1

Тема: Остров Хортица - Арийские круги

Давайте поговорим на новую тему, что вы знаете о Хортице и Арийских кругах ? О знаниях ариев и учителях характерников.

2

Re: Остров Хортица - Арийские круги

А что имеется ввиду под Арийскими кругами?
Про Хортицу много чего есть, вот например http://www.svit.in.ua/sva.htm

3

Не знаю.Може трошки не в тему, але ,на мою думку,корисна инфа:
(Р.С. Фурдуй "Прелесть тайны"  Рипол классик,М.-2005   с.155-157)
"...Все началось с того, что некий зоолог, исследовавший полеты летучих мышей в этом районе с помощью портативного приемника ультразвука, обнаружил, что в определенное время суток мегалит излучает ультразвук, забивая писк летучих мышей. Он сообщил об этом ученым Оксфордского университета.
С этого начался "Проект дракона"...Замеры, произведенные учеными, показали, что перед восходом Солнца каменный монумент издает импульсы ультразвука, затихающие вскоре после восхода. Ультразвуковые колебания наиболее интенсивны и длительны во время равноденствий, минимальны во время солнцестояний.
На этом фоне отдельные камни, входящие в состав сооружения, имеют разные циклы звучания. Например, у менгира зимой отмечается большая активность, чем у каменного круга, затем активность обоих усиливается, причем у круга она растет быстрее, чем у менгира, и весной превышает его активность. Зона ультразвука четко ограничена в пространстве. Например, менгир, излучающий ультразвук, оказывает влияние на зону диаметром 45 м ; за ее пределами, как показали измерения, ультразвук не фиксируется. Были проведены контрольные замеры близлежащих к Роллрайту объектов- тригопункта, бетонных построек, естественных скоплений глыб песчаника, но ни один из них не излучал ультразвуковых волн.
Оксфордские ученые выдвинули гипотезу, что ультразвуковые колебания этого "передатчика каменного века" возникают вследствие слабых электрических токов, наводящихся в камнях под воздействием солнечных радиоволн. При этом, как они полагают, энергия звучания каждого отдельного камня сама по себе невелика, но точное расположение (ориентировка в пространстве) всех камней создает суммарный мощный энергетический поток.
В Роллрайте была проведена также магнитная съемка. Оказалось, что каменный круг словно экранирует магнитное поле Земли: внутри круга оно ослаблено. Там же обнаружена спиральная полоса усиленного магнитного поля. Она делает семь витков и выходит за пределы каменного круга. Высказано предположение, что эта магнитная структура создана древними строителями мегабита путем зарывания внутрь круга кусков магнетита или других магнитных минералов...
Интересные результаты получены и во время измерений радиоактивности в Роллрайте. Круглосуточные измерения показали, что радиоактивность здесь обнаруживает кратковременные всплески, повышаясь раза в три, а затем снова падая до фоновой..."

4

Так, є на Хортиці святилища - кам*яні кола (див. посилання вище), так арійських часів, так певні дива там трапляються. А в чому власне питання?

5

Величар написав:

...А в чому власне питання?

roll

Рунный написав:

...О знаниях ариев и учителях характерников.

6

Величар написав:

...певні дива там трапляються. ...

можно тут докладніше? smile

7

Сакральний смисл Хортиця - вона поєднує береги. Тому острів має бути островом. Якшо побудувати міст - сакральне перетворюється в несакральне

А хай би їх усіх громи побили

8

DneprSerg написав:
Величар написав:

...певні дива там трапляються. ...

можно тут докладніше? smile

По-перше, мабуть, змінюється сприйняття часу. Про це багато хто казав - без годинника не могли зоріентуватись котра година. А колись було що і годинники у трьох відстали на однаковий час.
Є фото прозорих фігур над святилищем. Газети друкували, може і в інтернеті десь є.
Ходять люди лікуватись, але буває декому різко стає погано.
І що нерідко помічав - об 11:00, з початком недільного Славлення(Богослужіння) розходяться хмари, з*являється сонце. Або під час обряду в районі святилища дощ не йде.
Це так, узагальнено. Окремих історій на книгу набереться.

