отже трохи з того що знаю і пробував сам.... прямі виходи є дуже важкими і зазвачай стає дуже страшно коли починаються вібрації, шум у вухах (думаєш а якщо я не вернусь звідти і всякі інші штуки і тебе вибиває... важко сконцентруватись і так і не діждавшись результату ти покидаєш цю справу...)... я довгий час пробував лише прямі виходи, жодного результату окрім вібрацій і тд.. потім мені розповіли що переважна кількість астролітунів користуються непрямими виходами через сон або післясонні візуалізації і тд..
отже прямий вихід - це вихід при повній свідомості... проте є якби певні шаблони, а якими вони будуть кожен підбирає під себе... кожен іде своїм шляхом...
1.) я найчастіше пробував розкачку фантомного тіла, відчуття цікаві, але страшненько стає коли починаються вібрації і тд... найчастіше спочатку починаєш розхитувати фантомний палець а потім поступово збільшуєш амплітуду і переходиш на більшу частину тіла, можливо і на всю... у певний момент сильної розкачки має викиниту в астрал... тут варто не розгубитись і зробити фіксацію (про фіксацію окремо)...поза при цьому довільна, проте зручна... шум і звуки зазвичай відволікають.....
розкажу ще таку річ, маю знайомого у якого немає ноги, але відповідно фантомна нога в нього існує... йому дуже легко розхитати своє фантомне тіло... адже при русі фантомною ногою він може не відволікатись на реальні рухи м"язами (хоча я розумію що це не плюс і нікому нетреба ампутувати собі якоїсь кінцівки)... він каже що іноді відчуває певні болі у фантомній нозі (хоча як це я не розумію...)...
2.) потім ще існує безліч способів розкрутки (кожен може придумати навіть якийсь свій)... основний абраз це карусель або якийсь вихровий потік... тобто ви уявляєте шо вас (тобто фантомне тіло) розкручує... має бути яскравий образ і реальні відчуття як на каруселі (основне напевне відчуття)... мене іноді навіть нудило (як на справжніх каруселях).... у певний момент після вібрацій і шуму має звову ж викинути в астрал..
3.) спосіб різноманітних візуалізацій...
- хтось уявляє якийсь предмет починає шупати його роздивлятись в деталях, а бажано ще усе це робити фантомними руками.... у певний момент вас може втягнути у ту реальність (напрягатись сильно не треба, всі думки зайві геть, на перших образах сильно не фіксуватись..)...
- хтось просто іде за картинками і потім вдивляється в деталі...
- хтось створює певні постановочні візуалізації, щось накшталт - повільно відпливаючого корабля, від якого іде канат за який ти тримаєшся... і у певний момент коли канат розпрямлюється повністю тебе вириває... можна бігти по сходай які вкінці закінчуються обривом, можна просто бігти в стіну... тобто таких ситуацій можна придумати безліч має бути якийсь момент ривка...
- гарний спосіб згадувати свої сни, бажано найяскравіші, ви самі здивуєтесь наскільки багато ви їх згадаєте... у певний момент мозок починає працювати трохи по іншому... ви пливете за цими картинками поточно спостерігаєте ще багато всього зайвого (це нормально)... і завжди як і у всіх випадках треба в певні моменти фіксуватись на деталях... тоді вас просто може затягнути... у мене було ряд напів фаз саме у такий спосіб... і я тут зрозумів ще таку річ - коли я згадував сни (просто з відкритими очима) воно сприймалось мені якось обширно глобально... тобто уявляв я їх мозком а не очима... а вже коли я закривав очі то картинка чомусь перетворювалась ніби на якийсь монітор... обмежена... і образ формувався уже зоровими рецепторами... спробуйте перестроїти побудову візуалізацій саме мозком (навіть не знаю яка частина його відповідала за це)... сприйняття картинки має бути не екранне а панорамне, ніби на 360 градусів...
і тепер не прямий вихід (свідомість поринула у сон або напівсонний стан..) - техніка зазвичай використовується зранку коли ви прокидаєтесь, так найлегше, і навіть не перед сном, а після сну (провірено на досвіді - вірогідність виходу набагато вища...)... проте перед сном ви робите різні установки - на ваш розсуд, можна певні візуалізації і сни позгадувати - іноді допомагає навіть краще заснути при безсонні..
-отже... тут можна використовувати усі згадані шаблони.........., тобто тільки ви проснулись якісь перші проблески свідомості, ви пробуєте для себе найбільш підходящий для вас шаблон... можна наводити будильник за годину раніше до того як ви маєте вставати.. ви прокидаєтесь... стараєтесь особливо не рухатись... і пробуєте одну із технік... правда можете заснути знову
)... можна прокинутись попити водички і теж пробувати....
- і ще один гарний спосіб... можливо найлегший з усіх... варто просто усвідомитись у сні, зробити фіксацію і ви там... саме таким способом, дуже не очікувано я і зробив свій перший вихід... відчуття супер, візуалка надреальна (хоча і були певні ледь помітні фільтри).. іноді здається що воно було реальнішим ніж реальність... адреналін аж зашкалював... але пробув я там десь трохи менше хвилини (це у тому часі)... потім віддавшись емоціям і забувши про деякі правила фіксації мене викинуло назад...
отже фіксації, установки, маячки і тд...
почну з маячків... ми помітили що вони є дуже дієвими, суть у тому що б в звичайній реальності час від часу концентруватись на тому що це і справді реальність... вдивлятись в деталі, перевіряти тактильні відчуття зорові слухові, смакові... деталі дуже важливі... чим частіше ви усвідомлюєтесь в реальності, тим більша вірогідність що ви усвідомитесь у сні... а там вже рукою подати до астралу... залишається тільки таж сама фіксація на предметах, відчуттях, на дрібних деталях, роздивляйтесь в такі моменти свої руки, кожну поринку і тд.. або що вам краще... тільки ні в якому разі не вдивляйтесь спочатку в далечінь не дивіться панорамою,та і потім не дивіться довго в горизонт (часто викидає)... час від часу робіть фіксації на деталях і відчуттях щоб протриматись довше.. (при прямих виходах і інших шаблонах фіксація та ж...)...
побільше думайте про виходи, згадуйте сни, частіше усвідомлюйтесь і у вас все вийде... я до виходу пробував різні штуки десь на протязі року (але дуже рідко час від часу...):)))
Востаннє редагувалося Пес привид (18 Mar 2009 01:20:01)