126

Re: Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?

Козак мав на увазі групу людей, яка рватиме аури "неслухняним хозарам" ?

Світломир написав:

Створити певну програму, щоб хабарники відчувли себе в пеклі, наприклад створити відео-сни для них smile
На даний час, стримати виборчі емоції, вибрати президента та зафіксувати його на виборах.

розшифруй будь ласка про відео-сни wink

127

Келеп, дякую що нагадали, але я думаю, що ви мене теж розумієте.

А взагалі, то це місія, потім стратегія, тактика, перативний рівень і т. д. Бо просто сказать "треба" мало, це все одно що віййсько, якому дали завдання, а ні плану, ні карт, ні директив, тобто як хочте, так і досягайте, то цке вже не військо а натовп. Ефективність такого війська можна собі уявити. Я знаю що робилося і робиться і в совісті, тим паче Безклубого ніхто не сумнівається. Але це вже було, а зараз що?

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 Sep 2009 16:33:18)

А хай би їх усіх громи побили

128

Xvojda написав:

А взагалі, то це місія, потім стратегія, тактика, перативний рівень і т. д. Бо просто сказать "треба" мало, це все одно що віййсько, якому дали завдання, а ні плану, ні карт, ні директив, тобто як хочте, так і досягайте, то цке вже не військо а натовп.

От це вже зовсім інша справа! smile Але такі речі, зрозуміло, на форумах не обговорюються.
Бо поки ти в шароварах вистрибуєш, свята для когось організовуєш, чи енергетичні оболонки роздивляєшся і створюєш у себе в голові простір Правди і Свободи - все нормально, це безпечне дивацтво, яке легко лікується. А ось як тільки ти в реальності починаєш створювати навколо себе простір Правди і Свободи, тут вже без куратора від СБУ ніяк не обійтися. Хочеш стати пластуном - вчись маскуватися smile Бо для тебе це Правда і Свобода, а для деяких - анархофашизм і незаконні збройні формування або організовані злочинні угруповання.
Парадокс полягає в тому, що більшість інформації про традицію було відкрито всім бажаючим. І навіть в мережі зараз можна знайти достатньо, щоб зрозуміти суть того, що треба робити. Але замість того, щоб дійсно змінити своє життя і стати вільною людиною хоча б фінансово, психологічно і соціально, більшість зацікавлених продовжує вірити в те, що характерники - це екстрасенси, якими можна стати, просто виконуючи певні вправи.

129

авжеж, з цим важко не погодитись..

130

Xvojda написав:

А взагалі, то це місія, потім стратегія, тактика, перативний рівень і т. д. Бо просто сказать "треба" мало, це все одно що віййсько, якому дали завдання, а ні плану, ні карт, ні директив, тобто як хочте, так і досягайте, то цке вже не військо а натовп. Ефективність такого війська можна собі уявити. Я знаю що робилося і робиться і в совісті, тим паче Безклубого ніхто не сумнівається. Але це вже було, а зараз що?

Дії можуть бути різноманітними.
Один із варіантів. Певна група людей може створити в інтернеті певний інформаційно-пошуковий відділ, який буде збирати  докази протизаконної діяльності потенційно небезпечних посадовців, урядовців, суддів, депутатів, кримінальних авторитетів.  Для цього потрібно знайти в Україні, можливо частково за кордоном, обдарованих іт-спеціалістів, програмістів, хакерів, які бажають не тільки поповнити свої кармани, але їм надоїв безлад в країні, безперервна підкупність суддів, хабарність посадовців, ненажерливість олігархів.  Ця група спеціалістів може написати декілька добрих троянів або модифікувати вже існуючі в інтернеті, які зможуть зробити підконтрольними домашні та службові компютери українських хозарів.   
Інформація буде передаватися до певного інформаційного відділу пластунів, далі інформацію можливо використовувати в залежності від ситуацію. Принаймні, інформації може бути досить щоб наказати державного кривдника. Агентами пластунів можуть бути будь-які люди, які хоч трохи володіють компютером. Доступ до хозарського компютера може відбуватися складним взломом через інтернет а може відбуватися більш простим способом, це може зробити прибиральниця в офісі і т.д.
Ця діяльність протизаконна, але хозари саме протизаконними діями поставили цілу націю на коліна.  Пора ставити цьому кінець!!!

Xvojda написав:

Хочеш стати пластуном - вчись маскуватися smile Бо для тебе це Правда і Свобода, а для деяких - анархофашизм і незаконні збройні формування або організовані злочинні угруповання.

Маскуватися

131

Козак написав:

Інформація буде передаватися до певного інформаційного відділу пластунів, далі інформацію можливо використовувати в залежності від ситуацію. Принаймні, інформації може бути досить щоб наказати державного кривдника. Агентами пластунів можуть бути будь-які люди, які хоч трохи володіють компютером. Доступ до хозарського компютера може відбуватися складним взломом через інтернет а може відбуватися більш простим способом, це може зробити прибиральниця в офісі і т.д.
Ця діяльність протизаконна, але хозари саме протизаконними діями поставили цілу націю на коліна.  Пора ставити цьому кінець!!!