9

лізти туди не можна - то не людське. Осбливо тим в кого висока чутливість. Бути на деяких місцях можна по 10 хв. Хортиця і Камяна Могила місця планетарного маштабу - людині туди лізти не можна. Це все одно шо лізти в реактор. Особливо як нема бачення. Семітський підхід - сісти під потік і ждать як воно саме в тебе втікає. Силу треба брать від правильного житія - тоді вона буде твоя. А так таким боком може вилізти шо впустиш й те шо вхватив. З Хортицею взагалі зараз віжбувається незрозуміло що. Я туди нізащо непоїду, на Камяну могилу 2 рази мав можливість їхати - не поїхав. Потім вияснилось вірно зробив. Віктор Шовкошитний чуть дуба не дав. та й багато людей. Навіть якшо їхати топ оводить себе дуже спокійно - няких ритуалів, хороводів, славлень богів тощо.
нЕУСВІДОМЛЕНИЙ СПУСК З ГОРИ. Сили хочеться, слави безсмерття - нічого це хвороби що переживаються.
Врешті решт подумайте самостійно. Це не іграшки. Хоча їхать можна. навіть треба, краще з провідником. Якшо там хтось їхатиме якісь потрали відкривать чи шось таке - дурні - невірте і ніколи не ставайте ні з ким в коло. Сила сам там знає без всяких помічників

Востаннє редагувалося Дід Артім (20 May 2008 18:58:35)

10

Xvojda написав:

лізти туди не можна - то не людське. Осбливо тим в кого висока чутливість. Бути на деяких місцях можна по 10 хв.

Ви б це пояснили кожному хто норовть на камені присісти...
  Щоразу розганяємо компанії відпочіваючих
  А якщо нам забеспечується гарна погода на час обряду то все гаразд.
Власне якби не запорозькі рідновіри ті святилища лишились купою каміння на місці археологічних розкопок. Якби не зробили б з них культові місця - не були б оголошені пам*яткою історії і взяті під охорону. І цієї теми на форумі не було б - бо про ті святилища знали б вузьке коло працівників заповіднику і декілька рідновірів.
Хто приходить з розумінням святості місця - не зашкодить йому і собі. А інші розплачуються.
Дехто життям.
За мости один вже поплатився. А може і більше.
До речі найбільше святилище - площя біля 400 кв.м. - як раз біля опори моста що будується. Зараз законсервоване (закопане). А про сакральність  і мости хотілося б спитати - коли ми протестували проти іх будівництва чим допомогли Ви?

11

Величар написав:

...бо про ті святилища знали б вузьке коло працівників заповіднику ...

Вибачте що не в тему, а ви часом не працівник заповіднику?

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

12

а є якісь карти острова, в мережі , де указані місця сили, та святилища(з описом)?

і що сталось від будівництва мостів? вони щось зіпсували?
острів перестає бути островом, коли його насипом з’єднують, а не залізобетонними мостами...

13

DneprSerg написав:

а є якісь карти острова, в мережі , де указані місця сили, та святилища(з описом)?

Не зовсім те що ви хочете але можна ще тут поритися http://community.livejournal.com/khortytsia/

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

14

коли ви протестували, я приймав участь теж в деяких заходах але про це я ніколи вам не скажу. Мостів там не повинно бути. Краще там взагвлі щоб людей не було. Всякі святилища і каміння в голові

15

Я не працівник заповідника, не працював там, але особисто і з козаками наводив лад на Хортиці, водив (і вожу екскурсії) і цікавлюсь всім що має відношення до острова.
Карта святилищ є, але пошукайте дурня який це в інтернет викладе. Для початку вистачить туристичної карти де вказані діючі святилища, я покажу місця де під землею ще пара. А так будь-кому таку інформацію давати - звиняйте. Ще копати почнуть
Хвойда - якщо була якась допомога - дякую.

16

Ты не прав, они много сделали
Ридновирам привет но я лично ездил на Хортицу еше с Лозко - я дубовый мне хоть бы шо а от юдям плохо было - знает как - вроде как ни сидеть ни лежать ни быть не можешь. Хочется сквозь землю провалится. Там еще Лозко какой то обряд проводила - я смеялся вместе с Гриневичем. А от когда дяди в круг стали и открыли какуюто книгу - понял щас ачнется - Гриневич сказал - сатанисты. Да и вобще слышал что кто то там пробовал все эти порталы закрывать. В итоге не выщло - теперь там черти что творится - много грязи. Перекручено все. Все правильно луше туда вобще не соватся. Там должно распогодится - меньше туда человеку лезть нужно. Вам ридновирам со своими обрядами между тем тоже. Пото му что патриотизм патриотизмом но это природное явление и действует оно без человечекого влияния. Как любит говорить Ч. - закат солнца (для Ростика) вручную тут отменяется. Оно должно само идти. То есть приходим опять к тому от чего отходили - видить надо. Или перед занятием магии привести в порядок сознание
Удачи (про спас еще думаю - не забыл)

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

17

теж дякую. Робота була дуже злагоджена

18

BAT'KO ierarh написав:

Как любит говорить Ч. - закат солнца (для Ростика) вручную тут отменяется.

А я там до чого?

