26

Re: Сучасна технологія характерника.

leonid написав:

[Автор допису, вочевидь, зірок з неба не хапає і йому дійсно важко розібратися не маючи здібностей.
Просто застосовуй ці технології і все зрозумієш сам!!!

Любий друже - хаббардерник( для Вас сподіваюсь це не образа) , де ж можна придбати ці "ліцензійовані" здібності і за скільки ? ("огласите весь список(прейскурант) пожалуйста" "по-Тетаново" roll ).

27

leonid написав:

Автор допису, вочевидь, зірок з неба не хапає і йому дійсно важко розібратися не маючи здібностей.

..."Нет предела моему совершенству!",  сказала обезьяна глядя на человека...
Той, шо не хапає зірок - має геніальні міски від народження, математик, фізик-аккустик. Студенти різних тех. ВУЗів  Київа вирішували проблеми стосовно курсових і контрольних з вищої математики саме з його допомогою. Будьте скромніше, пане Леоніде.

...і нічого зайвого...

28

Упертюх написав:
leonid написав:

[Автор допису, вочевидь, зірок з неба не хапає і йому дійсно важко розібратися не маючи здібностей.

Любий друже - хаббардерник( для Вас сподіваюсь це не образа) , де ж можна придбати ці "ліцензійовані" здібності і за скільки ? ("огласите весь список(прейскурант) пожалуйста" "по-Тетаново" roll ).

Шановний - тільки не вам!
Причина - глумління і привселюдна абсолютно безсоромна  демонстрація            власних розумових здібностей.

Востаннє редагувалося leonid (16 Jul 2008 13:01:32)

БУДЬ ЗА МЕТР ПОЗАДУ СВОЄЇ ГОЛОВИ

29

Иванно , по меньш бреши(усі здібності сімейне життя забрало, нічого не залишилось wink ).
leonid-е , я радий , що ми так швидко один одного зрозуміли , тепер приват буде вільніший smile .

Востаннє редагувалося Упертюх (16 Jul 2008 13:09:48)

30

Иванна написав:
leonid написав:

Автор допису, вочевидь, зірок з неба не хапає і йому дійсно важко розібратися не маючи здібностей.

..."Нет предела моему совершенству!",  сказала обезьяна глядя на человека...
Той, шо не хапає зірок - має геніальні міски від народження, математик, фізик-аккустик. Студенти різних тех. ВУЗів  Київа вирішували проблеми стосовно курсових і контрольних з вищої математики саме з його допомогою. Будьте скромніше, пане Леоніде.

Запвльна Иванно!
Я не математик.
Тому ваше повідомлення дещо недоречне.

31

Він інструктор з математики   wink  .
(leonid-е , я гадав ми вже домовились про приватку !?
Можу повторити ще раз , вже для всього форуму
Саєтологія- це Церква .
Тепер задовільнені ? Хоча забув де що додати -  на моє переконання , сектанська ).

32

Упертюх написав:

Він інструктор з математики   wink  .
(leonid-е , я гадав ми вже домовились про приватку !?
Можу повторити ще раз , вже для всього форуму
Саєтологія- це Церква .
Тепер задовільнені ? Хоча забув де що додати -  на моє переконання , сектанська ).

Я не інструктор з математики.

33

Або характерництво, або технологія — ці поняття з різних світів.

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

34

Геник написав:

Або характерництво, або технологія — ці поняття з різних світів.

Дякую.
А як козак готував з джури характерника?
Пильнував, щоб той дуже точно виконував таємні вправи.
Не відхилявся.
Не вигадував.
Не порушував.
А це і є . власне, технологією.

Ну, як, наприклад, ось тут -

Книга: Создание человеческих способностей

Начиная с "будьте в метре позади своей головы" и до "Гранд Тура" по вселенной эта настольная книга для саентологов вместе с монументальной серией лекций, содержащих открытия Саентологии, являются результатом двенадцати месяцев исследовательских работ. Это панорамный обзор всей Саентологии - от основных кодексов до Аксиом и от мыслезаключений и механики до знаменитого процесса по экстериоризации из Маршрута 1 и Маршрута 2 - это полное описание Саентологии как таковой, её религиозного наследия и присущей ей способности... экстериоризации тэтана.

http://store.admiration.ru/category_3.html

Друга сторона цього - невід"ємні національні риси характерництва так дбайливо збережені патріотами крізь століття.

Чому я так наполягаю на "точних технологіях"?

Свого часу Будда з"ясував. що, стабільно перебуває за межами власного тіла.

Спосіб досягнення такого стану він і намагався передати людям.

Це перекрутили - подивіться на сучасних буддистів.

Легковажні досліди з цим приводять до вкрай важкого стану в кращому разі.

В гіршому - ...

35

leonid написав:

...

Скоріше пристосовував вправи (і сам до речі пристосовувався) до особливостей джури. Це вже не технологія а мистецтво (хоча визнаю що слово не дуже точне).

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

36

Геник написав:
leonid написав:

...

Скоріше пристосовував вправи (і сам до речі пристосовувався) до особливостей джури. Це вже не технологія а мистецтво (хоча визнаю що слово не дуже точне).

Згоден!

Уявіть собі, як в лиху годину ви потрапляєте на стіл до хірурга, що вважеє свій фах мистецтвом... Ну там картина вдалася чи не вдалася..

І коли на ваше тіло надягнуть дерев"яний макінтош а у вашому домі гратиме музика можливо, спостерігаючи за всім цим збоку, у вас майнула б думка - що ліпше б хірург вважав би власний фах точною технологією а не примхливим мистецтвом!!

Востаннє редагувалося leonid (16 Jul 2008 17:51:51)

37

пропоную просто не змішувать, Діанетика окремо - Характерництво окремо, кого що цікавить, гадаю прочан у вас вистачає. Хай буде собі, але люди повинні розуміти куди йдуть. Тому що смішно буде, уявляєте шукали зарактерництво, а знайшли саєнтологію. Просто для ясності, хто там шо досягає, всякі технології і таке інше. Нічого такого ні з вами ні з діанетикою не станеться якшо ці речі будуть знаходиться окремо. Погоджуєтеся? Як бачте така вже реальність цього форуму

Востаннє редагувалося Дід Артім (16 Jul 2008 21:28:46)

А хай би їх усіх громи побили

38

А той leonid ніяк не заспокоїться   http://phorum.sd.org.ua/read.php?8,12660,page=1 -