а наказывать вы как собираетесь??? )))

132

SkiФ написав:

...а наказывать вы как собираетесь??? )))

Ну якщо

SkiФ написав:

(в межах чінного законодавства звісно;) )

то можна, наприклад, почати від простого - Люстрації, висвітлення "діяльності" і загальногромадського обговорення покарання за це.

133

Люстрацию надо было проводить уже дважды))))первый раз после распада СССР Второй после Оранжевой революции. Кстатити её предлагали провести в 2005. Но это опять же трудно выполнимо в условиях Украины.
Вот в том то и беда что у нас дальше "обговорення" дело не заходит ,а если и прищучат кого , то они странным образом успевают оказаться за границей, до суда  !!!
Да кстати Козак может хватит искать врагов из вне ? Между прочим большинство нашей власти к "Хазарам" или иудеям, не имеют не какого отношения.

134

SkiФ написав:

...Вот в том то и беда что у нас дальше "обговорення" дело не заходит ,а если и прищучат кого , то они странным образом успевают оказаться за границей, до суда  !!!

Упертюх написав:

Ну якщо

SkiФ написав:

(в межах чінного законодавства звісно;) )

SkiФ написав:

прочим большинство нашей власти к "Хазарам" или иудеям, не имеют не какого отношения.

lol ?
Я б сказав - скоро не будуть мати ...

135

Хазарство - перш за все світогляд. Але, наша верхівка наскрізь хазарська і не лише за світоглядом.
А, взагалі, читайте Хвойду з Келепом. Вони вже все сказали.

136

А іще, пропоную вам продовжити спілкування на цю тему поза форумом. Причини (як сама примітивна) - спілкування пішло в руслі, що відрізняється від теми обговрення. Решту розумієте самі.

137

Ой дуб на березу гіллям похилився ,
А син своїй неньці низенько вклонився:
"Нене ж моя, нене, чом не жениш мене?"
"Нащо ж тебе, синку, молодим женити:
Хіба тобі, синку, ні з ким говорити?
Хіба тобі, синку, ні з ким говорити:
Куплю тобі, синку, коня вороного...
Куплю тобі, синку, коня вороного,
Прийде темна нічка,- говори до його...
Прийде темна нічка,- говори до його,
По стані води ти та з їм говори ти".
"Ой коню мій, коню, коню вороненький,
Ой чого ти стоїш на стані смутненький?
Чи тяжка, чи важка козацькая зброя,
Чи тяжкий, чи важкий та козацький звичай?"
"Не тяжка й не важка козацькая зброя,
Та тяжкий, та важкий та козацький звичай:
Що-ти куди їдеш,- мене поганяєш;
Куди від'їжджаєш,- шинка не минаєш;
Що ти у шиночку чарочками бряжчиш,
Мене ж, вороного, до стовпа прив'яжеш;
Та я сиру землю у коліна виб'ю,
Поки тебе, пане, та й із корчми визву...
Насип коню вівса по самії перса,
Та налий водиці по карі очиці,
Та поклади сіна по самі коліна,
Та й кінь конем буде - не стидно й між люде!..
То й сідай на мене, та й поганяй мене;
То я як ісхочу - море перескочу!..
То я як ісхочу - море перескочу
Та своїх копитець і в воду не вмочу!..
Ой пане ж мій, пане, не продавай мене,
Як стане пригода, то згадаєш мене.
Ой ізгадай, пане, прежнюю пригоду:
Як ми утікали,- турків доганяли,-
Та все чистим полем, понад синім морем,
Та все облогами понад берегами!"

138

Видалив останні два повідомлення, одне залишив для перспективи.
Якщо пасуємо, тоді нехай бог допоможе нам.

139

Козак, я внутрішньо вклоняюся перед вами. Справа от у чім, умовно країна проходить три етапи свого становлення - перший - первісне накопичення капіталу (золота лихоманка, дикий захід); другий - коли вони крадуть, крадуть, крадуть.. і в них починають зявлятися "состоянія" (олігархократія); і третій - коли крадуть, крадуть, крадуть і доходять до того, що нема вже шо красти - все вкрадено і надурняк вже грошей не получиш, отут то на арену й виходить справжність, і той хто знає як вірно керувати підриємствами, як керувати державою, лікувати людей тощо, то починає знаходить можливість і почнає займатися своєю справою. Це той історичний момент, який ми мусимо не проспать. Зараз ми знаходимось в другому, хоть круть, хоть верть. Гроші люблять тишу і там де тиша - там гроші працюють на гроші - там не вигідні коливання, тому що вони сильно порушують усталеність звязків, тоді цінують партнерів в один одному тощо, тобто превалюють нормальні людські відносини, а ця "гучність" якраз і потрібно, щоб тихенько собі красти і вивозити ресурси закордон і на такому етапі ви мало що зробите, тому що за вами не підуть люди - рано ще, не все ше вкрадено. Але зараз поки в нас є ще час, треба закладати основу і напрацювати базу, для того щоб підібрати країну з руїн, бо не підберем ми - підбере хтось інший, таке довго на дорозі не валяється... тому тут треба щось більш вагоміше аніж проксі сервер)

