1

Тема: Світ снобачення, інший нереальний світ, між тим:

До цього також:
http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 45&p=2

Світ снобачення дя нас - інший якийсь нереальний світ, між тим:

Правила Игры и Сновидения
Понять - значит упростить.
А. и Б. Стругацкие

Одна сновидящая во сне попала, по ее словам, очень высоко, и там золотоволосые, высокие и извечно знакомые некто долго и ласково учили ее. Затем один из них коснулся ее лба, сказал: "А теперь спи," - и в тот же миг она проснулась здесь, в своей постели на девятом этаже.

Ты мне никогда не снишься,
дышу Тобой наяву.
Снятся все остальные,
и это - дурные сны.

Мы спим, когда бодрствуем здесь, и просыпаемся лишь в краткие миги ясных снов. Катастрофическое самоотождествление с материальным планом Земли, на которой по тем или иным причинам мы воплотились, блокирует нашу истинную память.

Мы не можем вспомнить действительные правила великой, прекрасной и страшной Игры, в которую мы когда-то согласились играть по своей воле, Игры, в которой каждая сущность - одновременно и игрок, и карта, и выигрыш, и проигрыш, и сама Игра. Но мы довольствуемся не Игрой, а играми, игрушками, возней в песочнице.

Почему?

"Жизнь есть сон". Но есть и дополнительная версия: нынешнее наше положение есть следствие одного из ходов в Игре, и не исключено, что ход был достаточно удачным. Но время не спит, Игра продолжается, пора делать следующий ход. Пора просыпаться.

Но прежде должен быть усвоен и понят смысл и урок предыдущего хода, переместившего нас сюда, в этот мир, в это положение. В основе Мира и миров лежит Тайна, о которой можно сказать совсем немного: она, по определению, не может быть разгадана. Тайна есть мать Игры, ибо любая игра невозможна без риска и неизвестности. Риск и неизвестность - это то, что делает мир живым, то есть свободным.

Каждый мир имеет привычку быть бесконечным. У любой бесконечности есть свои способы длиться, не утомляясь при этом окончательно, потому что любое окончание есть начало. Все способы длиться основаны на одной из функций тайны, связанной с инерционностью, сопротивлением материи и пространства, с темнотой, косностью, незнанием, забвением, сном, беспамятством. Все перечисленные понятия не отягощены в данном контексте никакими негативными ассоциациями, потому что - повторимся, - потому что отражают фундаментальное свойство Мироздания иметь длительность, переходящую в бесконечность.

Тайна, по всей видимости, существует вовсе не для того, чтобы мы ее разгадывали, - как вызов ее воспринимает только наш ум. У Тайны иные функции в мире, на которые можно лишь, весьма косвенно и косноязычно, указать некоторыми метафорами. Например, можно сказать, что назначение тайны в мире сродни балкам в доме, которые поддерживают и скрепляют крышу и потолок, о которых никто не может знать лишь одного: когда именно и почему они рухнут.

http://www.penman.ru/shkola/karta.html карта...

Тепер про “взлом” снобачень, є про що задуматися:

http://dreamhacker.narod.ru/a10210.htm

....Проект, начатый около восьми лет назад, привел разработчиков к интересным результатам, часть которых я вам опишу в дальнейших письмах. Эта информация раскрывается только по одной причине: из-за нелепой оплошности нашего новосибирского коллеги материалы по “взлому” сновидений попали в распоряжение ФСБ России и сейчас проверяются экспертами двух режимных институтов. Мы не знаем, каким образом спецслужбы будут использовать придуманные нами триксы (трюки). Мы не знаем, в каком направлении пойдут их дальнейшие исследования. Поэтому, в надежде уровнять условия игры и дать желающим возможность уйти из-под опеки “Большого брата”, наша группа “сливает” основную часть своих находок в публичное пользование.

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

2

Re: Світ снобачення, інший нереальний світ, між тим:

Cергій Ізриги помер, хоча щодо хакерів то є версія що в них дійсно проблеми з законом, але через те що вони використовують хакрські технологіїї і переводять касу з рахунка на рахунок.

