126

Re: Пропонуйте статті

Живосвіт написав:
shlosser написав:

Ну, Живосвит, уморил.
Судя по нашим изысканиям к славянским стилям относится все что основано на аутодвижениях. Это свиля-жгонка, маятник-край, волна, сухожильные техники, пружинки различных видов (на мой взгляд их больше одного) и проч. Имхо.

Погоджуюсь з Вами, шановний, що якраз ці рухові речі (і не тільки), в першу чергу треба би називати саме славянським стилем, а не "просто русскім стілєм". Думаю коректніше називати все своїми іменами, де це тільки можливо (бо є і винятки у відгалудженнях і розвитку деяких практик).
Хоча процес вже таки пішов достатньо сильно і поява сибірських в'юнів, Штурмів, Шквалів, Школи виживання (Школа выживания А.Е. Белоусова - який є козаком характерником, вчений з малих років спасу від дідів-пластунів і викладає систему Кадочнікова така от якась цікава каша, замітьте не кажу що вона неефективна. Точно ефективніша за мої теоретизування на тему, і я це усвідомлюю), різні школи безконтакту, типу Старова... Кожен намагається тягнути ковдру на себе, бажано, ще додумати легенду і оп, знову маємо нову прадавню систему зі своєю назвою. Вибачте за такий потік свідомості... Деколи все ж хочеться не такого бездумного ділення і відокремлення ня мілкі князівства.

прислухайся  до слів Хвойди... і не переймайся цим так сильно, роби тихенько свою справу, а життя саме усе розставить на свої місця...для чого тобі чужий "геморой", твори своє, бо розтратиш життєву енергію впусту...

ПС. Візьми усе найкраще від усіх вчителів і твори своє...

127

Иванна написав:

Так, дійсно плануємо для дітей під Києвом на Обухів зробити майданчик у вигляді козацького стану, так би мовити дітям показати їхнє коріння у мініатюрі, нехай з дитинства усвідомлюють.

випадково побачив ось це повідомлення.... чи є вже якісь результати будівництва..., якщо потрібна якась допомога з 3-д моделювання з задоволенням допоміг би..

128

Мало того, якось Іванна при зустрічі казала, що там будівництво ведеться повним ходом. Причому "под чуткім руководством" самого гаранта. Так що уявляй що там відбувається. Але це все не по темі. Тому згортаємо "флуд, оффтоп" і решту того, що не стосується даної теми.