Востаннє редагувалося Дід Артім (18 Sep 2009 15:55:38)

140

Не скажи. "По руках" потрібно давати. Й люди вже готові йти , але головне - що далі, що після цього ..

141

а це не знає ніхто, врешті решт я можу говорити лише за себе

142

Упертюх написав:

Не скажи. "По руках" потрібно давати. Й люди вже готові йти , але головне - що далі, що після цього ..

Куди йти? Йти нікуди? Проти кого йти - ось в чому питання? А йти доведеться проти нашого державного апарату - влади, точніше проти того, хто його очолює, має владу!!! Хто знищив Сербію? Можна багато говорити: НАТО, Америка, закулісся. Але зроблено це було руками сербської влади? Влада, міліція, армія? Де вони були  і що робили в критичний для народу і держави час?
УНР прос**ла наша злочинна, продажна влада - Петлюри, Грушевські. Колись соціалістам не потрібна була армія, сьогодні демократам не потрібна, розброїли українську армію. Всі сученята бояться. Знають чим закінчується знущання над українським людом. Але і вони того не минуть.

Хвойдо, нашу землю останні 1000 років відверто і цинічно грабують, що/кого ще можна чекати? Залишися голодним і у одних труселлях багато не набудуєш smile

Востаннє редагувалося Mamay (18 Sep 2009 22:29:24)

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

143

Із Хвойдою погоджусь в тому, що без підготовки бігти(йти) не потрібно, але Мамай та Упертюх правий, розкрадуть все до нитки і прийдеться, як Адамові із Євою, ходити голими поблизу Києва а не в раю.

144

так чи інакше це проходили всі ровинені держави світу, візміть шо в Європі робилось, всіх тих саксів, баксів вішали, різали, вбивали, та все таки зробили крок уперед і вичистили все лайно і зробили собі життя; ми запізнились, бо весь час боролись за незалежність, і в нас це буде, Україна - молода країна, маленькі ж діти не роблять роботу дорослих, вони ж не тягають шпали, не носять рельси тощо, треба зрозуміти, що воно ще вирости повинне. Зрозуміло в нас складніше, адже Азія захльостує нашу територію. Тому зараз треба напрацьовувати практичну базу заСТОСувань звичаєвих норм і асад у всіх можливих сферах людського життя. Ми повинні пересвідчитись на практичному досвіді, як воно працює, бо тоді для експерементів часу не буде

Востаннє редагувалося Дід Артім (19 Sep 2009 11:25:24)

145

Келеп написав:

...Більшість росіян переселена в Україну вже за радянської влади, ще в 20-роки вони складали всього 6% населення України (до якої тоді належала ще й Курщина і Вороніжчина)...

http://pravdaua.at.ua/news/2009-10-23-124
http://www.archives.gov.ua/Sections/Famine/Images/Nac_perepis1929_st13.jpg

146

Нагадаю тему: "Де ж були характерники та воїни вкраїнські в часи люті голоду?"
Даю відповідь: частину перебили, а ті, хто залишився в живих - намагалися вижити, щоб передати знання далі. Заперечення хтось має?
Народ, повторюся вкотре: дотримуйтеся теми розмови. Якщо не можете дотриматися - створюйте нову тему. Основна маса дописів зверху говорить про те, що потрібно робити в нашій ситуації і хто винен. Може створимо для цього відповідну тему?

147

монах написав:

а ті, хто залишився в живих - намагалися вижити, щоб передати знання далі. Заперечення хтось має?

Це так називається?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

148

http://pravda.com.ua/columns/2010/03/4/4832719/

149

+роман Василя Шкляра "Чоний Ворон"

150

В часи люті та голоду втілених характерників та козаків не було. Нікому було захищати народ і Вкраїну. Ці часи були наслідком минулих програшів, які як кола по воді рухалися з минулого в майбутнє.

Основний з цих прорахунків - занепад Козаччини та Січі, що почався після смерті Б.Хмельницького та проявився після Івана Мазепи та Пилипа Орлика. "Повторним" була окупація України більшовиками у 1918 році. Все, що було після того - звичайний "кармічний рикошет".

Востаннє редагувалося Козак заставний (17 Mar 2010 15:22:49)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"