А хай би їх усіх громи побили

3

Читав їх книгу...Спецслужби довго його мучили, нічого жахливого він не робив.На русі "Хакери сновидений" на 3 місці серед таємних орденів...

4

Ну, по Кастанеді, як він описував мистецтво снобачення - світ снів реальний, як і наш звичайний світ, це одне із головних джерел накопичення власної сили, як він, здається, писав:" Воїн полює на силу у снах". Але там основне - це те, щоб навчитись для початку у снах включати розуміння, того, що це сон, а потім вже виконувати певні  дії...
Доречі випадок із життя, бувало 2-3 рази, коли безумно чітко пам'ятаю сни, кожну деталь, всі вони супроводжувались дуже незвичайними відчуттями.

5

хочу з вами поділитись книгою, за якою сам тренуюсь, трохи запустив тренування, але хочу відновити

Стивен Лаберж. Осознанные сновидения

знайдіть цю книгу і займайтесь, у мене було 1 "осознане" сновидіння, це словами не передати

6

Сни - це ворота в Невимовне. Мета - поширення уваги позаантропного буття. В толтекській традиції існує 7 воріт у Невимовне. 4 відомі. З - ні. Зупинилось на 4-х - 3 дороги - цей світ, інші світи, світи, що знаходяться в уяві інших істот. По словам дона Хуана, стародавні маги пішли третім шляхом і потрапили в сільце. Далі вирішили не говорити. Значить не треба.  Хоча думки є. Я особисто на стадії 2 воріт. Щоб зекономити силу на проходження далі треба неабияка культура поведінки (путь воина). Перші ворота - утримати картинку сна. Якщо вам сниться кімната, то ви її повинні бачити, не дозволяєте перетворюватись у щось інше. Цього досягти неможливо якщо не почати реорганізацію свого життя. Це ще вказує на те, що культури, що мають свою ритуальну обрядовість і власне культуру робили це саме для цього. Це те що ми говоримо, на що спертися і що не діє в умовах загальнокультурних. Тут втрачається мета магії. А саме конкретика. Що саме тобі треба зробити, щоб отримати те-то. Втрачається саме оця якісна сторона. Чому? Мультикультурнисть - це прирівнювання, толерантність. Магічність робить всих різними. Тепер ви розумієте, що там де є культура, автоматично є магія. Це друга сторона. Культура дає силу на всі магічні процедури. І є видимою стороною, хоча й незрозумілою. Імперський принцип інший, там силу беруть не через культуру, а через насилля, але вигнивають люди і воно рушиться. Оскільки свідомість не розвивається. Ми називаємо це "носити брудний одяг". Підсвідомий поклик до правди - це візитівка людини, що шукає волю, це привіт від Трипілля. Саме в цьому наша спадкоємність. Народи - це спільність долі, підкріплена кров'ю (дажем).

Востаннє редагувалося Дід Артім (14 May 2011 11:34:39)

7

хочу поділитись своїм, покищо єдиним сном, у якому я себе буквально кілька секунд відчував, як в реалі, але "реальніше"

не пам*ятаю точно, з чого сон почався, але коли я зрозумів, що увісні - відчув легкий вітерець, став об*ємно бачити і з кожним рухом через мене проходили якісь вібрації і посилилися усі органи чуття, усе стало дуже яскавим, це навіть не передати словами, але через кілька секунд я втратив свідоме сприйняття сну і втратив над ним контроль, далі все пішло так, як ніби раніше було заплановано

але ті відчуття мене зворушують досі...це ейфорія, відчуття безмежності чи що

8

Да. В снобаченні ти реальніший ніж реальний. І саме від цієї реальності зводе щелепу від страху. Щодо 5-х воріт, думаю це таємниця реальності. Генератор. Щось те, що не захотіли відкривати.