19

соЛнца

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

20

Ось ще є така цікава легенда про Хортицю http://abetka.ukrlife.org/khortytsya1.htm

21

Про Хортицу у меня тоже достаточно и практического и эзотерического знания, но я впервые пожалуй соглашусь с Хвойдой - не суйтесь в то что не способны понять и осмыслить особенно не советую проводить обряды рунверовцам. Это капища ариев или как их ещё называют - ориев и к языческой вере наших предков не имеет отношения. Это другая культура, другие обряды, другое понимание и уровень восприятия мироздания. Защищать, сохранять пожалуйста, но не лезьте со своим умишком и тщеславием в то что вы не в состоянии постигнуть.
  Как целитель я неоднократно лечил людей которые походили по древним капищам  ы некоторых из них приводили под руки, потому что сами они передвигаться были не в состоянии.

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

22

Холошня каже що він один із трьох хранителів Кам"яної могили... http://kholoshnya.com.ua/Ukraine/  а місце і справді дуже цікаве... дуже хотілось там побувати, але я так розумію що не готовий.... smile

23

На Хортиці знайдено святилище, якому понад 4 000 років

Досліджуючи укріплення і поховання Першої російсько-турецької війни на острові Хортиця, археологи під керівництвом Дмитра Кабалії випадково натрапили на ще одне святилище-яйце.. 
відео http://podrobnosti.ua/video/podrobnosti … 33748.html

Символіка святилища-обсерваторії на о. Хортиця  http://svit.in.ua/stat/st51.htm
Світовит Пашник

Правда про Яйце-райце від волхва Світовита Пашника 
http://www.svit.in.ua/news/new23.htm

"– А людина теж має воскреснути?

– Так людина уподібнюється до Сонця. Після смерті її душа йде до Батька Сварога, а тіло повертається до Матері Землі. І щоб людина воскресла треба справити весілля Неба і Землі, тобто поєднати дух і тіло. І людина має воскреснути у майбутньому поколінні. Тому людину клали до лона Матері-Землі, зверху насипали могилу – символ вагітності, і на могилі ставили стелу – образ Батька Неба, який мав запліднити Матір-Землю. Щоб людина відродилася, треба було продовжити рід – аби померлий міг прийти до світу життя. І тому вважається, що свою землю ми бережемо не стільки для дітей чи онуків, а для самих себе, бо знову повернемося, як і Сонце повертається до нас. Що ми залишили в минулому житті, те отримаємо і в майбутньому. Тому людина мала дбати як за землю, що дали їй Боги, так і за продовження роду."

Культ «Світового яйця» в пам’ятках доби бронзи на о. Хортиця http://www.svit.in.ua/stat/st3.htm
Остапенко М.А.

Востаннє редагувалося Яна (29 Jan 2010 15:08:46)

24

Цікава паралель - Нечай про спосіб відновлення енергії  http://gv.org.ua/index.php/plain/interv … jlo_nechaj

" - Багато людей приходять до вас зі своїми проблемами. Як ви дбаєте про свою чистоту?

Я не їм суп, борщ, огірки, помідори, сало, м'ясо. Сало і м'ясо то є мертве, це якби ви людину їли. Не можна то їсти, бо у тім знаходиться негативна енергія. Коли людина це споживає, вона стає грубою в характері і віддаляється від Бога. Я їмодин раз у день худеньку кашу, в яку добавляю капельку-дві олії. Але я кавоман J Дуже люблю каву і п’ю її вже багато років.

Раз на рік на дванадцять днів я захожу у печеру і складаюся там як у лоні матері дитина. Я повністю розтворяюсь, виключаю пам'ять, дихання і залишаюсь там без руху, їди та води. Якби хто перевірив мій пульс то подумав би, що я мертвий. Для цього потрібне довге тренування. Роками я займався, щоб досягти цього. Нащо воно треба? На протязі року люди приходять із злоякісними вібраціями свого горя і все це іде на мене. Я поглинаю це все. Щоб від всього цього очиститься я роблю «заземлення» у печері..."

25

Яна написав:

На Хортиці знайдено святилище, якому понад 4 000 років

Досліджуючи укріплення і поховання Першої російсько-турецької війни на острові Хортиця, археологи під керівництвом Дмитра Кабалії випадково натрапили на ще одне святилище-яйце.. 
відео http://podrobnosti.ua/video/podrobnosti … 33748.html
.

Є біля 200 розвіданих святилищ, з них десяток підняті на поверхню - розкопані археологами і відновлені за допомогою рідновірів. Інші під землею. Нерозвіданих, вважаю, не меньше - нерідко іх так, як у новині, випадково знаходять. Як вже було - звичайна археологічна розвідка перед будівництвом, аж раптом - фундамент храму.