101

Re: Про Каганця

Байда говорив, що в книзі Меня "Син человеческий" є Спас, зерна роду. Я не читав, але перевірити варто.

А хай би їх усіх громи побили

102

читаю наразі "пшеницю" та паралельно "нестандарт". перше враження: у Каганця досить цікаво викладається матеріал (хоча місцями і дискусійний) і читається легко, а от пану Мельнику не вистачає аргументів. можливо тому його т.з. критика нагадує мені, перепрошую, агресивне брижчання слиною.

шукаю

103

З Каганцем, по певних питаннях можна дискутувати. Дещо здається притягнутим за вуха. Це нормально. Але, він, хоча б намагається обгрунтувати логічно.
Особисто мені, "Пшениця" дуже сподобалася. Гідна спроба усунути конфлікт оп лінії "християнство"/"язичництво".
Бо, хоч я ніколи релігійним себе й не вважав (чи не з дитинства був переконаний у перекрученні так званого "християнства"), проте, навіть, після прочитання "Пшениці" (та пов'язаного з тим полегшення - наче гору хто з плечей зняв), з мене та жидохристиянська єресь ще кілька років виходила. Настільки сильно нас нею потруїли.

Востаннє редагувалося Arias (26 Jan 2010 15:10:03)

104

Навіщо і кому вигідно переконувати українців, що Ісус українець? Хтось сильніше увірує чи щось зміниться. На моє питання Дан Берест відповів: "тепер це не просто брехня, а більш вишукана брехня".
І навколо цієї брехні вибудувана ціла теорія, проблема в тому, що ніхто через лінь свою не буде допопуватися до істини, а шахраю це тільки треба.

Ви читали про "відизм"? Кишить відизмом! Ще років скільки тому про це ніхто і уявлення не мав. А що вони пишуть читали? Одна нісенітниця: беруть книги по езотериці, яких хоч носками завдавай і штампують звіздизм.
У мене одне питання: яке це все має відношення до українського народу? Чому ніхто не читає етнографів, письменників та ін. Як людина, яка не має уявлення, що таке українське село з його звичаєм та віруваннями береться писати про фантастичні речі, які ніби-то були притаманні Україні 5 тис. років тому...

Про Мельника сподобалося))) Чим брехня є НЕЙМОВІРНІШОЮ, тим швидше і сильніше у неї вірять smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

105

цілком погоджуюсь із Ariasом стосовно спроби усунення конфлікту. До речі, здається, цікавий погляд на це у мольфара Михайла Нечая
http://gv.org.ua/index.php/plain/interv … jlo_nechaj
і жодних протиріч :-)

шукаю

106

AngelSka написав:

В своей книге знаменитый "классификатор непознанного" Захария Ситчин на основе исследований религиозных первоисточников и внимательного изучения археологических находок убедительно доказывает, что в основе всех древних религий лежит знание о существовании в нашей Солнечной системе двенадцатого небесного тела - планеты Нибиру, обитатели которой, время от времени посещая Землю, заложили основы древнейшей земной цивилизации и оставили многочисленные следы в космогонических мифологиях человечества.

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% … 0.BA.D0.B8 (вибачаюсь википедія)

Планета Нібіру - це насправді планета Урусваті, яку створила на тонкому плані Олена Реріх з чоловіком. Ця планета дійсно засяє як зірка над небосхилом у 2012 році й ознаменує початок нової космічної ери та глобальних кардинальних змін. Про це написано в "Агні Йога. Етика життя".
Ці придурки і цей факт вміло підтасували своїми "панятіями".

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

107

Нічого страшного, ми її знищимо.

А хай би їх усіх громи побили

108

Mamay написав:

Навіщо і кому вигідно переконувати українців, що Ісус українець?

Шановні ,   не піддавайтесь ,а тим більше не повторюйте , як папуги  , псевдоспростування різноманітних "зацікавленних"   в приниженні української спадщини  .  Тому , що ми розумні люди і йти на їх поводу є приниженням !

Ці  "Зацікавленні" вміють  перекручувати історичні факти , і вбивати  свою думку в голови непосвячених з таким вмінням ,що й годі намагатися їх вибити звідти  ...

Про те ,що Христос  саме ,  українець -  мова не йдеться . Вони завжди "б"ють " на це слово тим самим спотворюючи сенс  . 

Йдеться про те , що Христос народився серед  ГАЛІЛЕЯН  . А галілеяни  не відносяться до семітів , а тим більше Іудеїв !  Вони є індоєвропейського походження . А якщо бути точніше , то вже доведено за допомогою аналізу різних історичних фактів  , що батьківщиною  цього  індоєвропейського племені є Північне Причорномор"я  , а саме територія України .

І це доведенний факт , про який  на Заході  вже ніхто  , давно не сперечається !

109

Mamay написав:

Ви читали про "відизм"? Кишить відизмом! Ще років скільки тому про це ніхто і уявлення не мав. А що вони пишуть читали? Одна нісенітниця: беруть книги по езотериці, яких хоч носками завдавай і штампують звіздизм.
У мене одне питання: яке це все має відношення до українського народу? Чому ніхто не читає етнографів, письменників та ін. Як людина, яка не має уявлення, що таке українське село з його звичаєм та віруваннями береться писати про фантастичні речі, які ніби-то були притаманні Україні 5 тис. років тому...

«Предки арійців жили у Подніпров’ї... Є всі підстави вважати, що «Рігведа» зародилася на берегах Дніпра. В літописах згадується слово «останці». Це ті, хто залишився жити (на берегах Дніпра), хоча племена вирушили до Індії. Мій заклик до українців: займіться вивченням санскриту (яким написана індоарійська «Рігведа»), за мовними ознаками знайдіть серед своїх племен «останців» — і відновіть зв’язок часів...» (Б.Рибаков, академік.)

Тобі цього мало ???

110

Народ, де тут інформація про Каганця? скільки можна попереджувати?

111

монах написав:

Народ, де тут інформація про Каганця? скільки можна попереджувати?

Зовсім вже загрався...???
Мове йде не про особистість і не про персону пана Каганця,  яка нікого не цікавить, а про те псевдовчення і ту вакханалію, яку поширює цей ідіот!
А тему так назвав хтось із Вас наглядачів. Тільки я не знаю над ким Ви тут наглядать поставлені!?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

112

Shivaya написав:
Mamay написав:

«Предки арійців жили у Подніпров’ї... Є всі підстави вважати, що «Рігведа» зародилася на берегах Дніпра. В літописах згадується слово «останці». Це ті, хто залишився жити (на берегах Дніпра), хоча племена вирушили до Індії. Мій заклик до українців: займіться вивченням санскриту (яким написана індоарійська «Рігведа»), за мовними ознаками знайдіть серед своїх племен «останців» — і відновіть зв’язок часів...» (Б.Рибаков, академік.)

Тобі цього мало ???

Звідкіля Ви вигулькнули? Аргументовано))) Зараз, що мають спільного нащадки "останців" і нащадки "переселенців"? Це чужі світи. Ніколи не було єдиного народу індоєвропейців, чи слов"ян, це дещо ідеалізована, якщо неутопічна думка. При наявності спільних рис ознак, це цілком окремі незалежні народності із притаманними виключно їм рисами, ментальностями. Різні умови вигартували різні характери.

113

Mamay написав:
Shivaya написав:

Тобі цього мало ???

Звідкіля Ви вигулькнули?

це - йог.

Востаннє редагувалося Крук (03 Mar 2011 00:25:15)