Востаннє редагувалося Дід Артім (14 May 2011 13:24:04)

9

З культурою ясно. Це форма, в якій наповнена магія. А що ж таке магія і чому стародавні так уважно до цього ставились? О це велика таємниця, хоча хто її не знає. Але виникає питання: а що означає знати? Звернімо свій погляд на дітей, на тих, кого Ісус піднімав до Царства Небесного. Вочевидь він робив це не для того, щоб подразнити своїх учнів. Всі ми знаем з дитинства, спиш значить ростеш. Розвивається дитина увагою та кінестетикою, себто розвивається пам'ять. Задля цього дітей займають конструкторами та кубиками. Кубики - це блоки, які займають певне місце в свідомості дитини, а через дотик йде поширення. В сні ти каже реальніший, чому? Відчуття гостріші. І чим інтенсивність більша, тим і реальнисть, поширення свідомості більші. В цьому і вся магія. Ісус вказував, ви виросли і зупинилися, теж застряли на воротах, в Царстві ви діти, розвивайтесь. Стародавні оскільки були незаангажовані сенсом життя вбачали цей розвиток, ти народився тут, умер, народився "вищє" як Ісус казав. Гроші, і вся історія, яка склалася це сходження з цього шляху. За різних причин. Не будем про це. Віртуальні цінності. Ми ходячі трупи, які нічого не відчувають, а значить і не розвиваються.

Востаннє редагувалося Дід Артім (14 May 2011 15:36:39)

10

Ще раз, реальність - міра інтенсивності відчуття. Будь-яка не звичність розвива пам'ять (МП).  І тому вправа для 1-х воріт - в сні візміть 3 м'ячика і почніть жонглювати ним. Те що відбудеться може трохи налякати вас.

Востаннє редагувалося Дід Артім (14 May 2011 19:57:08)

11

дуже гарні способи виходу в ОСи запропоновані Хакерами Сновидінь,а також М.Радугою (ефективність дуже висока)  .... в неті є трьохденний відеокурс http://rutube.ru/tracks/3460638.html?v= … feb522cd3f   ... там вибрані найефективніші практики, без зайвої інформації...

12

Хакери - майстри.  Єдине що пам'ятайте, важливі не практики, а те, що "увага та сприйняття можуть накопичуватись в результаті вірної поведінки." Ще я рекомендую засипаючи дивитися в будь-який елемент картинки, а потім від нього плясать. Наприклад, дерево, небо, земля. Краще відомі вам, ті місця куди весь час внутрішньо повертаєшся. Це цілий пласт - 1 блок або кубик свідомості. Все що стосується рідного. Це може бути безкінечність, але цей блок має свої кінці. Вийти за нього ви не можете. Інший блок - місто, ви там ніхто, вас ніхто не чекає, об вас витирають ноги. Заробітчанство. Насправді рі3ні блоки утримують різні настрої-реальності. Те місто ніколи не стане рідним, а якщо стане, то ви просто повернулися до того блоку, але розширил його границі.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 May 2011 10:32:59)

13

Далі, ви після сну, йдете по дорозі кудись по справам, але увага сна іще осталась. Знищить все. Це МП. Він буде значно більший. Йдіть там і тут, він вам покаже, як правильно ходити.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 May 2011 11:02:08)

14

Тепер поговоримо про снобачення-наяву. Світ сна, зеркальний по відношеню до нашого. Все що відбиває світло годиться. Це тут воно відбиває, а там? Знайдіть дзеркало. Подивіться на нього в МП. Ви побачите чорний тунель. Ви можете рухатися вглиб, АЛЕ НЕ ОЗИРАЙТЕСЬ НАЗАД. З того тунелю ви можете дістатися куди завгодно.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 May 2011 13:20:53)

