Тема: 14 травня відкриття виставки Віктора Крижанівського
14 травня у виставочній залі музею Києва (Ураїнський Дім, 3-тій поверх), відкриття ювілейної виставки відомого українського митця, члена Національної спілки художників України, доцента кафедри дизайну НАОМА, доктора філософії образотворчого мистецтва Кінгстонського університету ( США ) Віктора Крижанівського.
Відкриття виставки о 16 :00.
В урочистостях приймуть участь найвідоміші кобзарі , лірники та гурти народної творчості України.
Декілька слів про Віктора Крижанівського, це приклад людини, яка зробила себе використовуючи ті речі, про які ми тут згадуємо. Досягти чогось використовуючи характерницькі практити можливо за умови постійних тренувань і повниї самовіддачі. Комусь неподобається ця людина з якихось причин. То й що? Головне те, що ви можете зробити себе теж, таким яким подобаєтесь самому собі. От і все. Інших вимог до вас неіснує. Колись він спитав мене засмученого - чим ти займаєшся, кажу - тим-то й тим-то. Пита - неподобається? Кажу - неподобається. Каже - то міняй негайно. Кажу - не можу, ми живемо в хижому світі. Каже - то й самому ставати хижаком..., подивись на мене, я купаюся в щасті. Я глянув на нього і промовчав.
Востаннє редагувалося Дід Артім (10 Mar 2010 17:12:27)