:
Arias написав:

Пам"ятаю, на одному дружньому форумі, ця тема також підіймалася.. намагалися прив'язати до геоплазменного випромінювання.

Так, згадала, тоді ми виясняли, що таке Місця Сили. Геопатогенні зони і Місця Сили то різні речі   http://ridnovyxliudej.tripod.com/chapter14.htm

це протилежності

27

З точки зору людей?

Дурному не нудно й самому...

28

на мою скромну думку..

29

отам мольфарів і відьом і треба шукать, в отаких хатках. Геопатогенні зони... ха, дурня все. Запамятайте під бомжів частіше всього вони і маскуються, ніякий дурень світиться не буде. Людина Знання - це миша яка в напівтінях пройде і її ніхто не помітить, оту людину треба бояться. А той шо йде по вулиці як сонце і асфальт топиться під ногами просто дурень? її нічого не стоїть збить з тої висоти smile от того в бомжів ніколи не треба плювать.

Востаннє редагувалося Дід Артім (26 Oct 2008 11:51:55)

А хай би їх усіх громи побили

30

+1

Дурному не нудно й самому...

31

В мене похожа історія... хотя річ не у блискавці, колись давно smile... дім побудував такий собі заможний пан поляк, і якось призвав собі домового щоб той допомагав йому по господарству, прийшов час померати власнику домового і він знав що треба його передати комусь( бо думають що буде тяжко на тамтой світ відійти ) він хотів передати його своїй сестрі, та незахотіла, пройшов час як вже помер власник того лихого, і через кілька років його сестру найшли в саду повішаною, після того випадку в домі ніхто не живе ( а дому вже приблизно 90 років), навіть різні місцеві злодюжки не лізуть туди, я сам бачив цей дім, недавно водили священників, недопомогло... і досьогодні усі знають хто в тому домі господар smile...

Якщо немаєш цілі заради якої можеш жити, найди ціль заради якої можеш померти...

32

А чим ви займаєтесь? Ми спасом в перервах від нету. А ви? Вас не ображає що 'ви' з маленької? Я свідомо це роблю.

Востаннє редагувалося Дід Артім (24 Feb 2010 22:54:42)

А хай би їх усіх громи побили

33

Дописи не по темі в приват або окрему гілку!

34

На Землі вже років 10 спостерігається постійне наростання сонячної активності. Проявляється це у вигляді великої кількості землетрусів, пожеж, повеней та інших техногенних катастроф. Гряде повна зміна клімату Землі та зміна всіх відомих науці процесів та явищ.

Блискавка є одним з проявлень цих змін. Ніхто з науковців не вивчав грозу та блискавку в езотеричній чи духовній площині - всі тупо міряють примітивними металоломними приборами заряди і дивуються вибірковості влучання та ударів цієї Сили. Ніхто зі вчених не здатен пояснити, чому блискавка влучила в конкретну людину з натовпу? Чому в кімнаті блискавка через розетку вбиває одну людину, а її сусіда навіть не зачіпає і не залякує?

Блискавка має свідомість та розум. Це Сила Перуна та Перуниці і вона ніколи не влучає кудись просто так. На все є свої причини та наслідки.

В даній історії, гадаю, причина не в місці розташування помешкання, адже в Карпатах багато хатів стоять на горбах і далеко не в усі потрапляє блискавка. Швидше за все, це "знак" людям, попередження або предвіщення подій. Оскільки хата нова, можливий також і варіант "посвяти" й очищення. Взагалі-то, кожен випадок унікальний і визначати причину слід окремо.

В школі Чумаченка давалися знакові ситуації і шляхом проглядання учні визначали який знак їм подає Природа. Водночас можна й самому проглядати і визначати, але точність обумовлюється рівнем здібностей та Свідомості.

Востаннє редагувалося Козак заставний (08 Mar 2010 03:02:50)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

35

Козак заставний написав:

Блискавка має свідомість та розум. Це Сила Перуна та Перуниці і вона ніколи не влучає кудись просто так. На все є свої причини та наслідки.

Цього року на святкуванні громадою рідновірів свята Купала сталася просто фантастична подія, мені про неї недавно розповіли.
Святкування проходило у парку Знесіння, там дуже потужні енергетично місця. День був теплий, сонячний..   розпалили багаття,  зробили опудало, яке потім спалили, спускали з гори у водойму запалене колесо, люди співали, бавились, водили хороводи, скакали через багаття,  дівчата спускали на воду віночки..  - все як має бути, по сценарію. Мали всю ніч святкувати, але ввечері, чи то вже вночі на небі стали раптом збиратись грозові хмари... 
Дівчата і хлопці стояли навколо багаття і співали. І вже на завершення одна дівчина каже: "От і відбулось Весілля Неба і Землі!" І в ту мить- буквально за метр від тої дівчини-  в землю б'є блискавка! То вигладало як  яскраво-білий величезний конусоподібний стовп - спалах, трохи похилений ..  А за тим пішов рясний дощ, так що люди стали бігати, хапати речі і швидко збиратись..
А потім вже усвідомили, що сталося - їхні ритуальні дії - співи-танці притягнули Силу Перуна!)

(Прошу вибачити, якщо щось не точно розказала, якщо хтось з присутніх на цій події львів'ян мене поправить, буду вдячна).

36

Будь-які влучання заряду мають знаковість. І це може бути як позитивна, так і негативна причина.

Мені розповідали випадок, коли група з 10-15 чоловік поїхала на ніч з табором в Пирогів. Там отаборилися на березі невеличкого озерця, поруч з місцем, де колись був цвинтар. Сиділи біля вогнища, пили та відпочивали. Опівночі зібралися хмари, почало страшенно гриміти і блискати, але без дощу. Народ перелякався і не знав, що робити, адже гроза була дуже незвичайною. В якусь мить одна спритна жіночка ніби "включилась", підійшла до вогнища і полила туди вино. За кілька хвилин усе стихло, ніби нічого й не було.

Що відбулося? Незнайомі люди прийшли на місце, де було багато померлих (і не тільки) духів, не привітавши їх почали "гульбанити". Духи не зрозуміли хто вони і що тут роблять, почали обурюватись. Невеличка пожертва за участі вина і вогнища їх втихомирила.
Наші давні предки знали про ці звичаї і якщо приходили на особливу територію, проводили відповідні обряди вітання та пожертви.

Зі мною взагалі був цікавий випадок.

Восени 2007 року я відпочивав в таборі поблизу річки Десна. Вранці поїхав зі знайомими на берег річки просто перед грозою. Гриміло і блискало трішки в стороні, я стояв під парасолею просто на березі, дивився як хлопці рибалять. На дерев"яній ручці парасолі був вгвинчений шуруп до центральної металевої опори. В якусь мить через цей шуруп мене вдарив невеличкий електричний розряд. Це мене ніби "пробудило" і "включило", злегка перелякався і почав ховатися в машину. Вже потім знайомі казали, що блискавка влучила в землю біля мене і частина її енергії потрапила на верхівку парасолі. А вже за кілька тижнів в моєму житті пішли зміни і почалася ніби "нова смуга".

У Всесвіті нічого не відбувається просто так. На все є своя причина і наслідок.

Востаннє редагувалося Козак заставний (10 Mar 2010 00:17:35)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

37

Цікаво...Минулого року написав на бетонній драбині "Slot The Best" , наступного дня в це міcце вдарила блискавка. smile