15

Таємниця таємниць. Було таке місто Теоуиукан чи якось так, так от вважали, що там боги запалили сонце. В мене питання, так воно є? Понятно, хто в своєму ро3умі скаже, що не так. Але підождіть. Потім у стародавніх слов'ян був монотеїзм? Сразу скажу не було. Чому? Тому, що й сьогодні нема. Ми згадували про дітей. Вони через кубики розвивають увагу, зливаючи їх в одне, до речі формою пирамідки, там теж є таємниця. Так само й народи, мають невеличкі блоки (мп народу) сприйняття та уявлень про світ. Їм і в голову не могло прийти про монотеїзм. Особливо, коли хто жив у степах і ніколи не бачив гир. Потим ці блоки сприйняття (а кожен це світ, який мав свого бога, як генератора 5-х воріт, в межах цього світу цей бог був зрозуміло що єдиним) історично злилися 2000 років тому. І тим самим утворився 1 блок, але більший. Це правильно. Якби нд це, люди б перебили один одного ще тоді. Це супроводжувалося переключенням з Дажа на Сяйвом і ростом зовнішнього і  домінуванням білої льдини. Ісус наніс нищівного удару по магії. Але справа не в цьому. Кожен блок контактує з 3-а іншими блоками і з одним заднім. Задній - це смерть. З попередні - 3 шляхи, варіанти. Їх тільки 3. Разом 5 - пентакль. А якщо без однієї, то 4 тіла по 3 можливості. ДНК, І-Цзин. Архітектура подій. Але якщо Днк кодує гени, то і-цзин - блоки подій (сприйняття).  Тобто зрозуміло да, ключ до розуміння вимирив - укрупнення блоків. Тому, коли вони вважали, що в тому мисти боги народили сонце, вони були праві, тим більше вони бачили, і тому яку б вони белеберду не казали, то був їхній світ, а для нас - ні. І ми, і вони праві. В цьому магічність світу. В чому драматизм ситуації і чому нема одного бога і згадайте наші бесіди про Каббалу? Тому що зовнішне захлопнулось, а внутрішне на ривни пам'яті про рідне село так і осталось. Велика диспропорція. А то і є реальний бог. Більше того, зовнішнє змушує фікувати увагу на себе (виртуальність), що унеможливлює внутрішній розвиток. Також ви можете відслідкувати зв'язок цієї теми з рівнем добруту країн. В нас ситуація погана, козацтво - єдине, що тримає на собі народ.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 May 2011 23:19:32)

16

Сьогодні вночі дивна річ сталась. Засинаю, ліг пізно. Жарко, широко ліг на спину, руки положив вверх, над головою, схрестивши пальці на руках. І засинаю. Бачу свою кімнату, через яку проходить безліч якихось потоків - але то фон. Основа те що зі мною в кімнаті мати та якийсь дядько козловатої зовнішності в тєльняшці, сиво русяве рідке волосся, трішки згорблений. І мати хоче буцімто мені щось сказати, але баче цього дядька й каже:
- Я пізніше зайду, коли дядько піде.
І от я перевожу погляд на дядька, а на тому місці стоїть брат моєї матері, мій справжній дядько, а сам він людина дуже дивна, а останнім часом і подавно гірше стало і зі здоров"ям і речі він страшні почав говорити, про те що баче щось недобре, не від світу сього.
І мені так досадно стало, що мати так сказала про брата, хоча спочатку там стояв той дядько в тєльняшці. І я обійняв свого дядька міцно, а той аж посміхнувся так щиро від усієї душі. І свідомість ясна ясна у мене. І в цей момент думка приходить до моєї голови, що я ж можу йому допомогти. І одразу після цього немовби зі спини протинає мене безліччю променів світла, і так воно ніжно і так воно дивно і захоплює подих, і лежу і розумію, що нібито і сон, і не сон, і як закрутить мене як ніби падаю по спіралі донизу. І скеровую свідомість так, щоб трохи припинити то, бо страшно якось. І тут лежу я знову на своїй постелі, і бачу, що замість того щоб як раніше обіймати дядька тримаю за шию руками, які в мене з-за спини, тінь, а та метається, хоче вирватись, і мене з собою потягнути, я ж її сильніше зжав за шию, а вона мене немов би з ліжка підіймає, тягне... сильно, ну тут я як злякався, і спустив хват і вона чи то вискользнула, чи то в мене увійшла. А я себе заставляю прокинутись і розумію, що то все щось схоже на сон, але не сон же ж. І зусиллям відкриваю очі, дивлюсь у потолок, а тіло все мурашками покрито, немов би оніміло, все тіло. І ясність така в голові, що аж страшно, і пустота якась... Я ж з переляку помолився і на бік, бо страшно було. Що ж це коїться?

