Re: Пропонуйте статті
shlosser написав:Ну, Живосвит, уморил.
Судя по нашим изысканиям к славянским стилям относится все что основано на аутодвижениях. Это свиля-жгонка, маятник-край, волна, сухожильные техники, пружинки различных видов (на мой взгляд их больше одного) и проч. Имхо.Погоджуюсь з Вами, шановний, що якраз ці рухові речі (і не тільки), в першу чергу треба би називати саме славянським стилем, а не "просто русскім стілєм". Думаю коректніше називати все своїми іменами, де це тільки можливо (бо є і винятки у відгалудженнях і розвитку деяких практик).
Хоча процес вже таки пішов достатньо сильно і поява сибірських в'юнів, Штурмів, Шквалів, Школи виживання (Школа выживания А.Е. Белоусова - який є козаком характерником, вчений з малих років спасу від дідів-пластунів і викладає систему Кадочнікова така от якась цікава каша, замітьте не кажу що вона неефективна. Точно ефективніша за мої теоретизування на тему, і я це усвідомлюю), різні школи безконтакту, типу Старова... Кожен намагається тягнути ковдру на себе, бажано, ще додумати легенду і оп, знову маємо нову прадавню систему зі своєю назвою. Вибачте за такий потік свідомості... Деколи все ж хочеться не такого бездумного ділення і відокремлення ня мілкі князівства.
прислухайся до слів Хвойди... і не переймайся цим так сильно, роби тихенько свою справу, а життя саме усе розставить на свої місця...для чого тобі чужий "геморой", твори своє, бо розтратиш життєву енергію впусту...
ПС. Візьми усе найкраще від усіх вчителів і твори своє...