17

То не був брат. Взагалі не займайтесь Кастанедою. Там нема вороття. Бо будете співать соловейком в гаї, а от назад дороги нема. Це що ти відчув жах дикого світу. Якщо людина туди потрапляє, то одна тирса остається. Толтеки туди і гулькнули. Ми ж йдемо шляхом горнім. Тому й самотності нема що це братство. Там ні, згадай Арендатора, слова дона Хуана про  самотність воїна. А перехреститься хоче ться.. smile скільки не кажи, а рука сама тягнеться.

Востаннє редагувалося Дід Артім (10 Jun 2011 16:38:41)

18

Не хочу тебе лякать, але та тінь самий звичайнісінький собі чортик. smile Опорою козака є його Дух, Срібна зірка. Коли ви переступаєте межу, не знаю куди, але ця душа кудись дівається. Ти стоїш духом якоїсь стихії. Дух же дає можливість керувати цими духами. Згадайте пропалу грамоту.

Востаннє редагувалося Дід Артім (10 Jun 2011 17:06:03)

19

Наступного разу не ловіть його а скажіть: чортику, чортику залазр до мене в куманець! Буде власний чорт-союзник. Іще одне, ледь не забув! Ні в якому разі не йди за ним. Він буде манить, наприклад, вітром об двері, птахом в шибці. Вийдете в двері, ви в сітці. Будеш сам шукать туди дороги. А так, накажи йому в мішок і як накажеш підніми голову. Сам зрозумієш навіщо.

Востаннє редагувалося Дід Артім (10 Jun 2011 19:14:35)

20

Ви мене обнадіяли!!!) Я просто беру з Кастанеди те, що важаю за потрібне, але далеко не все, ми ж інші, ми не такі як вони. Але й Кастанедывськими штуками я давно не займася, хоча ні, брешу, пробував безневинну вправу по оприділенню сприятливих місць для відпочинку і не сприятливих. Так от що до того чортика. Хм... мене ще зацікавив момент, що коли я лежав, я явно усвідомлював, що мої руки як і раніше лежать над головою, але були інші, які тримали цього чортика, вони теж були моїми, але тягнулися з-за спини, хоча мабуть це не важливо. Пропалу грамоту обожнюю передивлявся її не один разок, і мені подобається той характер, яким він управлявся з чортом. Що до того, щоб помолитись і перехреститись - то правда, є таке, безумовно. Просто от я керую своєю свідомістю у тому стані і не знаю толком що робити, як писав Кастанеда, полювати за силою, а хто-зна як, та яке там полювання, тут хоча б самому жертвою не стати.  Та що до того, як діяти наступного разу, я дуже вам вдячний, але щось поки не дуже хоться з тим стикатись, а хоча, така вона доля, мабуть, від цього не втечеш, це не перший раз коли таке сниться, але перший коли ТАК сниться... Та все одно щось я стрімаю...

21

А так доречі щодо того, що ви говорили про чортика. Нагадало Коельо "Щоденник Мага" він там теж такого союзника собі дістав, тільки той, коли Коельо боровся з демоном(здається так), трішки капав йому на міцки, щоб той розслабився і здав позиції... Але він там описує сам контакт з цим союзником - як дуже тонку річ, мати над ним власть, але не йти у нього на поводу.

22

Ще важливо спати в звичайній позі та вкриватися. Не підставляти себе стихії. Воїн ніколи не стає доступним, якщо це не входе в його плани. А щодо занять  по Кастанеді то наміру достатньо. Так до речі написані його книги. Духоловка.

Востаннє редагувалося Дід Артім (11 Jun 2011 09:38:17)

23

Богдане, і що ж тепер - вигнав того чортика? Артім же казав що там якось внутрішнім сяйвом треба виганяти. Чи що?..

І Шо нам - кабанам!..

24

Хвойдо, а часто такі чортики можуть траплятись?

І Шо нам - кабанам!..